Leipzig, Sachsen, Deutschland, 13.02.2024: Red-Bull-Arena: Champions League: RB Leipzig - Real Madrid: Real-Trainer Carl
Toni Kroos a dezvăluit cum îi duce Carlo Ancelotti ”cu zăhărelul” pe jucătorii de la Real Madrid
Decizia luată de Real Madrid în privința lui Kylian Mbappe
FOTBAL: FC BOTOSANI - ACSM POLITEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (30.03.2024)
Încă un fotbalist a fost propus la FCSB. Patronul echipei a făcut anunțul: ”E pe lista scurtă”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

Atletico Madrid - Real Madrid 2-1. Golul lui Isco i-a dus pe ”galactici” în finala de vis cu Juventus, din Champions League

10.05.2017, 21:46

Real Madrid a obținut calificarea în finala UEFA Champions League, a 15-a din istoria ”galacticilor”, chiar dacă a pierdut returul de pe ”Calderon”, în fața lui Atletico Madrid, scor 2-1. Elevii lui Zinedine Zidane au jucat însă la adăpostul acelui sec 3-0 din tur, de altfel cel care a făcut diferența.

bucurie isco ronaldo
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

Într-o atmosferă de vis, mai ales că acest meci a fost ultimul european pe ”Vicente Calderon” - din toamnă Atletico se va muta pe noua arenă -, elevii lui Diego Simeone au reușit cel mai bun start de meci din ultimii ani, unul în care aproape că i-au ”luat pe sus” pe rivalii locali.

Ronaldo și colegii săi n-au crezut niciun moment în forța adversarilor iar asta era să-i coste. Saul a deschis scorul în minutul 12 iar stadionul a luat foc. Peste numai trei minute, Varane a greșit și l-a faultat în careu pe Torres iar Griezmann n-a putut rata de la punctul cu var.

Mult mai repede decât se așteptau și cei mai optimiști fani, Atletico avea deja 2-0 și mai avea nevoie de un gol pentru a egala situația din tur și a relansa total semifinala. A fost însă momentul în care Realul ”s-a scuturat” și a început să joace ca o mare campioană. A echilibrat balanța, după care ușor, ușor a început să-i preseze pe cei de la Atletico în propria jumătate.

Iar pe final de repriză a venit și golul, cel care a rezolvat definitiv ecuația calificării. Deși Isco este cel care a băgat balonul în plasă, meritul este total al lui Benzema, care a reușit o bijuterie de fază. Francezul a preluat un balon, aproape de linia de aut, flancat de fundașii centrali ai gazdelor, a scăpat lejer de aceștia, a rămas cu Savic, a trecut și de acesta, după care a întors spre Kroos. Germanul a reluat pe colțul scurt, Oblak a respins de pe linia porții iar Isco a finalizat.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT


După pauză, a fost rândul lui Keylor Navas să fie apaludat la scenă deschisă. Impulsionați de Simeone, care mai spera, Carrasco și mai apoi Gameiro au ratat desprinderea și, poate, relansarea semifinalei, după două superparade ale costaricanului. În poarta a trimis însă mingea marcatorul hattrick-ului din tur, Cristiano Ronaldo, dar asistenul a văzut ofsaid.

Real a pierdut cu 1-2, dar este în finala UEFA Champions League, pentru a treia oară în ultimii patru ani. La Cardiff, în faţa lui Juventus, sâmbătă, 3 iunie, ”galacticii” vor încerca să câştige pentru a 12-a oară competiția stelelor.

## Real este în a treia finală UEFA Champions League, în ultimii patru ani, după cele din 2014 și 2016. De asemenea, ”galacticii” vor bifa a 15-a finală UCL din istorie, cu 11 trofee câștigate.

## Finala din acest an se va disputa la 3 iunie, pe stadionul din Cardiff, în orașul de baștină al lui Gareth Bale (Real Madrid).

## Reușita lui Isco a ajutat-o pe Real să ajungă la 61 de partide consecutive cu gol marcat, în toate competițiile  și să o egaleze pe Bayern Munchen, într-un top în care au fost luate în calcul primile cinci ligi europene.

Atletico Madrid - Real Madrid 2-1
Au marcat: Saul 12, Griezmann 15-penalty / Isco 42

Atletico Madrid: Oblak - Gimenez (Thomas 57), Savic, Godin, Luis - Koke (Correa 76), Gabi, Saul, Carrasco - Torres (Gameiro 56), Griezmann

Real Madrid: Navas - Danilo, Ramos, Varane, Marcelo - Kroos, Casemiro (Vazquez 77), Modric - Benzema (Asensio 76), Ronaldo, Isco (Morata 88).
Antrenor: Zinedine Zidane


LIVE TEXT

Min. 90+1 - FINAL! REAL MADRID a pierdut returul de pe ”Calderon”, dar a obținut calificarea în finala Champions League, un ultim act de vis cu Juventus!

Finala Juventus - Real Madrid se va disputa sâmbătă, 3 iunie, la Cardiff, de la ora 21:45.

INFO: La Madrid a început o ploaie torențială

Min. 87 - ULTIMA SCHIMBARE REAL! A ieșit Isco, a intrat MORATA

Min. 86 - CG CORREA pentru un fault asupra lui Cristiano Ronaldo

INFO: Real este foarte aproape de a treia finală UEFA Champions League, în ultimii patru ani, după cele din 2014 și 2016. De asemenea, ”galacticii” vor bifa, cel mai probabil, a 15-a finală UCL, cu 11 trofee câștigate.

Finala din acest an se va disputa la 3 iunie, pe stadionul din Cardiff.

INFO: Reușita lui Isco o ajută pe Real să ajungă la 61 de partide consecutive cu gol marcat, în toate competițiile  și să o egaleze pe Bayern Munchen, într-un top în care au fost luate în calcul primile cinci ligi europene

Min. 78 - OCAZIE ATLETICO! Correa i-a pasat bine în fașa porții lui Gameiro, dar Varane a intervenit la fix și a acordat corner.

Min. 77 - A DOUA SCHIMBARE REAL! A ieșit Casemiro, a intrat VAZQUEZ

Min. 76 - PRIMA SCHIMBARE REAL! A ieșit Benzema, a intrat ASENSIO

Min. 75 - ULTIMA SCHIMBARE ATLETICO. A ieșit Koke, a intrat CORREA

Min. 70 - GOL ANULAT REAL! Ronaldo a trimis balonul în plasă, după un corner și un șut al lui Kroos, dar portughezul se afla în ofsaid.

Min. 66 - DUBLĂ OCAZIE ULUITOARE ATELTICO! Navas a avut două superintervenții în aceeași fază. Mai întâi, Carrasco a profitat de o mare eroare a lui Danilo, a șutat, Navas a respins în față cu brațul, Gameiro a reluat și el, dar, din nou, Navas a fost senzațional.

Min. 58 - Ronaldo a încercat un gol, cu un șut cu stângul, din interiorul careului, după o pasă a lui Marcelo, dar mingea a trecut pe lângă poartă.

Min. 56 - DUBLA SCHIMBARE ATLETICO!
A ieșit Torres, a intrat GAMEIRO
A ieșit Gimenez, a intrat THOMAS

Min. 50 - Griezmann a executat o lovitură liberă, de la aproximativ 18 metri, pe colțul scurt, dar a trimis peste transversală, după un fault al lui Isco, care făcut pe Gimenez să ”zboare”.

Min. 47 - OCAZIE REAL! Ronaldo a executat o lovitură de la marginea careului de 16 metri, dar din lateral stânga, direct pe poartă, dar Oblak, atent, a boxat în față și pericolul a fost îndepărtat.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Min. 45+2 - PAUZĂ

Min. 42 - GOOOOOL REAL MADRID: 2-1, ISCO. Fază prelungită de atac a ”galacticilor”. Benzema, flancat de trei jucători de la Atletico, undeva în colțul terenului, lateral stânga, a trecut lejer de aceștia, după care a făcut ce a vrut cu Savic. Pătruns în suprafața de pedeapsă, pe lângă linia de corner, francezul i-a pasat în spate lui Kroos. Germanul a șutat din prima, pe colțul scurt, Oblak a respins cu mâna de pe linia porții, după care Isco, din doi metri a trimis în plasă.

INFO - Este pentru prima dată în istoria Champions League când Real Madrid a primit două goluri în 15 minute!

Min. 37 - CG GABI pentru proteste vehemente, după un fault al lui Isco asupra lui Griezmann, rămas nesancționat cu avertisment de arbitrul Cakir.

Min. 35 - CG RAMOS pentru un clinci cu Godin

Min. 35 - CG GODIN pentru un clinci cu Ramos

INFO: Până acum, niciodată într-o semifinală de Champions League o echipă nu a întors o calificare de la 0-2, așa că de 0-3 nu poate fi vorba, dar acum Atletico este la un gol de a trimite meciul în prelungiri. Sigur, dacă Real nu marchează.

Min. 27 - După startul de meci absolut fabulos, realizat de către elevii lui Diego Simeone, fotbaliștii Realului au luat jocul în serios și au pus stăpânire pe mijlocul terenului. Atletico este acum înghesuită în propria jumătate de teren. 

MIN. 15 - GOOOOOL ATLETICO: 2-0, GRIEZMANN! Fotbalistul a transformat, cu emoții, lovitura de la 11 metri, în stânga lui Navas. Cu emoții, pentru că portarul Realului a ghicit scorul.

Min. 14 - PENALTY ATLETICO!  Varane l-a faultat pe Torres și s-a dictat lovitură de la 11 metri din partea centralului Cakir.

MIN. 12 - GOOOOOL ATLETICO: 1-0, SAUL! Mijlocașul gazdelor a reluat formidabil, de lângă Ronaldo, cu capul, pe colțul scurt, după un corner de pe dreapta a lui Koke, și mingea a intrat în plasă. SCORUL GENERAL ESTE ACUM 1-3!

Min. 7 - OCAZIE REAL! ”Galacticii” au trecut pe lângă deschiderea scorului, prin Casemiro, dar Oblak a respins formidabil.

Min. 6 - CG SAVIC pentru un fault asupra lui Isco

Min. 5 - OCAZIE ATLETICO! Koke, bine găsit cu o pasă în careu de Carrasco, a șutat pe colțul scurt, dar Navas a respins în corner

Min. 4 - CG DANILO pentru un fault asupra lui Luis.

Min. 3 - Toată lumea s-a ridicat în picioare și susține echipa gazdă. Urale și aplauze pentru Griezmann și colegii săi. Atmosfera este absolut superbă. Este ultimul meci european pe acest stadion.

Min. 1 - A început partida. Lovitura de start le-a aparținut celor de la Real.

Fanii celor de la Atletico propun o atmosferă de mare meci mare. ”Mândri că nu suntem ca voi!” Mesaj pe toată tribuna a doua. 

Cele două echipe se află la încâlzire. Cei de la Atletico forțează o minune.

UPDATE 20:50: Echipele de start:

Atletico Madrid (4-4-2): Oblak - Gimenez, Savic, Godin, Luis - Koke, Gabi, Saul, Carrasco - Torres, Griezmann

Real Madrid (4-3-3): Navas - Danilo, Ramos, Varane, Marcelo - Kroos, Casemiro, Modric - Benzema, Ronaldo, Isco

Etichete: real madrid , juventus , atletico , livetext , semifinala , retur


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
A provocat un șoc când și-a spus vârsta. Câți ani are această femeie care a mai făcut un pas către Miss Univers
A provocat un șoc când și-a spus vârsta. Câți ani are această femeie care a mai făcut un pas către Miss Univers

Alejandra Marisa Rodríguez, avocată și jurnalistă în vârstă de 60 de ani, din Buenos Aires, a...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
Sepsi - FCSB 2-2. Gafa lui Ștefan Târnovanu amână petrecerea de titlu
Screenshot 2024-04-24 231756
Florinel Coman a făcut anunțul așteptat cu sufletul la gură de toți fanii FCSB-ului
FCSB v FC Nordsjaelland - UEFA Europa Conference League, Bucharest, Romania - 10 Aug 2023
Recomandările redacției
FOTBAL: FC BOTOSANI - ACSM POLITEHNICA IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (30.03.2024)
Încă un fotbalist a fost propus la FCSB. Patronul echipei a făcut anunțul: ”E pe lista scurtă”

Dublă lovitură pentru Real Madrid, înaintea meciului cu Real Sociedad
Calgary, Alberta, Canada. July 10, 2020. Real madrid white jersey close up to the logo
57-0! Meciul care a intrat direct în istorie
hochei
Xavi a rupt tăcerea! De ce s-a răzgândit și a ales să rămână la Barcelona, deși anunța că va pleca
profimedia-0810579936
Citește și
În urmă cu doi ani a fost lăsat să plece, iar acum este propus la Real Madrid. ”Este absolut pregătit”
SS Lazio v Juventus FC, Serie A, Football, Olimpico Stadium, Rome, Italy - 30 Mar 2024
Primul transfer? Xabi Alonso a cerut la Bayer Leverkusen un jucător de la Real Madrid
Entscheidung gefallen:Trainer Xabi ALONSO bleibt wohl Trainer bei Bayer Leverkusen. ARCHIVFOTO: Xabi Alonso (Bayer 04 Le
Irina Shayk, pe străzile din New York ca pe podium. Cum s-a afișat modelul rus după ce s-a aflat că își caută un nou partener
Irina Shayk, pe străzile din New York ca pe podium. Cum s-a afișat modelul rus după ce s-a aflat că își caută un nou partener
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă
Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant"
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant"
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
A învins Mihai Viteazul în bătălia de la Călugăreni? Adevărul despre lupta cu Sinan Pașa
A învins Mihai Viteazul în bătălia de la Călugăreni? Adevărul despre lupta cu Sinan Pașa
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Dembele și Mbappe au adus titlul la PSG. Gol de mare rafinament marcat de Kylian plus o fază în care și-a ridiculizat adversarul VIDEO
Dembele și Mbappe au adus titlul la PSG. Gol de mare rafinament marcat de Kylian plus o fază în care și-a ridiculizat adversarul VIDEO
Atletico, gata să transfere de la Real Madrid: fotbalistul e ”frustrat” și vrea să plece
Real Madrid CF v RC Celta - LaLiga EA Sports MADRID, SPAIN, MARCH 10: Arda Guler of Real Madrid CF and Dani Ceballos of

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap:
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Digi World
Un artist din Franța a devenit prima persoană care a călătorit într-o mașină zburătoare: „A fost o experiență incredibilă!” Cât costă un astfel de vehicul
Un artist din Franța a devenit prima persoană care a călătorit într-o mașină zburătoare: „A fost o experiență incredibilă!” Cât costă un astfel de vehicul
Digi Animal World
Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF
Imagini inedite cu doi scafandri care „dansează” cu rechinii. Momentul e parcă desprins dintr-un film SF