Simona Halep pare convinsă să evolueze fără antrenor, în următoarea perioadă

Decizie radicală luată de Simona Halep? Anunțul făcut după victoria cu Eugenie Bouchard

19.02.2019, 17:55
  • SuperLiga: Farul - Rapid, miercuri, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, miercuri, 21:45, DGS 1

Simona Halep - Eugenie Bouchard 7-6, 6-4. Simona Halep a dezvăluit faptul că nu a primit niciun ajutor de factor tehnic și tactic, înaintea duelului cu Eugenie Bouchard, din turul 2 de la Dubai. Toate deciziile au fost luate de numărul 2 WTA, după despărțirea de Thierry van Cleemput. Simona lasă de înțeles că nu va avea curând o nouă colaborare.

”Experiența mea a contat. Nu am vorbit cu nimeni despre meciul cu Bouchard, înainte de a intra pe teren. Vreau să îmi găsesc energia. Astfel, sunt capabilă să fac anumite lucruri bune. Sunt capabilă să câștig anumite meciuri. Niciodată nu este ușor. Voi lua fiecare meci în parte”, a spus Halep, la conferința de presă.

Simona a accentuat faptul că cele mai multe lucruri le-a învățat de la Darren Cahill. Alături de australian, Halep a ajuns numărul unu mondial și a câștigat și primul ei turneu de Grand Slam.

Pe finalul colaborării dintre Halep și Cahill, cei doi căzuseră de acord să apeleze cât mai rar la on-court coaching. Totul pentru ca Simona să învețe să treacă și singură peste momentele critice ale meciurilor de top.

”Am avut parte de mult ajutor în trecut. Patru ani cu Darren au fost îndeajuns pentru a învăța multe lucruri. Acum, le folosesc în meciuri. E un lucru bun. Preiau din responsabilități. Voi deveni mai bună dacă voi reuși să gestionez toate situațiile din timpul unui meci”, a mai spus Simona.

Simona Halep - Lesia Tsurenko, în optimi la Dubai

Simona Halep o va avea ca adversară pe ucraineanca Lesia Tsurenko în optimile de finală ale turneului WTA de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), cu premii totale de 2.828.000 dolari.

Halep şi Tsurenko au fost adversare săptămâna trecută, românca impunându-se clar, 6-2, 6-3, în optimile de finală ale turneului WTA de la Doha (Qatar). Halep are şase victorii în tot atâtea confruntări cu jucătoarea ucraineană.

Meciul dintre Simona Halep și Lesia Tsurenko se va disputa miercuri, de la ora 10:30. Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport 1 și va putea fi urmărită în timp real pe digisport.ro.

Etichete: simona halep , halep dubai , darren cahill , thierry van cleemput


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a făcut, marți, un apel către Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorul 5 și candidat la Primăria Capitalei, și i-a cerut acestuia să renunțe la orgolii și să se așeze la masa discuțiilor pentru a face „ce este cel mai bine pentru București”.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut

Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”

S-a decis! Bernardo Silva și-a ales viitoarea destinație: ”E înnebunit să joace acolo”

Răsturnare de situație! Gigi Becali a primit oferta pentru Florinel Coman și a dat răspunsul instant

Video FC Botoșani - Dinamo 2-1. Thriller în Moldova: autogol, accidentare horror, eliminare și gol în prelungiri

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ilie Dumitrescu nu a avut dubiu, după FC Botoșani - Dinamo: ”E senzațional”

Exclusiv Daniel Niculae a intrat în direct și nu s-a abținut: ”Viciere de rezultat”

Înlocuitorul lui Kylian Mbappe vine de la Barcelona! PSG a pregătit oferta: 200.000.000€

Exclusiv Ionel Dănciulescu, reacție-fulger după ”nebunia” din Botoșani - Dinamo 2-1: ”E interzis ce a făcut!”

Citeşte şi

Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială

Simona Halep: ”Am luat o decizie grea”

PEROZVal de comentarii acide după ce o mireasă a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Acest trend trebuie să înceteze!”

FILM NOWAnne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"

Lucian Sănmărtean garantează pentru transferul care o va schimba total pe FCSB: „Va fi o încântare pentru fani” citeşte ştirea pe Prosport.ro

EXCLUSIV. Când aflăm dacă Simona Halep va face parte din echipa României la JO de la Paris. Anunțul directorului general al Federației Române de Tenis citeşte ştirea pe ziare.com

Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”

Digi World

El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”