gigi becali ilie dumitrescu
Exclusiv Ionuț Lupescu a spus ce va ”păți” Ilie Dumitrescu dacă îi va acorda o diplomă lui Gigi Becali
romania-columbia
Exclusiv Membrul "Generației de Aur" care nu-și poate explica situația în care a ajuns Rapidul
FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB SA - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (02.02.2024)
FCU Craiova - Dinamo, Live Video 17:30, Digi Sport 1. ”Câinii” au șansa să salte pe loc de salvare! Echipele de start
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

ALEGERI FRF / Răzvan Burleanu a câştigat un nou mandat de preşedinte. Lupescu a fost surclasat

18.04.2018, 16:55

UPDATE 16:55 - Rezultate oficiale: Răzvan Burleanu - 168 de voturi; Ionuţ Lupescu - 78 de voturi; Marcel Puşcaş - 8 voturi; Ilie Drăgan - 0 voturi. 

FOTBAL:ADUNAREA GENERALA A FEDERATIEI ROMANE DE FOTBAL (18.04.2018)
Tragerea la sorți a grupelor EURO 2020 va avea loc la București
  • SuperLiga: FCU Craiova - Dinamo, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Rapid, sâmbătă, 20:30, DGS 1

#Potrivit informaţiilor Digi Sport, Răzvan Burleanu ar fi strâns peste 150 de voturi, în condiţiile în care îi erau suficiente 128

UPDATE 16:45 - RĂZVAN BURLEANU RĂMÂNE PREŞEDINTELE FEDERAŢIEI ROMÂNE DE FOTBAL! Deşi numărătoarea voturilor nu s-a încheiat, membrii Comisiei de validare a voturilor propuşi de Burleanu i-au făcut semn că a strâns jumătate+1 din voturi şi a câştigat astfel alegerile încă din primul tur. De altfel, preşedintele FRF s-a şi îmbrăţişat cu apropiaţii săi şi au urlat de bucurie în momentul în care a fost anunţat că a câştigat. 

UPDATE 16:25 - S-a încheiat votul. Imediat aflăm rezultatele. 


UPDATE 16:20 - Pentru ca un candidat să câştige încă din primul tur de scrutin are nevoie de 128 de voturi. Deocamdată, votarea nu s-a încheiat. 

UPDATE 15:50 - Moment inedit în timpul alegerilor de la FRF. Un pupitru la care se vota a fost mutat, după ce s-a descoperit că în geamul de deasupra lui se putea vedea modul în care votează membrii Adunării Generale.

UPDATE 15:10 - A început votul pentru desemnarea preşedintelui FRF

UPDATE 14:50 - Discursul lui Răzvan Burleanu a durat 18 minute şi 39 de secunde. Nici LUpescu nu a respectat limita celor 10 minute. Fostul internaţional a vorbit 11 minute şi 4 secunde. Discursul lui Ilie Drăgan a avut un discurs de 9 minute şi 38 de secunde, în timp ce Marcel Puşcaş a vorbit doar 8 minute şi 12 secunde.

UPDATE 14:48 - Deranjat de faptul că Burleanu nu a respectat limita de 10 minute pentru fiecare candidat, Marcel Puşcaş a dat tonul aplauzelor ironice şi a părăsit sala. 

UPDATE 14:35 - "Trebuie să mergem mai departe, trebuie să mergem împreună la nivelul următor. FRF de azi e o instituţie de management al fotbalului. Avem o viziune, un plan şi o echipă foarte bună cu care vom duce lucrurile mai departe. Suntem o instituţie serioasă şi stabilă din punct de vedere financiar. Împreună am făcut FRF ce e azi şi împreună trebuie să ne apărăm munca şi să ne consolidăm viitorul. Trebuie să protejăm fotbalul. Trebuie să alegeţi între echipa FRF, care a lucrat pentru dumneavostră, şi gaşca ce vă promite că nu o să vă mai lucreze. În martie 2014 aţi ales să faceşi o schimbare fundamentală în fotbalul românesc şi asta s-a întâmplat. Am şi greşit, dar vă asigur de lipsa oricărei intenţii. Azi mergem mai departe împreună şi azi suntem mai buni împreună", a spus preşedintele Răzvan Burleanu.

UPDATE 14:25 - "Am venit cu o poftă nebună de muncă, pentru a redresa împreună fotbalul românesc. Dacă nu eram convins, nu eram azi aici. După 13 ani de activitate în top managementul fotbalului, sunt aici să dăm restart fotbalului românesc. Toată viaţa am muncit cu seriozitate, niciodată nu am stat. Valorile în care eu cred sunt respectul, seriozitatea, transparenţa, dialogul şi corectitudinea. Oamenii vor credibilitate şi proiecte fezabile. Legislaţia sportivă şi fiscală trebuie schimbată. Voi duce în parlament o lege prin care sportul să devină o prioritate naţională.

Actualul preşedinte nu a pierdut doar sprijinul popular, ci şi pe cel al oamenilor de fotbal. Eu m-am întors acasă ca să muncesc pentru fotbalul românesc. Nu vin la federaţie cu gânduri de răzbunare. Fotbalul nu trebuie pedepsit pentru că preşedintele FRF s-a comportat ca un copil răsfăţat", a declarat Ionuţ Lupescu, însoţit la alegeri de Mircea Lucescu şi Cristi Chivu. 

UPDATE 14:15 - "A fost o campanie electorală care a avut toate ingredientele unei campanii electorale. Dar cred că sunt singurul candidat care a fost preşedinte de club, care a antrenat în cupele europene, care a fost sponsor la fotbalul feminin, care nu are ingrediente în jur. Avem aceleaşi probleme ca acum 15-20 de ani. Vreţi să continuăm alţi 15-20 de ani la fel? Dacă nu vreţi asta, votaţi competenţa. Vom avea cu toţii de câştigat. În caz contrar, lucrurile se vor perpetua", a spus Marcel Puşcaş. 

UPDATE 14:00 - "Deşi am pornit cu ultima şansă, am încercat să-i informez pe toţi membrii despre ideile şi principiile mele. Le mulţumesc celor care m-au susţinut, chiar dacă unele cluburi şi-au retras apoi sprijinul", a declarat Ilie Drăgan, prin dintre cei patru candidaţi care a vorbit în faţa Adunării Generale.

UPDATE 13:45 - Membrii Adunării Generale au început să revină în sală. Ne apropiem de punctul culminant al zilei

UPDATE 12:58 - Se ia o pauză, înainte de a se trece la cea mai aşteptată parte din Adunarea Generală. 

WhatsApp Image 2018-04-18 at 13.09.01
Ionuţ Lupescu susţinut de Mircea Lucescu, Cristi Chivu şi Ionel Ganea

UPDATE 12:55 - Uitat de aproape toată lumea, al patrulea candidat, Ilie Drăgan, are încredere că va avea un cuvânt de spus în rezultatul alegerilor. "Am speranţe bune, deja mă consider câştigător, dar dintr-o anumită perspectivă. Simt foarte multe energii pozitive de la cunoscuţi, prieteni şi de la cluburi. Am primit mesaje de încurajare în care mă regăsesc. Nu aş merge cu un anumit candidat în turul 2. dacă vor exista persoane care m-au votat în primul tur şi mă întreabă cu cine să voteze, o să le transmit. dar până atunci, sper să iau cât mai multe voturi şi să merg în turul al doilea", a spus Drăgan, la sosirea la Casa Fotbalului.

UPDATE 12:50 - La Casa Fotbalului au venit şi câţiva fani dinamovişti, care au afişat la rândul lor un banner. Însă fără legătură cu alegerile de la FRF. Suporterii alb-roşiilor au cerut, din nou, "stadion fără pistă".

UPDATE 12:45 - Mircea Lucescu, unul dintre susţinătorii lui Ionuţ Lupescu, a ajuns la Casa Fotbalului. Selecţionerul Turciei a intrat prin spate, pentru a evita presa. 

UPDATE 12:37 - Ca de obicei, nu lipsesc momentele amuzante. Un membru al Adunării Generale a fost surprins în timp ce aţipise. 

UPDATE 12:35 - Discursul lui Răzvan Burleanu s-a axat pe realizările din mandatul său, în special cele economice. Preşedintele FRF a afirmat că veniturile au crescut cu 6 milioane de euro faţă de 2014, anul în care l-a înlocuit pe Mircea Sandu

UPDATE 12: 15 - Sunt şi contestatari ai lui Răzvan Burleanu la Casa Fotbalului. Aceştia au afişat un banner ironic la adresa preşedintelui FRF: "Om de fotbal, nu de minifotbal". 

UPDATE 11:53 - Au apărut şi fanii lui Lupescu la Casa Fotbalului. Aceştia, veniţi din Moreni, au afişat un banner pe care se poate citi "Credeţi în Lupescu".

UPDATE 11:50 - Potrivit unor informaţii care circulă la Casa Fotbalului, a doua persoană care îl va însoţi pe Lupescu la alegeri ar fi Mircea Lucescu

UPDATE 11:46 - "Nu vreau să mă transform într-un Ceauşescu, care are întotdeauna dreptate. Dar spun ce gândesc şi aşa voi face mereu", a spus Stoichiţă, după ce o parte a celor din sală i-au aplaudat discursul.

UPDATE 11:45 - Fostul căpitan al echipei naţionale, Cristi Chivu, a venit alături de Ionuţ Lupescu la Casa Fotbalului. "Eu din fire sunt optimist, cred că el va câştiga. Nu ocup vreo funcţie, sunt doar susţinătorul lui Ionuţ. El e cel care va hotărî dacă pot ajuta fotbal românesc, sunt dispus să mă implic mai mult. De mâine, când Lupescu va fi preşedinte, obiectivele sunt participările la turnee finale. Urmează Euro şi trebuie să fim neapărat acolo, apoi, în 2022, în Qatar", a spus Chivu. 

UPDATE 11:40 - Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, lipseşte la Adunarea Generală de azi, la fel cum s-a întâmplat şi ieri, la Comitetul Executiv. În aceste momente, Mihai Stoichiţă susţine un discurs în faţa AG. 

UPDATE 11:27 - Primul moment de tensiune în cadrul Adunării Generale. Membrii se ceartă pe componenţa Comisiei de validare a voturilor, în timp ce Tudor Iacov a întrebat după care statut se organizează alegerile.

UPDATE 11:23 - Ionuţ Lupescu e optimist în privinţa scrutinului de azi: "Nu am nicio emoţie. M-am întors acasă şi sper să schimbăm fotbalul românesc".

La Adunarea Generală e prezent şi Adi Mutu, care stă în primul rând, alături de Mircea Pascu.

UPDATE 11:20 - Servet Yardimci, membru în Comitetul Executiv UEFA, şi Bjorn Vassallo, directorul Asociaţiilor Naţionale Europa din cadrul FIFA, au avut scurte discursuri în faţa Adunării Generale.

UPDATE 11:15 - Răzvan Burleanu se bazează pe voturile fotbalului feminin, 30 la număr. A spus-o preşedintele clubului Olimpia Cluj, Alin Cioban: "Noi vrem continuitate. Îl vom vota pe Răzvan Burleanu, ne dorim să continue proiectele începute deja".

UPDATE 11:00 - A început Adunarea Generală a FRF, cu 254 de membri afiliaţi prezenţi, din totalul de 256. Înainte de a se trece la ordinea de zi, a fost ţinut un minut de reculegere, în memoria mai multor personalităţi decedate în ultima perioadă. Pe un ecran din sală au fost prezentate imagini cu cei dispăruţi, printre aceştia fiind şi persoane din afara lumii fotbalului, printre care Regele Mihai. La şedinţă participă şi trei invitaţi din străinătate, reprezentanţi ai UEFA şi FIFA, precum şi trei reprezentanţi ai MTS. 

