dampe
Dan Petrescu nu mai are răbdare! Când revine pe banca lui CFR Cluj
FOTBAL:CFR CLUJ-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF LIGA 1 CASA PARIURILOR (15.05.2022)
”Preferatul” lui Dan Petrescu a vorbit despre transferul la CFR Cluj: ”Normal că m-aș întoarce”
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ SA - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET (16.03.2024)
Live Video&Text Univ. Craiova - CFR Cluj 0-0, ACUM pe DGS 1. Meci decisiv pentru ardeleni: un eșec = OUT din lupta pentru locul 2
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 6 Superliga: Universitatea Craiova-CFR Cluj
Play-off

Video CFR Cluj - Inter d'Escaldes 3-0, în Conference League. Meci facil pentru campioana României

articol scris de Digi Sport
21.07.2022, 22:24

CFR Cluj a câștigat meciul de pe teren propriu cu echipa andorreză Inter d’Escaldes, scor 3-0, prima manșă din turul doi preliminar al Conference League, în direct pe Digi Sport 2.

paun-cfr-cluj
Alex Păun, în meciul CFR Cluj – Inter d’Escaldes, din Conference League / Foto: Sport Pictures
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

CFR Cluj a surclasat campioana Andorrei, Inter d'Escaldes

A fost o partidă dominată cap-coadă de campioana României, împotriva unei echipe semiprofesioniste, campioana Andorrei.

Atacantul spaniol Jefte Betancor (29 de ani) a înscris primul gol în tricoul CFR-ului, după transferul de la Farul Constanța.

Jefte a deschis scorul în minutul 5, din penalty. Fundașul român Raul Feher a comis un henț în careul oaspeților.

CFR Cluj a ratat mai multe ocazii clare de gol până în minutul 38, când Gabriel Debeljuh a înscris cu o execuție simplă: șut cu latul din centrul careului. Pasa decisivă i-a aparținut lui Jefte Betancor.


În repriza a doua, CFR Cluj a ratat alte ocazii clare de gol, prin Petrila (introdus pe teren în debutul reprizei secunde) și Debeljuh.

În minutul 84, fundașul român Raul Feher i-a dat din nou o mână de ajutor CFR-ului, după ce a trimis mingea în propria poartă.

Meciul retur este programat pe 27 iulie, în Andorra, de la ora 18:00.

  • Dacă va trece de Inter d'Escaldes, CFR Cluj va juca în turul trei preliminar din Conference League împotriva formației Șahtior Soligorsk, campioana din Belarus.

VIDEO Rezumatul meciului CFR Cluj - Inter d'Escaldes 3-0

CFR Cluj - Inter d'Escaldes 3-0 (Jefte 5' - penalty, Debeljuh 38', Feher 84' - autogol), pe Digi Sport 2, în Conference League

Min. 90+5: Final de meci! Victorie facilă pentru campioana României!

Min. 84: GOL pentru CFR Cluj! 3-0! Fundașul român Raul Feher a trimis mingea în propria poartă, după ce Claudiu Petrila a trimis mingea în careul careului.

Min. 77: Schimbare la CFR Cluj! Iese Kolinger, intră Yuri Matias.

Min. 68: Schimbare la CFR Cluj! Iese Jefte, intră Hammershoy-Mistrati.

Min. 59: Schimbare în echipa andorreză! Iese Soldevila, intră De La Torre.

Min. 57: Ocazie mare pentru CFR Cluj! Șutul lui Debeljuh din centrul careului a fost respins de către portar.

Min. 48: Ocazie mare pentru CFR Cluj! Petrila scapă spre poartă, în zonă centrală, dar șutează pe lângă bară.

Min. 46: Începe repriza a doua! Schimbare la CFR Cluj: a ieșit Păun, a intrat Petrila.

  • CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Burcă, Kolinger, Camora (cpt) – Deac, Boateng, Cvek – Jefte Betancor, Debeljuh, Păun (Petrila 46').
  • Rezerve: Scuffet, Gal – Graovac, Dugandzic, Yeboah, Hammershoj-Mistrati, Bordeianu, Yuri Matias, Braun, Muhar.

 

  • Inter d'Escaldes: Munoz – Gallego Arias, Feher, De Nova, Gonzalez Lopez – Cabrera, Roca, Martinez, Marce – Soldevila (cpt), Andreu.
  • Rezerve: Coca – Chus Rubio, Moreno, Betriu, De La Torre, Ildefons Lima.

Min. 45+1: Final de primă repriză! Avantaj de două goluri pentru campioana României! Raportul șuturilor pe poartă: 5-1 pentru CFR Cluj.

Min. 38: GOL pentru CFR Cluj! 2-0! Înscrie Gabriel Debeljuh, cu o execuție simplă: șut cu latul din centrul careului. Pasa decisivă îi aparține lui Jefte Betancor.

Min. 27: Ocazie pentru CFR Cluj! Debeljuh trimite o lovitură de cap din careu, dar portarul Munoz intervine excelent și respinge mingea în corner.

Min. 24: Ocazie imensă pentru CFR Cluj! Deac execută un corner, iar Boateng lovește mingea cu capul. Balonul se duce milimetric pe lângă bară.

Min. 15: Ocazie mare pentru CFR Cluj! Păun recuperează mingea la marginea careului și scapă singur cu portarul, dar Munoz respinge în corner.

Min. 5: GOL pentru CFR Cluj! 1-0! Jefte Betancor înscrie fără emoții de la 11 metri, cu un șut plasat.

Min. 4: Penalty pentru CFR Cluj! Românul Raul Feher atinge mingea cu mâna în careu, după șutul lui Jefte Betancor. Fundașul oaspeților primește cartonașul galben!

Min. 2: Ocazie pentru Inter d'Escaldes! Cabrera scapă spre poartă și încearcă o execuție de finețe, lob de la marginea careului, dar mingea se duce pe lângă poartă.

UPDATE 20:30 Începe meciul de la Cluj-Napoca!

  • CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Burcă, Kolinger, Camora (cpt) – Deac, Boateng, Cvek – Jefte Betancor, Debeljuh, Păun.
  • Rezerve: Scuffet, Gal – Graovac, Dugandzic, Petrila, Yeboah, Hammershoj-Mistrati, Bordeianu, Yuri Matias, Braun, Muhar.

 

  • Inter d'Escaldes: Munoz – Gallego Arias, Feher, De Nova, Gonzalez Lopez – Cabrera, Roca, Martinez, Marce – Soldevila (cpt), Andreu.
  • Rezerve: Coca – Chus Rubio, Moreno, Betriu, De La Torre, Ildefons Lima.

CFR Cluj - Inter d'Escaldes, LIVE VIDEO, ora 20:30, Digi Sport 2. Dan Petrescu: "E cea mai bună echipă din ultimii trei ani"

Eliminată de armenii de la Pyunik Erevan în preliminariile Champions League, CFR Cluj a ajuns în Conference League, însă nu mai are voie să facă pași greșiți pentru a nu-și compromite de pe acum sezonul european.

Adversara clujenilor din turul 2 preliminar al Conference League este Inter Club D'Escaldes, o formație semi-profesionistă, care este campioana Andorrei.

În acest sezon, Inter Club d'Escaldes a început campania europeană în runda preliminară din Liga Campionilor. A trecut de campioana din San Marino, La Fiorita (2-1), dar a fost eliminată de campioana Islandei, Vikingur Reykjavik (1-0).

CFR Cluj are un lot de 11 ori mai valoros decât campioana Andorrei, Inter D'Escaldes

Astfel, adversarul CFR-ului va fi unul extrem de accesibil, mai ales dacă avem în vedere valoarea loturilor celor două echipe.

  • 2.63 milioane de euro este valoarea întregului lot al celor de la Inter Club d'Escaldes, potrivit Transfermarkt.com
  • 29.5 milioane de euro este valoarea lotului lui CFR Cluj

Cu toate acestea, Dan Petrescu "se teme" și de acestă dată, însă "și-a făcut temele" și a studiat adversarul.

”Am văzut cele două meciuri ale lor din Champions League pe care le-au jucat, am mai văzut două meciuri din campionatul lor de acasă. Nu e ușor să analizezi o echipă nouă, sunt 10 jucători spanioli, un român, și restul sunt internaționali din Andorra, cu 60-70 de meciuri.

E clar că e cea mai bună echipă din ultimii trei ani, a luat trei campionate. Orice campioană, indiferent din ce țară e, are ADN-ul ei, chiar dacă e din San Marino sau Gibraltar. Orice meci cu o campioană e foarte greu, mai ales în Europa. Dacă vedeți rezultatele, nu mai sunt diferențe mari, nu mai sunt echipe mici și echipe mari. E un meci foarte greu și trebuie să-l pregătești foarte bine.

Și armenii aveau jucători de națională. Peste tot sunt jucători buni. Când jucăm cu echipe mici nu se știe niciodată. Jucătorii spanioli, indiferent de unde îi iei, știu fotbal. Au 10 jucători peste 33 de ani, cu experiența. O să vină Feher, singurul român al lor, a declarat că își joacă șansa, o șansă mai mică, dar o joacă. Toți jucătorii vor da 200%. În retur, ei au speranțe mari, pentru că e la altitudine mare și toate echipele au suferit. Noi trebuie să ne gândim doar la meciul ăsta.

Niciodată în cupele europene n-au pierdut la scoruri mari. Sunt convins că se vor organiza în 4-4-2, se vor apăra și vor juca pe contraatac și faze fixe. Asta vor face. Dar nu mai e diferența care era înainte. Nu e chiar așa. Nicio echipă care a câștigat campionatul nu e slabă. Până în Andorra facem opt ore cu totul. Va fi o deplasare foarte grea. Trebuie să câștigam toate meciurile, ăsta e obiectivul”, a transmis Dan Petrescu, înaintea meciului cu Inter Club d'Escaldes, în cadrul unei conferințe de presă.

Dacă va trece de Inter Club d'Escaldes, CFR va da peste Șahtior Soligorsk, echipă din Belarus, care a terminat pe locul 1 sezonul 2020-2021, cel care a determinat calificarea formației în cupele europene pentru actuala ediție.

Etichete: cfr cluj , dan petrescu , conference league , turul 2 preliminar conference league , cfr cluj inter d'escaldes , live video cfr cluj inter descaldes , inter d'escaldes


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decât are nevoie pentru războiul său...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
wanda5
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ SA - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET (16.03.2024)
Live Video&Text Univ. Craiova - CFR Cluj 0-0, ACUM pe DGS 1. Meci decisiv pentru ardeleni: un eșec = OUT din lupta pentru locul 2

Video Asteptat din vară la FCSB! Cum a reacționat când a fost întrebat despre mutare
Manchester City ”sparge” banca pentru starul lui AC Milan! Câți bani sunt dispuși să ofere ”Cetățenii”
(SP)ITALY VERONA FOOTBALL SERIE A HELLAS VERONA VS AC MILAN
Video ”Mircea’s on fire”. Rednic nu s-a mai abținut și a ”îngenuncheat” în fața jucătorilor de la UTA
Citește și
Ioan Varga vrea la CFR Cluj un fotbalist de la FCSB. Dan Petrescu și-ar fi dat acordul
CFR Cluj v Universitatea Craiova - Romania Liga 1, Cluj-Napoca - 20 Sep 2021
OUT de la CFR Cluj! Cei doi fotbaliști ”grei” de care Dan Petrescu vrea să scape
dan-petrescu
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Unde au fost inventați mititeii românești? Cine i-a botezat așa? Rețetă de mici de la 1872
Unde au fost inventați mititeii românești? Cine i-a botezat așa? Rețetă de mici de la 1872
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Napoli, gata să-l transfere pe Philip Otele! Ce plan au italienii cu ”perla” CFR-ului
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ SA - AFC HERMANNSTADT SIBIU, SUPERLIGA SUPERBET (08.03.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”