Dan Petrescu, CFR Cluj Coach, Press Conference, Cluj-Napoca, Romania - 09 Feb 2023
Cum l-a numit Ioan Varga pe Dan Petrescu, după ce antrenorul a semnat pe trei ani cu CFR Cluj
dan petrescu
Dan Petrescu ajunge mereu ca Mesia la CFR, dar pleacă după ce patronul se supără pe el
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV
Digi Sport 1 Live
Acum

Galerie Foto CFR Cluj - Slavia Praga 2-0, în Conference League. Clujenii sunt lideri în grupă, după două victorii la rând

articol scris de Digi Sport
13.10.2022, 21:51

CFR Cluj s-a impus în fața celor de la Slavia Praga, scor 2-0, în etapa cu numărul patru din grupele Conference League.

Bucuria jucatorillor de la CFR / Foto: Sport Pictures
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

CFR Cluj - Slavia Praga 2-0, în Conference League. Clujenii sunt lideri în grupă, după două victorii la rând

În urma acestui rezultat, campioana României a urcat pe primul loc în grupă, cel puțin până la duelul dintre Ballkani și Sivasspor, care va avea loc de la ora 22:00.

Duelul a început cum nu se putea mai bine pentru ardeleni, care au primit un penalty în minutul 11. Lovitura a fost transformată de Ciprian Deac, care a șutat fără emoții și a deschis scorul în Gruia.

În mintutul 26, partida a fost întreruptă timp de 15 minute, după ce unui suporter i s-a făcut rău în tribune și a fost nevoie de intervenția medicilor.

A urmat apoi un final de primă repriză echilibrat, cu ocazii de ambele părți, iar CFR a intrat în avantaj la cabine. În actul secund, Slavia a avut ocaziile mai mari, dar tot campioana României a marcat, prin Yuri, în minutul 84.

  • Două victorii, o remiză și un eșec are CFR în grupele Conference League

Galerie Foto

Cum arată clasamentul în momentul de față

cfr
Clasamentul din grupa G, Conference League / Foto: Flashscore

CFR Cluj - Slavia Praga 2-0, în grupele Conference League. Yuri marchează și el

UPDATE: Fluier final! CFR se impune cu 2-0 în fața Slaviei Praga, grație reușitelor lui Deac (min. 11) și Yuri (min. 84).

Min. 84: Gol CFR! Yuri majorează diferența dintr-o lovitură de colț, după centrarea lui Roger.

Min. 65: Slavia Praga domină din punct de vedere al ocaziilor. Până în acest moment, cehii au avut 17 situații de a marca, în comparație cu patru ale elevilor lui Dan Petrescu.

Min. 57: Ocazie CFR! Boateng încearcă o foarfecă în careul advers, însa mingea se duce pe lângă poartă.

UPDATE: A început repriza secundă! Schimbare la CFR: intră Cvek și iese Deac.

Min. 45+17: Pauză în Gruia! CFR conduce cu 1-0 și în acest moment este pe primul loc în grupa din Conference League.

Min. 41: Partida este reluată după 15 minute. Persoana în cauză a fost stabilizată și transportată la spital.

Min. 26: Meciul este întrerupt după ce unui suporter i s-a făcut rău. La scurt timp, ambulanța a pătruns pe teren. Din primele informații, un fan a făcut infarct și este resuscitat de medicii aflați la stadion.

6
CFR - Slavia / Foto: Pro Arena

Min. 11: Gol CFR! Ciprian Deac marchează din penalty, iar în acest moment clujenii sunt lideri în grupă. Decarul CFR-ului a șutat în partea stângă, fără speranțe pentru portarul Slaviei.

Min 9: Penalty pentru CFR! Olayinka are o intervenție dură în propriul careu, iar CFR primește lovitură de la 11 metri.

Min. 6: Slavia Praga a început bine partida și o domină pe CFR în acest start de meci.

UPDATE: A început meciul!


Echipele de start:

CFR: Scuffet - Manea, Yuri, Kolinger, Camora - Deac, Boateng, Muhar - Yeaboah, Janga, Roger 

Slavia Praga: Kolar - Dorley, Khacaraba, Ousou, Jurasek - Traore, Tiehi - Sor, Usor, Olayinka - Tecl

CFR Cluj - Slavia Praga, în grupele Conference League.

CFR Cluj speră să facă un joc bun în compania celor de la Slavia Praga, după ce în ultima etapă din campionat a remizat cu UTA Arad, scor 1-1.

După victoria din meciul tur de la Praga cu 1-0, trupoa ardeleană ”vânează” un nou succes în grupele Conference League, unde speră să obțină calificarea în fazele superioare ale competiției.

Înaintea meciului retur din Conference League, în grupa G toate cele patru echipe se află la egalitate de puncte. 

Fiecare formație are câte 4 puncte, însă detaliul cu adevărat interesant este că, în același timp, toate echipele au un golaveraj neutru. 

În acest caz, conform regulamentului competiției, departajarea se face în funcție de numărul golurilor marcate, astfel că FC Ballkani este lider (7), iar CFR Cluj ocupă ultimul loc, cu doar două reușite. 

clasamentgrupaGconferenceleague
Clasamentul grupei G din Conference League, după etapa a treia / Foto: flashscore.ro

Grupa lui CFR Cluj, unică în competițiile europene

Grupa G din Conference League este singura din competițiile europene care prezintă atât egalitate la puncte, cât și la golaveraj între toate cele 4 formații. 

Un caz asemănător este cel al grupei F din Europa League. Acolo, Feyenoord, Midtjylland, Lazio și Sturm Graz au tot câte 4 puncte, dar fiecare echipă are un golaveraj diferit. 

clasamentgrupaFeuropaleague
Clasamentul grupei F din Europa League, la finalul etapei a treia / Foto: flashscore.ro

Dan Petrescu nu se dezice înaintea returului cu Slavia Praga: ”Vor ajunge în finală!” Ce a spus despre Deac și Burcă

La conferința de presă premergătoare partidei, Dan Petrescu a lăudat lotul celor de la Slavia Praga și a mărturisit că este de părere că formația din Cehia va ajunge în finala Conference League.

E important rezultatul, chiar dacă luăm gol, trebuie să fie un rezultat pozitiv. Toată lumea crede că eu nu vreau să iau gol. Eu îmi doresc să câștig. (...)

Slavia are un lot fantastic, de 30 de jucători. Le-au lipsit câte zece jucători și la meciul cu Sivasspor, și la meciul cu Balkani, dar au un lot atât de bun încât nu se vede când lipsește cineva. Eu sper să greșesc, dar cred că vor ajunge foarte departe.

Anul trecut au ajuns în sferturi, eu îi văd în finală. Au un lot foarte bun și un antrenor care e de cinci ani la echipă. E un lucru important să stai cinci ani la o echipă. Înseamnă că antrenorul cunoaște foarte bine lotul și jucătorii”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

Ce a spus Dan Petrescu despre Deac, Burcă și Bordeianu

Antrenorul de la CFR Cluj a vorbit și despre jucătorii accidentați. Petrescu speră că se va putea baza pe Ciprian Deac în returul cu Slavia Praga, dar același lucru este valabil și în cazul lui Burcă și al lui Bordeianu.

Vrea să se antreneze, nu l-am văzut niciodată în cinci ani să nu se antreneze. Cred că vrea să joace, dar să vedem cum va fi la antrenamente. Dacă va fi bine, va juca sau va sta pe bancă, dar trebuie să treacă de antrenamentul de azi.

Bordeianu și Burcă, la fel și ei, vom vedea la antrenament. La Andrei e mai greu cu mâna. Cu mâna fracturată, îi e frică să nu cadă. Cu genunchiul e mai ușor. Genunchiul arată bine. Au făcut două antrenamente cu echipa. Dacă trec și de cel de azi, cred că vor fi în lot, dar asta nu înseamnă că vor fi titulari”, a transmis Dan Petrescu.

Ce a spus Cristi Manea înaintea meciului cu Slavia Praga

Noi pregătim fiecare meci la fel, indiferent de adversar. Slavia are un lot foarte bun, este o echipă cu şanse foarte mari să ajungă departe în competiţie. Va fi un meci special, jucăm acasă după ceva timp, şi sperăm ca publicul să fie alături de noi, să ne ajute să obţinem un rezultat pozitiv.

Prima oară când intrăm pe acest nou gazon este astăzi. Important este cum jucăm noi, nu nepărat terenul. Noi ne-am descurcat pe orice fel de teren”, a transmis fundașul lui CFR Cluj.

Antrenorul Slaviei Praga, despre meciul cu CFR Cluj din Conference League

Primul gol marcat ar ajuta echipa. Din moment ce primești gol de la adversari, greu mai îți revii. Noi n-am reușit în ultima vreme. Cu siguranță, dacă vom marca primii, vom câștiga! Asta încercăm să facem la Cluj.

Cred că românii vor juca la fel. Atmosfera va fi de partea gazdelor. Antrenorul lui CFR este extraordinar, faptul că vor evolua acasă va fi un plus pentru CFR.

Vor fi multe schimbări în partida din România, destul de multe. Nici nu am venit cu tot lotul, unii nu vor juca... Dar situația nu e de genul să ne predăm, asta în niciun caz! Știm ce joacă echipa din Cluj, știm că trebuie să improvizăm, că schimbă continuu.

Nu sunt de acord că meciul cu CFR Cluj este cel mai important din acest sezon, toate sunt, pe toate le tratez ca atare. Avem probleme mari la lot, ori sunt bolnavi unii, alții nu pot juca. Aseară, de exemplu, un jucător mi-a făcut febră. Dar avem un lot mare, suficient, să facem o echipă.

Dar, da, este o perioadă grea, e foarte greu. Mulți bolnavi, abia se mișcă unii... Dar sperăm să îmbunătățim lucrurile”, a transmis Jindrich Trpisovsky, în cadrul unei conferințe de presă.

Etichete: dan petrescu , jindřich trpišovský , cfr cluj slavia praga , grupele conference league , clasament conference league , cfr ckuj conference league


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară

În timp ce-și renovau bucătăria din casa lor veche, doi soți din Dorset, Anglia, au descoperit o...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium - 17 Apr 2024
Pep Guardiola a descris într-un singur cuvânt jocul lui Manchester City cu Real Madrid

După o lună, Adrian Mutu și-a dat șapca jos! Ce a ieșit
Screenshot 2024-04-02 at 23.10.18
Manchester City - Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d.). ”Galacticii”, în semifinalele UEFA Champions League!
UEFA Champions League - Manchester City v Real Madrid - Etihad Stadium
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
Recomandările redacției
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV

Exclusiv Florin Prunea a văzut imaginile cu Ștefan Târnovanu și a reacționat: ”Să vezi ce-i rup eu urechile”
Dorinel Munteanu, după calificarea Oțelului în finala Cupei României: ”Mă trezesc în fiecare dimineață cu speranța că vor veni”
Screenshot 2024-04-18 at 23.09.58
”Ai mai văzut așa ceva?”. Emi Martinez a primit două galbene, unul la loviturile de departajare, dar nu a fost eliminat
martinez
Citește și
OUT de la CFR Cluj! Prima ”victimă” a lui Dan Petrescu la revenirea în Gruia
san
Exclusiv FCSB e aproape campioană, dar Ioan Andone a transmis deja cine va lua titlul în sezonul următor: ”A demonstrat”
Ioan Andone / Foto: captură Digi Sport
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
Reese Witherspoon, în șort de sport, necoafată și nemachiată, într-o zi oarecare. Bucuroasă ca un copil după o întâlnire specială
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
LPF explică de ce FCSB nu are voie să petreacă după derby-ul cu Rapid: „Ar fi lipsă de respect"
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Ovidiu Burcă a analizat în detaliu plecarea lui Florinel Coman de la FCSB! Ce pierde și ce câștigă Gigi Becali după ce îl vinde
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Zendaya, adevărul despre scenele intime din filmul „Challengers”: „Trebuia să ne simțim bine unul cu celălalt”
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
Șotronul lui Șucu: culisele unei situații explozive pe care trebuie să o gestioneze la Rapid
50 de mașini electrice, testate pe autostradă. Doar 17 au autonomie peste 300 km. Cine e campioană?
50 de mașini electrice, testate pe autostradă. Doar 17 au autonomie peste 300 km. Cine e campioană?
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
Singurul județ cu două autostrăzi și un aeroport din România. Salvat de infrastructură și investiții masive
EXCLUSIV. Rotaru face curățenie la Craiova! Schimbă jumătate din lot, vin jucători din Spania
EXCLUSIV. Rotaru face curățenie la Craiova! Schimbă jumătate din lot, vin jucători din Spania
Ioan Varga i-a ”fixat” obiectivele lui Dan Petrescu la CFR Cluj: ”Are obligația”
Ioan Varga

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro