Simona Halep are 10 zile de odihnă, înainte de Roland Garros

Exclusiv ”Este și un lucru bun!”. Avantajul Simonei Halep după eșecul surprinzător de la Roma. ”Aveam nevoie de asta”

16.05.2019, 20:13
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

Simona Halep - Marketa Vondrousova 6-2, 5-7, 3-6. Simona Halep a fost eliminată prematur la Roma, acolo unde a fost învinsă încă din turul secund de Marketa Vondrousova. Sportiva noastră a încercat să privească și partea bună a eșecului de la Foro Italico: va avea mai multe zile de odihnă, înainte de Roland Garros.

”Nu consider că este o accidentare gravă. Îmi voi reveni peste câteva zile. Chiar am spus mai devreme, este și un lucru bun, dacă privești partea pozitivă. Aveam nevoie de câteva zile de relaxare.

Mă odihnesc și sper să am bateriile încărcate pentru Roland Garros”, a spus Simona, într-un interviu acordat în exclusivitate corespondentului Digi Sport, Gabriel Morariu.

Simona Halep, pauză de 10 zile până la debutul Roland Garros 2019

Simona Halep va reveni în România, după înfrângerea cu Marketa Vondrousova, una venită cu 10 zile înaintea debutului turneului de la Roland Garros. Sportiva noastră are de apărat 2.000 de puncte la Paris, acolo unde în 2018 a câștigat primul ei turneu de Grand Slam.

Simona este pe poziția a doua în clasamentul mondial, dar ea poate coborî până pe locul 4, în funcție de rezultatele care se vor înregistra la Foro Italico. Petra Kvitova, Karolina Pliskova și Kiki Bertens sunt jucătoarele care o pot întrece pe româncă. De notat e că sportivele din Cehia nu pot trece simultan peste ”Simo”, ținând cont că se pot întâlni în semifinalele de la Roma.

Clasamentul de luni va fi luat în considerare pentru stabilirea capilor de serie la Roland Garros. Competiţie în care Simona s-a impus în 2018, după o finală cu Sloane Stephens.

Etichete: simona halep , roland garros , simona halep roland garros


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O familie a primit cadavrul unui rus cu plete și plin de tatuaje în locul tatălui mort în Cuba. Apoi situația a devenit și mai bizară

O familie din Canada a primit un cadavru greșit, după ce un membru al familiei a murit în Cuba. Aceștia cer răspunsuri în legătură cu situație din partea oficialilor responsabili, potrivit BBC. 

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Exclusiv ”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”

Exclusiv Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”

”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar

Video Sepsi - FCSB 2-2. Gafa lui Ștefan Târnovanu amână petrecerea de titlu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Hermannstadt dă lovitura: 1.300.000€

Ce cotă a primit Simona Halep la câștigarea Roland Garros, după ce a jucat doar un meci de la revenire

Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi s-a răzgândit și a decis să rămână la Barcelona

Live Video&Text UTA Arad - Oțelul Galați 0-0, ACUM pe DGS 1. Duel tare la vârful play-out-ului

Citeşte şi

Simona Halep a coborât patru poziții în clasamentul WTA. Iga Swiatek, lider detașat în ierarhia mondială

Simona Halep: ”Am luat o decizie grea”

PEROZPlină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic

FILM NOWDominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant"

Salarii uimitoare pentru jucătorii echipei care a promovat deja în Superliga. Ce bani vor încasa în prima ligă citeşte ştirea pe Prosport.ro

O sportivă celebră devine moderatoare la TVR. Ce emisiune va prezenta aceasta citeşte ştirea pe ziare.com

Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Digi World

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Digi Animal World

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”