maxim pupat obraz
Video Surpriză pentru Maxim, după ce a dus-o pe Corvinul în finala Cupei! A intrat în cadru, a făcut un gest neașteptat și a plecat
florin-pirvu
”Aș vrea să vă spun asta”. Reacția lui Florin Pîrvu, după ce echipa sa a fost eliminată de o formație din Liga 2
lunin
Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport
Dacia Unirea Brăila Dacia Unirea Brăila
1 - 3
Dinamo Bucureşti Dinamo Bucureşti
Ma 25.09.2018 22:30

Dacia Unirea Brăila - Dinamo 1-3. Dublă Nistor, două bare, eliminare și ratări imense pentru "câini"

25.09.2018, 16:57

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

  • Cupa României: Oțelul - U Cluj, joi, 20:30, DGS 1

Dinamo a câștigat cu 3-1 în fața Daciei Unirea Brăila, la debutul lui Claudiu Niculescu în calitate de antrenor principal și s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României. Golurile bucureștenilor au fost semnate de Ricardo Grigore (6) și Dan Nistor (8, 71), în timp ce pentru divizionara secundă a punctat Maxin, din lovitură de la 11 metri (21).

La debutul lui Claudiu Niculescu, Dinamo a deschis scorul cu Dacia Unirea Brăila în minutul 6. Vinovaţi pentru eşecul de la Iaşi, Nistor şi Ricardo Grigore au conlucrat perfect, iar fundaşul a avut o dedicaţie specială. Imediat, Nistor a majorat diferenţa şi a repetat gestul către Ionel Dănciulescu, prezent în tribună (8).

Echipa lui Florentin Petre, ultima clasată în liga secundă, a revenit în meci după un penalty comis de Muţiu - Maxin a înscris după ce a ratat și a urmărit mingea excelent (21). Subotic (41) și Mihai Popescu (45) au nimerit transversala. Ratarea atacantului i-a lăsat mască pe spectatori.

Popescu a creat panică şi la poarta lui Dinamo. După autogolul de la Mediaş, fundaşul era s-o comită din nou, când a încercat să respingă o minge din piciorul lui Bebey (49). Salomao (56) şi Popa (67) au oferit şi ei ratări, iar brăilenii eu rămas în 10 oameni, după eliminarea chinezului Lu Yuefeng (68, pentru două cartonașe galbene). Nistor a risipit orice emoţie cu golul din minutul 71, iar Dinamo este în optimile Cupei României. Şi Dinamo a terminat meciul în 10 oameni. Sorescu a luat stupid al doilea galben pe final, după ce a trimis mingea în plasă, când jocul era oprit (88).

VIDEO Dacia Unirea Brăila - Dinamo 1-3


UPDATE ora 20:50:

ECHIPELE DE START

Brăila: R. Avram (cpt) – G. Niță, Merville, Ben Hamza, Manu, Lu Yuefeng, L. Gheorghe, Maxin, Vitan, Ciucureanu, Bebey;
Rezerve: R. Chirilă – Moroianu, Hîmpea, A. Pleșa, Calu, Van de Driest, S. Crăciun;
Antrenor: Florentin Petre;

Dinamo: Muțiu – Delorge, D. Ciobotariu, M. Popescu, Vl. Olteanu, Hanca, R. Grigore, Sorescu, D. Nistor (cpt), Salomao, Subotic;
Rezerve: Eșanu – I. Șerban, Moldoveanu, Corbu, D. Popa, Mezague, Cooper;
Antrenor: Claudiu Niculescu.


 

Dacia Unirea Brăila Dacia Unirea Brăila
Dinamo Bucureşti Dinamo Bucureşti
  • 90+3 fr2

    Fluier final. Dacia Unirea Brăila - Dinamo 1-3.

  • 88 cgr cgr

    Eliminare și la Dinamo! Deian Sorescu a primit al doilea cartonaș galben, pentru că a trimis mingea în poartă după fluierul arbitrului. Jocul se oprise la o semnalizare greșită a tușierului, care îl văzuse în mod eronat pe Cooper în ofsaid. Jucătorul lui Dinamo primise primul galben în minutul 38.

  • 79 s s

    Schimbare la Brăila: iese Bebey și intră Crăciun.

  • 75 s s

    Schimbare la Dinamo: iese Dan Nistor și intră Ionuț Șerban.

  • 71 g g

    GOOOOL Dinamo! Dan Nistor a realizat dubla și a făcut 3-1 pentru bucureșteni cu un șut din interiorul careului.

  • 68 cgr cgr

    Eliminare la Brăila! Lu Yuenfeng a primit un al doilea cartonaș galben, pentru o intrare tare asupra lui Nistor, la mijlocul terenului și a fost eliminat. Primul cartonaș al chinezului venise în minutul 33, pentru un fault.

  • 67 oc oc

    Semi-ocazie pentru Dinamo! Popa a primit o pasă în spatele apărării adverse, a pătruns în careu și a șutat, dar portarul Avram a reușit să prindă.

  • 67 s s

    Schimbare la Brăila: iese Merville și intră Moroianu.

  • 66 cg cg

    Cartonaș galben pentru Denis Ciobotariu, după un fault din spate asupra unui adversar, la 40 de metri de poarta lui Dinamo.

  • 63 s s

    Schimbare și la Dacia Unirea Brăila: iese Liviu Gheorghe și intră Andrei Pleșa.

  • 62 s s

    A doua modificare în același minut la Dinamo: iese Salomao și intră Armando Cooper.

  • 62 s s

    Schimbare la Dinamo: iese Subotic și intră Popa.

  • 61 cg cg

    Cartonaț galben pentru Mihai Popescu, pentru un fault dur comis asupra unui adversar, în jumătatea adversă de teren la 60 de metri de propria poartă.

  • 56 oc oc

    Încă o ratare mare pentru Dinamo! Salomao a șutat și el cu mult peste poartă dintr-o poziție ideală, de la circa 7 metri, după ce fusese găsit liber de Dan Nistor.

  • 55 oc oc

    Ocazie pentru Dinamo! Sorescu a primit o minge în stânga și a făcut o fază superbă, trecând mingea peste un adversar pentru a pătrunde în centru, de unde a scos pentru șutul lui Subotic, liber la 16 metri. Atacantul elvețian a șutat slab, cu latul, iar mingea nu l-a putut învinge 

  • 52 oc oc

    Șansă de gol pentru Dinamo! Dan Nistor a șutat surprinzător, pe jos, dintr-o lovitură liberă de la circa 22 de metri, dar portarul s-a întins și a reușit să scoată în corner mingea trimisă fără prea mare intensitate.

  • 49 oc oc

    Ocazie pentru Brăila, Dinamo a fost la un pas de autogol! Bebey a primit o minge lungă în spatele apărării dinamoviste și a fost prins din urmă de Mihai Popescu, dar respingerea acestuia a avut o traiectorie ciudată, înaltă și a văzut aproape de poarta lui Dinamo. Alb-roșiii au fost aproape de un autogol spectaculos.

  • 46 sr2

    Începutul reprizei secunde.

  • 45+1 fr1

    Fluier de pauză la Galați, acolo unde Dinamo București o conduce cu 2-1 pe Dacia Unirea Brăila, în 16-imile de finală ale Cupei României.

  • 45 oc oc

    A doua bară pentru Dinamo! Mihai Popescu a trimis și el în transversală, cu o lovitură de cap din careu, după o fază fixă. Fundașul central a trimis cu boltă, de pe loc, iar mingea a ricoșat înapoi în teren, dar o nouă lovitură de cap a dinamoviștilor a fost reținută cu mare siguranță de goalkeeper-ul brăilenilor.

  • 41 oc oc

    Ratare imensă și bară pentru Dinamo! Nistor a primit mingea în careu, a driblat doi adversari și a intrat în unghi, de unde a șutat; Subotic a încercat să trimită în plasă din fața porții, de la aproximativ un metru, dar a trimis în bara transversală. Ce fază!

  • 38 cg cg

    Cartonaș galben pentru Deian Sorescu, după o fază petrecută la mijlocul terenului.

  • 33 cg cg

    Cartonaș galben pentru Lu Yuenfeng, pentru un fault din spate asupra lui Deian Sorescu, în marginea stângă a careului brăilean.

  • 32 fm fm

    Semi-ocazie pentru Brăila! Vitan a urcat cu mingea la picior și a șutat pe jos, dar pe direcția portarului Muțiu, care a prins fără probleme.

  • 29 fm fm

    Deian Sorescu șutează periculos din interiorul careului, dintr-o poziție foarte bună, dar peste poarta brăileană.

  • 26 fm

    Fazele se succed destul de rapid în preajma celor două careuri, însă fără ca porție să fie puse cu adevărat în pericol.

  • 21 g g

    GOOOOL Brăila! Portarul Muțiu a apărat șutul lui Maxin din lovitura de la 11 metri, dar jucătorul Daciei Unirea a urmărit foarte bine și a reușit să împingă mingea în poartă.

  • 19 p p

    Penalty pentru Brăila! Portarul dinamovist Muțiu a boxat o minge înaltă în propriul careu, apoi s-a ciocnit și de Bebey, atacantul brăilenilor, pe care l-a dărâmat. Arbitrul a acordat imediat lovitură de la 11 metri.

  • 13 fm

    Ritmul meciului s-a domolit, după ce Dinamo a dat două goluri în decurs de două minute. Bucureștenii s-au relaxat puțin și acum sunt în propria jumătate, în timp ce brăilenii încearcă să își croiască drum spre poarta lui Muțiu, deocamdată fără succes. 

  • 8 g g

    GOOOOL Dinamo! Dan Nistor a făcut fulgerător 2-0 pentru Dinamo, după ce a primit mingea în spatele apărătorilor brăileni, a pătruns în careu și l-a executat pe portar cu un șut la colțul lung, către vinclu.

  • 6 g g

    GOOOOL Dinamo! Ricardo Grigore a deschis scorul pentru bucureșteni cu Dacia Unirea Brăila. A punctat cu o lovitură de cap de pe picioare, la capătul unei centrări dintr-un corner de pe stânga.

  • 1 sr1

    Fluier de start al meciului dintre Dacia Unirea Brăila și Dinamo, din 16-imile de finală ale Cupei României.

Andrei Florin
Andrei Florin
Adrian Popescu
Ovidiu Arusoaiei
teren fotbal
R. Avram
G. Niță
C. Merville
H. Ben Abda
V. Manu
Lü Yuefeng
L. Gheorghe
M. Maxin
R. Vitan
C. Ciucureanu
B. Bebey
M. Moroianu
D. Hîmpea
A. Pleşa
M. Calu
A. van den Driest
S. Crăciun
M. Eşanu
I. Șerban
R. Moldoveanu
L. Corbu
Dacia Unirea Brăila Florentin Petre
V. Muțiu
K. Delorge
D. Ciobotariu
M. Popescu
V. Olteanu
D. Nistor
R. Grigore
D. Sorescu
S. Hanca
Diogo Salomão
D. Subotic
D. Popa
T. Mézague
A. Cooper
M. Stekelenburg
Claudiu Niculescu Dinamo Bucureşti

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media