edi ior
Întrebarea la care Edi Iordănescu nu l-a lăsat pe Nicolae Stanciu să răspundă. ”Nu facem comparații”
Nicolae Stanciu saluta publicul dupa meciul de fotbal dintre Romania si Elvetia, din cadrul preliminariilor Campionatulu
Exclusiv Nicolae Stanciu, mesaj special pentru un fotbalist din SuperLiga: ”A fost o plăcere să joc cu el”
bocciu-3
Exclusiv Victor Angelescu, reacție vehementă după ce instanța a decis că Liviu Ungurean ”Bocciu” va rămâne în arest
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 1 Liga a2-a: Corvinul Hunedoara-Gloria Buzau
Play-off

Video Midtjylland - Slavia Praga 4-1. Dramă pentru Stanciu în Danemarca. Se știu toate echipele calificate în grupele Champions League

articol scris de Digi Sport
30.09.2020, 23:55

Nicolae Stanciu a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, după ce echipa sa, Slavia Praga, a condus în Danemarca, pe terenul lui Midtjylland, după un corner executat chiar de mijlocașul român.

midtjylland
Midtjylland, calificată în grupele Ligii Campionilor / Foto: Captură Digi Sport.
  • Liga 2: Corvinul - Buzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Danezii au reușit să se califice în premieră în grupele celei mai importante competiții din Europa. De asemenea, tot azi, Salzburg și Krasnodar au obținut calificarea în grupe.

FC Midtjylland - Slavia Praga 4-1

Minutul 90+5: Final de meci! Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu, pierde calificarea după ce a condus cu 1-0 în Danemarca. Gazdele au revenit în partea secundă prin golurile marcate de Kaba, Scholz, Onyeka și Dreyer.

Minutul 90+1: GOOOL Midtjylland ! După ce a reușit un assist la golul lui Onyeka, Dreyer reușește și el să marcheze. A trimis în bară cu un șut cu stângul, mingea a revenit la el și l-a executat pe Kolar cu dreptul, din careu.


Minutul 89: GOOOL Midtjylland! Dreier pasează către Onyeka, lăsat liber în careu, iar nigerianul înscrie cu un șut puternic, cu piciorul drept.

Minutul 83: GOOOL Midtjylland! Scholz trage în partea stângă, Kolar ghicește din nou colțul, atinge mingea, dar nu o poate respinge și danezii conduc cu 2-1.

Minutul 80: Penalty apărat de Kolar! Kaba trage la poartă de la 11 metri, portarul ghicește colțul și reușește să apere, dar execuția se va repeta deoarece acesta nu a avut un picior pe linia porții.

Minutul 65: GOOOL Midtjylland! Danezii au egalat după o centrare în careu a lui Mabil. Kaba a reluat cu capul și a profitat de ieșirea greșită a portarului Kolar, care a vrut să boxeze acea minge.

Minutul 46: S-a reluat jocul!

Minutul 45: Pauză!

Minutul 3: GOOOL Slavia! Stanciu a executat un corner, portarul lui Midtjylland a boxat greșit, mingea a ajuns la Olayinka, iar acesta a marcat cu un șut din întoarcere.

Minutul 1: Fluier de start!

Slavia Praga caută a doua participare consecutivă în grupele Champions League, în timp ce pentru danezi o calificare ar consemna prima prezență la ”masa bogaților”. În tur, cu Nicolae Stanciu pe teren până în minutul 90, cele două echipe au remizat, scor 0-0.

PAOK Salonic - Krasnodar 1-2

Minutul 90+3: Final de meci la Salonic! Rușii se califică în grupele Ligii Campionilor.

Minutul 78: GOOOL Krasnodar! Meci nebun la Salonic. Vihena trage cu pământul, mingea este respinsă de Zivkovic în bară, dar ajunge la Cabella, care nu ratează din fața porții goale.

Minutul 77: GOOOL PAOK! Schwab centrează din lovitură liberă către El Kadouri, iar acesta reia cu capul din interiorul careului.

Minutul 73: GOOOL Krasnodar! Michailidis trimite mingea în propria poartă. Fundașul grec a vrut să respingă din fața lui Claesson, care ar fi avut o poziție perfectă pentru un șut la poarta lui Zivkovic.

Minutul 46: S-a reluat jocul!

Minutul 45: Pauză!

Minutul 1: Fluier de start!

PAOK Salonic, fosta echipă a lui Răzvan Lucescu, pornește cu șansa a doua înaintea partidei retur din Grecia, după ce a pierdut în prima manșă, 1-2 în fața lui Krasnodar. 

Formația din Grecia nu se va putea baza la meciul de miercuri pe trei dintre fotbaliștii importanți, brazilienii Douglas Augusto, Matos și Rodrigo, toți accidentați.

Salzburg - Maccabi Tel Aviv 3-1

Minutul 90+4: Fluier final! Salzburg se califică fără emoții în grupele Ligii Campionilor, după 5-2 la general cu Maccabi Tel Aviv.

Minutul 68: GOOOL Salzburg! Daka reușește ”dubla” cu o lovitură de cap din interiorul careului. Apărarea lui Maccabi l-a lăsat complet liber pe atacantul austriecilor, iar acesta nu a ratat din poziție ideală.

Minutul 46: S-a reluat jocul!

Minutul 45+4: Pauză!

Minutul 45+4: GOOOL Salzburg! Dominik Szoboszlai i-a readus pe austrieci în avantaj după un penalty executat perfect. Maghiarul a trimis în vinclul porții lui Maccabi, fără nicio șansă pentru portarul Daniel.

Minutul 30: GOOOL Maccabi! Karzev a încercat un șut de la distanță, respins de Stankovic. Mingea a ajuns tot la Karzev, care a mai încercat o ”torpilă”, iar de data aceasta l-a învins pe portarul lui Salzburg.

Minutul 16: GOOOL Salzburg! Austriecii deschid scorul prin Daka, după o minge recuperată de Koita în preajma careului advers. Atacantul lui Salzburg a înscris cu un șut din interiorul careului, cu stângul.

Minutul 1: Fluier de start!

Salzburg este favorită înaintea manșei retur a play-off-ului Champions League. Campioana Austriei s-a impus în partida tur cu 2-1 și este aproape să bifeze a doua participare consecutivă în grupele Champions League.


Știrea inițială

Dinamo Kiev, formația lui Mircea Lucescu, a câștigat clar returul cu Gent, scor 3-0, impunându-se la general cu 5-1.

Celelalte două partide retur de marți s-au încheiat fără gol. Ferencvaros a remizat alb cu Molde, însă maghiarii s-au calificat în grupe grație rezultatului din tur (3-3). De asemenea, Omonia Nicosia și Olympiacos au făcut 0-0, iar formația din Grecia a obținut biletul pentru grupe, după 2-0 în tur.

Meciurile retur din play-off-ul UCL

Marţi, 29.09.2020

Dinamo Kiev - Gent 3-0 (5-1, la general)

Min. 49: GOL Dinamo Kiev! Arbitrul dictează din nou penalty pentru vicecampioana Ucrainei, după ce Fortuna l-a tras în careu pe Supriaga. Gerson Rodrigues înscrie fără emoții de la punctul cu var. E 5-1, la general, pentru Dinamo Kiev!

Min. 46: Începe repriza secundă!

Min. 45: Pauză. Dinamo Kiev - Gent 2-0 (4-1, la general)

Min. 40: VAR-ul îi anulează un penalty lui Dinamo Kiev. Ngadeu l-a faultat în careu pe Supriaga, însă reluările arată că fotbalistul lui Mircea Lucescu a plecat din poziție afară din joc.

Min. 36: GOL Dinamo Kiev! Plastun comite un henț în careu, iar Carlos De Pena înscrie fără emoții de la 11 metri. Formația lui Mircea Lucescu conduce cu 4-1 la scorul general și e tot mai aproape de grupele Ligii Campionilor.

Min. 19: Bară Dinamo Kiev! Shaparenko își încearcă norocul de la peste 20 de metri, însă șutul său izbește bara belgienilor.

Min. 9: GOL Dinamo Kiev! Supriaga îl găsește excelent pe Buyalskyy în fața porții, iar mijlocașul lui Mircea Lucescu reia spectaculos în plasă.

Min. 1: Începe meciul!

  • Dinamo Kiev: Bushchan - Kedziora, Zabarnyi, Mykolenko, Karavaev - Buyalskyy, Sydorchuk, Shaparenko - Rodrigues, Supriaga, De Pena
  • Gent: Roef - Montes, Plastun, Ngadeu-Ngadjui, Fortuna - Owusu, Dorsch - Bukaru, Kleindienst, Niangbo - Depoitre 

Ferencvaros - Molde 0-0 (3-3, la general)

Min. 46: Începe repriza secundă!

Min. 45: Pauză. Ferencvaros - Molde 0-0 (3-3, la general)

Min. 1: Începe meciul!

  • Ferencvaros: Dibusz - Lovrencsics, Botka, Blazic, Heister - Kharatin, Siger, Somalia - Uzuni, Zubkov, Nguen
  • Molde: Linde - Pedersen, Gregersen, Ellingsen, Haugen - Hussain, Aursnes - Hestad, Eikrem, Knudtzon - James

Omonia Nicosia - Olympiacos Pireu 0-0 (0-2, la general)

Min. 46: Începe repriza secundă!

Min. 45: Pauză. Omonia - Olympiacos 0-0 (0-2, la general)

Min. 1: Începe meciul!

  • Omonia: Fabiano - Hubocan, Lang, Luftner, Lecjaks - Kousoulos, Gomes, Tzionis - Papoulis, Duris, Bautheac 
  • Olympiacos: Jose Sa - Rafinha, Semedo, Ba, Holebas - Bouchalakis, M'Vila, Camara - Randjelovic, El Arabi, Valbuena

miercuri 30.09.2020

Midtjylland - Slavia Praga, 22:00, Digi Sport 2

PAOK - Krasnodar, 22:00

Salzburg - Maccabi Tel Aviv, 22:00

LIVE VIDEO Dinamo Kiev - Gent, play-off Champions League, ora 22:00, pe Digi Sport 1

În partida tur de pe Ghelamco Arena, formația lui Mircea Lucescu s-a impus, scor 2-1, și are prima șansă la calificarea în grupele Ligii Campionilor. Supriaga și De Pena au înscris pentru Dinamo Kiev, în timp ce Kleindienst a marcat unicul gol al belgienilor.

Mijlocașul Bezus, fost jucător al echipei din capitala Ucrainei, actualmente la Gent, va rata meciul din această seară după cartonașul roșu primit în prima manșă.

Dinamo Kiev și Gent s-au mai întâlnit o dată în preliminariile UEFA Champions League. În 2010, ucrainenii au trecut mai departe după o dublă victorie: 3-0 pe teren propriu și 3-1 în deplasare.

LIVE VIDEO Ferencvaros - Molde, play-off Champions League, ora 22:00, pe Digi Sport 2

Meciul decisiv dintre Ferencvaros și Molde, pentru accederea în grupele UEFA Champions League, se dispută la Budapesta. În tur, scorul a fost 3-3, la căpătul unui joc superb, cu numeroase evenimente și răsturnări de situație.

Campioana Ungariei a condus cu 2-0, norvegienii au întors scorul, pentru ca Igor Kharatin să stabilească rezultatul final, în minutul 87, din penalty.

Ferencvaros este favorita la calificare, nu datorită doar rezultatului din prima manșă, ci formei sportive în care se află. Campioana Ungariei este neînvinsă în acest debut de sezon, în timp ce Molde vine după trei înfrângeri consecutive în campionat.

Omonia - Olympiakos, play-off Champions League, ora 22:00

Olympiakos, o obișnuită a grupelor Ligii Campionilor, a luat o opțiune serioasă pentru o nouă calificare la "masa bogaților". Grecii s-au impus, scor 2-0, în partida tur, prin golurile lui Valbuena, din penalty, și El Arabi, la finalul unui joc dominat de formația lui Pedro Martins.

