Darren Cahill a spus tot! Mesaj de ultimă oră legat de colaborarea cu Simona Halep

03.09.2018, 18:47

Darren Cahill a ținut să clarifice situația dintre el și Simona Halep, după ce s-a vorbit în ultima perioadă despre o posibilă despărțire dintre cei doi. Australianul a precizat că nu se pune problema unui ”divorț”. Darren s-a săturat de desele zvonuri care indicat acest lucru. 

”Un mesaj rapid către fanii Simonei și pentru presa din România. Nu am terminat colaborarea. Simona a avut parte de un an incredibil și toată echipa este foarte mândră de ea. Mai e multă muncă de făcut și muncim din greu pentru a termina anul la un nivel ridicat”, a fost mesajul postat de Darren, pe Twitter.

În ultima perioadă s-a vorbit despre răcirea relațiilor dintre Simo și Darren, iar la una din televiziunile care transmite US Open s-a discutat despre cât de mult i-ar putea schimba Cahill în bine jocul lui Kyrgios. Un talent enorm, cu un serviciu uriaș și o dreaptă fantastică, jucătorul australian are mari probleme pe partea mentală. O colaborare cu Cahill l-ar transforma într-un jucător de top, însă Darren nu a perceput prea bine aceste speculații, chiar dacă erau măgulitoare la adresa sa.

"Nu, şi eu cred că e o lipsă de respect. Foarte bine ai spus", a scris Cahill, pe twitter, ca răspuns pentru un fan care îl întrebase "Sunt singura persoană care crede că e o lipsă de respect din partea comentatorilor să discute despre posibilitatea ca Darren Cahill să-l antreneze pe Nick Kyrgios, dacă el este antrenorul Simonei Halep?".

De notat că Halep a pus capăt oricărei speculații privind o eventuală despărțire de Cahill, în care are încredere totală. Încă la New York, unde comentează pentru ESPN, Darren și-a luat deja viza de China, urmând a fi alături de marea noastră campioană la Wuhan și Beijing, turnee transmise în direct de Digi Sport.

Ştiri relaţionate

Osaka a dublat distanța față de Simona Halep după prima victorie de la Stuttgart. Cum poate ajunge ”Simo” pe locul 3 WTA

Simona Halep a refuzat comparația cu Naomi Osaka. ”Eu m-am simțit cu adevărat fericită”

Video Simona Halep, dialog cu un triplu câștigător de Grand Slam: "Pot și eu ca tine?"

Exclusiv Se retrage Simona Halep din echipa de Fed Cup? Anunțul făcut de George Cosac

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.