Manchester City Training Session - City Football Academy - Monday 8th April
Starul de 117.500.000€ s-a săturat și vrea să plece de la Manchester City
Manchester City v Real Madrid, UEFA Champions League, Quarter Final, Second Leg, Football, Etihad Stadium, Manchester, UK - 17 Apr 2024
Decizia luată de Pep Guardiola, după ultima criză de nervi
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (6.04.2024)
S-a accidentat și ratează meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj! Clubul l-a trimis pe jucător la “vraciul” Marijana
Digi Sport 1 Live
Acum
Liga Digi Sport

Video Real Madrid - Manchester City 3-1. Spectacol total pe Santiago Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finala Champions League

articol scris de Digi Sport
05.05.2022, 00:36

Real Madrid a suferit în returul de pe Santiago Bernabeu, dar elevii lui Carlo Ancelotti au găsit resursele necesare pentru a-i învinge pe ”cetățeni” cu scorul de 3-1 și de a se califica în finala UEFA Champions League, unde se va duela cu Liverpool la Paris, pe Stade de France.

Real Madrid v Manchester City Semi Final Leg Two - UEFA Champions League
Real Madrid - Manchester City / Foto: Getty Images
  • SuperLiga: Voluntari - FCU Craiova, marți, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Dinamo, marți, 19:30, DGS 1

Finala UEFA Champions League dintre Liverpool și Real Madrid se va disputa la data de 28 mai, pe stadionul Stade de France din Paris și va putea fi urmărită ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Real Madrid - Manchester City 3-1. Spectacol total pe Santiago Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finala Champions League

Prima ocazie importantă i-a aparținut echipei gazde în minutul 4, atunci când Karim Benzema s-a înălțat și a trimis cu capul peste poartă. Tot Benzema a primit o pasă foarte bună în careu din partea lui Valverde și a șutat puternic mult peste poartă.

În minutul 15, De Bruyne putea înscrie după ce a trecut de Kroos și a șutat la poarta madrilenilor, dar Thibaut Courtois a reușit să pareze șutul. Câteva minute mai târziu, De Bruyne i-a pasat în careu lui Bernardo Silva care a șutat, însă portarul belgian a avut din nou o intervenție providențială.

Gabriel Jesus a expediat un șut foarte periculos de la marginea careului în minutul 23, dar balonul a ocolit vinclul porții lui Courtois.


Pe finalul primei reprize, Benzema a scăpat singur cu Ederson, dar a șutat puțin peste poarta ”cetățenilor”. Asistentul ridicase deja fanionul.

În debutul reprizei secunde, Carvajal l-a servit perfect pe Vinicius în fața porții, dar brazilianul a tras puțin pe lângă poarta lui Ederson. Tot Vinicius a creat o fază superbă după o pătrundere în careul lui City, acesta i-a pasat în spate lui Modric care a șutat în blocajul ”cetățenilor”.

Manchester City a deschis scorul în minutul 73, după ce Bernardo Silva i-a pasat în lateral lui Mahrez care a șutat și l-a învins pe Courtois, iar calificarea părea rezolvată.

Totuși, Rodrygo a reușit să marcheze în minutul 90 după ce a ajuns la un balon trimis în fața porții de Karim Benzema. Același Rodrygo a ridicat în picioare întreg Santiago Bernabeu când, după doar două minute, a marcat din nou în poarta lui Ederson.

După expirarea timpului regulamentar, s-a trecut la reprizele de prelungiri. În prima repriză a prelungirilor, Benzema a fost faultat în careu, iar centralul partidei a dictat lovitură de la unsprezece metri pentru Real Madrid. Karim Benzema a fost cel care l-a învins pe Ederson de la punctul cu var.

VIDEO Rezumat Real Madrid - Manchester City 3-1

Real Madrid - Manchester City 3-1. Spectacol total pe Santiago Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finala Champions League

Min. 120+4: Final de meci!

Min. 95: Gool Real Madrid! Benzema înscrie de la punctul cu var.

Min. 93: Penalty pentru Real Madrid! Benzema este faultat în careu, iar centralul partidei dictează penalty.

Min. 90+7: Finalul timpului regulamentar! Urmează prelungiri!

Min. 90+1: Gool Real Madrid! Rodrygo reușește dubla după ce se înalță la o centrare expediată de Carvajal.

Min. 90: Goool Real Madrid! Benzema ajunge la o centrare expediată de Camavinga, francezul întoarce în fața porții, iar Rodrygo trimite în poartă.

Min. 86: Ocazie pentru Manchester City! Joao Cancelo șutează la poarta lui Thibaut Courtois, dar belgianul reușește să respingă.

Min. 82: Ocazie Real Madrid! Camavinga îl găsește foarte bine pe Benzema cu o centrare în interiorul careului, francezul șutează, dar Ederson respinge balonul.

Min. 73: Goool Manchester City! Bernardo Silva pasează în lateral pentru Mahrez care șutează și îl învinge pe Thibaut Courtois.

Min. 52: Ocazie pentru Real Madrid! Madrilenii sunt aproape de gol după o pătrundere superbă a lui Vinicius care i-a scos în spate lui Modric care a șutat în blocajul ”cetățenilor”.

Min. 46: Ocazie pentru Real Madrid! Carvajal îl servește perfect pe Vinicius în fața porții, dar brazilianul trage pe lângă poartă.

Min. 43: Ocazie pentru Real Madrid! Benzema scapă singur cu Ederson și șutează puțin peste poartă, dar asistentul ridicase deja fanionul.

Min. 40: Ocazie pentru Manchester City! Foden șutează de la marginea careului, dar Thibaut Courtois reușește să intervină și să respingă balonul.

Min. 23: Ocazie pentru Manchester City! Gabriel Jesus șutează din prima de la marginea careului, dar balonul ocolește vinclul.

Min. 20: Ocazie pentru Manchester City! De Bruyne îi pasează în careu lui Silva care șutează, dar portarul madrilenilor are o intervenție importantă.

Min. 15: Ocazie pentru Manchester City! De Bruyne trece de Kroos și șutează din exteriorul careului, dar Courtouis reușește să pareze șutul.

Min. 12: Ocazie pentru Real Madrid! Valverde îi pasează lui Benzema în careu, dar căpitanul madrilenilor șutează puternic peste poartă.

Min. 4: Ocazie pentru Real Madrid! Benzema reia cu capul dintr-o poziție ideală, dar balonul trece peste poartă.

Min. 1: Începe meciul!

Real Madrid: Courtois – Mendy, Nacho, Militao, Carvajal – Modric, Casemiro, Kroos – Vinicius, Benzema, Valverde

Rezerve: Lunin, Fuidias, Alaba, Vallejo, Asensio, Marcelo, Jovic, Vazquez, Ceballos, Rodrygo, Mariano Diaz, Camavinga

Antrenor: Carlo Ancelotti

Manchester City: Ederson – Cancelo, Laporte, Ruben Dias, Walker – De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva – Foden, Jesus, Mahrez

Rezerve: Steffen, Carson, Ake, Sterling, Gundogan, Grealish, Zinchenko, Fernandinho, Egan-Riley, Palmer, McAtee, Lavia

Antrenor: Pep Guardiola


Madrilenii au un moral bun înaintea partidei cu Manchester City. Elevii lui Carlo Ancelotti au reușit să câștige titlul în La Liga zilele trecute, pentru a 35-a oară în istorie, iar acum sunt gata să mai facă un pas spre trofeul UEFA Champions League.

Înaintea partidei din această seară, antrenorul Carlo Ancelotti a transmis că jucătorii săi sunt foarte motivați și este sigur că Real Madrid poate întoarce soarta calificării în favoarea sa.

"Jucătorii sunt foarte motivați și concentrați. Vom avea o provocare mâine, o șansă de a ajunge în finala Champions League. Este o atmosferă extraordinară în vestiar. Suntem conștienți de dificultatea meciului, dar este un dezavantaj mic după meciul tur, putem să rezolvăm situația.

Se înfruntă două echipe cu calități diferite. Personalitatea este un aspect important, pentru că îți pune în evidență toate calitățile. Mâine trebuie să câștigăm din toate punctele de vedere, cu inima, cu efortul colectiv.

Este adevărat, avem probleme în apărare. Dar ne apărăm sus, dacă am coborî linia defensivă, nu ar fi atât de multe șuturi pe poarta noastră. Uneori trebuie să-ți asumi riscuri, pentru că așa poți înscrie mai mult, așa cum am făcut-o.

Revenirea lui Casemiro ne va întări din punct de vedere defensiv. Trebuie să fim mai compacți, să ne mișcăm mai bine pe faza defensivă. E un aspect la care am lucrat și cred că se va vedea o îmbunătățire.

Manchester City are un avantaj, dar după ce am câștigat La Liga și având în vedere că jucăm pe Bernabeu, cred că putem să reușim", a spus Ancelotti.

"Cetățenii" se așteaptă la un joc dificil pe Bernabeu. Real Madrid - Manchester City, Live Video, 22:00, Digi Sport 1

Manchester City are un avantaj minim în momentul de față, iar Pep Guardiola crede că elevii săi trebuie să joace mult mai bine decât în meciul tur pentru a prinde un loc în marea finală.

Sunt sigur că trebuie să jucăm chiar mai bine decât în meciul tur pentru a ne califica, dar sper să ne calificăm chiar dacă jucăm mai prost. Fotbalul e imprevizibil”, a transmis Pep Guardiola.

În competiția internă, "cetățenii" sunt pe primul loc în ierarhie, cu 83 de puncte acumulate în 34 de meciuri jucate, cu unul mai mult decât Liverpool, principala urmăritoare. Patru meciuri mai sunt de disputat din actuala stagiune de Premier League.

Real Madrid - Manchester City, Live Video, 22:00, Digi Sport 1. Echipele probabile

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Eder Militao, Nacho, Mendy - Modric, Casemiro, Kroos - Valverde, Benzema, Vinicius Junior

Man. City: Ederson - Joao Cancelo, Ruben Dias, Laporte, Zinchenko - De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva - Mahrez, Jesus, Foden

Etichete: liverpool , manchester city , real madrid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori

O femeie a fost condamnată la cel puțin 17 ani de închisoare pentru uciderea unei adolescente în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ali-hebaiti11
Mai dur nu se putea! A venit ”nota de plată”, după gestul golănesc fără precedent făcut de un luptător către fata din ring

”Atacantul de 20 de milioane de euro” a semnat cu Rapid, dar a ajuns la FCSB: ”Recunosc. 600.000 de euro”
Screenshot 2024-04-22 at 16.35.01
Imaginile care schimbă totul! Tehnologia spaniolilor arată că golul lui Yamal din El Clasico trebuia validat
gol-barcelona
Gigi Becali a spus numele jucătorului căruia îi plătește "salariu degeaba" de 3 ani la FCSB
gigi
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Screenshot 2024-04-22 at 18.33.55
Recomandările redacției
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-CFR CLUJ, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (6.04.2024)
S-a accidentat și ratează meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj! Clubul l-a trimis pe jucător la “vraciul” Marijana

Nu s-a ținut de cuvânt? Gigi Becali, ”demascat” de Răzvan Burleanu: ”FRF nu a primit nicio înștiințare”
”Dacă pariezi, mizează pe tine!” A făcut-o și a câștigat nu mai puțin de 10.000.000 $. Sportivul are o viață ”de film”
ryan-garcia
Antrenorul care nu ar exclude o revenire la Rapid: ”Un telefon de la domnul Șucu e mereu binevenit”
FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-RAPID 3-4,DIVIZIA A (26.10.2003)
Citește și
Don Florentino mai are un client pe listă după ce la finalul meciului cu City, s-a dus ”glonț” la Lunin
ESP: Real Madrid v FC Barcelona, Barca La Liga EA Sports, date 32 Lucas Vazquez of Real Madrid celebrates after scoring
Francezii au făcut anunțul! Fundașul lui Real Madrid e dorit în Premier League
rodrygo-phoden-mendy
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
Cine este prietenul care i-a salvat viața lui Adiță Mititelu! „Am uitat să încui ușa de la apartament…”
Cine este prietenul care i-a salvat viața lui Adiță Mititelu! „Am uitat să încui ușa de la apartament…”
Avem primele imagini cu Adrian Mititelu jr., după ce a fost în comă 10 ore! Cum arată acum fiul lui Adrian Mititelu senior
Avem primele imagini cu Adrian Mititelu jr., după ce a fost în comă 10 ore! Cum arată acum fiul lui Adrian Mititelu senior
Arnold Schwarzenegger, despre cum l-a păcălit pe rivalul Sylvester Stallone să apară într-un film dezastruos: "Ai putea fi mai machiavelic de atât?"
Arnold Schwarzenegger, despre cum l-a păcălit pe rivalul Sylvester Stallone să apară într-un film dezastruos: "Ai putea fi mai machiavelic de atât?"
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Maghiarii vor veni în România după benzină și motorină. La cât a ajuns litrul în țara vecină
Maghiarii vor veni în România după benzină și motorină. La cât a ajuns litrul în țara vecină
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
Mondialul de snooker a început cu un scandal! Cine e jucătorul de top care spune că "miroase urât"
Mondialul de snooker a început cu un scandal! Cine e jucătorul de top care spune că "miroase urât"
Florentino Perez i-a scos din minți pe șefii Barcelonei cu o întrebare banală
2023-24

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”