Darren Cahill a spus tot! Mesaj de ultimă oră legat de colaborarea cu Simona Halep

03.09.2018, 18:47

Darren Cahill a ținut să clarifice situația dintre el și Simona Halep, după ce s-a vorbit în ultima perioadă despre o posibilă despărțire dintre cei doi. Australianul a precizat că nu se pune problema unui ”divorț”. Darren s-a săturat de desele zvonuri care indicat acest lucru. 

”Un mesaj rapid către fanii Simonei și pentru presa din România. Nu am terminat colaborarea. Simona a avut parte de un an incredibil și toată echipa este foarte mândră de ea. Mai e multă muncă de făcut și muncim din greu pentru a termina anul la un nivel ridicat”, a fost mesajul postat de Darren, pe Twitter.

În ultima perioadă s-a vorbit despre răcirea relațiilor dintre Simo și Darren, iar la una din televiziunile care transmite US Open s-a discutat despre cât de mult i-ar putea schimba Cahill în bine jocul lui Kyrgios. Un talent enorm, cu un serviciu uriaș și o dreaptă fantastică, jucătorul australian are mari probleme pe partea mentală. O colaborare cu Cahill l-ar transforma într-un jucător de top, însă Darren nu a perceput prea bine aceste speculații, chiar dacă erau măgulitoare la adresa sa.

"Nu, şi eu cred că e o lipsă de respect. Foarte bine ai spus", a scris Cahill, pe twitter, ca răspuns pentru un fan care îl întrebase "Sunt singura persoană care crede că e o lipsă de respect din partea comentatorilor să discute despre posibilitatea ca Darren Cahill să-l antreneze pe Nick Kyrgios, dacă el este antrenorul Simonei Halep?".

De notat că Halep a pus capăt oricărei speculații privind o eventuală despărțire de Cahill, în care are încredere totală. Încă la New York, unde comentează pentru ESPN, Darren și-a luat deja viza de China, urmând a fi alături de marea noastră campioană la Wuhan și Beijing, turnee transmise în direct de Digi Sport.

Ştiri relaţionate

Video Exclusiv Tecău surprinde după despărțirea dintre Halep și Cahill! ”Cu siguranță se va sfătui cu el și pe viitor”

Prima reacție publică a Simonei Halep, după ce a confirmat despărțirea de Cahill

Monica Niculescu a ieşit după peste opt ani din top 100 WTA. Simona Halep, săptămâna 54 pe locul 1

Detalii neștiute despre Simona Halep, dezvăluite chiar de Darren Cahill

Comentarii
Incarca mai multe comentarii...
Website-ul foloseşte cookies. Continuarea navigării pe website reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile aici.