Video Tratament eficient pentru perioada de criză: antidepresivul Alexandra. A se lăsa la îndemâna tuturor! Priviţi ca să zâmbiţi, larg!

01.04.2020, 10:28
alexandra dulgheru artista 1

Când vine vorba despre modele inspiraționale pentru depășirea acestei situații delicate pentru toată omenirea eu unul aș pune-o în capul listei pe Alexandra Dulgheru.

Rar mi-a fost dat să întâlnesc nu doar un sportiv, ci și un om atât de tonic, de plin de viață, de optimist și de pozitiv. Discutam și zilele trecute într-o emisiune cu Miki Buzărnescu despre faptul că ei, tenismenii, au un avantaj. Și anume acela că au un psihic de fier. Că sunt obișnuiți cu a găsi cele mai bune soluții pentru a ieși din situații limită și  că a lua decizii sub presiune e o a doua lor natură.

Alexandra Dulgheru trece peste criză cu zâmbetul pe buze

Pe lângă faptul că e o sportivă de top, Alexandra Dulgheru este oricând sursă de bună dispoziție, de încredere că întotdeauna există și cale de ieșire.

Responsabilă cu atmosfera în echipa de FED Cup, o prezență agreabilă și invocată de majoritatea competitoarelor chiar și în circuitul WTA, ea este cea care aduce invariabil zâmbetul pe buze. Bine, răspunsul la întrebarea ei cine îi aduce optimismul, într-o carieră măcinată de accidentări, e tot la ea. Pentru că resursele ei de "va fi bine" sunt chiar inepuizabile: "Mesajul meu în această perioadă și oricând este același. Nu există situație să nu o depășim. E mai simplu să o facem cu zâmbetul pe buze".

Alexandru Dulgheru dansează, pictează, joacă

În locuința sa dintr-o zonă liniștită a Bucureștiului asta face. Se antrenează în joacă, se joacă antrenându-se. Fire dinamică și cu aptitudini artistice de o complexitate greu imaginabilă, Alexandra nu are cum să se plictisească.

Ea dansează, pictează, interpretează roluri cu o ușurință dezarmantă: "Ți-am mai spus asta, dar nu mă deranjează să o repet, dacă nu făceam tenis cred că aș fi avut o carieră într-un domeniu artistic: actorie, pictură ceva. Știu sunt modestă...".

Alexandra Dulgheru. Pentru cei care se simt cu resursele de energie și încredere pe avarie, vă oferim posibilitatea de a vă "încărca". Ajunge să urmăriți filmulețele pe care ea l-a realizat special pentru jurnalul de autoizolare.

De același autor
Citeşte alte articole de Dan Filoti
Digi24
Câştigătorul celor 5,86 de milioane de euro la Joker şi-a ridicat banii. Cine este, mesajul său, și ce spune despre numerele jucate
Câştigătorul celor 5,86 de milioane de euro la Joker şi-a ridicat banii. Cine este, mesajul său, și ce spune despre numerele jucate

Câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Joker din 14 martie s-a prezentat, luni, la...

Descarcă aplicația Digi24

  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • 10:00 Stirile Digi Sport
  • 10:15 Liga Digi Sport
  • 11:00 Stirile Digi Sport
  • 11:15 Fotbal Club
  • 12:00 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • FOTBAL:FARUL CONSTANTA-DINAMO BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (12.02.2024)

    MEDIA: Rezumatele Etapei 1 Play-Off/ Play-Out, 14:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 15:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal european

    MEDIA: Fotbal European, 17:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Chemnitz, Deutschland 15. November 2023: FIBA Europe Cup - 2023/2024 - Niners Chemnitz vs. Spojnia Stargrad Im Bild: Bas

    BASCHET: CSM Târgu Mureș - Dinamo, 17:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 19:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Digi-Sport-Special

    MEDIA: Digi Sport Special, 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Vezi tot programul

Sondajul zilei

Top Articole

”500 de euro ca să bem o cafea”. La 30 de ani, s-a lăsat de fotbal și câștigă o ”avere”: ”Nicio lună fără 5 cifre în cont”

miguel-guerrero8

Corneliu Vadim Tudor l-a văzut pe Bogdan Stelea și a spus un cuvânt care a rămas în istoria fotbalului românesc

vadim-stelea-digisport

Gică Popescu a spus cine este cel mai mare fotbalist român din toate timpurile

popescu mutu

Simona Halep nu a mai stat pe gânduri și a luat decizia în privința lui Patrick Mouratoglou

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media