Francezul este încă în convalescență după rănile suferite, în special arsurile de la brațul stâng, dar concurează acum în IndyCar.

A efectuat teste la noua sa echipă, Dale Coyne Racing, și a mărturisit că se resimte încă după accident și că nu și-a recăpătat încă complet mobilitatea mâinii stângi.

Iar fostul lui patron, Gene Haas, a dezvăluit de ce nu a vrut să-l mai sponsorizeze pe Grosjean. Mick Schumacher este acum pilot la echipa nord-americană.

Gene Haas: ”I-am spus că nu pot să-i dau bani ca să se omoare!

“Mă rugase să-l ajut în IndyCar, și la început am fost de acord cu ideea. Dar după accidentul din Bahrain, am fost bucuros că a supraviețuit. 

Are o soție și trei copii, i-am spus că nu pot să-i dau bani ca să se omoare! I-am spus că ar fi mai bine să stea acasă cu familia. 

A scăpat dintr-o mare încercare, a fost la limită, cine se pricepe știe ce spun. A fost un noroc fantastic.

De aceea, nu vreau să fiu pus în situația de a explica ceva unei văduve și copiilor ei. Chiar nu pot și i-am zis că nu-l mai pot finanța.

Știu că pasiunea lui e să conducă, dar nu vreau să fiu complice. Eu mă consider la fel de norocos ca și el că a scăpat. A fost cea mai norocoasă zi din istoria echipei Haas în Formula 1”, a dezvăluit Haas.