Marele avantaj al Barcelonei în ”dubla” cu PSG din Champions League
FC Barcelona Training Session And Press Conference - UEFA Champions League 2023/24, Barcellona, Spain - 11 Mar 2024
Barcelona a picat cu PSG în ”sferturile” UCL, iar Xavi a surprins pe toată lumea
ROU: Romania V Andorra: Group I - UEFA EURO 2024 European Qualifiers, Bucharest - 15 Oct 2023
Exclusiv De ce Anghel Iordănescu nu îl sfătuiește pe Edi privind prelungirea contractului cu FRF
Digi Sport 1 Live
Acum
Liga Digi Sport

Analiză post cu post: prima victorie în mandatul lui Mirel Rădoi. Multe plusuri pentru campioana României

15.07.2015, 00:58

Trencin - Steaua 0-2. Al treilea meci oficial al Stelei sub comanda lui Mirel Rădoi a fost și cel mai reușit dintre ele pentru campioana României din ultimii 3 ani.

Trencin Steaua 2
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

După două meciuri fără gol marcat - 0-1 cu ASA Tg. Mureș în Supercupa României și 0-0 cu Petrolul în prima etapă din Liga 1 - roș-albaștrii au afișat un joc mai solid și mai fluent, mai ales în repriza secundă a meciului cu Trencin, din manșa întâi a turului 2 preliminar din Liga Campionilor.

Cu un presing agresiv, o apărare aglomerată, atacuri rapide și execuții surprinzătoare, echipa lui Mirel Rădoi a obținut prima victorie oficială din mandatul acestuia, în cel mai bun moment: în debutul în Europa în acest sezon.

Lucrurile încep să intre pe un făgaș normal la Steaua, pentru care au început să dea randament noile achiziții, în frunte cu Hamroun și Tade, ultimul intrat pe teren ca titular, la o zi de când a semnat contractul cu roș-albaștrii.

Analiza post pe post:

Valentin Cojocaru - goalkeeper-ul Stelei a fost impecabil între buturi. 4 șuturi pe poartă a trimis campioana Slovaciei, fără a-l putea învinge pe urmașul lui Arlauskis. Cea mai importantă intervenție a avut-o în minutul 39, când portarul a respins cu picioarele în corner un șut puternic trimis de Bero din interiorul careului. A avut o singură ezitare, în minutul 11, când a fost aproape să scape mingea din brațe în fața a doi atacanți ai gazdelor, la o centrare din lateral.


Paul Papp - folosit din nou pe postul de fundaș dreapta, și-a acoperit destul de bine flancul în defensivă. Pe partea lui s-au desfășurat mai multe atacuri, iar de acolo au venit unele dintre cele mai periculoase faze ale gazdelor, mai ales în prima repriză. După pauză, a fost mai solid. A avut mai puține acțiuni în atac decât în meciurile trecute, având cu siguranță un rol mai degrabă defensiv.

Fernando Varela - din nou căpitan al Stelei, jucătorul din Insulele Capului Verde a jucat în nota obișnuită. A eliminat din jocul său erorile pe care le-a comis cu Petrolul, i-a marcat bine pe atacanții adverși și a blocat mai multe șuturi ale slovacilor. A reușit să și înscrie, în minutul 34, dar golul său nu a fost validat, din pricina unei poziții de offside.

Gabriel Tamaș - menajat contra Petrolului, fundașul în vârstă de 31 de ani nu a mai ieșit la rampă cu pasele lungi caracteristice, în schimb s-a achitat bine de sarcinile defensive. Solid în jocul aerian și în duelurile unul la unul. Alături de Varela, a condus o apărare care a blocat 4 șuturi ale slovacilor, care se puteau dovedi periculoase, dacă ajungeau să-l pună la încercare pe Cojocaru.

Guilherme Sitya - a fost, probabil, punctul slab al defensivei roș-albastre, marți seară. Cu toate acestea, a salvat-o pe Steaua în cel mai greu moment, respingând o minge de pe linia porții, la cea mai mare ocazie a slovacilor, în minutul 39. Pe partea lui au purtat gazdele cele mai multe atacuri, rămase fără succes grație jocului defensiv aglomerat, bine pus la punct de Mirel Rădoi.

Nicandro Breeveld - a jucat în nota sa obișnuită. În tandem cu Muniru în fața liniei apărării, a închis bine centrul terenului, forțându-i pe slovaci să deschidă jocul în flancuri. Foarte puține acțiuni au venit din zonă centrală. A avut și câteva momente în care a arătat o tehnică bună la mijlocul terenului. A jucat 81 de minute, lăsându-i locul pe teren lui Tahar.

Sulley Muniru - a eliminat greșelile din meciurile trecute și a acoperit foarte bine centrul terenului, chiar dacă încă nu pare total integrat în jocul roș-albaștrilor. Foarte bun la recuperare și activ la presingul de întâmpinare, a avut o evoluție în creștere față de cele din meciurile precedente în tricoul Stelei. Au apărut foarte puține acțiuni de atac ale celor de la Trencin pe centru, în zona de acțiune a lui și a lui Breeveld.

Adi Popa - foarte activ și rapid, a acționat ca un piston pe flancul drept, de unde a adus cele mai periculoase acțiuni ale Stelei, trecându-și în cont prima pasă de gol a sezonului. A fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren, trimițând o mulțime de centrări în careul gazdelor. Una a fost și fructificată, la golul lui Hamroun.