UPDATE 10:30 - Preşedintele AJF Maramureş, Cristi Balaj, şi-a reafirmat sprijinul pentru Ionuţ Lupescu, la sosirea la Casa Fotbalului, deşi nu ştie încă dacă va face parte din echipa fostului internaţional, în cazul în care acesta va fi noul număr 1 al fotbalului românesc. 

UPDATE 10:15 - Adunarea Generală a FRF va începe la ora 11:00, în prima parte a acesteia fiind discutate temele de pe ordinea de zi. Cei patru candidaţi, inclusiv actualul preşedinte, Răzvan Burleanu, nu vor avea acces în sală, şedinţa fiind condusă de secretarul general al FRF, Radu Vişan, potrivit unui comuicat al federaţiei.

După discutarea temelor de pe ordinea de zi, va urma o pauză, apoi cei patru candidaţi - Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan - vor fi invitaţi în sală, fiecare dintre aceştia putând fi însoţit de cel mult două persoane.

Fiecare candidat va avea la dispoziţie 10 minute pentru a-şi prezenta şi a-şi susţine programul electoral.

Întreaga procedură a alegerii preşedintelui FRF poate fi găsită pe site-ul federaţiei


ALEGERI FRF. Mai sunt doar câteva ore până când Federaţia Română de Fotbal (FRF) îşi alege un nou şef. Patru candidaţi îşi vor disputa funcţia de preşedinte: Răzvan Burleanu, actualul număr unu de la Casa Fotbalului, Ionuţ Lupescu, membru al "Generaţiei de Aur", Marcel Puşcaş, fost conducător la Steaua, şi Ilie Drăgan, deţinător al licenţei de antrenor A UEFA, fost lector în cadrul Şcolii Federale de antrenori din cadrul FRF.

Totuşi, lupta pare să se dea între Răzvan Burleanu şi Ionuţ Lupescu. Cu doar o zi înainte de alegeri, patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat că este convins că intervenţia politicului a înclinat decisiv balanţa în favoarea fostului internaţional.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a recunoscut public că Lupescu e singurul candidat cu care a vorbit înaintea alegerilor. ”Kaiserul” e sprijinit şi de multe nume importante din fotbalul românesc, în special foştii săi colegi din Generaţia de Aur. În aceste condiţii, mulţi dintre membrii FRF cu drept de vot şi-ar fi schimbat opţiunea pe ultima sută de metri, susține Becali.

"Înţelegeţi ce vreţi. Sunt oameni care i-au promis lui Burleanu că îl votează, dar acum s-au sucit, că s-a dat semnalul. E linie de partid, ce vorbim? Sunt lucruri care nu se pot spune, că nu are loc politicul în fotbal. Mai sunt două zile, Lupescu va face lucruri mari în fotbal. El va câştiga 100% din primul tur. Eu ştiu multe, dar nu pot spune mai mult. Chestiunea e rezolvată. Dacă Dragnea a făcut treaba asta, îl felicit. Ne scapă de Burleanu, face un lucru bun, nu?", a declarat Gigi Becali, la emisiunea "Fotbal Club", de la Digi Sport 1.

Adunarea Generală de alegeri a Federaţiei Române de Fotbal a fost convocată de Comitetul Executiv astăzi, 18 aprilie, cu începere de la ora 11. Nu mai puţin de 257 de membri afiliaţi au dreptul de a vota viitorul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal.

Cotat cu a treia şansă la câştigarea alegerilor, Marcel Puşcaş este optimist şi susţine că are şanse imense să ajungă preşedinte al FRF în cazul în care va ajunge în turul 2.

"Câştigătorul nu este stabilit, sper să fiu eu. Sunt trei mari tabere, recent s-a adăugat şi cea a lui Ilie Drăgan. Lupescu are 75 la sută din voturi, Burleanu tot 75 la sută... Ambii au câte 170 de voturi, după cum susţin. Asta înseamnă că ne îndreptăm spre o Federaţie cu doi preşedinţi. Eu sper să iau suficiente cât să-i întrec. Este vorba şi de manipulare. Eu cred că va exista şi turul 2.

Am discutat individual cu toţi membrii afiliaţi, nu în grup. Dacă ajung în turul 2, am şanse mari să câştig alegerile. Cred că în ceasul al 13-lea, lumea se va trezi. Asta dacă mai vrea fotbal. Cei care votează ar trebui să-i intereseze doar competenţa candidaţilor. În caz contrar, tragem cortina peste fotbal în trei, patru ani", a spus Marcel Puşcaş la "Fotbal Club", la Digi Sport 1.

Pe parcursul campaniei, Răzvan Burleanu şi Ionuţ Lupescu nu au ezitat să se atace. Cei doi s-au contrat dur în câteva rânduri, iar actualul preşedinte al FRF l-a acuzat, recent, pe fostul internaţional că nu şi-a prezentat demisia din cadrul UEFA şi că a minţit votanţii.

"Ionuţ Lupescu minte. V-a minţit când a fost în acest platou, i-a minţit pe toţi prietenii săi, i-a minţit pe toţi susţinătorii săi şi pe membrii federaţiei că şi-a dat demisia. Iar dovada o am aici (n.r. arată un document). Domnul Ionuţ Lupescu nu şi-a dat demisia de la UEFA, doar şi-a suspendat contractul de muncă în această perioadă de timp. Aveţi această dovadă din partea secretarului general UEFA, care clarifică acest lucru", a spus Burleanu.

Ionuț Lupescu a reacționat rapid, după ce a fost acuzat de Răzvan Burleanu că a mințit. Fostul internaţional s-a apărat, spunând că a fost vorba de procedura organizației din Elveția.

"Oameni buni, asta este procedura în Elveția... Nu puteam să-mi pun demisia pe masă și să plec, pentru că trebuie să predau o grămadă de lucruri. Ca să nu implic în campanie UEFA, HR-ul (n.r. departamentul de resurse umane) a făcut 'unpaid leave', iar după alegeri trebuie să mă duc câteva zile să predau toate lucrurile", declara Ionuț Lupescu, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Cristi Balaj, un susţinător declarat al lui Ionuţ Lupescu, este sceptic că alegerile se vor desfăşura corect, dat fiind faptul cum vor vota membrii afiliaţi. "Mă pot aştepta la orice. Doar că am citit despre modul de organizare al alegerilor şi am observat anumite lucruri care lasă loc de interpretări. Spre exemplu, există riscul ca votanții să meargă să voteze în altă cameră. Pe traseu pot fi persoane care organizează alegerile și se pot întâmpla multe. Comisia de validare a voturilor este alcătuită din persoane numite de Secretarul General al FRF. Se pot întâmpla foarte multe, chiar să primești un buletin de vot gata ștampilat, aşa am auzit", a spus Balaj.

Pe site-ul digisport.ro veţi găsi informaţii legate de alegerile de la FRF în intervalul 09:00-21:00. Toate detaliile vor fi în timp real.

Etichete: ionut lupescu , presedinte frf , alegeri frf , casa fotbalului , razvan burleanu , marcel puscas , ilie dragan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat rușii navele și submarinele

Rusia și-a întărit apărarea flotei de la Marea Neagră și „și-a retras în mare parte navele și...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Tennis - ATP/WTA World Tour 2017 Mutua Madrid Open 2017 Day Seven La Caja Magica, Madrid, Spain - 12 May 2017
Ilie Năstase a văzut "bijuteria" de 2,8 milioane € a lui Ion Țiriac și a făcut gluma zilei

Ion Țiriac (84 de ani) a prezentat oficial, în cadrul unui eveniment, maşina Mercedes AMG One, care...

Zinedine Zidane a bătut palma cu un club uriaș. Încă lipsește semnătura
EXCLUSIVE: Zinédine Zidane With His Wife Veronique Shopping At A Home Furnishings Boutique In Milan - 17 Apr 2024
"Am intrat în biroul lui Ancelotti și a început să plângă!" Transferul care i-a "rupt" sufletul italianului
profimedia-0861141500
"Bijuteria" de 44 de milioane € de la Cluj-Napoca, transformată în mall. FOTO Noul proiect spectaculos
Screenshot 2024-04-19 091333
Transformarea fizică a Serenei Williams. Cum arată acum și ce spune legendara sportivă despre corpul ei
profimedia-0864108273
Recomandările redacției
FOTBAL: FCU 1948 CRAIOVA FOTBAL CLUB SA - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (02.02.2024)
FCU Craiova - Dinamo, Live Video 17:30, Digi Sport 1. ”Câinii” au șansa să salte pe loc de salvare! Echipele de start

Video ”Adversarii au jucat în 12 oameni! Și-a distrus echipa”. Două gafe uriașe ale lui Vâlceanu, iar Voluntari ”tremură”
valceanu
George Pușcaș s-a descătușat și a salvat-o pe Bari de la o nouă înfrângere în Serie B
Italian soccer Serie B match - SSC Bari vs Lecco 1912
Calificare! Bianca Ghelber merge la Jocurile Olimpice. Câți sportivi români au primit ”biletele” pentru Paris
Bianca Ghelber nou
Citește și
Video I s-a fixat termen limită lui Edi Iordănescu. Selecționerul, obligat să dea un răspuns legat de viitorul său
(SP)ROMANIA BUCHAREST FOOTBALL FRIENDLY MATCH ROMANIA VS NORTHERN IRELAND
Exclusiv Ionuț Lupescu a dat verdictul despre salvarea lui Dinamo de la retrogradare
lupescu
La 56 de ani, Donna D'Errico încă face furori în ținute provocatoare. Imaginile din jacuzzi au stârnit un val de reacții
La 56 de ani, Donna D'Errico încă face furori în ținute provocatoare. Imaginile din jacuzzi au stârnit un val de reacții
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Telefonul lui Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Vlad Chiricheș. Ce implicare a avut Mihai Stoica
Dinamoviștii joacă pe o primă extraordinară la meciul cu FCU Craiova
Dinamoviștii joacă pe o primă extraordinară la meciul cu FCU Craiova
A rupt tăcerea după 30 de ani. Sharon Stone a spus cine este producătorul care a sfătuit-o să întrețină relații intime cu partenerul de film, pentru o mai bună chimie pe ecrane
A rupt tăcerea după 30 de ani. Sharon Stone a spus cine este producătorul care a sfătuit-o să întrețină relații intime cu partenerul de film, pentru o mai bună chimie pe ecrane
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Cum salvezi situația dacă explodează un cauciuc al mașinii în mers. Sfaturi esențiale de la un fost polițist | Video
Cum salvezi situația dacă explodează un cauciuc al mașinii în mers. Sfaturi esențiale de la un fost polițist | Video
El e singurul fotbalist român care a jucat în toate cele 5 ligi de top din Europa. Cine l-a promovat
El e singurul fotbalist român care a jucat în toate cele 5 ligi de top din Europa. Cine l-a promovat
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
"Salvaţi-ne, vă rugăm!". Cum a scăpat-o Ion Iliescu pe Steaua de la faliment
Formula 1: calificări cu surprize în China. Marele campion a terminat pe locul 18
Formula 1: calificări cu surprize în China. Marele campion a terminat pe locul 18
Exclusiv Membrul "Generației de Aur" care e încrezător în șansele României la EURO: ”Depinde doar de ea!”
FOTBAL:NATIONALA ARTISTILOR-LEGENDELE FOTBALULUI ROMANESC, AMICAL (18.11.2018)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Fiica lui Eminem, în costum de baie alb, la petrecerea burlăcițelor, pe iaht în Tampa Bay. Alături de Hailie, sora ei, Alaina
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”