Ladislau Boloni, antrenorul celor de la Panathinaikos / Foto: Twitter @paofc_

Jucătorul despre care Boloni a spus că are probleme psihice a ieșit din nou la rampă. Ce a spus despre antrenorul român

articol scris de Digi Sport
01.01.2021, 18:07
  • SuperLiga: FCU Craiova - Dinamo, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Rapid, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Extrema cameruneză Didier Lamkel Ze a declarat, pentru site-ul walfoot.be, că vrea să plece de la Royal Antwerp pentru a juca din nou sub comanda fostului antrenor al echipei belgiene, Ladislau Boloni, aflat acum la Panathinaikos Atena.

Absent de pe lista pentru Europa League şi fără nicio apariţie pentru prima echipă a clubului, de la începutul lui octombrie, folosit de atunci la formaţia secundă a clubului, Lamkel Ze vrea să plece în această iarnă pentru a lucra din nou cu Boloni, în care vede "un părinte spiritual".

"M-am hotărât, vreau să mă duc la Panathinaikos. Acolo îl voi reîntâlni pe Ladislau Boloni, care este ca un părinte spiritual pentru mine. Mă cunoaşte perfect şi are încredere în mine. Crede în mine şi mă va ajuta să progresez în continuare. Este un antrenor care comunică mult şi care îţi spune în faţă dacă ai avut o prestaţie bună sau mediocră", a explicat internaţionalul camerunez, în vârstă de 24 de ani.

Boloni a spus despre Lamkel Ze că are probleme psihice

Anul trecut, presa din Belgia a dezvăluit un incident petrecut la un antrenament. Când colegii au sesizat că atacantul camerunez nu se află nici pe teren, dar nici la baza de pregătire, aceștia l-au întrebat pe tehnicianul român despre Ze.

”Didier are probleme psihice foarte des! Nu vreau să spun mai multe”, ar fost reacția lui Boloni.

Lamkel Ze este cunoscut drept copilul teribil al lui Antwerp, din cauza numeroaselor abateri comise pe teren şi în afara lui. Jucătorul a avut mai multe dispute cu Boloni, dar tehnicianul a ştiut să-i pună în valoare calităţile în folosul echipei, comenta în luna mai site-ul citat.

Lamkel Ze vrea să lucreze din nou cu Ladislau Boloni

Recenta despărţire a lui Antwerp de tehnicianul Ivan Leko nu l-a făcut pe Lamkel Ze să-şi schimbe decizia de a pleca, deşi gruparea flamandă încă nu s-a înţeles cu Panathinaikos.

"Ambele părţi vor avea de câştigat dacă eu merg în campionatul Greciei. Un împrumut de şase luni, după care pot să mă vândă. În plus, sunt cu mintea în Grecia, e deja o săptămână de când ar trebui să fiu acolo. Ladislau Boloni mă sună regulat ca să ştie cum evoluează situaţia.

Aşteptăm de acum aprobarea lui Lucien (D'Onofrio - directorul sportiv al clubului). Am impresia că sunt ţinut prizonier. Pana este locul ideal pentru a-mi continua cariera", a spus Lamkel Ze.

Lamkel Ze vrea să rămână cu o amintire frumoasă de la Antwerp: "M-au primit imediat foarte bine şi am întâlnit nişte băieţi grozavi. Publicul este fantastic şi îşi merită faima. (...) Am sentimentul datoriei împlinite, de acum trebuie să mă lase să plec."

La mijlocul lui mai, Lamkel Ze i-a mulţumit lui Boloni, după ce conducerea clubului a anunţat că nu-i va prelungi contractul antrenorului român.

"Niciodată nu a fost uşor cu mine şi-mi dau foarte bine seama de asta", a scris atunci Lamkel Ze pe reţelele de socializare. "Vreau însă să vă mulţumesc şi să vă urez succes în viitor", a continuat fotbalistul.

Agerpres

Etichete: ladislau boloni , panathinaikos , antwerp , didier lamkel ze


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în Alpii elvețieni, și-ar fi înscenat propria moarte pentru a trăi împreună cu amanta rusoaică la Moscova.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu

Foto Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB

Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,7 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei

"Am intrat în biroul lui Ancelotti și a început să plângă!" Transferul care i-a "rupt" sufletul italianului

ACORD! Zinedine Zidane a bătut palma cu un club uriaș. Mai lipsește doar semnătura

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Video Cristi Manea și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj, după 1-5 cu Farul Constanța

6.000.000€ pentru FCSB! Gigi Becali, gata să dea lovitura

Anunțul la care nu se aștepta nimeni: Manchester City i-a găsit înlocuitor lui Pep Guardiola!

Ce a spus Gică Hagi despre Constantin Budescu, după ce "Magicianul" n-a rezistat decât 8 luni la Farul

Citeşte şi

Exclusiv Ladislau Boloni a rupt tăcerea, după ce Laszlo Dioszegi i-a făcut oferta să meargă la Sepsi

Exclusiv Dur! Ladislau Boloni a intrat în direct și a descris într-un singur cuvânt transferul lui Florinel Coman în Qatar

PEROZGame, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii

FILM NOWCum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani

Adrian Mititelu îi dă un răspuns lui Ionel Ganea care îl va înfuria teribil! Ironia patronului despre fiul „Ganezului” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Scene penibile la semimaratonul de la Beijing: alergătorii africani au încetinit pentru ca un chinez să treacă primul linia de sosire VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

Digi World

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”