bucurie 1
Video Corvinul a produs surpriza! De când nu mai jucase o echipă de Liga 2 în finala Cupei României
florin maxim
Video Florin Maxim, discurs de mare campion după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României
csa-steaua-fcsb
Exclusiv A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Video FCSB a fost umilită de Hermannstadt! Sibienii au câștigat cu 3-0 și sunt în semifinalele Cupei

01.03.2018, 15:54

FC Hermannstadt a produs o mare surpriză prin victoria umilitoare 3-0, obţinută în faţa celor de la FCSB, joi, pe Stadionul ''Municipal'' din Sibiu, în sferturile de finală ale Cupei României. Elevii lui Alexandru Pelici s-au impus prin golurile marcate de Bogdan Rusu (11, 63) şi Ştefan Blănaru (29), ratând alte numeroase ocazii de gol. 

FCSB, care a fost de nerecunoscut, nu a reuşit să îşi creeze nicio ocazie mare de gol în acest meci, iar apărarea sa a fost depăşită în multe rânduri. Portarul Cristian Bălgrădean s-a remarcat la debutul său în roșu și albastru la şuturile lui Petrişor Petrescu (7) şi Daniel Tătar (8), dar a fost învins de Bogdan Rusu (11). Ştefan Blănaru (29) a majorat diferenţa, la o nouă nesincronizare a apărării roş-albastre. Acelaşi Rusu a marcat ultimul gol al sibienilor (63), cu capul, în urma unui corner. 

Arbitrul Cătălin Popa a dictat penalty pentru FCSB în minutul 33, pentru henţ la Cristian Danci, dar a revenit asupra deciziei în urma semnalizării unui arbitru asistent, care a observat că balonul fusese jucat anterior cu mâna de Lucian Filip.
Altfel, sibienii au mai ratat situaţii mari de gol prin Tătar (57), Ionuţ Stoica (69 - bară), Blănaru (80 - bară), Sabin Lupu (80) şi Rusu (80). În schimb, Ovidiu Popescu (FCSB) a fost eliminat în min. 74 pentru al doilea cartonaş galben, după ce-l luase pe primul cu trei minute mai devreme. 

Meciul dintre FC Hermannstadt şi FCSB trebuia să se dispute iniţial joi seara, dar a fost reprogramat pentru vineri din cauza terenului îngheţat. 

FC Hermannstadt este a doua echipă din judeţul Sibiu calificată în semifinalele Cupei României, după ce Gaz Metan Mediaş a învins-o marţi pe Astra Giurgiu (1-0). 

Un alt meci din sferturile de finală, CS Universitatea Craiova - Dinamo, a fost amânat pentru marţi 6 martie, în timp ce partida dintre FC Botoşani - CSM Poli Iaşi se va juca pe 13 martie. 

hermannstadt steaua
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1


LIVE VIDEO&TEXT

Min. 90 - Spectatorii prezenți în tribune sărbătoresc deja calificarea și fac celebrele valuri. Pe teren, elevii lui Alexandru Pelici își permit să paseze și să stăpânească elocvent mijlocul careului.

INFO: De la margine s-au arătat trei minute de prelungire.

Min. 89 - CARTONAȘ GALBEN DANCI, pentru un fault asupra lui Gnohere


Min. 85 -  ULTIMA SCHIMBARE HERMANNSTADT! A ieșit Herghelegiu, a intrat NEAGU

Min. 81 - A DOUA SCHIMBARE HERMANNSTADT! A ieșit Blănaru, a intrat TÂRNOVAN

Min. 81 - CARTONAȘ GALBEN PÂRVULESCU, pentru un fault asupra lui Gnohere

Min. 80 - DUBLĂ OCAZIE HERMANNSTADT! Bălgrădean a scos in-extremis o minge trasă de Sabin Lupu, din doi metri, după ce mingea lovise inițial transversala din devierea lui Blănaru. Faza a continuat, mingea a ajuns la Rusu, care a șutat pe colțul scurt, dar Bălașa a respins de pe linia porții.

Min. 74 - FCSB, ÎN 10! OVIDIU POPESCU A FOST ELIMINAT! Mijlocașul la închidere a primit al doilea cartonaș galben, după un fault asupra lui Blănaru

Min. 71 - CARTONAȘ GALBEN OVIDIU POPESCU a fost avertizat pentru un fault comis undeva la marginea terenului asupra lui Alex Coman.

Min. 73 - Ianis Stoica i-a dat o pasă în adâncime lui Florin Tănase, dar Căbuz a ieșit bine și a reținut. De la margine s-a semnalizat, însă, ofsaid.

Min. 69 - BARĂ HERMANNSTADT! Ionuț Stoica a reluat foarte bine cu capul, din interiorul careului, dar mingea a lovit bara din dreapta porții lui Bălgrădean.

Min. 68 - PRIMA SCHIMBARE HERMANNSTADT! A ieșit Petrescu, a intrat SABIN LUPU

Min. 66 - A DOUA SCHIMBARE FCSB! A ieșit Artur Jorge, a intrat IANIS STOICA!

Min. 65 - Budescu a executat o lovitură liberă, din afara careului, de la peste 25 de metri, pe colțul scurt, dar Căbuz a reținut fără emoții.

MIN. 63 - GOOOOOL HERMANNSTADT: 3-0, RUSU! Fotbalistul sibienilor a reluat foarte bine cu capul, din interiorul careului, de lângă Larie, după o centrare foarte bună a lui Danci, de pe stânga. 

Min. 60 - Coman a reluat din prima, dar fără a-l pune în dificultate pe Căbuz.

Min. 58 - Budescu a încercat un gol de la distanță, dar mingea trimisă de el s-a scurs pe lângă bara din dreapta porții.

Min. 57 - OCAZIE HERMANNSTADT! Sibienii au avut șansa de a face 3-0, după o fază care a făcut șah-mat apărarea roș-albaștrilor, dar Bălgrădean a respins. în corner șutul lui Daniel Tătar.

Min. 52 - CARTONAȘ GALBEN BĂLAȘA, pentru un fault

Min. 49 - CARTONAȘ GALBEN PERTIȘOR PETRESCU, pentru că a împiedicat repunerea mingii în joc.

Min. 47 - Gnohere a căzut în careu, după ce a sărit la minge alături de Căbuz, portarul sibienilor, dar nu a fost nimic și faza a continuat.

Min. 46 - A început repriza a doua! Lovitura de start le-a aparținut roș-albaștrilor.

PRIMA SCHIMBARE FCSB! A ieșit Nedelcu, a intrat GNOHERE!

Min. 45+1 - PAUZĂ

Min. 40 - OCAZIE FCSB! Coman l-a driblat pe Căbuz, plecat bine de la limita ofsaidului, după o recuperare foarte bună a lui Poescu la mijlocul terenului, a intrat în careu, după care a încercat o finalizare la colțul lung, dar mingea s-a scurs pe lângă bara din dreapta porții.

Min. 34 - PENALTY ANULAT! Cătălin Popa s-a sfătuit cu unul dintre asistenți și a anulat penalty-ul pentru că Filip este cel care a atins primul mingea cu mâna și mai apoi Danci. După ce i-a calmat pe jucători, timp în care la televizor s-au derulat mai multe reluări, Popa a fost informat că nu a fost penalty, pentru că jucătorul roș-albaștrilor a atins primul mingea. Noua decizie a fost primită cu urale din tribune, în timp ce elevii lui Dică au fost cei care au protestat.

Min. 33 - PENALTY FCSB! Roș-albaștrii au primit lovitură de la 11 metri, după un henț comis în careu de Danci, după un duel cu Filip. Faza a plecat de la Budescu, cel care a centrat în careu, mingea a fost respinsp cu capul, după care Filip și Danci au încercat să preia. Imediat, Popa a fost înconjurat de jucătorii lui Hermannstadt.

Min. 30 - CARTONAȘ GALBEN FLORIN TĂNASE pentru un fault asupra lui ionuț Stoica

Min. 29 - CARTONAȘ GALBEN BLĂNARU pentru că și-a scos tricoul după ce a marcat, pentru a sărbători cu fanii

MIN. 29 - GOOOOOL HERMANSTADT: 2-0, BLĂNARU! Fază rapidă de atac a sibienilor, Blănaru a fost excelent lansat în atac, după o pasă cu capul, a trecut nestringherit printre Bălașa și Larie, după care a finalizat elegant în stânga lui Bălgrădean

Min. 27 - Bălașa a încercat să se revanșeze, după gafa de la gol. A reluat din foarfecă, dar pe lângă poartă.

Min. 25 - Sibienii au încercat un nou contraatac, Blănaru era singur, dar Bălgrădean a ieșit bine la marginea careului și a respins.

MIN 11 - GOOOOOL HERMANNSTADT: 1-0, RUSU! Contraatac al sibienilor, Bogdan Rusu a profitat de o mare gafă a lui Bălașa, care a ratat un stop, a intrat în careu, l-a driblat și pe Larie, după care a finalizat la colțul lung.

Min. 8 - OCAZIE HERMANNSTADT! Daniel Tătar a șutat puternic, după o altă fază de atac, dar Bălgrădean și-a salvat din nou echipa.

Min. 7 - OCAZIE HERMANNSTADT! Petrișor Petrescu, ajuns de pe dreapta în stânga, a intrat în careu, a profitat de o gaură din apărarea roș-albaștrilor și de un marcaj lejer al lui Filip a șutat dar Bplgrădean a respins.

Min. 6 - Acțiune de atac a roș-albaștrilor, mingea a ajuns în careu, dar Dennis Man nu s-a descurcat în fața lui Ionuț Stoica și gazdele au scăpat de pericol.

Min. 2 - Sibienii au beneficiat de prima lovitură liberă, lateral dreapta, dar centrarea lui Petrișor Petrescu nu a dus decât la un fault comis în careu asupra lui Coman.

Min. 1 - A început partida. Lovitura de start le va aparține celor de la Hermannstadt.

ECHIPELE DE START

Hermannstadt (4-2-3-1): Căbuz - A. Coman, Pîrvulescu, Ionuţ Stoica, Tătar - Danci, Dîlbea - Petrescu, Blănaru, Hergheligiu - Rusu

Rezerve: Bauman - Crişan, Neagu, Lupu, Târnovan, Boboc, Stancu

Antrenor: Alexandru Pelici

FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean - A. Jorge, Larie, M. Bălașa,  Filip - Ov. Popescu, Nedelcu - Man, Budescu, Fl. Tănase - Fl. Coman

Rezerve: A. Vlad - Gnohere, Ianis Stoica, Horsia, Cană, Dinu, R. Ion

Antrenor: Nicolae Dică


UPDATE Ora 13:50. Tribunele s-au umplut și azi, după ce organizatorii au decis să lase intrarea liberă.


UPDATE Ora 12:06. Arbitrul Cătălin Popa a inspectat suprafața de joc, în urmă cu câteva minute, și a anunțat ambele formații că meciul se va putea disputa, de la ora 14:00.


UPDATE Ora 10:54. Organizatorii au reușit să curețe terenul de la Sibiu de ”zăpada întărită”, după cum spunea președintele lui Hermannstadt, Teodor Birț, dar și de porțiunile de gheață. Cu trei ore înainte de startul partidei, programat pentru ora 14:00, gazonul pare pregătit pentru a găzdui acest sfert de finală, dar nu este exclus ca la ora jocului să fie plin de noroi pe foarte multe porțiuni. Vă prezentăm mai jos mai multe ipostaze cu actuala stare a terenului din Sibiu.

Galerie Foto


UPDATE Ora 09:39. Încă de la primele ore ale dimineții, organizatorii au trimis pe teren un adevărat comando pentru a sparge gheța, după ce noaptea trecută în Sibiu s-au înregistrat temperaturi de -15 grade. Nici acum nu este mai bine. Deși s-a mai înseninat se înregistrează -13 grade, dar conducerea lui Hermannstast este convinsă că meciul, reprogramat pentru azi, ora 14:00, se va juca.

Arbitrul Cătălin Popa este cel care va decide dacă va da sau nu drumul partidei. Dacă nu va fi mulțumit de starea gazonului, atunci ”centralul” din prima va fluiera finalul iar partida va fi reprogramată la o altă dată care ca fi anunțată ulterior.

MM Stoica, directorul sportiv al roș-albaștrilor, a specificat încă de miercuri seară că ei vor să joace acest meci, mai ales că cei de la FCSB au închiriat un charter în mod special pentru o astfel de deplasare.


UPDATE 19:38 În cele din urmă, ultimul cuvânt în privinţa orei de disputare a partidei a aparţinut celor două cluburi. Ambele echipe au insistat să se joace de la ora 14:00, chiar dacă toate televiziunile au cerut ca oră de start 16:00; punctul de vedere al celor de la Hermannstadt şi FCSB a avut în cele din urmă câştig de cauză. Totuşi, judecând după cum se prezintă acum gazonul, există semne de întrebare privind posibilitatea ca arbitrii să dea drumul joi la partidă.

"Jucătorii sunt sceptici că se va disputa partida mâine. Doar dacă vom asista la o climă precum la Miami. Se estimează că la noapte va fi şi mai frig", a spus reporterul Digi Sport prezent la Sibiu, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

UPDATE 19:24 După ce s-au consultat şi cu deţinătorii de drepturi TV, echipele au convenit pentru o nouă oră de start. Astfel, aproape sigur Hermannstadt - FCSB ar trebui să se dispute mâine, de la ora 16:00.

UPDATE 19:10 Informaţia oferită în exclusivitate de Fotbal Club se confirmă: partida Hermannstadt - FCSB s-a amânat pentru joi, la ora 14:00. Echipele s-au pus de acord în această privinţă, însă este necesar şi acordul deţinătorilor de drepturi.

UPDATE 18:58 Conform informaţiilor oferite de Fotbal Club, partida Hermannstadt - FCSB ar putea să se joace mâine, de la ora 14:00.

"Ar trebui să ne spună şi nouă cât mai repede. Să ştim la ce oră ne culcăm, la cât luăm micul dejun", a spus Mihai Stoica, în direct la Fotbal Club.

UPDATE 18:35 - Startul partidei a fost amânat cu cel mult o oră. Acest lucru înseamnă că partida poate începe în orice moment, în următoarele 60 de minute. Între timp, directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a oferit un scurt interviu pe gazon, în care a criticat din nou decizia de a permite disputarea jocului. 

UPDATE 18:30 - Arbitrul Cătălin Popa a inspectat starea gazonului, pentru a decide dacă meciul se poate disputa.

Galerie Foto

UPDATE 18:20 - Iată cum se prezintă vremea şi gazonul la Sibiu, cu puţin timp înainte de startul partidei.

ECHIPELE DE START

Hermannstadt (4-2-3-1): Căbuz - A. Coman, Pîrvulescu, Ionuţ Stoica, Tătar - Danci, Dîlbea - Petrescu, Blănaru, Hergheligiu - Rusu

Rezerve: Bauman, Crişan, Neagu, Lupu, Târnovan, Boboc, Stancu

Antrenor: Alexandru Pelici

FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean - Bălașa, A. Jorge, Larie, Filip - Ov. Popescu, Nedelcu - Man, Budescu, Fl. Tănase - Fl. Coman

Rezerve: A. Vlad, Gnohere, Ianis Stoica, Horsia, Cană, Dinu, R. Ion

Antrenor: Nicolae Dică


FCSB joacă în această seară la Sibiu, în sferturile de finală ale Cupei României, iar Nicolae Dică nu va conta în duelul transmis ÎN DIRECT la Digi Sport de la ora 18:30 pe 7 jucători. Tehnicianul roș-albaștrilor a convocat însă mai mulți fotbaliști de la echipa de tineret.

AFC Hermannstadt şi FCSB vor avea de înfruntat un adversar în plus în această seară, în sferturile Cupei României. Suprafaţa de joc de pe Stadionul Municipal din Sibiu este îngheţată, iar zăpada nu lipseşte de pe gazonul care nu dispune de instalaţie de încălzire.

Sibienii sunt neînvinși din august august 2017, când au pierdut în deplasarea de la Satu Mare, în timp ce FCSB vine după succesul cu Sepsi, care i-a asigurat calificarea în play-off de pe locul secund.

Etichete: cupa romaniei , hermannstadt fcsb , video hermannstadt fcsb , live video hermannstadt - fcsb , hermannstadt - fcsb video digisport


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O familie a primit cadavrul unui rus cu plete și plin de tatuaje în locul tatălui mort în Cuba. Apoi situația a devenit și mai bizară
O familie a primit cadavrul unui rus cu plete și plin de tatuaje în locul tatălui mort în Cuba. Apoi situația a devenit și mai bizară

O familie din Canada a primit un cadavru greșit, după ce un membru al familiei a murit în Cuba...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
Sepsi - FCSB 2-2. Gafa lui Ștefan Târnovanu amână petrecerea de titlu
Screenshot 2024-04-24 231756
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Înlocuitorul lui Kylian Mbappe vine de la Barcelona! PSG a pregătit oferta: 200.000.000€
profimedia-0865397989
Recomandările redacției
csa-steaua-fcsb
Exclusiv A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua

Foto Arena de 65.000.000 € din centrul orașului! ”Arată super”. Când va fi gata
stadion corvinul.5JPG
Coman a caracterizat în două cuvinte accidentarea gravă a lui Moruțan, care îl face să rateze EURO
MKE Ankaragucu v Besiktas - Ziraat Turkish Cup
Interzis la FCSB! Patronul clubului a făcut anunțul: ”E singura echipă la care nu pot să-l las”
stefanescu
Citește și
Exclusiv Corvinul se pregătește de finala Cupei României! Echipament special pentru meciul istoric cu Oțelul
Screenshot 2024-04-23 232543
Dorinel Munteanu s-a comparat cu Xabi Alonso, după calificarea în finala Cupei României
dorinel-alonso
Cum s-a răzbunat o femeie pe soțul infidel. Fapta ei, criticată dur de internauți: „Ar fi trebuit să gândești înainte să acționezi”
Cum s-a răzbunat o femeie pe soțul infidel. Fapta ei, criticată dur de internauți: „Ar fi trebuit să gândești înainte să acționezi”
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă
Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant"
Dominic West, la peste 3 ani de când s-a sărutat în public cu Lily James, deși era căsătorit: "A fost extrem de stresant"
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
România asistaților sociali. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde
România asistaților sociali. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde
A învins Mihai Viteazul în bătălia de la Călugăreni? Adevărul despre lupta cu Sinan Pașa
A învins Mihai Viteazul în bătălia de la Călugăreni? Adevărul despre lupta cu Sinan Pașa
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Dembele și Mbappe au adus titlul la PSG. Gol de mare rafinament marcat de Kylian plus o fază în care și-a ridiculizat adversarul VIDEO
Dembele și Mbappe au adus titlul la PSG. Gol de mare rafinament marcat de Kylian plus o fază în care și-a ridiculizat adversarul VIDEO
Video Oțelul - ”U” Cluj 2-1. Gălățenii au dat lovitura în minutul 90 și vor juca finala Cupei României cu Corvinul

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap:
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool