uta-10
Foto Ipostaze inedite cu jucătorii de la UTA Arad! Elevii lui Mircea Rednic s-au urcat în tancuri
dinamo-uta1
Exclusiv Conducerea lui Dinamo, după ce ultrașii au fost ”săltați” de mascați: ”Vom lua măsuri” / ”Am luat legătura”
Berlin, Germany. 05th Oct, 2021. Trophy, cup, trophy, object recording, overview interior, illuminated, illuminated, stadium interior. Stadium overview, UEFA EURO 2024 Logo and Brand Launch at Olympiastadion on October 05, 2021 in Berlin, Germany. Pool ph
Nu s-a mai întâmplat niciodată în fotbalul european! Premieră la EURO 2024, chiar în grupa României
Digi Sport 1 Live
Acum
Liga Digi Sport
Universitatea Cluj Universitatea Cluj
2 - 1
UTA Arad UTA Arad
Mi 10.02.2021 17:15

Universitatea Cluj - UTA Arad 2-1. "Șepcile Roșii" au învins "Bătrâna Doamnă"! Adi Petre, gol la revenirea în România

10.02.2021, 19:20

  • Liga 2: Corvinul - Buzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Universitatea Cluj a învins-o pe UTA, scor 2-0, în optimile Cupei României. "Șepcile Roșii" sunt a patra echipă calificată în sferturile competiției în această ediție și a treia din Liga 2.

Clujenii au început bine partida, cu câteva ocazii în primele minute, însă fără efect pe tabela de marcaj. Fostul atacant al lui CFR, Derick Ogbu, a deschis scorul în minutul 32, cu un șut năprasnic din preajma punctului cu var. În minutul 73, Sergio Ribeiro a dublat avantajul gazdelor.

UTA a avut o tresărire de orgoliu în final, prin Adi Petre, introdus în teren la începutul reprizei secunde. Atacantul a executat superb o lovitură liberă în minutul 90+2, însă doar câțiva centimetri au făcut ca rezultatul să rămână neschimbat. Două minute mai târziu, Petre și-a luat revanșa și a marcat primul său gol de la revenirea în România, dar centralul a fluierat finalul jocului imediat.

Universitatea Cluj li se alătură celor de la Dunărea Călărași, Petrolul și Chindia Târgoviște în sferturile de finală ale Cupei României.

VIDEO Rezumat Universitatea Cluj - UTA Arad 2-1

Meciul dintre Universitatea Cluj și UTA Arad poate fi urmărit, de la ora 17:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și pe digisport.ro pentru abonații RCS-RDS.

După ce a eliminat Csikszereda în șaispezecimi, scor 2-0, UTA a dat peste o altă echipă din Liga 2 în optimi. Arădenii se vor deplasa la Cluj pentru duelul cu Universitatea, care este la primul meci oficial din 2021. Clujenii s-au calificat în optimi după ce au trecut de Husana Huși cu 8-2.

Alin Pînzaru: ”Lotul este unul echilibrat”

„Îmi place să cred că plecăm din postura de echipă favorită. Tradiția și poziția din actualul sezon, diferența de eșalon, o arată. Sper ca și la ora jocului să fim conform statisticii și așteptărilor echipa care va face pasul mai departe.

Cea mai bună echipă e întotdeauna cea care intră. Încercăm să folosim și jucătorii care au jucat mai puțin. Lotul este unul echilibrat, sunt jucători care nu au jucat, dar sunt cel puțin la nivelul și valoarea celor care au evoluat, în mare parte, până acum.

Din punct de vedere valoric nu cred că va fi absolut nicio problemă, indiferent ce prim ”11” vom alinia la ora jocului”, a spus Alin Pînzaru, secundul lui Laszlo Balint, la conferința de presă.

În meciul cu Universitatea Cluj ar putea debuta și Adrian Petre, întors la UTA după patru ani în care a jucat pentru Esbjerg, FCSB și Cosenza.

„Vreau să vă asigur că am venit să ajut echipa, asta e cel mai important, și implicit să mă ajut și pe mine. Toată lumea știe că am trecut printr-o perioadă mai nasoală, dar important e că am sprijinul tuturor, asta e cel mai important. Asta m-a făcut să revin acasă”, a spus atacantul.

Program meciuri:

Miercuri, 10 februarie
AFC Farul Constanța – Chindia Târgoviște, ora 14:30, la Digi Sport 1
Universitatea Cluj – UTA Arad, ora 17:15, la Digi Sport 1
Dinamo – FCSB, ora 20:30, la Digi Sport 1

Joi, 11 februarie
Viitorul Pandurii – Gaz Metan Mediaș, ora 15:00, la Digi Sport 1
ASU Politehnica Timișoara – AFC Astra, ora 17:45, laDigi Sport 1
FC Botoșani – Universitatea Craiova, ora 20:30, la Digi Sport 1

Universitatea Cluj Universitatea Cluj
UTA Arad UTA Arad
  • 90+5 final

    Partida se încheie cu victoria "Șepcilor Roșii", scor 2-1.

  • 90+4 g g

    GOOOL UTA! Adi Petre reușește în cele din urmă să-și treacă numele pe lista marcatorilor, însă este prea târziu pentru echipa sa.

  • 90+2 oc oc

    Adrian Petre trimite năprasnic în bara transversală din lovitură liberă. 

  • 73 g g

    GOOOL Universitatea Cluj! Sergio Ribeiro dublează avantajul gazdelor cu un șut-centrare care l-a păcălit pe goalkeeper-ul arădenilor.

  • 55 oc oc

    Liviu Antal, intrat la pauză, semnează prima ocazie a arădenilor în acest meci.

  • 46 sr2

    Începe actul secund.

  • 45+1 fr1

    Pauză pe Cluj Arena.

  • 32 g g

    GOOOL Universitatea Cluj! Derick Ogbu, fostul jucător al lui CFR, deschide scorul cu o torpilă din interiorul careului, care l-a lăsat fără replică pe Balauru.

  • 11 oc oc

    Taub încearcă să centreze, însă mingea lovită destul de slab prinde o traiectorie ciudată și este respinsă cu greu în corner de portarul oaspeților.

  • 4 oc oc

    Ogbu trece pe lângă deschiderea scorului. Mingea trimisă de atacantul de la Universitatea Cluj șterge stâlpul din dreapta porții arădenilor.

  • 1 sr1

    Începe partida.

teren fotbal
V. Muțiu
V. Dican
A. Răuță
S. Luchin
C. Taub
A. Negrean
D. Acka
D. Pîrvulescu
Sérgio Ribeiro
I. Golan
D. Ogbu
A. Gorcea
R. Sburlea
I. Filip
L. Rus
C. Meșter
L. Chacana
C. Ștefănescu
A. Pop
C. Gavra
H. Mociu
Erico
Universitatea Cluj Costel Enache
D. Balauru
S. Rrumbullaku
F. Ilie
C. Melinte
E. Shlyakov
V. Buhăcianu
M. Vorobjovas
D. Isac
D. Miculescu
A. Hora
C. Rus
A. Benga
Roger
L. Antal
N. Roșu
D. Rusu
D. Tescan
M. Stekelenburg
Laszlo Balint UTA Arad

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media