France - Germany
Video Didier Deschamps, critici pentru Kylian Mbappe&co după Franța - Germania 0-2
Munich, Germany. 28th August 2018. FC Bayern Munich - Chicago Fire Soccer, Munich, August 28, 2018Scoreboard with szenes of the World Cup victory 2014, , Screen, Screenboard, Digital, LED, Display, Monitor, Final result, with Lukas PodolskiFC BAYERN MUN
Final de eră! Au primit 100.000.000€ și au întrerupt o colaborare de 70 de ani
Screenshot 2024-01-26 at 17.19.41
”Pleacă Rrahmani în vară?” Cristiano Bergodi a răspuns fără să stea pe gânduri
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

Video Germania - România 2-1. Ce păcat! "Tricolorii" au condus prin super golul lui Ianis Hagi, dar nemții au fost prea buni

articol scris de Digi Sport
08.10.2021, 23:40

România a fost aproape de o mare surpriză în preliminariile pentru Cupa Mondială 2022. După super golul lui Ianis Hagi, "tricolorii" au condus-o pe cvadrupla campioană mondială până în minutul 52, însă valoarea nemților a ieșit la iveală, iar Germania - România s-a terminat 2-1.

Germany v Romania - 2022 FIFA World Cup Qualifier
Serge Gnabry a egalat pentru Germania în meciul cu România / Foto: Getty Images
  • Liga 2: Corvinul - Buzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Germania - România 2-1, în preliminariile pentru CM 2022

Trupa lui Mirel Rădoi a început curajos și a avut prima șansă în minutul 5, prin Mihăilă: peste câteva secunde, arbitrul a dat inițial penalty pentru nemți, dar a revenit asupra deciziei după consultarea VAR-ului.

Minutul 9 avea să consemneze însă o surpriză uriașă, când Ianis Hagi l-a ridiculizat pe Rudiger și a marcat al doilea gol în 5 selecții la națională. Imediat după aceea, "tricolorii" au continuat să joace curajos, dar șutul lui Pușcaș a fost deviat de Rudiger și a ocolit poarta.

Nemții au început să dea primele semnale de alarmă după un sfert de oră de joc, iar Niță a apărat perfect la 4 ocazii mari. Pușcaș a mai avut o oportunitate pe finalul primei reprize, iar apoi capul lui Rus a nimerit un adversar.

Germania - România 2-1. Pentru "tricolori", urmează meciul de luni, cu Armenia

Ultima ocazie a primei reprize i-a aparținut lui Kimmich, dar Niță a fost din nou la post. Românii au început la fel de curajos și partea secundă, printr-o combinație între Mihăilă și Pușcaș. În cele din urmă, avantajul României a ținut până în minutul 52, când Gnabry și-a arătat valoarea și a egalat cu un șut din afara careului.


Apoi Reus nu a nimerit poarta, iar Pușcaș a avut și el o nouă oportunitate. În minutul 76, Rus a intervenit incredibil și l-a ajuns din urmă pe Havertz în careu, iar peste câteva minute, Stanciu a tras în plasa laterală.

După o posesie zdrobitoare, nemții au preluat conducerea în minutul 81, prin veteranul Muller, iar până la final nu s-a mai înscris, cu toate că "tricolorii" au avut ultima șansă în prelungiri. Germania - România s-a terminat 2-1, iar "tricolorii" au căzut pe locul 4 în grupă, însă pot reveni dacă bat Armenia luni.

VIDEO Rezumatul partidei Germania - România 2-1


LIVE TEXT Germania - România 2-1:

Min. 90+4: Final de meci. Germania - România se termină 2-1.

Min. 90+3: Ocazie România. Răzvan Marin îi pasează lui Rațiu, care trimite în fața porții, dar nemții resping.

Min. 89: Schimbare Germania: Adeuemi intră în locul lui Sane.

Min. 85: Schimbare făcută de Germania. Klostermann intră în locul lui Hoffmann.

Min. 82: Încă două schimbări făcute de Rădoi: Albu intră în locul lui Stanciu și Mitriță intră în locul lui Pușcaș.

Min. 81: Gol Germania. Kimmich centrează din corner, mingea e deviată de Goretzka până la Muller, care înscrie.

Min. 80: Ocazie România. Maxim îi pasează lui Stanciu, care șutează pe lângă poartă.

Min. 76: Ocazie Germania,. Havertz scapă spre poartă, dar e ajuns din urmă de Rus și e deposedat în careu.

Min. 74: Ocazie România. După o pasă în adâncime, Pușcaș trage pe lângă poartă.

Min. 67: Primele două schimbări făcute de Germania. Werner și Reus sunt înlocuiți cu Muller și Havertz.

Min. 60: Dublă schimbare făcută de Mirel Rădoi. Maxim intră în locul lui Ianis Hagi și Ivan, în locul lui Mihăilă.

Min. 58: Ocazie mare Germania. După o centrare de pe stânga în fața porții, Reus reia pe lângă.

Min. 52: Gol Germania. Reus îi așează mingea lui Gnabry, care egalează cu un șut din afara careului, la care Niță nu are ce face.

Galerie Foto

Min. 50: Prima schimbare făcută de Rădoi: Manea intră în locul lui Burcă.

Min. 48: Ocazie România. Stanciu trimite o pasă lungă perfectă pentru Mihăilă, care îi pasează lui Pușcaș în fața porții, dar atacantul român e blocat de Sule în momentul șutului.

Min. 46: Începe repriza a doua.

Min. 45+3: La pauză, Germania - România 0-1. Nemții au avut posesie de 74% până acum.

Min. 45+3: Ocazie Germania. Werner îi pasează lui Kimmich, care șutează din afara careului, dar Niță reține.

Min. 45+2: Ocazie România. După o centrare din corner, Rus reia cu capul, dar nimerește un adversar.

Min. 41: Ocazie România. Pușcaș e lansat perfect pe stânga, încearcă să treacă de Rudiger și șutează din câțiva metri, dar mingea e deviată de același Rudiger și e reținută de portar. Însă s-a arătat offside. Fază bună făcută de Pușcaș.

Min. 35: Ocazie Germania. Kimmich pasează perfect pentru Gnabry, care trage direct pe poartă, dar Niță de repliază în ultimul moment și reține.

Min. 33: Ocazie Germania. Sule centrează pentru Reus, care prinde un șut-bombă din apropiere, dar Niță respinge.

Min. 24: Ocazie Germania. Kimmich centrează din corner, Goretzka retrimite în careu, de unde Gnabry reia, dar în brațele lui Niță.

Min. 17: Ocazie Germania. După o combinație între Goretzka, Reus și Sane, Niță intervine din picioarele ultimului, cu prețul unei accidentări.

Min. 10: Ocazie România. Pușcaș șutează, dar mingea e deviată de Rudiger și trece pe lângă poartă.

Min. 9: Gol România! Ianis Hagi îi ridiculizează pe Rudiger și deschide scorul cu un șut bine plasat. Ianis are două goluri în 5 meciuri pentru naționala României.

Galerie Foto

Min. 5: Arbitrul Cakir dictează penalty pentru Germania, la un duel dintre Burcă și Werner, dar după ce consultă VAR-ul, anulează decizia.

Galerie Foto

Min. 5: Ocazie România. Stanciu pasează în careu, pentru Mihăilă, dar șutul său este în blocajul lui blocat de Sule. Însă arbitrul a fluierat offside.

Min. 1: Începe meciul.

Germania: Ter Stegen - Hofmann, Sule, Rudiger, Kehrer - Goretzka, Kimmich - Gnabry, Reus, Sane - Werner
Rezerve: Leno, Schlotterbeck, Ginter, Havertz, Muller, Musiala, Klostermann, Neuhaus, Adeyemi, Raum, Wirtz
Selecționer: Hansi Flick

România: Niță - Rațiu, Rus, Chiricheș, Burcă, Toșca - Hagi, Stanciu, R. Marin, Mihăilă - Pușcaș
Rezerve: Vlad, Aioani, Manea, Albu, Ivan, Cicâldău, Maxim, Bancu, Keșeru, Cordea, Mitriță, Moruțan
Selecționer: Mirel Rădoi


Știrea inițială:

Germania - România, 21:45, LIVE TEXT pe www.digisport.ro. Ultimele detalii de la Hamburg

Germania - România, 21:45, LIVE TEXT pe www.digisport.ro. Nemții pregătesc un prim 11 puternic

România e oaspetele Germaniei de la ora 21:45, într-un meci din cadrul grupei J, contând pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Înainte de duelul de pe Vorksparkstadion, România se află pe locul 3, cu 10 puncte și un golaveraj de +3, în timp ce Germania e lider, cu 15 puncte și un golaveraj impresionant, de +15.

În ultimele trei meciuri, nemții au jucat de fiecare dată cu un alt "număr 10" în sistemul 4-2-3-1: Kai Havertz cu Liechtenstein, Marco Reus cu Armenia și Ilkay Gundogan cu Islanda.  Pentru meciul cu selecționata noastră, conform publicației germane Sport1, Marco Reus ar urma să fie mijlocașul ofensiv pe care se bazează Hansi Flick. Decizia este una surprizătoare, deoarece mulți se așteptau ca pe acea poziție să fie titularizat Thomas Muller de la Bayern, cel revenit recent în lotul selecționatei germane. 

Sursa menționată mai sus explică faptul că Reus a făcut parte din "echipa A" a germanilor, care au desfășurat un meci de 11 contra 11 la antrenamente. Alături de mijlocașul Borussiei Dortmund, în formația celor de la care se așteaptă să fie titulari au mai fost, printre alții, Manuel Neuer, Niklas Sule, Toni Rudiger, Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Serge Gnabry, Florian Wirtz și Timo Werner. 

În ceea ce privește selecționata noastră, problema atacantului central pare să se fi rezolvat odată cu revenirea în lot a lui Claudiu Keșeru, de la care se așteaptă să înceapă partida din primul minut. După meciul împotriva selecționatei Germaniei, "tricolorii" vor juca un meci decisiv contra Armeniei, pe 11 octombrie. 

Germania - România, 21:45, LIVE TEXT pe www.digisport.ro. Echipele probabile

Germania: Neuer - Hofmann, Sule, Rudiger, Kehrer - Kimmich, Goretzka - Gnabry, Reus, Wirtz - Werner

România: Niță - Manea, Chiricheș, Nedelcearu, Toșca - Stanciu, Marin, Moruțan - Hagi, Keșeru, Mihăilă

Lotul României pentru meciurile cu Germania și Armenia din preliminariile CM 2022

Portari: Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 9/0), Andrei Vlad (FCSB, 1/0);

Fundași: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 19/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 6/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 66/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 12/2), Ionuț Nedelcearu (Crotone/Italia, 18/2), Andrei Rațiu (Huesca/Spania, 2/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 8/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 26/1);

Mijlocași: Alexandru Albu (FC Rapid 1923, 0/0), Alexandru Cicâldău (Galatasaray/Turcia, 17/2), Andrei Cordea (FCSB, 2/0), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 20/1), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 33/2), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 48/6), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 3/1), Alexandru Mitriță (PAOK/Grecia, 14/2), Olimpiu Moruțan (Galatasaray/Turcia, 0/0), Dragoș Nedelcu (Fortuna Dusseldorf/Germania, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 50/11);

Atacanți: Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 9/1), Claudiu Keșeru (FCSB, 44/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 23/8).

Preliminarii CM 2022. Partide rămase de disputat din Grupa J:

  • 8 octombrie 2021: Germania – ROMÂNIA, Islanda – Armenia, Liechtenstein – Macedonia de Nord (21:45)
  • 11 octombrie 2021: ROMÂNIA – Armenia, Islanda – Liechtenstein, Macedonia de Nord – Germania (21:45)
  • 11 noiembrie 2021: Armenia – Macedonia de Nord (19:00), ROMÂNIA – Islanda, Germania – Liechtenstein (21:45)
  • 14 noiembrie 2021: Liechtenstein – ROMÂNIA, Armenia – Germania, Macedonia de Nord – Islanda (19:00)

Clasamentul grupei J din preliminariile CM 2022

Etichete: germania , cupa mondiala , campionatul mondial , cm 2022 , germania romania , preliminarii cm 2022


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut ce era, de fapt. Ce a pățit o femeie
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut ce era, de fapt. Ce a pățit o femeie

O femeie din Peru a ajuns de urgență la spital, după ce ar fi înghițit un os. Medicii, însă, au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

"A fost cel mai bun!" Columbienii au remarcat un singur jucător român, după amicalul de la Madrid
Screenshot 2024-03-26 at 22.07.30
E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Ianis Hagi, răspuns tranșant pentru Edi Iordănescu după golul înscris în România - Columbia 2-3
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Recomandările redacției
Screenshot 2024-01-26 at 17.19.41
”Pleacă Rrahmani în vară?” Cristiano Bergodi a răspuns fără să stea pe gânduri

Se pregătește o lovitură fără precedent în Formula 1
VERSTAPPEN Max (ned), Red Bull Racing RB20, portrait during the Formula 1 Rolex Australian Grand Prix 2024, 3rd round of the 2024 Formula One World Championship from March 22 to 24, 2024 on the Albert Park Circuit, in Melbourne, Australia
Denis Drăguș are preț! Belgienii au anunțat câte milioane de euro vrea Standard Liege
Romania v Colombia - International Friendly
Un fost coleg de națională nu a avut milă de Dani Alves și Robinho, după ce au fost condamnați la închisoare
FotoJet (2)
Citește și
Philip Lahm a numit naționala favorită să câștige EURO 2024. Nu e Germania!
profimedia-0822186378
Decizie fără precedent. Meciul a fost anulat fără motiv: ”Nu se va juca şi nici nu va fi reprogramat”
dribling
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
CSA Steaua, top secret! Măsură fără precedent luată de MApN
CSA Steaua, top secret! Măsură fără precedent luată de MApN
Surpriză uriașă: Dinamo a renunțat la varianta Târgoviște! Unde vor evolua „câinii” până la finalul play-out-ului
Surpriză uriașă: Dinamo a renunțat la varianta Târgoviște! Unde vor evolua „câinii” până la finalul play-out-ului
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
În ce orașe va întârzia pensia în luna aprilie? De ce se întâmplă acest lucru
În ce orașe va întârzia pensia în luna aprilie? De ce se întâmplă acest lucru
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
Reacția savuroasă a nemților, după ce Germania i-a dat gol Franței în secunda 7
Lyon, Groupama Stadium, 23.03.24, GER, Herren, Laenderspiel, Frankreich-Deutschland Bild: Florian WIRTZ (Deutschland) ju

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
Digi Animal World
Transformarea uluitoare a unui câine după ce a fost spălat și tuns. Salvatorii au crezut că-i lipsește un ochi când l-au găsit
Transformarea uluitoare a unui câine după ce a fost spălat și tuns. Salvatorii au crezut că-i lipsește un ochi când l-au găsit