Sorin Cârțu și Marcel Pușcaș, la un meci amical din 2017 / Foto: Sport Pictures

Video Exclusiv Sorin Cârțu, reacție fără precedent la adresa lui Marcel Pușcaș: "Cum îți permiți? Ești mediocru, n-ai realizat nimic"

articol scris de Digi Sport
30.05.2021, 12:09
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Universitatea Craiova și U Craiova 1948 se vor duela în Liga 1 din sezonul următor, iar rivalitatea dintre cele două cluburi oltene devine din ce în ce mai pronunțată.

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, s-a arătat deranjat de declarațiile făcute de directorul general de la U Craiova 1948, Marcel Pușcaș, care a spus că gloriile Craiovei s-au îndreptat către echipa patronată de Mihai Rotaru doar din motive financiare, numindu-l, printre alții, pe Rodion Cămătaru.

Sorin Cârțu, reacție vehementă la adresa lui Marcel Pușcaș

Cârțu a cerut ca disputa dintre cele două cluburi "să meargă într-un plan sportiv" și a avut o reacție vehementă la adresa lui Marcel Pușcaș, spunând că 

"Pentru cineva care a atacat fostele glorii, voiam să aduc și eu câteva cuvinte. E vorba de Marcel Pușcaș. Aș vrea ca disputa asta dintre Universitate Craiova și FC U să meargă într-un plan sportiv. Văd că el o trage într-o zonă d-asta de smechereală. Nu dă bine. Nu e persoana care să facă caracterizări fostelor glorii, să comenteze deciziile luate.

Marcel Pușcaș n-a realizat nimic ca fotbalist... o dăm că a avut o accidentare, că și-a rupt piciorul, că n-a putut să ajungă. De parcă alții nu și-au rupt piciorul. Eu sunt o figură reprezentativă în fotbalul craiovean, fotbalul românesc, am puterea să-mi spun opinia, să caracterizez. Ca antrenor a încercat, n-a reușit. Conducător a încercat, la fel. Pe unde a trecut... e ca acidul de baterie. Are 60 și ceva de ani și e neterminat. Cum îți permiți tu să vorbești despre niște genii ale fotbalului românesc?

Ceea ce au făcut colegii mei și ceea ce am făcut eu cu campioana Craiova Maxima... nu se cade să între în discuții. Ești acolo ce ești, nu ne interesează, stai în zona ta de confort, noi stăm în noastră de confort. Numai așa se poate conviețui în liniște și pace. Nu mai intra în zona noastră. Ești în pierdere, oricum! Nu ești la statutul nostru. E o polemică mediocră și pe mine nu mă avantajează, nu vreau să fac parte din asta. Ești un om din fotbal mediocru! Pe unde ai încercat, n-ai realizat nimic. Nu te mai ocupa să discuți de ceilalți.

L-am văzut și când intră la emisiuni, face caracterizări, ce joacă echipa națională. Tu n-ai antrenat nicăieri, ce te apuci tu să pui etichete pe prestația lui X sau Y? El vorbește de niște nevoi materiale sau salariale. Să nu ne aducem aminte ce s-a întâmplat... nu mai intru în detalii. E rușinos ce a făcut, să zică de Cămătaru, de ce fac ceilalți. Eu nu mi-am permis niciodată să fac o asemenea caracterizare, un asemenea bilanț. Cine îți permite ție să vorbești? La tine, caracteristica e mediocritatea", a spus Cârțu, la Digi Sport Matinal.

VIDEO Intervenția lui Sorin Cârțu la Digi Sport Matinal

Adrian Mititelu Jr a făcut un apel la calm

Adrian Mititelu Jr. a făcut un apel la calm înaintea derby-urilor din Liga 1. Patronul clubului U Craiova 1948 a recunoscut că se așteaptă la tensiuni din partea suporterilor, însă a solicitat o poziție echilibrată din partea ultrașilor.

Probabil se vor juca patru meciuri pe lună pe stadionul 'Ion Oblemenco'. E distanță suficientă. Ei se antrenează pe o bază în Craiova, iar noi ne vom antrena tot acolo până ne vom termina baza la care lucrăm de doi ani.

E important să fie o pace între noi, eu fac apel la calmitate. Știu că sunt frustrări adunate de 10 ani de zile printre suporterii noștri, dar fiecare echipă să-și vadă de drumul ei. Eu cred că suporterii se vor mai întâlni prin oraș, va fi greu la primul meci, dar ne vom obișnui cu asta”, a declarat Adrian Mititelu Junior, la Digi Sport Special.

U Craiova 1948 a apelat la o schimbare la nivelul băncii tehnice pentru Liga 1, Adrian Mutu fiind anunțat oficial drept noul antrenor al echipei pregătite de Eugen Trică în finalul stagiunii din Liga 2.

Etichete: liga 1 , universitatea craiova , sorin cartu , marcel puscas , u craiova 1948


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au avut propriul reality show la TLC - „Abby & Brittany”, și-au mărit familia, după ce una din ele s-a căsătorit.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

Galerie Foto Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația

Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare

Foto După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger

Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ofertă de ȘASE milioane de euro! Gigi Becali a dat răspunsul pe loc: ”Cu Dumnezeu nu negociezi”

Brighton a făcut deja planul! Ce se întâmplă cu Philip Otele dacă ajunge în Premier League

A învins-o pe Sorana Cîrstea și a ajuns în finală la Miami, dar a răbufnit: ”Dacă eram bărbat, nu m-ați fi întrebat”

Atenție ”tricolori”! Starul unei adversare de la EURO 2024 a revenit la antrenamente

Citeşte şi

Exclusiv Decizia luată de Victor Angelescu, după ce Dan Șucu a anunțat că merge cu galeria la Craiova

Cristiano Bergodi a tras un semnal de alarmă înaintea meciului cu Universitatea Craiova

PEROZ"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul

FILM NOWAdevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii

Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Lovitură pentru Simona Halep! Românca a primit "interzis" la turneul favorit al Mariei Șarapova citeşte ştirea pe ziare.com

Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă

Digi World

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Digi Animal World

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale