coregrafie dinamo
Ce se întâmplă dacă un jucător din România e infectat cu coronavirus. Răzvan Burleanu a dat răspunsul: "E o situaţie de criză"
7c246099-4fed-44e0-8268-f3c4c168ca24
Galerie Foto Stadionul Arcul de Triumf, motiv de dispute politice! Acuzațiile aduse de Ministrul Tineretului și Sportului
bmw morutan colaj
Galerie Foto L-a ”vrăjit” pe Gigi Becali: Moruțan nu a renunțat la ”mașina de pește”! Apariție de senzație cu bolidul de 100.000 de euro
Digi Sport 1 Live
Acum
Live Stirile Digi Sport

ALEGERI FRF / Răzvan Burleanu a câştigat un nou mandat de preşedinte. Lupescu a fost surclasat

18.04.2018, 16:55

UPDATE 16:55 - Rezultate oficiale: Răzvan Burleanu - 168 de voturi; Ionuţ Lupescu - 78 de voturi; Marcel Puşcaş - 8 voturi; Ilie Drăgan - 0 voturi. 

FOTBAL:ADUNAREA GENERALA A FEDERATIEI ROMANE DE FOTBAL (18.04.2018)
Tragerea la sorți a grupelor EURO 2020 va avea loc la București
  • Werder Bremen - Wolfsburg (duminică, ora 14:30, Digi Sport 1)

  • Union Berlin - Schalke 04 (duminică, ora 16:30, Digi Sport 1)

#Potrivit informaţiilor Digi Sport, Răzvan Burleanu ar fi strâns peste 150 de voturi, în condiţiile în care îi erau suficiente 128

UPDATE 16:45 - RĂZVAN BURLEANU RĂMÂNE PREŞEDINTELE FEDERAŢIEI ROMÂNE DE FOTBAL! Deşi numărătoarea voturilor nu s-a încheiat, membrii Comisiei de validare a voturilor propuşi de Burleanu i-au făcut semn că a strâns jumătate+1 din voturi şi a câştigat astfel alegerile încă din primul tur. De altfel, preşedintele FRF s-a şi îmbrăţişat cu apropiaţii săi şi au urlat de bucurie în momentul în care a fost anunţat că a câştigat. 

UPDATE 16:25 - S-a încheiat votul. Imediat aflăm rezultatele. 

Borussia Dortmund - Hertha Berlin este acum în Digi Online pe Digi Sport 1. Descarcă aplicația și poți urmări meciul pe telefon sau tabletă.

UPDATE 16:20 - Pentru ca un candidat să câştige încă din primul tur de scrutin are nevoie de 128 de voturi. Deocamdată, votarea nu s-a încheiat. 

UPDATE 15:50 - Moment inedit în timpul alegerilor de la FRF. Un pupitru la care se vota a fost mutat, după ce s-a descoperit că în geamul de deasupra lui se putea vedea modul în care votează membrii Adunării Generale.

UPDATE 15:10 - A început votul pentru desemnarea preşedintelui FRF

UPDATE 14:50 - Discursul lui Răzvan Burleanu a durat 18 minute şi 39 de secunde. Nici LUpescu nu a respectat limita celor 10 minute. Fostul internaţional a vorbit 11 minute şi 4 secunde. Discursul lui Ilie Drăgan a avut un discurs de 9 minute şi 38 de secunde, în timp ce Marcel Puşcaş a vorbit doar 8 minute şi 12 secunde.

UPDATE 14:48 - Deranjat de faptul că Burleanu nu a respectat limita de 10 minute pentru fiecare candidat, Marcel Puşcaş a dat tonul aplauzelor ironice şi a părăsit sala. 

UPDATE 14:35 - "Trebuie să mergem mai departe, trebuie să mergem împreună la nivelul următor. FRF de azi e o instituţie de management al fotbalului. Avem o viziune, un plan şi o echipă foarte bună cu care vom duce lucrurile mai departe. Suntem o instituţie serioasă şi stabilă din punct de vedere financiar. Împreună am făcut FRF ce e azi şi împreună trebuie să ne apărăm munca şi să ne consolidăm viitorul. Trebuie să protejăm fotbalul. Trebuie să alegeţi între echipa FRF, care a lucrat pentru dumneavostră, şi gaşca ce vă promite că nu o să vă mai lucreze. În martie 2014 aţi ales să faceşi o schimbare fundamentală în fotbalul românesc şi asta s-a întâmplat. Am şi greşit, dar vă asigur de lipsa oricărei intenţii. Azi mergem mai departe împreună şi azi suntem mai buni împreună", a spus preşedintele Răzvan Burleanu.

UPDATE 14:25 - "Am venit cu o poftă nebună de muncă, pentru a redresa împreună fotbalul românesc. Dacă nu eram convins, nu eram azi aici. După 13 ani de activitate în top managementul fotbalului, sunt aici să dăm restart fotbalului românesc. Toată viaţa am muncit cu seriozitate, niciodată nu am stat. Valorile în care eu cred sunt respectul, seriozitatea, transparenţa, dialogul şi corectitudinea. Oamenii vor credibilitate şi proiecte fezabile. Legislaţia sportivă şi fiscală trebuie schimbată. Voi duce în parlament o lege prin care sportul să devină o prioritate naţională.

Actualul preşedinte nu a pierdut doar sprijinul popular, ci şi pe cel al oamenilor de fotbal. Eu m-am întors acasă ca să muncesc pentru fotbalul românesc. Nu vin la federaţie cu gânduri de răzbunare. Fotbalul nu trebuie pedepsit pentru că preşedintele FRF s-a comportat ca un copil răsfăţat", a declarat Ionuţ Lupescu, însoţit la alegeri de Mircea Lucescu şi Cristi Chivu. 

UPDATE 14:15 - "A fost o campanie electorală care a avut toate ingredientele unei campanii electorale. Dar cred că sunt singurul candidat care a fost preşedinte de club, care a antrenat în cupele europene, care a fost sponsor la fotbalul feminin, care nu are ingrediente în jur. Avem aceleaşi probleme ca acum 15-20 de ani. Vreţi să continuăm alţi 15-20 de ani la fel? Dacă nu vreţi asta, votaţi competenţa. Vom avea cu toţii de câştigat. În caz contrar, lucrurile se vor perpetua", a spus Marcel Puşcaş. 

UPDATE 14:00 - "Deşi am pornit cu ultima şansă, am încercat să-i informez pe toţi membrii despre ideile şi principiile mele. Le mulţumesc celor care m-au susţinut, chiar dacă unele cluburi şi-au retras apoi sprijinul", a declarat Ilie Drăgan, prin dintre cei patru candidaţi care a vorbit în faţa Adunării Generale.

UPDATE 13:45 - Membrii Adunării Generale au început să revină în sală. Ne apropiem de punctul culminant al zilei

UPDATE 12:58 - Se ia o pauză, înainte de a se trece la cea mai aşteptată parte din Adunarea Generală. 

WhatsApp Image 2018-04-18 at 13.09.01
Ionuţ Lupescu susţinut de Mircea Lucescu, Cristi Chivu şi Ionel Ganea

UPDATE 12:55 - Uitat de aproape toată lumea, al patrulea candidat, Ilie Drăgan, are încredere că va avea un cuvânt de spus în rezultatul alegerilor. "Am speranţe bune, deja mă consider câştigător, dar dintr-o anumită perspectivă. Simt foarte multe energii pozitive de la cunoscuţi, prieteni şi de la cluburi. Am primit mesaje de încurajare în care mă regăsesc. Nu aş merge cu un anumit candidat în turul 2. dacă vor exista persoane care m-au votat în primul tur şi mă întreabă cu cine să voteze, o să le transmit. dar până atunci, sper să iau cât mai multe voturi şi să merg în turul al doilea", a spus Drăgan, la sosirea la Casa Fotbalului.

UPDATE 12:50 - La Casa Fotbalului au venit şi câţiva fani dinamovişti, care au afişat la rândul lor un banner. Însă fără legătură cu alegerile de la FRF. Suporterii alb-roşiilor au cerut, din nou, "stadion fără pistă".

UPDATE 12:45 - Mircea Lucescu, unul dintre susţinătorii lui Ionuţ Lupescu, a ajuns la Casa Fotbalului. Selecţionerul Turciei a intrat prin spate, pentru a evita presa. 

UPDATE 12:37 - Ca de obicei, nu lipsesc momentele amuzante. Un membru al Adunării Generale a fost surprins în timp ce aţipise. 

UPDATE 12:35 - Discursul lui Răzvan Burleanu s-a axat pe realizările din mandatul său, în special cele economice. Preşedintele FRF a afirmat că veniturile au crescut cu 6 milioane de euro faţă de 2014, anul în care l-a înlocuit pe Mircea Sandu

UPDATE 12: 15 - Sunt şi contestatari ai lui Răzvan Burleanu la Casa Fotbalului. Aceştia au afişat un banner ironic la adresa preşedintelui FRF: "Om de fotbal, nu de minifotbal". 

UPDATE 11:53 - Au apărut şi fanii lui Lupescu la Casa Fotbalului. Aceştia, veniţi din Moreni, au afişat un banner pe care se poate citi "Credeţi în Lupescu".

UPDATE 11:50 - Potrivit unor informaţii care circulă la Casa Fotbalului, a doua persoană care îl va însoţi pe Lupescu la alegeri ar fi Mircea Lucescu

UPDATE 11:46 - "Nu vreau să mă transform într-un Ceauşescu, care are întotdeauna dreptate. Dar spun ce gândesc şi aşa voi face mereu", a spus Stoichiţă, după ce o parte a celor din sală i-au aplaudat discursul.

UPDATE 11:45 - Fostul căpitan al echipei naţionale, Cristi Chivu, a venit alături de Ionuţ Lupescu la Casa Fotbalului. "Eu din fire sunt optimist, cred că el va câştiga. Nu ocup vreo funcţie, sunt doar susţinătorul lui Ionuţ. El e cel care va hotărî dacă pot ajuta fotbal românesc, sunt dispus să mă implic mai mult. De mâine, când Lupescu va fi preşedinte, obiectivele sunt participările la turnee finale. Urmează Euro şi trebuie să fim neapărat acolo, apoi, în 2022, în Qatar", a spus Chivu. 

UPDATE 11:40 - Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, lipseşte la Adunarea Generală de azi, la fel cum s-a întâmplat şi ieri, la Comitetul Executiv. În aceste momente, Mihai Stoichiţă susţine un discurs în faţa AG. 

UPDATE 11:27 - Primul moment de tensiune în cadrul Adunării Generale. Membrii se ceartă pe componenţa Comisiei de validare a voturilor, în timp ce Tudor Iacov a întrebat după care statut se organizează alegerile.

UPDATE 11:23 - Ionuţ Lupescu e optimist în privinţa scrutinului de azi: "Nu am nicio emoţie. M-am întors acasă şi sper să schimbăm fotbalul românesc".

La Adunarea Generală e prezent şi Adi Mutu, care stă în primul rând, alături de Mircea Pascu.

UPDATE 11:20 - Servet Yardimci, membru în Comitetul Executiv UEFA, şi Bjorn Vassallo, directorul Asociaţiilor Naţionale Europa din cadrul FIFA, au avut scurte discursuri în faţa Adunării Generale.

UPDATE 11:15 - Răzvan Burleanu se bazează pe voturile fotbalului feminin, 30 la număr. A spus-o preşedintele clubului Olimpia Cluj, Alin Cioban: "Noi vrem continuitate. Îl vom vota pe Răzvan Burleanu, ne dorim să continue proiectele începute deja".

UPDATE 11:00 - A început Adunarea Generală a FRF, cu 254 de membri afiliaţi prezenţi, din totalul de 256. Înainte de a se trece la ordinea de zi, a fost ţinut un minut de reculegere, în memoria mai multor personalităţi decedate în ultima perioadă. Pe un ecran din sală au fost prezentate imagini cu cei dispăruţi, printre aceştia fiind şi persoane din afara lumii fotbalului, printre care Regele Mihai. La şedinţă participă şi trei invitaţi din străinătate, reprezentanţi ai UEFA şi FIFA, precum şi trei reprezentanţi ai MTS. 

UPDATE 10:30 - Preşedintele AJF Maramureş, Cristi Balaj, şi-a reafirmat sprijinul pentru Ionuţ Lupescu, la sosirea la Casa Fotbalului, deşi nu ştie încă dacă va face parte din echipa fostului internaţional, în cazul în care acesta va fi noul număr 1 al fotbalului românesc. 

UPDATE 10:15 - Adunarea Generală a FRF va începe la ora 11:00, în prima parte a acesteia fiind discutate temele de pe ordinea de zi. Cei patru candidaţi, inclusiv actualul preşedinte, Răzvan Burleanu, nu vor avea acces în sală, şedinţa fiind condusă de secretarul general al FRF, Radu Vişan, potrivit unui comuicat al federaţiei.

După discutarea temelor de pe ordinea de zi, va urma o pauză, apoi cei patru candidaţi - Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan - vor fi invitaţi în sală, fiecare dintre aceştia putând fi însoţit de cel mult două persoane.

Fiecare candidat va avea la dispoziţie 10 minute pentru a-şi prezenta şi a-şi susţine programul electoral.

Întreaga procedură a alegerii preşedintelui FRF poate fi găsită pe site-ul federaţiei


ALEGERI FRF. Mai sunt doar câteva ore până când Federaţia Română de Fotbal (FRF) îşi alege un nou şef. Patru candidaţi îşi vor disputa funcţia de preşedinte: Răzvan Burleanu, actualul număr unu de la Casa Fotbalului, Ionuţ Lupescu, membru al "Generaţiei de Aur", Marcel Puşcaş, fost conducător la Steaua, şi Ilie Drăgan, deţinător al licenţei de antrenor A UEFA, fost lector în cadrul Şcolii Federale de antrenori din cadrul FRF.

Totuşi, lupta pare să se dea între Răzvan Burleanu şi Ionuţ Lupescu. Cu doar o zi înainte de alegeri, patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat că este convins că intervenţia politicului a înclinat decisiv balanţa în favoarea fostului internaţional.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a recunoscut public că Lupescu e singurul candidat cu care a vorbit înaintea alegerilor. ”Kaiserul” e sprijinit şi de multe nume importante din fotbalul românesc, în special foştii săi colegi din Generaţia de Aur. În aceste condiţii, mulţi dintre membrii FRF cu drept de vot şi-ar fi schimbat opţiunea pe ultima sută de metri, susține Becali.

"Înţelegeţi ce vreţi. Sunt oameni care i-au promis lui Burleanu că îl votează, dar acum s-au sucit, că s-a dat semnalul. E linie de partid, ce vorbim? Sunt lucruri care nu se pot spune, că nu are loc politicul în fotbal. Mai sunt două zile, Lupescu va face lucruri mari în fotbal. El va câştiga 100% din primul tur. Eu ştiu multe, dar nu pot spune mai mult. Chestiunea e rezolvată. Dacă Dragnea a făcut treaba asta, îl felicit. Ne scapă de Burleanu, face un lucru bun, nu?", a declarat Gigi Becali, la emisiunea "Fotbal Club", de la Digi Sport 1.

Adunarea Generală de alegeri a Federaţiei Române de Fotbal a fost convocată de Comitetul Executiv astăzi, 18 aprilie, cu începere de la ora 11. Nu mai puţin de 257 de membri afiliaţi au dreptul de a vota viitorul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal.

Cotat cu a treia şansă la câştigarea alegerilor, Marcel Puşcaş este optimist şi susţine că are şanse imense să ajungă preşedinte al FRF în cazul în care va ajunge în turul 2.

"Câştigătorul nu este stabilit, sper să fiu eu. Sunt trei mari tabere, recent s-a adăugat şi cea a lui Ilie Drăgan. Lupescu are 75 la sută din voturi, Burleanu tot 75 la sută... Ambii au câte 170 de voturi, după cum susţin. Asta înseamnă că ne îndreptăm spre o Federaţie cu doi preşedinţi. Eu sper să iau suficiente cât să-i întrec. Este vorba şi de manipulare. Eu cred că va exista şi turul 2.

Am discutat individual cu toţi membrii afiliaţi, nu în grup. Dacă ajung în turul 2, am şanse mari să câştig alegerile. Cred că în ceasul al 13-lea, lumea se va trezi. Asta dacă mai vrea fotbal. Cei care votează ar trebui să-i intereseze doar competenţa candidaţilor. În caz contrar, tragem cortina peste fotbal în trei, patru ani", a spus Marcel Puşcaş la "Fotbal Club", la Digi Sport 1.

Pe parcursul campaniei, Răzvan Burleanu şi Ionuţ Lupescu nu au ezitat să se atace. Cei doi s-au contrat dur în câteva rânduri, iar actualul preşedinte al FRF l-a acuzat, recent, pe fostul internaţional că nu şi-a prezentat demisia din cadrul UEFA şi că a minţit votanţii.

"Ionuţ Lupescu minte. V-a minţit când a fost în acest platou, i-a minţit pe toţi prietenii săi, i-a minţit pe toţi susţinătorii săi şi pe membrii federaţiei că şi-a dat demisia. Iar dovada o am aici (n.r. arată un document). Domnul Ionuţ Lupescu nu şi-a dat demisia de la UEFA, doar şi-a suspendat contractul de muncă în această perioadă de timp. Aveţi această dovadă din partea secretarului general UEFA, care clarifică acest lucru", a spus Burleanu.

Ionuț Lupescu a reacționat rapid, după ce a fost acuzat de Răzvan Burleanu că a mințit. Fostul internaţional s-a apărat, spunând că a fost vorba de procedura organizației din Elveția.

"Oameni buni, asta este procedura în Elveția... Nu puteam să-mi pun demisia pe masă și să plec, pentru că trebuie să predau o grămadă de lucruri. Ca să nu implic în campanie UEFA, HR-ul (n.r. departamentul de resurse umane) a făcut 'unpaid leave', iar după alegeri trebuie să mă duc câteva zile să predau toate lucrurile", declara Ionuț Lupescu, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Cristi Balaj, un susţinător declarat al lui Ionuţ Lupescu, este sceptic că alegerile se vor desfăşura corect, dat fiind faptul cum vor vota membrii afiliaţi. "Mă pot aştepta la orice. Doar că am citit despre modul de organizare al alegerilor şi am observat anumite lucruri care lasă loc de interpretări. Spre exemplu, există riscul ca votanții să meargă să voteze în altă cameră. Pe traseu pot fi persoane care organizează alegerile și se pot întâmpla multe. Comisia de validare a voturilor este alcătuită din persoane numite de Secretarul General al FRF. Se pot întâmpla foarte multe, chiar să primești un buletin de vot gata ștampilat, aşa am auzit", a spus Balaj.

Pe site-ul digisport.ro veţi găsi informaţii legate de alegerile de la FRF în intervalul 09:00-21:00. Toate detaliile vor fi în timp real.

Etichete: ionut lupescu , presedinte frf , alegeri frf , casa fotbalului , razvan burleanu , marcel puscas , ilie dragan

Digi24
Incident misterios în largul Oceanului Atlantic. Mai multe nave s-au învârtit în cerc, fiind imposibil de controlat
Incident misterios în largul Oceanului Atlantic. Mai multe nave s-au învârtit în cerc, fiind imposibil de controlat

Imposibil să mai fie stăpânită, nava s-a învârtit în cerc în apele din largul coastelor Africii de...

Descarcă aplicația Digi24
Sondajul zilei
Top articole
Boris Becker Weds Lilly - Ceremony At Regina Pacis Chapel
”V-am învățat să trăiți, dar și să prosperați!” Lecția predată Germaniei de Ion Țiriac
Puștiul cu care se mândrește Hagi face spectacol în amicalul cu Craiova: "Știți ce salariu are?"
FOTBAL:FC VOLUNTARI-FC VIITORUL, LIGA 1 CASA PARIURILOR (9.12.2019)
Universitatea Craiova - Viitorul | Spectacol total! După un eșec clar, oltenii și-au luat revanșa! Bărbuț, goluri superbe
Universitatea Craiova - Viitorul
O sportivă celebră din Australia, decizie radicală pentru a obține bani: "Nu mă deranjează cum sunt numită"
V8 Supercars - Bathurst 1000: Practice

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Digi World
A fost numita “urmatorul Einstein” la doar 23 de ani. Cum a reusit Sabrina Pasterski sa impresioneze intreaga lume stiintifica
A fost numita “urmatorul Einstein” la doar 23 de ani. Cum a reusit Sabrina Pasterski sa impresioneze intreaga lume stiintifica
Digi Animal World
O bufnita poate vedea cu ochii inchisi. Cum e posibil
O bufnita poate vedea cu ochii inchisi. Cum e posibil
Digi Life
Cele mai “vânate” case ale celebrităților pe Google. Cum arată proprietățile de milioane de dolari
Cele mai “vânate” case ale celebrităților pe Google. Cum arată proprietățile de milioane de dolari
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. digisport.ro Vezi politica de confidenţialitate
prv_level, m2digisportro, cookie_poll_id_XXX
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utm, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, gcks, gckp, _cX_segmentInfo, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos nu doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
CrazyEgg crazyegg.com Vezi politica de confidenţialitate
ce2ab, ce_login, ceac, sid, _ceir, is_returning, _CEFT, ceg.s, ceg.u, __ar_v4, __distillery, __zlcmid, __zprivacy, _ga, _gat, ki_r, ki_s, ki_t, ki_u, km_ai, km_lv, km_ni, km_uq, km_vs, kvcd, optimizelyBuckets, optimizelyEndUserId, optimizelyPendingLogEvents, optimizelySegments
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY,APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
_twitter_sess, auth_token, lang, twid, eu_cn, personalization_id, syndication_guest_id, tfw_exp
Disqus disqus.com Vezi politica de confidenţialitate
mp_17b27902cd9da8972af8a3c43850fa5f_mixpanel, Disqusauth, sessionid,_utmb, disqus_unique, testCookie
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
CXENSE cxense.com Vezi politica de confidenţialitate
cx_profile_timeout, cx_profile_data
Trimite
Vezi aici politica de confidenţialitate