Roma vs Lazio- Serie A Tim 2023/2024
Foto Ștefan Radu a provocat un scandal imens în Italia, din cauza a două litere scrise pe hanorac!
SS Lazio v Juventus FC, Serie A, Football, Olimpico Stadium, Rome, Italy - 30 Mar 2024
Video Lazio - Juventus 1-0. ”Vulturii” au câștigat la ultima fază în fața ”Bătrânei Doamne”
Paris Saint-Germain v FC Barcelona: Quarter-final First Leg - UEFA Champions League 2023/24, France - 10 Apr 2024
Live Video&Text Barcelona - PSG 0-0, ACUM, pe Digi Sport 1. Catalanii, favoriți după victoria din tur, 3-2. Istvan Kovac e la centru
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Champions League: Barcelona-PSG
Sferturi / retur

Lazio - CFR Cluj 1-0, în play-off-ul Conference League. Italienii, în 10 oameni, au marcat la ultima fază a primei reprize

articol scris de Digi Sport
16.02.2023, 23:50

CFR Cluj nu a rezistat pe Olimpico, în fața lui Lazio, deși italienii au jucat în 10 oameni din minutul 15. Campioana României a pierdut cu 0-1 în prima manșă din play-off-ul Conference League.

UEFA Conference League football match SS Lazio vs CFR 1907 Cluj, Olimpico stadium, Rome, Italy - 16 Feb 2023
Ciro Immobile a deschis scorul pentru Lazio, dintr-un voleu superb, în meciul cu CFR Cluj, din Conference League / Foto: Profimedia
  • UCL: Barcelona - PSG, marți, 22:00, DGS 1

  • UCL: Borussia Dortmund - Atletico Madrid, marți, 22:00, DGS 2

Lazio - CFR Cluj 1-0. Immobile a marcat în minutul 45+3

Lazio s-a așezat la conducerea meciului chiar de la început și a ratat prima ocazie în minutul 4, când șutul lui Vecino nu a nimerit ținta. Peste câteva secunde, ardelenii au dat replica prin Krasniqi, dar execuția sa nu a avut precizie.

A urmat o ocazie imensă pentru echipa lui Maurizio Sarri, când Muhar a sărit pe sub o minge care a ajuns la Milinkovic-Savic, numai că portarul Scuffet a parat incredibil șutul sârbului.

În mintutul 15, Lazio a rămas în 10 oameni, după ce fundașul central Patric a primit direct cartonaș roșu pentru un fault de ultim apărător la Krasniqi. Asta nu prea a fost un avantaj pentru CFR, ba din contră, pentru că italienii aveau posesie de 68% după jumătate de oră de joc.

Lazio - CFR Cluj 1-0. 

Milonkovic-Savic a irosit o șansă de gol, dar la ultima fază a primei reprize, Immobile a deschis scorul cu un voleu superb.


În partea secundă, clujenii au avut prima șansă în minutul 49, când lovitura de cap a lui Yuri a trecut pe lângă poartă.

Italienii au avut apoi șansa golului prin același Milinkovic-Savic, numai că Scuffet s-a poziționat bine și a reținut șutul sârbului.

Până la final, în ciuda schimbărilor, CFR Cluj nu a mai reușit să egaleze, așa că returul de pe 23 februarie se anunță dificil pentru ardeleni.

LIVE TEXT Lazio - CFR Cluj 1-0:

Galerie Foto

Min. 90+4: Lazio - CFR Cluj se termină 1-0.

Min. 82: Schimbare la CFR: Janga intră în locul lui Yeboah.

Min. 82: Schimbare la Lazio: Cancellieri intră în locul lui Felipe Anderson

Min. 79: Hoban (CFR Cluj) primește cartonal galben.

Min. 60: Două schimbări la Lazio: Pedro intră în locul lui Immobile și Marusic intră în locul lui Hysaj.

Min. 60: Două schimbări la CFR Cluj: Ovidiu Hoban intră în locul lui Muhar și Malele, în locul lui Bîrligea.

Min. 60: Ocazie Lazio. După o centrare din corner, Felipe Anderson trimite cu capul, dar nu nimerește poarta.

Min. 55: Ocazie Lazio. Zaccagni pătrunde în careu și întoarce pentru Milinkovic Savic, însă șutul său e reținut de Scuffet.

Min. 49: Ocazie CFR Cluj. Petrila centrează din lovitură liberă, dar Yuri trimite pe lângă poartă.

Min. 46: Începe repriza secundă, cu două schimbări la CFR Cluj: Petrila intră în locul lui Deac și Cvek îl înlocuiește pe Boateng.

Galerie Foto

Min. 45+4: La pauză, Lazio - CFR Cluj 1-0.

Min. 45+4: Gol Lazio. Felipe Anderson centrează, iar Ciro Immobile deschide scorul, cu un voleu superb, de lângă Boateng.

Min. 45+3: Yuri (CFR Cluj) primește cartonaș galben.

Min. 45: Ocazie Lazio. Felipe Anderson recuperează o minge, i-o așează lui Milinkovic Savic, dar șutul acestuia e cam slab și Scuffet reține.

Min. 43: Milinkovic-Savic (Lazio) primește cartonaș galben.

Min. 41: Boateng (CFR Cluj) primește cartonaș galben.

Min. 39: Zaccagni (Lazio) primește cartonaș galben.

Min. 35: În ciuda faptului că are un jucător eliminat, Lazio are o posesie de 68%.

Min. 18: Prima schimbare la Lazio: Gila intră în locul lui Antonio.

Min. 15: Fundașul central Patric (Lazio) este elminat pentru un faul asupra lui Krasniqi. Arbitrul a consultat și VAR-ul și a considerat că Krasniqi rămânea singur cu portarul dacă nu era faultat.

SS Lazio v CFR Cluj: Knockout Round Play-Off Leg One - UEFA Europa Conference League
Fundașul lui Laizo, Patric, eliminat în meciul cu CFR Cluj / Foto: Getty Images

Min. 8: Ocazie mare Lazio. După o centrare perfectă, Milinkovic Savic preia pe piept după ce Muhar sare e sub minge, șutează din câțiva metri, dar Scuffer are o paradă incredibilă.

Min. 4: Ocazie CFR. După o greșeală a celor de la Lazio, Krasniqi e atent și recuperează, șutează spre colțul lung, dar pe lângă poartă.

Min. 4: Ocazie Lazio. Imobile pasează pentru Vecino, care șutează de lângă Boateng, dar peste poartă.

Min. 1: Începe meciul.

SS Lazio v CFR Cluj: Knockout Round Play-Off Leg One - UEFA Europa Conference League
CFR Cluj, la startul meciului cu Lazio, de pe Olimpico / Foto: Getty Images

Echipele de start:

Lazio: Maximiliano - Lazzari, Patric, Casale, Hysaj - Sergej Milinkovic Savic, Antonio, Vecino - Felipe Anderson, Immobile, Zaccagni
Antrenor: Maurizio Sarri

CFR Cluj: Scuffet - Manea, Yuri, Burcă, Camora - Muhar, Boateng, Deac - Yeboah, Bîrligea, Krasniqi
Antrenor: Dan Petrescu


Știrea inițială:

Lazio Roma - CFR Cluj, LIVE TEXT, ora 22:00, pe digisport.ro, în play-off-ul Conference League

Partida dintre Lazio și CFR Cluj, din cadrul play-off-ului Conference League, se joacă astăzi, de la ora 22:00, și poate fi urmărit și în format LIVE TEXT pe digisport.ro.

Jocul e arbitrat de Craig Pawson, ajutat la cele două tușe de Lee Betts şi Ian Hussin, iar al patrulea oficial va fi tot un englez, Robert Jones.

  • Partida retur dintre cele două va avea loc peste o săptămână, pe 23 februarie.

Lazio s-a clasat pe locul trei în Grupa F din Europa League. Feyenoord, Midtjylland, Lazio și Sturm Graz au încheiat cu același număr de puncte, 8, iar departajarea s-a făcut după alte criterii.

Ardelenii au terminat pe poziția secundă în Grupa G a Conference League, sub Sivasspor, dar peste Slavia Praga și Ballkani.

CFR Cluj și Lazio s-au întâlnit de două ori de-a lungul istoriei, în grupele Europa League, sezonul 2019 - 2020. În Gruia, CFR a reușit să producă surpriza și s-a impus cu 2-1, în timp ce la Roma gazdele s-au impus cu 1-0.

"Ar fi un miracol dacă am obține un rezultat pozitiv". Dan Petrescu a prefațat duelul cu Lazio, din Conference League

La conferința de presă organizată la Roma, Dan Petrescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa adversarilor. "Bursucul" a ținut să laude superioritatea italienilor și crede că ar fi o minune dacă CFR ar obține măcar un egal în fața trupei lui Maurizio Sarri.

Totodată, Petrescu a recunoscut că principalul obiectiv al echipei sale rămâne câștigarea titlului în România, însă a transmis că tot va trimite cei mai în formă jucători cu Lazio.

"Am mai întâlnit Lazio, în grupe (n.r. în sezonul 2019/2020). Erau alți jucători la CFR, iar ei aveau alt sistem de joc, cu Inzaghi. Atunci a fost un miracol (n.r. să câștige la Cluj) și așa ar fi și acum, dacă am scoate un rezultat pozitiv. În fotbal, cel mai important meci este următorul.

E un adversar net superior, din toate punctele de vedere. Este o diferență mare între lotul lor și al nostru. Vom încerca să facem o minune. Ca să câștigăm mâine sau că să scoatem un rezultat pozitiv, avem nevoie de multe lucruri să se întâmple. Organizare, sacrificiu, noroc și portarul nostru să fie într-o formă fantastică.

Sunt conștient că ar fi ceva fantastic, dar știu că vom suferi în campionat, pentru că aici vom pierde multă energie. Principalul obiectiv este câștigarea campionatului.  Sper ca jucătorii să aibă motivație, să fie bine fizic. Fotbaliștii de atac ai lui Lazio sunt foarte rapizi, trebuie să fim atenți.

Posibil să schimb toată echipa de la meciul cu Lazio. De aia avem atâția jucători și de aceea îi plătim, să demonstreze că merită să fie la CFR. Sunt sigur că Sarri va juca 4-3-3, așa cum a jucat toată cariera, dar nu știu ce jucători va folosi". a spus Dan Petrescu.

Maurizio Sarri a remarcat un fotbalist de la CFR, înaintea meciului direct + Ce a spus despre Ștefan Radu

În cursul zilei de miercuri, Maurizio Sarri a susținut conferința de presă în care a analizat duelul cu CFR. Întrebat ce părere are despre campioana României, tehnicianul a răspuns: "În cupele europene toate meciurile sunt echilibrate, nu există meciuri care să nu fie dificile. Dacă am gândi aşa, ne-am face vinovaţi de superficialitate".

Totodată, Sarri a dezvăluit că se teme de trei jucători de la CFR, unul dintre aceștia fiind Emanuel Krasniqi, sosit chiar în această iarnă în Gruia, de la Ballkani.

"Este inutil să ne gândim la numele unei echipe în această fază. La nivel european apar competiții strânse, la limită din punct de vedere fizic. A aborda o dublă manșă crezând că va fi simplu este ceva superficial, care costă scump.

Am văzut ultimele meciuri ale Clujului, au fost condiționate de vreme. Teren înghețat, zăpadă, vânt. Au doi-trei jucători de nivel ridica, inclusiv puternicul Krasniqi. Unii mi s-au părut puternici și pregătiți pentru orice."a adăugat Sarri.

Etichete: lazio , lazio cfr cluj , play-off conference league


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz

La 56 de ani după ce un lăptar din Florida a fost ucis, cazul său a fost rezolvat, astfel fiind...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
MIAMI GARDENS, FLORIDA - MARCH 29: Serena Williams tries on daughters extra small Barbi Jacket in VIP suite with Demarri
Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport

Serena Williams (42 de ani) a jucat ultimul său meci din carieră în urmă cu un an și jumătate, la...

Arpad Paszkany a divorțat și tocmai s-a afișat cu noua iubită, mai tânără cu 24 de ani
Screenshot 2024-04-15 at 19.44.56
UEFA a decis: o echipă de tradiție din Europa, suspendată 3 ani din toate competițiile europene!
Football - UEFA Champions League 2016/17 Group Stage Group G FC Porto v Leicester Estadio Do Dragao, Oporto, Portugal - 07 Dec 2016
"Cea mai frumoasă femeie din România": "Unele femei au anumită repulsie, vorbesc urât fără să mă cunoască!"
enache-lena7
Anunțul făcut de Dan Șucu, imediat după Rapid - Sepsi 0-1
sucu
Recomandările redacției
Paris Saint-Germain v FC Barcelona: Quarter-final First Leg - UEFA Champions League 2023/24, France - 10 Apr 2024
Live Video&Text Barcelona - PSG 0-0, ACUM, pe Digi Sport 1. Catalanii, favoriți după victoria din tur, 3-2. Istvan Kovac e la centru

Live Video&Text Borussia Dortmund - Atletico Madrid 0-0, ACUM, la Digi Sport 2. Spaniolii pornesc de la 2-1
MADRID, SPAIN - APRIL 10: Jadon Sancho, Left Winger of Borussia Dortmund competes for the ball with Antoine Griezmann, Centre-Forward of Atletico de Madrid during to the UEFA Champions League quarter-final first leg match between Atletico de Madrid and Bo
Foto Ilie Năstase a apărut de mână cu ”cea mai frumoasă femeie din lume”: ”I-a luat trei ani”
Screenshot 2024-04-16 at 21.24.53
Exclusiv Gâlcă, tot mai aproape de Universitatea Craiova. ”I-a retrimis contractul la semnat” / ”Vreau!”
Aarhus GF - Vejle Boldklub, Danish 3F Superliga, football
Citește și
”Iminent”! Juventus, la doar un pas să realizeze primul transfer al verii
Turin, Italy, 17th March 2024. Juventus fans prior to kick off in the Serie A match at Allianz Stadium, Turin. Picture c
Fotbalistul de 55.000.000€ a anunțat că pleacă, deși are contract până în 2027: ”Nu mai vreau niciun euro!”
AS Roma v SS Lazio - Serie A TIM Supporters of SS Lazio doing a choreography during the Serie A TIM match between AS Rom
Cum încearcă familia să o împiedice pe Salma Hayek să pozeze în costum de baie. Imaginile sunt virale: „Îmbătrânești ca vinul!”
Cum încearcă familia să o împiedice pe Salma Hayek să pozeze în costum de baie. Imaginile sunt virale: „Îmbătrânești ca vinul!”
Comandantul CSA Steaua, declarație care va înfuria fanii din L2! Cei de la FCSB vor sărbători titlul 27 în această vară!
Comandantul CSA Steaua, declarație care va înfuria fanii din L2! Cei de la FCSB vor sărbători titlul 27 în această vară!
Marea trădare la Rapid: Cristiano Bergodi s-a simțit „vândut” de conducere, în frunte cu Daniel Niculae. Gestul lui Nico
Marea trădare la Rapid: Cristiano Bergodi s-a simțit „vândut” de conducere, în frunte cu Daniel Niculae. Gestul lui Nico
Viciul de care Salma Hayek nu poate scăpa. Cum a fost fotografiată actrița din „Desperado”
Viciul de care Salma Hayek nu poate scăpa. Cum a fost fotografiată actrița din „Desperado”
Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Atitudine războinică, fizic impecabil
Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Atitudine războinică, fizic impecabil
Becali, „turbat“ de fericire: planul său pentru a celebra câștigarea titlului va face înconjurul lumii
Becali, „turbat“ de fericire: planul său pentru a celebra câștigarea titlului va face înconjurul lumii
Ce a pățit un italian care a cheltuit jumătate de milion de euro cu amanta româncă? Război la cuțite
Ce a pățit un italian care a cheltuit jumătate de milion de euro cu amanta româncă? Război la cuțite
Decolarea și aterizarea forțată a companiei de zbor cu stewardese și servicii neașteptate
Decolarea și aterizarea forțată a companiei de zbor cu stewardese și servicii neașteptate
4 românce la Roland Garros! Care e singura șansă a Simonei Halep?
4 românce la Roland Garros! Care e singura șansă a Simonei Halep?
L-au vândut în Serie A, iar acum vor să îl răscumpere! Noua țintă a lui Real Madrid
SS Lazio v Juventus FC, Serie A, Football, Olimpico Stadium, Rome, Italy - 30 Mar 2024

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Atitudine războinică, fizic impecabil
Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Atitudine războinică, fizic impecabil
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”