Nicușor Stanciu - a marcat primul gol al partidei, cu o execuție surprinzătoare, care l-a păcălit pe portarul lui Trencin și care i-a salvat seara. În afara acestei reușite, a stat din nou destul de slab la capitolul realizări, greșind multe pase și reușindu-i foarte puține acțiuni. A fost folosit din nou în spatele vârfului, iar pe plan defensiv le-a dat de furcă mijlocașilor centrali, care au fost nevoiți să acopere și zona sa, când adversarii aveau mingea.

Alexandru Chipciu - aproape inexistent pe teren, șeptarul Stelei a avut din nou o zi slabă, fără prea multe acțiuni reușite. A fost primul stelist schimbat, lăsându-i locul pe teren lui Hamroun, în minutul 59.

Gregory Tade - a intrat titular la numai o zi de când a semnat contractul cu Steaua. A ajuns mai târziu decât restul lotului în Slovacia și a făcut doar antrenamentul oficial de luni seară. A fost folosit ca vârf împins și s-a ridicat la înălțimea așteptărilor. Chiar dacă nu a marcat, a fost foarte activ în ofensivă, iar fizicul masiv i-a permis să câștige mai multe dueluri cu apărătorii adverși. La faza celui de-al doilea gol, a deviat superb cu capul, din poziție de pivot, pentru Adi Popa, autorul centrării din care Steaua a făcut 0-2. Francezul care a debutat în tricoul Stelei chiar de ziua națională a Franței (14 iulie) a jucat 87 de minute, fiind înlocuit pe final cu Tudorie.

Rezervele:

Jugurtha Hamroun - cel mai bun om al Stelei. La primul meci în Champions League, algerianul a început ca rezervă, dar a fost primul om de pe bancă trimis pe teren marți seară și nu a ratat ocazia de a se remarca. A avut un șut periculos la prima atingere de balon (61), când a șutat peste poartă după o acțiune personală, apoi a obținut lovitura liberă de lângă careu din care Stanciu a deschis scorul (63). Mai presus de toate, Hamroun și-a trecut în cont și golul care a închis tabela, apărând excelent în mijlocul careului, la capătul centrării lui Adi Popa (70). A încasat și un cartonaș galben, pentru o piedică pusă unui adversar (65).

Aymen Tahar - și el debutant în UCL, a intrat pe teren în minutul 81, în locul lui Breeveld. Nu a avut prea mult timp la dispoziție să se remarce, însă în favoarea lui lucrează lipsa acțiunilor ofensive slovace cât timp el a fost pe teren și făcând cuplu cu Muniru în fața apărării.

Alexandru Tudorie - intrat pe teren în minutul 87, atacantul transferat de la Oțelul Galați nu a apucat să treacă în dreptul său vreo acțiune utilă. A bifat și el, de asemenea, debutul în Liga Campionilor.

Echipa Stelei cu Trencin:

Cojocaru - Papp, Varela, Tamaș, Guilherme - Breeveld (81 Tahar), Muniru - Ad. Popa, Stanciu, Chipciu (59 Hamroun) - Tade (87 Tudorie);
Antrenor: Mirel Rădoi.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Etichete: trencin - steaua 0-2 , trencin - steaua 0-2 digi sport , trencin - steaua 0-2 champions league , trencin - steaua 0-2 liga campionilor , trencin - steaua 0-2 champions league digi sport , trencin - steaua 0-2 champions league digi , goluri trencin - steaua 0-2 champions league , gol stanciu trencin - steaua , gol hamroun trencin - steaua , analiza post pe post trencin - steaua 0-2 , trencin - steaua 0-2 analiza post pe post


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut ce era, de fapt. Ce a pățit o femeie
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut ce era, de fapt. Ce a pățit o femeie

O femeie din Peru a ajuns de urgență la spital, după ce ar fi înghițit un os. Medicii, însă, au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația
aza3
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Recomandările redacției
ROU: Romania V Andorra: Group I - UEFA EURO 2024 European Qualifiers, Bucharest - 15 Oct 2023
Exclusiv De ce Anghel Iordănescu nu îl sfătuiește pe Edi privind prelungirea contractului cu FRF

”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
enache-lena7
Stadion de 18.000.000 € pentru o echipă fără drept de promovare: ”În 3 ani ar putea fi gata”
Suporterii din Reșița, la meciul cu Petrolul / Foto: Captură Digi Sport
Anunțul venit din Spania: ”Erling Haaland va juca pentru Barcelona”
Chelsea v Manchester City - Premier League - Stamford Bridge
Citește și
UEFA a dezvăluit cum se vor împarți banii în noul format al Ligii Campionilor
ucl
Luis Enrique, întrebat direct: ”Îl lași pe Mbappe rezervă cu Barcelona?” / ”Dacă faceți asta”
profimedia-0854035569
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Lovitură pentru Simona Halep! Românca a primit "interzis" la turneul favorit al Mariei Șarapova
Lovitură pentru Simona Halep! Românca a primit "interzis" la turneul favorit al Mariei Șarapova
Cristiano Ronaldo îi va înfuria pe fanii lui Real Madrid! Ce echipă vede favorită la câștigarea Champions League
Real Madrid v Liverpool - UEFA Champions League Final

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale