FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (19.04.2024)
Video Hagi, despre noua ”perlă” de la Farul. ”Are mult talent, știe cu mingea, vede golul”
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (19.04.2024)
Fotbalistul care a anunțat că se gândește la transfer, după Farul - CFR 5-1: ”Nu pot să mint”
galerie-rapid
Exclusiv Anunțul suporterilor Rapidului legat de prezența la meciul cu FCSB, pe Arena Națională
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport
CFR Cluj CFR Cluj
1 - 2
Viitorul Viitorul
Du 02.09.2018 19:30

CFR Cluj - Viitorul 1-2. Înfrângere pentru Conceicao, la ultimul meci. Oaspeţii au întors rezultatul în 5 minute

02.09.2018, 20:15

  • SuperLiga: FCU Craiova - Dinamo, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Rapid, sâmbătă, 20:30, DGS 1

Viitorul a revenit spectaculos şi a câştigat duelul ultimelor campioane din Liga 1. A fost 2-1 cu CFR Cluj, în Gruia, unde Mihai Voduţ a reuşit un eurogol.

Cel mai frumos gol al începutului de sezon în Liga 1 a fost reuşit de Viitorul. Voduţ a egalat în ultimele minute ale partidei de la Cluj, cu un şut de la 40 de metri.

Oaspetii au câştigat apoi partida datorită unui penalty executat impecabil de Ianis Hagi. La ambele faze, principalul vinovat a fost Andrei Mureşan, care a avut o prestaţie pe care trebuie să o uite cât mai repede.

Golgheterul George Ţucudean a înscris golul campioanei, în minutul 54, şi a ajuns la cinci reuşite în acest sezon.

Până atunci, CFR a avut probabil cea mai mare ocazie în minutul 17, când Păun a tras în transversală. Tot în prima repriză, Haţegan a lăsat jocul să continue la două faze la care s-a cerut penalty, câte una în fiecare careu.

Clujenii au cerut lovitură de la 11 metri în minutul 14, iar Gică Hagi a intrat în vestiare la pauză protestând, după ce Djokovic l-a tras pe Mladen de tricou.

Viitorul a obţinut prima victorie în Gruia după 3 ani şi, în acelaşi timp, i-a provocat deţinătoarei titlului primul eşec stagional în Liga 1.

 

CFR Cluj CFR Cluj
Viitorul Viitorul
  • 90+5 fr2

    FINAL DE MECI! Toni Conceicao pierde ultimul meci pe banca celor de la CFR Cluj, după ce Viitorul a întors spectaculos rezultatul pe final. Constănţenii au marcat de două ori în 5 minute şi au provocat primul eşec stagional în Liga 1 pentru actuala campioană. 

  • 90+1 gp gp

    GOOOOOL, 2-1 Viitorul! Ianis Hagi a transformat impecabil lovitura de pedeapsă, iar constănţenii au întros rezultatul în doar 5 minute. 

  • 90 p p

    Penalty pentru Viitorul. Mureşan greşeşte din nou şi îl faultează în careu pe Voduţ. Haşegan nu a stat pe gânduri şi a acordat lovitură de la 11 metri. 

  • 87 cg cg

    Ianis Hagi a primit cartonaşul galben. 

  • 86 g g

    GOOOOOL Viitorul, 1-1! Voduţ a marcat golul începutului de sezon. Atacantul oaspeţilor a câştigat mingea într-un duel cu Mureşan şi, fără să stea pe gânduri, profitând şi de ieşirea hazardată a lui Jesus Fernandez, a şutat senzaţional de la 40 de metri, direct în poartă. 

  • 79 s s

    Ultima schimbare la constănţeni. Houri a intrat în locul lui Drăguş. 

  • 78 oc oc

    Ocazie Viitorul! O nouă şansă irosită uşor de oaspeţi. De această dată, Ciobanu a centrat ideal de pe partea dreaptă, dar Ianis Hagi, liber la 6 metri, a trimis cu capul mult peste poartă. 

  • 77 fm fm

    Mladen a centrat foarte bine de pe partea dreaptă, pentru Voduţ, care a trimis periculos cu capul, dar nu suficient de bine plasate pentru a-i pune probleme lui Jesus Fernandez. 

  • 67 s s

    Gică Hagi a făcut şi a doua schimbare. Achim a fost înlocuit de Voduţ. 

  • 65 s s

    Ultima modificare la CFR. Costache i-a luat locul lui Mailat. 

  • 57 s s

    Schimbare la campioni. Manea a intrat în locul lui Peteleu. 

  • 56 s s

    Schimbare la Viitorul. Ciobanu a intrat în locul lui Măţan. 

  • 54 g g

    GOOOOL, 1-0 CFR! Clujenii au deschis scorul prin Ţucudean, care a trimis cu capul în poartă din apropiere, după centrarea foarte bună a lui Păun. Totul a început de la o degajare ratată a lui Achim. 

  • 46 s s

    Schimbare la CFR. Tambe a intrat în locul lui Ioniţă. 

  • 46 sr2

    A început repriza a doua. 

  • 45+3 fr1

    PAUZĂ! CFR Cluj şi Viitorul sunt la egalitate, scor 0-0, după o primă repriză cu ocazii la ambele porţi, dar şi două faze controversate, câte una în fiecare careu. 

  • 45+2 fm fm

    Fază controversată! Viitorul putea primi un penalty, la duelul dintre Djokovic şi Mladen. Mijlocaşul croat l-a tras clar de tricou pe adversarul său, dar Haţegan a lăsat jocul să continue, în ciuda protestelor oaspeţilor. 

  • 45 cg cg

    Primul galben al partidei din Gruia l-a primit Males. 

  • 32 fm fm

    Djokovic a tras violent, din prima, de la aproximativ 25 de metri, iar mingea l-a lovit în plin pe Ţîru, care s-a resimţit şi a rămas întins pe gazon câteva minute. Fundaşul oaspeţilor a avut nevoie şi de intervenţia staff-ului medical, însă a putut continua jocul. 

  • 24 oc oc

    Ocazie Viitorul! Acţiune personală superbă a lui Măţan, care a încercat să-l surprindă pe Jesus Fernandez cu o execuţie la colţul scurt, dar portarul spaniol a respins în corner, cu un reflex excelent. 

  • 17 oc oc

    Ocazie CFR! Păun a luat o acţiune pe cont propriu, a tras superb din alergare, din afara careului, dar mingea a lovit bara transversală. 

  • 14 fm fm

    Fază controversată! Clujenii au cerut penalty, pentru un posibil fault asupra lui Păun, dar Ovidiu Haţegan a lăsat jocul să continue. 

  • 1 sr1

    A început meciul. Lovitura de start a aparţinut gazdelor. 

Ovidiu Hațegan
Ovidiu Hațegan
Octavian Șovre
Sebastian Gheorghe
teren fotbal
Jesús Fernández
I. Peteleu
A. Mureșan
Paulo Vinicius
Camora
Alexandru Ioniţă II
M. Maleš
D. Đoković
A. Păun
G. Țucudean
S. Mailat
G. Arlauskis
C. Manea
Á. Lang
M. Bordeianu
Júlio Baptista
V. Costache
R. Tambe
A. Șerban
M. Voduț
A. Ciobanu
A. Artean
CFR Cluj Antonio Conceicao
A. Buzbuchi
S. Mladen
B. Țîru
S. Luchin
B. de Nooijer
V. Achim
T. Băluţă
I. Vînă
I. Hagi
D. Drăguş
A. Măţan
L. Houri
R. Boboc
A. Pitu
R. Huth
Gheorghe Hagi Viitorul

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media