Acordul la care au ajuns CS Afumați și Rapid în privința meciului din Cupa României
cupca
Programul confruntărilor din play-off-ul Cupei României. Steaua și Dinamo, în direct pe Digi Sport
george-puscas000
Video Exclusiv ”Asta e nesimțire! Vreau o explicație”/”O fractură de tehnică”. Un tricolor, ”executat” în direct
Digi Sport 1 Live
Acum

FC Voluntari - Astra 1-1 (5-3 d.l.d). Minunea din Ilfov! Claudiu Niculescu, performanță istorică în finala Cupei României

27.05.2017, 23:22

FC Voluntari a câștigat în premieră Cupa României, după ce a dispus cu 5-3 la loviturile de departajare de Astra Giurgiu, sâmbătă seara, în finala desfășurată pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești.

voluntari trofeu
  • Fotbal U20: România - Germania, luni, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga Națiunilor: Anglia - Germania, luni, 21:45, Digi Sport 1

Scorul a fost egal, 1-1, atât după 90 de minute, cât și după prelungiri (120 de minute).

FC Voluntari a produs o mare surpriză la ediția a 79-a a competiției, impunându-se în fața unei favorite clare, care a dominat prima repriză, dar apoi a considerat că meciul s-a încheiat și a fost surprinsă de ilfoveni.

Echipa antrenată de Claudiu Niculescu a obținut trofeul după ce portarul Răzvan Balauru a apărat șutul lui Alexandru Stan la loviturile de departajare, iar Cosmin Achim a transformat lovitura decisivă.

Astra a dominat prima repriză, în care Voluntari nu și-a creat nicio ocazie. Prima ocazie a fost semnată de Budescu (11), care a trimis puțin peste poartă din lovitură liberă lateral stânga. Teixeira (23) a tras la colțul scurt, dar Balauru a prins fără probleme. Săpunaru a reluat cu capul peste poartă (32), la o lovitură liberă executată de Budescu.

Astra a deschis scorul în minutul 35, după o acțiune a lui Alex Ioniță, care a finalizat cu un șut de la 18 metri.

Până la pauză, giurgiuvenii au mai irosit trei șanse, în minutul 38, prin Stan, care a tras de la distanță pe lângă poartă, și în minutul 44, prin Teixeira, cu un șut cu efect la colțul lung, scos de Balauru, pentru ca Buș (45+1) să trimită un șut slab din careu.

În repriza a doua, Astra a făcut un pas înapoi, iar FC Voluntari a avut tot mai mult curaj. Prima oportunitate a ilfovenilor a venit în minutul 57, din lovitură liberă, Bălan șutând puțin peste poartă.

Astra a mai avut ocazii prin Budescu (59), care a trimis slab cu capul la o centrare a lui Ioniță, dar Balauru a prins cu siguranță. Ioniță II a fost deposedat (60) în careu de Cazan, cu prețul unei accidentări.

FC Voluntari a fost periculoasă și prin Marinescu (63), dar șutul său a fost prins de Lung. Ioniță a fost aproape să dubleze avantajul echipei sale, însă șutul său din întoarcere a ocolit ținta de puțin (66).

Prima mare ocazie a ilfovenilor s-a consumat în min. 77, când o lovitură de cap a lui Voduț a fost respinsă de Lung, după care Bălan a tras mult peste poartă din 5 metri.

La poarta cealaltă, Nicoară (80) a tratat cu superficialitate o oportunitate bună și a tras din careu peste poartă.

FC Voluntari a ratat din nou o ocazie mare de gol, prin Căpățînă (81), dar Stan a respins de pe linia porții. Echipa vișinie a obținut un penalty în min. 82, când Voduț a fost faultat stupid de Junior Morais în careu, iar Marinescu a restabilit egalitatea (83).

FC Voluntari a fost aproape să încheie meciul în timpul regulamentar, dar Lung a respins mingea deviată de Nicoară la șutul din careu al lui Voduț (89).

În prelungiri, la o minge reluată în fața porții de Cosmin Achim (97), Pițian a respins in extremis. Marinescu (99) a tras un șut din afara careului, prins de Lung. Budescu (103) a fost și el periculos, cu un șut din careu, puțin peste transversală. Ultima oportunitate a fost semnată de Bălan (109), din lovitură liberă, puțin peste poartă.

La loviturile de departajare, pentru FC Voluntari au marcat Adrian Bălan, Laurențiu Marinescu, Mihai Voduț, Petre Ivanovici și Cosmin Achim, iar pentru Astra au înscris Fabricio, Cristian Săpunaru și Takayuki Seto, iar Alexandru Stan a ratat.

Pentru Florin Lovin a fost ultimul meci din carieră, el anunțându-i retragerea din activitate.

Astra rămâne în palmares cu o singură Cupă a României, în 2014.

FC Voluntari va disputa Supercupa României cu campioana FC Viitorul.


LOVITURILE DE DEPARTAJARE

Voluntari - Astra 5-3 ACHIM. A TRANSFORMAT ȘI FC VOLUNTARI A CÂȘTIGAT CUPA ROMÂNIEI!


Voluntari - Astra 4-3, STAN A RATAT! A respins Balauru

Voluntari - Astra 4-3, IVANOVICI. A transformat în plasa laterală.


Voluntari - Astra 3-3, SETO. A transformat și japonezul, impecabil

Voluntari - Astra 3-2, VODUȚ. A tras în stânga lui Lung.


Voluntari - Astra 2-2, SĂPUNARU. A marcat, deși Balauru a ghicit colțul, cel din dreapta.

Voluntari - Astra 2-1, MARINESCU. A trimis pe jos, în stânga lui Lung.


Voluntari - Astra 1-1, FABRICIO. Brazilianul a trimis palasat, pe jos, în stânga portarului.

Voluntari - Astra 1-0, BĂLAN. A trimis pe centrul porții, tare și sus.

Min. 120+1 - FINALUL CELOR 120 DE MINUTE! Voluntari - Astra 1-1!. CÂȘTIGĂTOAREA SE VA DECIDE DUPĂ LOVITURILE DE DEPARTAJARE.

Min. 116 - Jucătorii Astrei par că vor să se ajungă la loviturile de departajare, pentru că tot mai mulți jucători au crampe musculare. Florea i-a acordat primul ajutor lui Ioniță, care pare că nu mai poate continua.

Min. 109 - Bălan a șutat tare, din lovitură liberă, cam de la aproximativ 20 de metri, dar mingea a trecut puțin de bara din dreapta porții lui Lung jr.

Min. 108 - Morais a șutat mult peste poartă.

Min. 106 - A început a doua repriză a prelungirilor.

Min. 105+1 - Finalul primei reprize a prelungirilor

Min. 104 - OCAZIE ASTRA! Budescu a șutat extraordinar, cu stângul, din interioul careului, razant peste transversala lui Balauru.

Min. 103 - Ioniță a reluat din cădere, cam de la 11 metri, nemarcat de nimeni, pe lângă poartă.

Min. 99 - Marinescu a șutat pe colțul scurt, din lateral stânga, dar Lung jr a plonjat și a reținut.

Min. 94 - Voduț i-a dat o pasă extraordinară, cu călcâiul, lui Bălan, acesta a intrat în careu, dar Morais s-a apărat foarte bine iar atacantul ilfovenilor a faultat.

Min. 92 - Ilfovenii au început prelungirile, așa cum au terminat cele 90 de minute, adică extrem de cyrajos. Voduș a șutat cu efect, de la distanță, dar balonul a trecut puțin pe lângă bara din dreapta porții lui Lung jr.

Min. 91 - A început prima repriză a prelungirilor.

Min. 90+5 - FINALUL CELOR 90 DE MINUTE! Câștigătoarea finalei Cupei României se va stabili după prelungiri. Vor urma două reprize a câte 15 minute.

Min. 89 - OCAZIE MARE VOLUNTARI. Voduț a reluat în forță, de la marginea careului de 16 metri, după un corner de pe stânga, Achim a deviat din careu, dar, fenomenal, Lung jr a respins de pe linia porții.

Min. 88 - CG SĂPUNARU

MIN. 83 - GOOOOOL VOLUNTARI!: 1-1, MARINESCU DIN PENALTY! Mijlocașul ilfovenilor a restabilit egalitatea din penalty.

Min. 82 - PENALTY VOLUNTARI! Morais l-a faultat în careu pe Voduț

Min. 81 - OCAZIE MARE VOLUNTARI! Alexandru Stan a respins, senzațional, de pe linia porții.

Min. 79 - ULTIMA SCHIMBARE ASTRA! A ieșit Lovin, a intrat PIȚIAN

Min. 78 - OCAZIE MARE VOLUNTARI! Voduț a reluat foarte bine cu capul, după un corner de pe stânga, Lung jr a respins în față iar Bălan, dintr-o poziție foarte bună, a trimis peste transversală. 

Min. 76 - ULTIMA SCHIMBARE VOLUNTARI! A ieșit Novac, a intrat VODUȚ

Min. 75 - Lovin, la ultimul meci din carieră, acuză crampe musculare.

Min. 74 - A DOUA SCHIMBARE ASTRA! A ieșit Buș, a intrat FLOREA

Min. 66 - OCAZIE ASTRA! Fază de efect a giurgiuvenilor. Ioniță a preluat excelent un balon i-a pasat în față lui Budescu, decarul i-a retrimis cu călcâiul după care Ioniță, după ce a pus la pământ un adversar, a reluat puțin pe lângă bara din dreapta lui Balauru, rămas fără reacție.

Min. 63 - CG BUȘ pentru un fault.

Min. 63 - A DOUA SCHIMBARE VOLUNTARI! A ieșit Cazan, a intrat ACHIM

Min. 62 - PRIMA SCHIMBARE ASTRA! A ieșit Teixeira, a intrat NICOARĂ

Min. 60 - Incursiune foarte bună a lui ioniță, care prin dribling a scos doi jucători, dintr-un foc și încă unul după aceea, dar a fost deposedat în ultima clipă de Cazan, cu prețul unui fault.

Min. 58 - Budescu a reluat cu capul, din 7 metri, după o centrare bună a lui Ioniță, de pe dreapta, dar Balauru a respins de pe linia porții.

Min. 57 - OCAZIE FC VOLUNTARI! Bălan a executat o lovitură liberă, de la mare distanță, peste 25 de metri, dar mingea a trecut puțin peste transversala porții lui Lung jr.

Min. 55 - OCAZIE FC VOLUNTARI! Marinescu a executat bine din lovitură liberă, lateral dreapta, dar Lung jr a boxat.

Min. 52 - CG IVANOVICI pentru un fault din spate asupra lui Budescu.

Min. 49 - ILFOVENII AU CERUT PENALTY! Bălan a primit o minge în suprafața de pedeapsă, dar a fost deposedat de Fabricio. Kovacs, care a văzut bine faza nu a considerat că se poate acorda penalty.

Min. 49 - CG CĂPĂȚÂNĂ pentru un fault din spate asupra lui Teixeira. Portughezul a căzut destul de urât, astfel că a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Min. 46 - A început repriza a doua.

PRIMA SCHIMBARE VOLUNTARI! A ieșit Popadiuc, a intrat IVANOVICI

Min. 45+2 - Pauză.

Min. 45+1 - OCAZIE ASTRA! Buș, dintr-o poziție excelentă, din mijliocul careului de 16 metri, a șutat destul de slab, astfel că Balauru n-a avut nicio problemă.

Min. 44 - OCAZIE ASTRA! Teixeira a șutat excelent, de la marginea careului de 16 metri, la colțul lung, dar Balauru a plonjat extraordinar și a respins printr-o robinsonadă de mare efect.

Min. 38 - Stan a avut șansa de a face 2-0, dar ”torpila” sa din afara careului mare, a trecut puțin pe lângă vinclul din dreapta porții lui Balauru.

MIN: 35 - GOOOOOL ASTRA: 0-1, IONIȚĂ! Mijlocașul giurgiuvenilor a luat o fază pe cont propriu, a venit din dreapta spre centru, după care a șutat din afara acreului de 16 metri, din fața lui Cazan, în stânga lui Balauru, care a avut o reacție întârziată.

Min. 32 - Săpunaru a reluat cu capul, pe lângă transversală, după o centrare foarte bună a lui Budescu, din lovitură liberă lateral stânga, parcă trasă la indigo cu cea din minutul 10, dar Cazan l-a marcat bine pe fundașul giurgiuvenilor, care n-a putut trimite pe spațiul porții.

Min. 23 - Teixeira a șutat, de la marginea careului de 16 metri, dar pe colțul scurt, fără emoții pentru Balauru.

Min. 21 - Ocazie ASTRA! Budescu a luat o fază pe cont propriu, a intrat în careu, pe stânga, după care a încercat un șut pe colțul scurt, dar a trimis paralel cu linia porții.

Min. 10 - Primul șut spre poarta celor de la Voluntari. Budescu a executat o lovitură liberă, lateral stânga, din apropierea careului de 16 metri, pe colțul scurt, puțin peste transversală.

Min. 4 - Prima fază controversată a finalei. Junior Morais a căzut în preajma careului de 16 metri, după ce a trecut lejer de Căpățână, mingea a ieșit în aut de poartă, dar Șumudică a cerut fault.

INFO: În tribunele stadionului ”Ilie Oană” sunt acum peste 10.000 de spectatori, în condițiile în care capacitatea totală este de 15.500 de locuri.

INFO: În tribune se află și un contingent important din galeria Petrolului. Suporterii ilfovenilor au umplut o întreagă peluză, care arată mai degrabă ca una a Rapidului, pentru că este plină de stegulețe alb-vișinii.

Min. 1 - A început partida. Lovitura de start le-a aparținut celor de la Voluntari.

UPDATE Ora 19:37ECHIPELE DE START

FC VOLUNTARI: 22. Balauru - 24. Maftei, 28. I. Balaur, 25. L. Cazan, 87. Acsinte - 8. Novac, 15. C. Lazăr - 11. Căpățână, 20. L. Marinescu, 59. Popadiuc - 90. Ad. Bălan.

Rezerve: 23. Bornescu - 2. C. Achim, 6. Tăbăcariu, 7. Ivanovici, 9. Voduț, 12. Al. Coman, 26. Deac
Antrenor: Claudiu Niculescu 

ASTRA: 1. S. Lung jr - 77. Al. Stan, 22. Săpunaru, 4. Fabricio, 13. J. Morais - 8. Seto, 20. Fl. Lovin - 31. Al. Ioniță, 10. Budescu, 80. Teixeira - 9. Buș

Rezerve: 23. Iliev - 7. Cl. Belu, 11. D. Florea, 17. Nicoară, 19. Boubacar, 44. R. Alves, 71. Pițian
Antrenor: Marius Șumudică 

ARBITRU: Istvan Kovacs
Asistenți: Vasile Marinescu și Mircea Grigoriu 

Etichete: finala cupei , astra sumudica , voluntari - astra


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„L-am lovit ca Mike Tyson”. Un pilot l-a luat la bătaie pe adversarul său, în timpul unei curse NASCAR
„L-am lovit ca Mike Tyson”. Un pilot l-a luat la bătaie pe adversarul său, în timpul unei curse NASCAR

Scene revoltătoare la o cursă NASCAR. Pilotul Andrew Gardy l-a luat la bătaie pe adversarul său...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
308488681_5726642934059917_7515444642276166435_n (1)
Semnele scandalului cu Anamaria Prodan se văd încă pe fața lui Laurențiu Reghecampf! Cum a apărut la botezul fiului său

Reacția lui Gigi Becali după conflictul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
gigi si reghe
Festival de goluri în Liga Națiunilor. Cehia - Portugalia 0-4, Serbia - Suedia 4-1. Armenia - Ucraina 1-5. Spania - Elveția 1-2
Czech Republic v Portugal: UEFA Nations League - League Path Group 2
Ce i-a arătat Anamaria Prodan lui Laurențiu Reghecampf pe telefon. Cine a filmat bătaia din plină stradă
anamaria prodan - Copy
”Portarul tăcut, vecinul perfect”. Ce scriu italienii despre Ciprian Tătărușanu, care va reveni în poarta Milanului
tata
Recomandările redacției
george-puscas000
Video Exclusiv ”Asta e nesimțire! Vreau o explicație”/”O fractură de tehnică”. Un tricolor, ”executat” în direct

”Cel mai bun transfer făcut vreodată de FCSB”, mesaj pentru Dică
FOTBAL:FCSB-FC HERMANNSTADT, SUPERLIGA SUPERBET (28.08.2022)
Ce se întâmplă cu Diego Fabbrini, la 14 luni după ce a plecat cu scandal de la Dinamo
fabbrini gol
Video Mihaela Buzărnescu a dezvăluit de ce o opresc oamenii pe stradă și care este reacția ei. ”Mi se spune zilnic”
buzarnescu2
Citește și
Video FCSB a fost umilită de Hermannstadt! Sibienii au câștigat cu 3-0 și sunt în semifinalele Cupei
hermannstadt steaua
Video Exclusiv Ilie Dumitrescu a rămas interzis când a aflat ce salarii există la CS Hunedoara: "Nu se poate"
FOTBAL:CS HUNEDOARA-FCSB, CUPA ROMANIEI (22.09.2021)
Adevărul despre viața la conacul lui Hugh Hefner. O fostă iubită a rupt tăcerea: „Se întâmplau lucruri îngrozitoare”
Adevărul despre viața la conacul lui Hugh Hefner. O fostă iubită a rupt tăcerea: „Se întâmplau lucruri îngrozitoare”
Drama "tricolorului" care îi lipsește lui Edi Iordănescu. De ce a părăsit România: "Taică-su a murit în accident"
Drama "tricolorului" care îi lipsește lui Edi Iordănescu. De ce a părăsit România: "Taică-su a murit în accident"
Surpriză din Azerbaidjan! Ce invitați speciali au avut Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc la botezul micuțului Liam
Surpriză din Azerbaidjan! Ce invitați speciali au avut Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc la botezul micuțului Liam
Cine este soția lui Chuck Norris, femeia pentru care starul a renunțat la carieră. În ultimii 24 de ani a fost mereu alături de ea
Cine este soția lui Chuck Norris, femeia pentru care starul a renunțat la carieră. În ultimii 24 de ani a fost mereu alături de ea
Au pozat-o din toate unghiurile. Rita Ora, în costum de baie, pe plajă în Brazilia. Cum arată când nu știe că e fotografiată
Au pozat-o din toate unghiurile. Rita Ora, în costum de baie, pe plajă în Brazilia. Cum arată când nu știe că e fotografiată
Arma care ar îngenunchea Rusia și l-ar putea „distruge" pe Vladimir Putin în acest război
Arma care ar îngenunchea Rusia și l-ar putea „distruge" pe Vladimir Putin în acest război
Cu ochiul vânăt după bătaia cu Anamaria Prodan, Reghecampf a dansat nebunește cu iubita sa la botezul fiului lor VIDEO
Cu ochiul vânăt după bătaia cu Anamaria Prodan, Reghecampf a dansat nebunește cu iubita sa la botezul fiului lor VIDEO
Video Un portar, candidat pentru golul anului în România! Comentatorii, în extaz. Fanii au coborât din tribune
cauca
Video Cupa României, "16-imi" | Universitatea Craiova - CFR 1-0. Dinamo și FCSB merg în optimi. UTA, eliminată. Toate rezultatele
Trofeul Cupei României / Foto: FRF.ro
Video&Foto Fanii lui Sepsi s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, la finala Cupei României. Ce au scandat
imn 4

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Au pozat-o din toate unghiurile. Rita Ora, în costum de baie, pe plajă în Brazilia. Cum arată când nu știe că e fotografiată
Au pozat-o din toate unghiurile. Rita Ora, în costum de baie, pe plajă în Brazilia. Cum arată când nu știe că e fotografiată
Digi World
Ce este misofonia, boala rară cu care se confruntă tot mai multe persoane
Ce este misofonia, boala rară cu care se confruntă tot mai multe persoane
Digi Animal World
Câinii Reginei Elisabeta au încălcat o tradiție regală în timpul înmormântării. Detaliul care i-a dat de gol
Câinii Reginei Elisabeta au încălcat o tradiție regală în timpul înmormântării. Detaliul care i-a dat de gol
Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale.
De ce cookie-uri? Le utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie.
Da, accept
Modific setările
Alegerea dumneavoastră privind modulele cookie de pe acest site
Aceste cookies sunt strict necesare pentru funcţionarea site-ului și nu necesită acordul vizitatorilor site-ului, fiind activate automat.
- Afișarea secţiunilor site-ului - Reţinerea preferinţelor personale (inclusiv în ceea ce privește cookie-urile) - Reţinerea datelor de logare (cu excepţia logării printr-o platformă terţă, vezi mai jos) - Dacă este cazul, reţinerea coșului de cumpărături și reţinerea progresului unei comenzi
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
RCS&RDS S.A. digisport.ro Vezi politica de confidenţialitate
cmp_level, prv_level, m2digisportro, cookie_poll_id_XXX
Studiu de Audienţă și Trafic Internet (prin CXENSE) brat.ro
cX_S, cX_P, cX_T
Google IDE google.com Vezi politica de confidenţialitate
IDE
Vă rugăm să alegeţi care dintre fişierele cookie de mai jos doriţi să fie utilizate în ce vă priveşte.
Aceste module cookie ne permit să analizăm modul de folosire a paginii web, putând astfel să ne adaptăm necesității userului prin îmbunătățirea permanentă a website-ului nostru.
- Analiza traficului pe site: câţi vizitatori, din ce arie geografică, de pe ce terminal, cu ce browser, etc, ne vizitează - A/B testing pentru optimizarea layoutului site-ului - Analiza perioadei de timp petrecute de fiecare vizitator pe paginile noastre web - Solicitarea de feedback despre anumite părţi ale site-ului
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google Analytics google.com Vezi politica de confidenţialitate
_ga, _gid, _gat, AMP_TOKEN, _gac_<property-id>, __utma, __utm, __utmb, __utmc, __utmz, __utmv
Aceste module cookie vă permit să vă conectaţi la reţelele de socializare preferate și să interacţionaţi cu alţi utilizatori.
- Interacţiuni social media (like & share) - Posibilitatea de a te loga în cont folosind o platformă terţă (Facebook, Google, etc) - Rularea conţinutului din platforme terţe (youtube, soundcloud, etc)
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Facebook facebook.com Vezi politica de confidenţialitate
a11y, act, csm, P, presence, s, x-referer, xs, dpr, datr, fr, c_user
Youtube youtube.com Vezi politica de confidenţialitate
GED_PLAYLIST_ACTIVITY,APISID, GEUP, HSID, LOGIN_INFO, NID, PREF, SAPISID, SID, SSID, SIDCC, T9S2P.resume, VISITOR_INFO1_LIVE, YSC, dkv, s_gl, wide
Twitter twitter.com Vezi politica de confidenţialitate
_twitter_sess, auth_token, lang, twid, eu_cn, personalization_id, syndication_guest_id, tfw_exp
Disqus disqus.com Vezi politica de confidenţialitate
mp_17b27902cd9da8972af8a3c43850fa5f_mixpanel, Disqusauth, sessionid,_utmb, disqus_unique, testCookie
Aceste module cookie sunt folosite de noi și alte entităţi pentru a vă oferi publicitate relevantă intereselor dumneavoastră, atât în cadrul site-ului nostru, cât și în afara acestuia.
- Oferirea de publicitate în site adaptată concluziilor pe care le tragem despre tine în funcţie de istoricul navigării tale în site și, în unele cazuri, în funcţie de profilul pe care îl creăm despre tine. Facem acest lucru pentru a menţine site-ul profitabil, în așa fel încât să nu percepem o taxă de accesare a site-ului de la cei care îl vizitează. - Chiar dacă astfel de module cookie nu sunt utilizate, te rugăm să reţii că ţi se vor afişa reclame pe site-ul nostru, dar acestea nu vor fi adaptate intereselor tale. Aceste reclame pot să fie adaptate în funcţie de conţinutul paginii.
Companie Domeniu Politica de confidenţialitate
Google DFP google.com Vezi politica de confidenţialitate
__gads, id, NID, SID, ANID, IDE, DSID, FLC, AID, TAID, exchange_uid, uid, _ssum, test_cookie, 1P_JAR, APISID, evid_0046, evid_0046-synced
CXENSE cxense.com Vezi politica de confidenţialitate
gcks, gckp, _cX_segmentInfo, cx_profile_timeout, cx_profile_data
Trimite
Vezi politica de confidenţialitate