Manchester City v Real Madrid, UEFA Champions League, Semi Final, Second Leg, Football, Etihad Stadium, Manchester, UK - 17 May 2023
Real Madrid - Manchester City riscă reprogramarea! Ce problemă are blockbusterul sferturilor Champions League
profimedia-0857099026
Tragerea la sorți a sferturilor Conference League. PAOK și Lucescu și-au aflat adversara! Toate meciurile + Programul
Screenshot 2024-03-28 at 22.53.08
Urmează un ”exod” de la FCSB: cinci jucători sunt pe picior de plecare! Doi fotbaliști pot veni în vară, unul e sigur
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Saburtalo Tbilisi - FCSB 1-0. Roș-albaștrii pierd în prima manșă din turul doi

articol scris de Digi Sport
21.07.2022, 20:57

FCSB a început cu stângul și parcursul european. Roș-albaștrii au pierdut în fața celor de la Saburtalo Tbilisi cu scorul de 0-1, în prima manșă a dublei din turul doi preliminar din Conference League.

coman
Florinel Coman, la meciul Saburtalo - FCSB / Foto: Captură Digi Sport
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Roș-albaștrii au avut ocazii importante de gol, iar centralul partidei nu a acordat penalty la un duel dintre Jinjolava și Cordea, însă, cu toate acestea, elevii lui Toni Petrea nu au reușit să întoarcă scorul și să plece cu o victorie din Georgia.

Saburtalo Tbilisi - FCSB 1-0. Roș-albaștrii pierd în prima manșă din turul doi

  • Returul partidei se joacă joi, 28 iulie.

Gruzinii au fost mai periculoși încă din startul partidei. În minutul 9, Tabatadze a avut o pătrundere frumoasă spre careul lui Târnovanu, dar Dawa a avut o intervenție bună. În minutul 11, Gocholeishvili a centrat în careu, însă Sikharulidze nu a reușit să finalizeze din interiorul careului.

Prima ocazie importantă a lui FCSB a venit abia în minutul 22 când Olaru a încercat să îi centreze lui Tănase, însă Chaduneli a reușit să respingă în ultimul moment. Tot FCSB putea marca în minutul 25. Octavian Popescu a expediat o pasă frumoasă pentru Cordea în careu, acesta a încercat să șuteze din prima, însă a fost blocat de defensiva adversă.

Tot Cordea putea marca din lovitură liberă, însă Megrelishvili a reușit să prindă balonul. Partida a continuat prin ocazia roș-albaștrilor din minutul 31. Olaru i-a pasat în lateral lui Cordea după un contraatac frumos. Cordea a șutat, dar Megrelishvili a reușit să blocheze.


Edjouma putea marca în minutul 40, dar portarul lui Saburtalo a respins în față. Gruzinii au deschis scorul la faza următoare când Nonikashvili a șutat puternic din afara careului. Guliashvili putea dubla avantajul gazdelor pe finalul reprizei, dar Târnovanu a reușit să respingă.

Târnovanu a avut și în startul reprizei secunde o intervenție salvatoare, la șutul lui Tabatadze.

Florinel Coman putea restabili egalitatea în minutul 56, când șutul său din interiorul careului a lovit bara laterală a georgienilor. În minutul 65, Cordea a avut un șut foarte bun la poarta lui Saburtalo, dar goalkeeper-ul gruzinilor a avut o intervenție impecabilă.

VIDEO Rezumatul partidei Saburtalo Tbilisi - FCSB 1-0

Saburtalo Tbilisi - FCSB 1-0

Min. 90+5: Final de meci!

Min. 86: Haruț este înlocuit cu Oaidă, iar Cordea este înlocuit cu Stoica.

Min. 72: Ocazie pentru Saburtalo! Sikharulide trimite cu capul de lângă Tamm, dar balonul trece departe de poart lui Târnovanu.

Min. 69: Octavian Popescu este înlocuit cu Mamut.

Min. 68: Ocazie pentru FCSB! Cordea expediază un șut foarte bun din prima, însă Megrelishvili parează.

Min. 65: Ocazie pentru FCSB! Cordea încearcă să îl învingă pe portarul lui Saburtalo cu un șut la colțul scurt, dar goalkeeper-ul reușește să respingă.

Min. 57: Roș-albaștrii cer lovitură de la unsprezece metri după o intervenție a lui Jinjolava asupra lui Cordea.

Min. 56: Ocazie uriașă pentru FCSB! Cordea îi pasează în interiorul careului lui Florinel Coman care șutează slab, dar nimerește bara porții lui Megrelishvili.

Min. 50: Ocazie FCSB! Șutul lui Florinel Coman din interiorul careului este blocat de Kakubava.

Min. 48: Ocazie Saburtalo! Gocholeishvili îi pasează lui Tabatadze care șutează, însă Târnovanu are o intervenție foarte bună.

Min. 46: Prima schimbare la FCSB! Florinel Coman intră în locul lui Edjoumma.

Min. 45+2: Ocazie pentru Saburtalo! După o eroare uriașă a lui Ovidiu Popescu, gruzinii își mai crează o ocazie importantă, finalizată prin șutul lui Guliashvili. Târnovanu reușește să respingă.

Min 40: Goool Saburtalo! Nonikashvili înscrie cu un șut din afara careului, după o pasă foarte bună a lui Guliashvili.

Min. 40: Ocazie pentru FCSB! Edjouma șutează periculos, dar portarul reușește să respingă în față.

Min. 31: Ocazie pentru FCSB! După un contraatac frumos al roș-albaștrilor, Olaru îi pasează în lateral lui Cordea care șutează din interiorul careului, dar Megrelishvili reușește să pareze.

Min. 27: Ocazie pentru FCSB! Cordea încearcă să înscrie din lovitură liberă, dar Megrelishvili reușește să prindă balonul.

Min. 25: Ocazie pentru FCSB! Octavian Popescu expediază o pasă perfectă pentru Cordea în interiorul careului, acesta încearcă să șuteze, însă este blocat.

Min. 22: Ocazie pentru FCSB! Olaru avansează foarte bine în flancul stâng, încearcă să îi centreze lui Tănase, dar balonul este respins de Chaduneli.

Min. 11: Ocazie pentru Saburtalo! Gocholeishvili centrează în careu, balonul este prelungit până la Sikharulidze care ezită să șuteze, iar faza se stinge.

Min. 11: Ocazie pentru Saburtalo! Jinjolava centrează din flancul stâng, dar lovitura de cap a lui Sikharulidze trece peste poarta lui Târnovanu.

Min. 9: Dawa are o intervenție foarte bine la pătrunderea lui Tabatadze și oprește atacul lui Saburtalo.

Min. 1: Începe meciul!

Saburtalo: Megrelishvili  - Gocholeishvili, Kakubava, Chaduneli, Jinjolava – Kardava, Nonikashvili – Tabatadze, Nonikashvili, Guliashvili – Sikharulidze

Rezerve: Kurdadze, Mamatsashvili, Goshteliani, Mamageishvili, Geguchadze, Mamageishvili, Da Fonseca Souza, Kokosadze, Mioc

FCSB: Târnovanu – Haruț, Dawa, Tamm, Popescu – Șut, Edjouma – Cordea, Olaru, Popescu – Tănase

Rezerve: Vlad, Coman, Stoica, Lixandru, Achim, Oaidă, Pantea, Bouhenna, Musi, Mamut


”Este primul meci pentru noi în Europa în acest sezon. Ne aşteaptă o partidă dificilă, întâlnim o echipă care s-a calificat dramatic la penalty-uri, după un meci pe care l-au pierdut acasă, dar au învins în deplasare, ceea ce ne pune pe gânduri şi ne face să tratăm meciul foarte serios şi să încercăm să scoatem un rezultat bun.

Sper să putem să ne ridicăm la nivelul partidei, ne dorim să controlăm jocul dacă se poate şi să obţinem un rezultat cât mai bun, dar pentru asta trebuie să facem un efort.

Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere pentru că, spun încă o dată, va fi un meci foarte dificil. Nu putem să vorbim de procente, suntem la începutul sezonului şi nu putem fi 100% pregătiţi. Am jucat doar un meci oficial în campionat pe care nu l-am câştigat. Fizic nu suntem încă la nivelul pe care mi-l doresc eu. Dar este normal fiind la început de sezon”, a spus Petrea.

  • Boris Paichadze Dinamo Arena, din Tbilisi, este stadionul pe care se va juca meciul dintre Saburtalo Tbilisi și FCSB, deși georgienii anunțaseră inițial că vor găzdui jocul la Gori.
  • Meciul retur dintre FCSB și Saburtalo Tbilis se va disputa la București, pe data de 28 iulie.

Saburtalo Tbilisi - FCSB | LIVE VIDEO, ora 19:00, pe Digi Sport 1. Gigi Becali a anunțat ce va face dacă FCSB va rata din nou calificarea în grupele Conference League

După patru sezoane de ratări succesive, Gigi Becali speră ca echipa să ajungă în grupele Conference League, realizare care i-ar asigura bugetul pentru anul următor.

În caz contrar, omul de afaceri a anunțat că va lua măsuri pentru a reduce cheltuielile, care constau în vânzările jucătorilor cu salarii mari.

Încerc să minimalizez cheltuielile. E foarte importantă calificarea. Am semnat acum luăm un milion și jumătate la sponsor, mai luăm de pe colo, de pe colo încă un milion, sunt două milioane și jumătate. Mai luăm trei milioane, cinci milioane jumate.

Mai trebuie să bag eu două, nu mai bag eu bani după, fac bugetul dacă ne calificăm în Conference League. În fiecare an o calificare înseamnă că-mi reglez bugetul. Dacă nu ne calificăm înseamnă iar o strângere de inimă și o economie. Adică vânzarea jucătorilor care au salarii mari. Dacă nu ne calificăm trebuie să bag eu trei milioane de la mine și eu nu vreau să fac asta”, a declarat Gigi Becali, la Liga Digisport.

  • Echipa probabilă a FCSB-ului: Târnovanu – Ov. Popescu, Haruț, Dawa, Pantea – Olaru, Șut, Oct. Popescu – Cordea, Tănase, Coman

Etichete: preliminarii conference league , saburtalo fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Recomandările redacției
Screenshot 2024-03-28 at 22.53.08
Urmează un ”exod” de la FCSB: cinci jucători sunt pe picior de plecare! Doi fotbaliști pot veni în vară, unul e sigur

Ce surpriză! Schimbarea majoră pe care UEFA o ia în calcul pentru EURO 2024
”Nu mai pot. E inadmisibil!”. S-a săturat și vrea să plece din România!
ciprian marica
Exclusiv ”Ați avut ofertă de 8 milioane de euro?”. Șeful lui Dinamo a răspuns imediat și a lămurit situația
fcd
Citește și
Exclusiv Răzvan Lucescu visează la semifinalele Conference League: ”Avem șansa noastră”
Screenshot 2024-03-14 at 21.44.01
Oficial Anunț de maxim interes pentru Răzvan Lucescu! S-a luat o decizie radicală înainte de Brugge - PAOK
UEFA Fußball Conference League, Playoff Round Saison 2023-2023 Toumba Stadion Thessaloniki, 31.08.2023 PAOK Thessaloniki
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
Răzvan Lucescu a spus cum a trăit calificarea în ”sferturile” Conference League cu PAOK

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale