FCB team celebrate with fans after the victory in the match FC BAYERN MUENCHEN - FSV MAINZ 05 8-1 on Mar 9, 2024 in Muni
Antrenorul a dezvăluit totul: ”Bayern Munchen m-a contactat!”
München, Deutschland 21. April 2024: Fussball, Herren, Bundesliga, Saison 2023/2024, FC Bayern München ! Achtung Fotomon
Surpriză! Thomas Tuchel, în discuții cu un club uriaș al Europei
csa-steaua-fcsb
Exclusiv A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
Digi Sport 1 Live
Acum
Liga Digi Sport

Video Real Madrid - Chelsea 2-3. Madrilenii se califică dramatic în semifinalele UCL! Karim Benzema, din nou decisiv

articol scris de Digi Sport
13.04.2022, 00:35

Real Madrid este echipa calificată în semifinalele UEFA Champions League, după un meci dramatic pe Santiago Bernabeu contra lui Chelsea, pierdut de madrileni cu scorul de 2-3.

Real Madrid v Chelsea FC Quarter Final Leg Two - UEFA Champions League
Karim Benzema / Foto: Getty Images
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

Scorul după cele două manșe a fost de 5-4 în favoarea madrilenilor, astfel că echipa lui Carlo Ancelotti merge în semifinale.

Real Madrid - Chelsea 2-3. Madrilenii se califică dramatic în semifinalele UCL! Karim Benzema, din nou decisiv

Real Madrid a început slab partida, chiar dacă Benzema a avut prima ocazie importantă la o lovitură liberă. Primul gol le-a aparținut londonezilor, în minutul 15, când Loftus Cheek a pasat în față, Werner a deviat balonul care a ajuns la Mason Mount. Jucătorul lui Chelsea nu a ezitat și l-a învins pe Courtois.

Benzema putea înscrie în minutul 23, dar șutul său a fost deviat, iar balonul a ieșit în afara careului. Londonezii au replicat prin ocazia lui Rudiger care a încercat poarta lui Courtois cu un șut de la mare distanță.

Britanicii au înscris din nou la începutul celei de-a doua reprize, când același Rudiger s-a înălțat la o centrare a lui Mason Mount și a trimis cu capul în poarta lui Real Madrid.


Marcos Alonso a reușit să trimită din nou balonul în plasa porții lui Thibaut Courtois în minutul 62, dar reușita nu a fost validă pentru că jucătorul lui Chelsea a atins mingea cu mâna.

Benzema a avut o șansă de gol imensă câteva minute mai târziu, când a trimis cu capul în transversala lui Mendy.

Chelsea a înscris din nou în minutul 75, când Timo Werner a driblat în careu și l-a învins pe Courtois cu un șut frumos.

Cu zece minute înainte de final, Rodrygo a repus-o pe Real Madrid în joc cu un gol venit după o pasă superbă a lui Luka Modric.

În prima repriză a prelungirilor, Karim Benzema a fost din nou omul decisiv pentru madrileni. Vinicius a centrat perfect pentru atacantul francez care s-a înălțat peste defensiva adversă și a trimis impecabil cu capul în poarta lui Mendy.

VIDEO Rezumatul partidei Real Madrid - Chelsea 2-3

Real Madrid - Chelsea 2-3. Madrilenii se califică dramatic în semifinalele UCL! Karim Benzema, din nou decisiv

Min. 120+4: Final de meci!

Min. 96: Goool Real Madrid! Vinicius centrează perfect pentru Karim Benzema care se înalță și trimite cu capul în poarta lui Mendy.

Min. 91: Încep prelungirile!

Min. 90+3: Finalul timpului regulamentar! Urmează prelungiri!

Min. 80: Goool Real Madrid! Modric trimite cu exteriorul către Rodrygo care pune latul și trimite în poarta lui Mendy.

Min. 75: Goool Chelsea! Timo Werner driblează în careu, șutează la poartă și îl învinge pe Courtois.

Min. 66: Ocazie imensă pentru Real Madrid! Karim Benzema se înalță foarte bine la o centrare și trimite cu capul în transversala lui Mendy.

Min. 62: Gol anulat pentru Chelsea! Alonso reușește să înscrie din interiorul careului, dar reușita este anulată pentru henț.

Min. 51: Gool Chelsea! Rudiger se înalță la o centrare expediată de Mount și trimite cu capul în poarta lui Courtois.

Min. 34: Ocazie pentru Chelsea! Rudiger șutează de la distanță, dar balonul trece aproape de poarta lui Courtois.

Min. 23: Ocazie Real Madrid! Benzema șutează periculos la poartă, dar balonul este deviat și iese în afara terenului.

Min. 15: Goool Chelsea! Loftus Cheek pasează în față, balonul este deviat de Timo Werner și ajunge la Mason Mount, care îl învinge pe Thibaut Courtois.

Min. 11: Ocazie pentru Real Madrid! Benzema șutează din lovitură liberă peste poarta lui Mendy.

Min. 1: Începe meciul!

Real Madrid: Courtois – Mendy, Alaba, Nacho, Carvajal – Modric, Casemiro, Kroos – Vinicius, Benzema, Valverde

Rezerve: Lunin, Fuidias, Asensio, Marcelo, Jovic, Lucas Vazquez, Bale, Ceballos, Rodrygo, Mariano Diaz, Camavinga, Rafa Marin

Chelsea: Mendy – Alonso, Rudiger, Thiago Silva, James – Kovacic, Loftus-Cheek, Kante – Werner, Mount – Havertz

Rezerve: Kepa, Bettinelli, Christensen, Jorginho, Pulisic, Chalobah, Saul Niguez, Ziyech, Azpilicueta, Sarr, Vale


Chiar dacă Benzema le-a oferit gazdelor un avantaj consistent în jocul de la Londra, când a marcat cele trei goluri ale oaspeţilor, Chelsea nu vine în plimbare.

Antrenorul Thomas Tuchel a oferit un discurs umil înaintea jocului, şi nici nu avea cum să fie altfel după 1-3 pe Stamford Bridge, dar printre rânduri s-a putut citi şi determinarea de a nu abandona lupta.

  • Miercuri se vor juca meciurile Atletico Madrid-Manchester City (0-1 în prima manşă), ora 22:00, Digi Sport 1, şi Liverpool-Benfica (3-1 în tur), 22:00, Digi Sport 2.

Real Madrid trece printr-o perioadă fastă. În ciuda înfrângerii cu Barcelona, 0-4 chiar în capitala Spaniei, echipa lui Carlo Ancelotti conduce clar La Liga şi se află la un pas de semifinalele Ligii Campionilor.

Cu un Benzema într-o formă de zile mari, "albii" sunt gata să trecă şi al doilea hop cu Chelsea pentru a continua cursa spre cea de-a 14-a Ligă a Campionilor Europeni.

Acest sezon a arătat că sunt doi atacanți care au ieșit mereu în evidență, Vinicius și Benzema. În trecut i-am avut pe Cristiano Ronaldo și pe Gareth Bale.

Este adevărat că Real Madrid este dependentă de Benzema. Nu este niciun motiv să ascundem acest lucru. Sunt fericit că suntem dependenți de Benzema”, a declarat Carlo Ancelotti.

Italianul își avertizează elevii că mai au de muncit până să fie siguri de calificare, iar rezultatul din tur nu trebuie să le dea o senzație de relaxare.

"Nu mă deranjează că s-a scos regula golului în deplasare. Accept regulile așa cum sunt ele făcute. E mai mult echilibru așa și eu accept asta. Victoria din tur poate să fie un rezultat periculos pentru noi. Trebuie să înțelegem că munca nu e încă terminată. Am produs mult în prima manșă, la fel trebuie să facem și la retur”, a mai spus Ancelotti.

Cum vor arăta semifinalele UEFA Champions League 2021-2022

Câştigătoarea duelului dintre Real Madrid şi Chelsea va întâlni în semifinale echipa care se califică din disputa Manchester City-Atletico Madrid, scor 1-0 în tur.

  • Manchester City/Atletico Madrid - Chelsea/Real Madrid
  • Benfica/Liverpool - Villarreal/Bayern Munchen

Tuchel nu lasă senzaţia că aşteaptă prea multe de la returul Real Madrid-Chelsea, 22:00, Digi Sport 1, aplicaţia Digi Sport şi siteul digisport.ro

Chelsea s-a deplasat la Madrid fără Lukaku, lăsat acasă din cauza unor probleme medicale, însă această absenţă nu pare să scadă prea mult dn forţa echipei, mai ales la ce a arătat atacantul belgian în ultima vreme. De fapt ce nu a arătat!

"Nu avem șanse foarte mari la calificare. Totuși, trebuie să sperăm și să arătăm determinare, dorință, efort și încredere că putem să reușim. În tur, nu am făcut asta. Trebuie să încercăm, nu avem nimic de pierdut. Trebuie să acceptăm că eliminarea nu înseamnă sfârșitul nostru.

Experiența meciului precedent trebuie să o arătăm pe teren. Romelu Lukaku nu o să facă deplasarea alături de noi în Spania. Azpilicueta și-a revenit, el este parte din lot. De asemenea, Hudson-Odoi o să rămână și el în Anglia. Ambii au probleme medicale și nu au putut fi recuperați", a spus Thomas Tuchel, conform AbsoluteChelsea.

Thomas Tuchel, dezamăgit de evoluția lui Chelsea din meciul cu Real Madrid: "Nu poți juca așa"

În jocul tur, deținătoarea trofeului Champions League a fost de nerecunoscut în duelul cu Real Madrid, iar londonezii au fost departe de așteptările lui Thomas Tuchel. Antrenorul german crede că Chelsea a suferit mult în prima repriză și crede că prestația elevilor săi a fost departe de standardele unui club de nivelul celui de pe Stamford Bridge.

"Este o înfrângere grea. A fost una dintre cele mai slabe reprize pe care le-am văzut de când sunt pe Stamford Bridge. Nu poți juca așa. Departe, departe, departe de standardele noastre.

Prima repriză a fost atât de departe de cerințele pe care le-am stabilit. Dacă ai dat acest gol (n.r. al lui Kai Havertz), ar trebui să îți recuperezi energia. În a doua repriză am avut 16 șuturi la 1. Dar dacă îți omori singur jocul, e din ce în ce mai greu. Am avut șanse să facem 3-2, ceea ce ar putea fi crucial, dar nu astăzi”, a spus Tuchel, după înfrângerea cu Real Madrid.

Timo Werner a marcat de două ori în meciul din deplasare cu Southampton, scor 6-0 pentru Chelsea, dar Tuchel a avertizat că întâlnirea cu Real va fi o provocare diferită, sugerând că va reveni în echipă Christian Pulisic. Unele publicaţii îl dau titular pe Werner, iar altele pe Pulisic.

Real Madrid-Chelsea, 22:00, Live Video Digi Sport 1. Echipe probabile

REAL MADRID
Courtois - Carvajal, Nacho, Alaba, Mendy - Modric, Casemiro, Kroos - Valverde, Benzema, Vinicius.

CHELSEA
Mendy - Christensen, Silva, Rudiger - James, Kante, Kovacic, Alonso - Mount, Havertz, Pulisic (Werner).

Rezumat video Chelsea-Real Madrid 1-3

Etichete: sferturi ucl , real madrid chelsea , thomas tuchel , video chelsea real madrid , video real madrid chelsea , carlo anchelotti


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O familie a primit cadavrul unui rus cu plete și plin de tatuaje în locul tatălui mort în Cuba. Apoi situația a devenit și mai bizară
O familie a primit cadavrul unui rus cu plete și plin de tatuaje în locul tatălui mort în Cuba. Apoi situația a devenit și mai bizară

O familie din Canada a primit un cadavru greșit, după ce un membru al familiei a murit în Cuba...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
Sepsi - FCSB 2-2. Gafa lui Ștefan Târnovanu amână petrecerea de titlu
Screenshot 2024-04-24 231756
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Înlocuitorul lui Kylian Mbappe vine de la Barcelona! PSG a pregătit oferta: 200.000.000€
profimedia-0865397989
Recomandările redacției
csa-steaua-fcsb
Exclusiv A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua

Interzis la FCSB! Patronul clubului a făcut anunțul: ”E singura echipă la care nu pot să-l las”
stefanescu
”Și-a arătat caracterul”. Ce a spus Elias Charalambous despre gafa lui Ștefan Târnovanu care amână titlul
chara
Primul transfer? Xabi Alonso a cerut la Bayer Leverkusen un jucător de la Real Madrid
Entscheidung gefallen:Trainer Xabi ALONSO bleibt wohl Trainer bei Bayer Leverkusen. ARCHIVFOTO: Xabi Alonso (Bayer 04 Le

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media