Cele două formații s-au mai întâlnit în urmă cu două luni, într-un meci de pregătire, câștigat de asemenea de Olympiakos, scor 3-0.

Miercuri se vor cunoaște și ultimele trei participante în grupele UEFA Champions League. Nicolae Stanciu caută calificarea în Danemarca, în Midtjylland - Slavia Praga, meci transmis în direct pe Digi Sport 2, de la ora 22:00. Se mai dispută partidele PAOK - Krasnodar și Salzburg - Maccabi Tel Aviv.

LIVE VIDEO Midtjylland - Slavia Praga, miercuri, ora 22:00, pe Digi Sport 2

Slavia și Midtjylland au încheiat indecis, fără goluri, partida tur de la Praga. Astfel, ambele combatante au șanse egale la calificarea în grupele UEFA Champions League. Internaționalul român Nicolae Stanciu a jucat până în minutul 90+1 în prima manșă și este anunțat din nou titular în formația lui Jindrich Trpisovsky.

Ultima înfrângere a Slaviei Praga datează din 1 martie 2020, când a fost învinsă în campionat de Slovako, scor 2-0. De atunci, campioana Cehiei a adunat 18 meciuri fără înfrângere în toate competițiile.

Rezultatele din prima mansă a play-off-ului UEFA Champions League

  • Gent - Dinamo Kiev 1-2
  • Olympiakos - Omonia Nicosia 2-0
  • Molde - Ferencvaros 3-3
  • Slavia Praga - Midtjylland 0-0
  • FK Krasnodar - PAOK Salonic 2-1
  • Maccabi Tel Aviv - FC Salzburg 1-2

Etichete: play-off champions league , nicolae stanciu , dinamo kiev - gent , ferencvaros - molde , omonia nicosia - olympiakos , midtjylland slavia praga , paok - krasnodar , salzburg - maccabi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

"A fost cel mai bun!" Columbienii au remarcat un singur jucător român, după amicalul de la Madrid
Screenshot 2024-03-26 at 22.07.30
E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Ianis Hagi, răspuns tranșant pentru Edi Iordănescu după golul înscris în România - Columbia 2-3
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Recomandările redacției
bocciu-3
Exclusiv Victor Angelescu, reacție vehementă după ce instanța a decis că Liviu Ungurean ”Bocciu” va rămâne în arest

Xabi Alonso a ales-o pe Bayern, dar șefii bavarezilor și-au luat gândul: ”Aproape imposibil”
Bayer 04 Leverkusen v FC Bayern München - Bundesliga
Adrian Mutu ”a răbufnit” înainte de Sepsi - CFR Cluj
mutu sapca
Trei milioane de lire sterline pentru Philip Otele!
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ SA - AFC HERMANNSTADT SIBIU, SUPERLIGA SUPERBET (08.03.2024)
Citește și
Ce a recunoscut Nicolae Stanciu, după ce România a fost aproape să piardă la scor de forfait
Nicolae Stanciu reactioneaza in meciul amical de fotbal dintre Romania si Irlanda de Nord, desfasurat pe Arena Nationala
Columbienii sunt siguri! Au numit cel mai periculos jucător din naționala României: ”Fără niciun dubiu”
Fotbalistii romani Ianis Hagi, Adrian Sut, Nicolae Stanciu, R�zvan Marin, Andrei Burca si Bogdan Racovitan saluta publi
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Surpriză uriașă: Dinamo a renunțat la varianta Târgoviște! Unde vor evolua „câinii” până la finalul play-out-ului
Surpriză uriașă: Dinamo a renunțat la varianta Târgoviște! Unde vor evolua „câinii” până la finalul play-out-ului
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
Nicolae Stanciu și-a certat colegii, după remiza cu Irlanda de Nord
FOTBAL:ROMANIA-IRLANDA DE NORD, AMICAL (22.03.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale