raul andrei pertea
Românul căpitan de la Real Madrid a ales naționala Spaniei, iar acum a venit explicația
marica
Ciprian Marica a numit jucătorul din SuperLiga care ”nu ar trebui să lipsească de la EURO 2024”
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ SA - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET (16.03.2024)
Live Video&Text Univ. Craiova - CFR Cluj 0-0, ACUM pe DGS 1. Meci decisiv pentru ardeleni: un eșec = OUT din lupta pentru locul 2
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 6 Superliga: Universitatea Craiova-CFR Cluj
Play-off

Foto România-Suedia 0-2! Joc lamentabil al tricolorilor și încă o calificare directă ratată la un turneu final

15.11.2019, 23:37

România a pierdut lamentabil crucialul meci cu Suedia, scor 0-2. Pe Arena Națională, în fața a 50.000 de spectatori, elevii lui Cosmin Contra au evoluat sub orice critică și nu au avut nicio șansă în fața scandinavilor.

Nicușor Stanciu
Nicusor Stanciu s-a zbătutu mult dar a reușit foarte puțin în meciul crucial dintre România și Suedia / Foto: Sport Pictures
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

Astfel, tricolorii au ratat încă o calificare directă la un turneu final. Totuși, România mai are șanse de a prinde un loc in-extremis la Euro 2020, prin faptul că are asigurată prezența la play-off-ul Ligii Națiunilor.


LIVE TEXT

Min. 90+4 - FINAL! 

Min. 88 - PRIMA OCAZIE CLARĂ a României! Mogoș a șutat de la distanță, sub transversală, dar portarul a respins în corner.


Min. 82 - MECI ÎNTRERUPT DIN NOU! De data aceasta din cauza scandărilor rasiste din tribune!

Min. 78 - A DOUA SCHIMBARE SUEDIA! A ieșit Berg, a intrat ISAK

Min. 73 - ULTIMA SCHIMBARE ROMÂNIA! A ieșit Stanciu, a intrat DENIS ALIBEC

Min. 71 - BARĂ SUEDIA! Ekdal a șutat din mijlocul terenului, dar Tătărușanu a fost salvat de transversală.

Min. 67 - PRIMA SCHIMBARE SUEDIA! A ieșit Larsson, ușor accidentat, a intrat GUSTAV SVENSSON

Min. 67 - Stanciu a luat o fază pe cont propriu, la marginea careului de 16 metri. A preluat cu dreptul, și-a pus-o pe stângul, după care a șutat, dar pe lângă poartă.

Min. 64 - PRIMUL ȘUT AL TRICOLORILOR PE SPAȚIUL PORȚII! Coman a driblat pe stânga, i-a pasat lui Hagi jr iar acesta din colțul careului mare, în stânga, a șutat. Mingea a fost deviată de Pușcaș, dar fără emoții pentru portar.

Min. 59 - OCAZIE MARE SUEDIA! Tătărușanu a plonjat superb și a limitat proporțiile scorului.

Min. 57 - A DOUA SCHIMBARE ROMÂNIA! A ieșit Keșeru, a intrat FLORINEL COMAN!

Min. 55 - CARTONAȘ GALBEN BANCU! Pentru un fault asupra lui Quaison

Min. 50 - CARTONAȘ GALBEN LINDELOFF

Min. 48 - Keșeru, bine deschis în careu de Ianis Hagi, a preluat, apoi a șutat cu stângul, dar mingea a fost deviată în corner.

Min. 46 - A început repriza a doua.

PRIMA SCHIMBARE ROMÂNIA! A ieșit Deac, a intrat IANIS HAGI!

Min. 45+1 - PAUZĂ

Min. 41 - Keșeru, în stilu-i caracteristic, a încercat o reluare din cădere, la colțul lung, dar a trimis pe lângă poartă.

Min. 40 - OCAZIE ROMÂNIA! Mitriță a executat o lovitură liberă, de la marginea careului de 16 metri, dar portarul a reținut fără emoții.

Min. 35 - GOOOL SUEDIA: 0-2, QUAISON! Debandadă în apărarea tricolorilor. Quaison, venit singur de la jumătatea terenului a profitat de bulevardul Nedelcearu - Rus și a marcat simplu pe lângă un Tătărușanu deznădăjduit.

Min. 24 - CARTONAȘ GALBEN NICUȘOR STANCIU! A fost sancționat pentru un fault asupra lui Quaison

Min. 20 - S-a reluat partida!

Min. 19 - Fanii de la peluză au aruncat cu petarde și fumigene în teren. Arbitrul a ÎNTRERUPT PARTIDA!!!

torte fani romania suedia
Imediat după golul marcat de Berg, ultrașii tricolorilor au aprins torțe în tribune

MIN. 18 - GOOOL SUEDIA: 0-1, BERG! Forsberg a trecut ca vântul de Ciprian Deac, dar și de Vasile Mogoș, după care Berg, singur-singurel, a reluat cu capul în stânga lui Tătărușanu.

faza gol berg
Berg a marcat cu capul, nestingherit, în stânga lui Tătărușanu, în România - Suedia / Foto: captură ProTV

Min. 15 - OCAZIE ROMÂNIA! Stanciu a șutat de la marginea careului de metri, dar portarul a respins în corner. A fost o fază plecat de pe stânga, Keșeru n-a ajuns la cap, dar a deviat pe spate, Mitriță a recuperat pe dreapta, a venit spre centru, a încercat un șut cu stângul, dar a fost blocat. Faza a continuat și Stanciu, venit din partea opusă a șutat.

Min. 14 - ATMOSFERĂ SUPERBĂ pe Arena Națională. Tot stadionul cântă.

Min. 12 - EXCELENTĂ intervenție a lui Rus, care a respins cu capul din fața lui Berg, aflkat în poziție centrală, tocmai bună de a marca. Era singur cu Tătărușanu, dacă nu ajungea Adrian.

Min. 10 - Prima acțiune de atac a tricolorilor. Băluță i-a pasat lui Stanciu, acesta a trimis pe stânga spre Bancu, a reprimit, după care a centrat de pe stânga în centrul careului spre Deac, numai că acesta din urmă, în săritură, a provocat un fault.

Min. 9 - Băluță a dejucat perfect un atac al scandinavilor. I-a ”furat” mingea lui Forsberg, la 30 de metri de poarta lui Tătărușanu.

Min. 6.  - Atac bine construit al suedezilor și primul corner al partidei, după ce Rus a respins din colțul careului de 6 metri

Min. 4 - Tătărușanu a ieșit foarte bine și a respins din fața lui Berg.

Min. 1 - A început partida. Lovitura de start le-a aparținut tricolorilor

UPDATE Ora 20:45. ECHIPELE DE START

ROMÂNIA: 12. Ciprian Tătăruşanu (căpitan) - 14. Vasile Mogoş, 4. Adrian Rus, 5. Ionuţ Nedelcearu, 11. Nicuşor Bancu - 17. Ciprian Deac, 15. Tudor Băluţă, 8. Nicolae Stanciu, 20. Alexandru Mitriţă - 9. George Puşcaş, 13. Claudiu Keşeru

Rezerve: 1. Silviu Lung jr, 16. Florin Niţă - 2. Romario Benzar, 3. Alin Toşca, 6. Iulian Cristea, 7. Denis Alibec, 10. Ianis Hagi, 18. Răzvan Marin, 19. Constantin Budescu, 21. Dan Nistor, 22. Alexandru Cicâldău, 23. Florinel Coman.

Selecţioner: Cosmin Contra.

SUEDIA: 1. Robin Olsen - 2. Mikael Lustig, 3. Victor Lindelof, 4. Andreas Granqvist (căpitan), 5. Pierre Bengtsson - 7. Sebastian Larsson, 8. Albin Ekdal, 10. Emil Forsberg, 20. Kristoffer Olsson - 9. Marcus Berg, 22. Robin Quaison.

Rezerve: 12. Karl-Johan Johnsson, 23. Kristoffer Nordfeldt - 6. Mattias Svanberg, 11. Ken Sema, 13. Gustav Svensson, 14. Filip Helander, 15. Alexander Isak, 16. Muamer Tankovic, 17. Riccardo Gagliolo, 18. Pontus Jansson, 19. Sebastian Andersson, 21. Dejan Kulusekvski.

Selecţioner: Jan Andersson.

ARBITRU: Daniele Orsato
Arbitri asistenți: Lorenzo Manganelli, Fabiano Preti; al patrulea oficial: Michael Fabbri (toţi din Italia)
Delegat UEFA: Rudolf Repka (Cehia), observator UEFA pentru arbitri: Marian Ruzbarsky (Slovacia)


UPDATE Ora 20:41. Suporterii vin în număr mare la meci.

UPDATE Ora 20:04. La Arena Națională a ajuns și autocarul României. Cosmin Contra a coborât ultimul din autocar. Nu a schițat niciun gest, fiind deja ultraconectat la tensiunea partidei.


UPDATE Ora 19:45. Delegația Suediei a ajuns la Arena Națională. VIDEO cu scandinavii

UPDATE Ora 19:33. Cosmin Contra a făcut o schimbare de ultim moment în primul 11 trimis pe teren. Astfel, selecționerul a decis să mizeze pe debutantul Vasile Mogoș pe partea dreaptă, în locul titulraului de până acum Romario Benzar.

Iată ECHIPA DE START

Tătărușanu - Mogoș, Nedelcearu, Adrian Rus, Bancu - Nicușor Stanciu, Tudor Băluță - Deac, Keșeru, Mitriță - Pușcaș


UPDATE Ora 19:30. Ultimele detalii de la Arena Națională


UPDATE Ora 19:00. În așteptarea echipei, vestiarul a fost pregătit! Astăzi, galbenul tricolorilor este învingător! Hai România!

Galerie Foto

UPDATE Ora 17:59. AVEM ECHIPA DE START A ROMÂNIEI

Tătărușanu - Romario Benzar, Nedelcearu, Adrian Rus, Bancu - Nicușor Stanciu, Tudor Băluță - Deac, Keșeru, Mitriță - Pușcaș

Cosmin Contra își joacă viitorul pe banca primei reprezentative și a gândit două formule de echipă pentru meciul cu nordicii.

În prima variantă de echipă pe care o gândește Cosmin Contra, naționala ar urma să joace în sistemul 4-3-3. Selecționerul va începe în poartă cu titularul incontestabil al prime reprezentative, Ciprian Tătărușanu, chiar dacă acesta nu evoluează la Lyon.

Cel mai probabil, în centrul defensivei, selecționerul îi va folosi pe Nedelcearu și Rus, iar pe benzi urmând a juca Benzar și Bancu. Din câte se pare, postul de închizător va fi ocupat de Tudor Băluță, iar, în această primă variantă de echipă, alături de tânărul mijlocaș ar putea evolua, ca interi, Răzvan Marin și Nicolae Stanciu.

În aceste condiții, atacul tricolorilor ar putea fi format din Deac, Pușcaș și Mitriță, chiar dacă din lot mai fac parte jucători de atac precum Budescu, Alibec, Coman, Ianis Hagi sau Keșeru.

România (4-3-3): Tătărușanu - Benzar, Nedelcearu, Rus, Bancu - Marin, Băluță, Stanciu - Deac, Pușcaș, Mitriță

România - Suedia LIVE TEXT | Cosmin Contra mai pregătește o variantă

În cea de-a doua variantă, pe care o pregătește Cosmin Contra, sistemul de joc se schimbă, din 4-3-3 în 4-2-3-1, iar din primul 11 ar putea să iasă Răzvan Marin, iar locul său ar putea fi luat de Florinel Coman, caz în care Alexandru Mitriță ar trece în spatele vârfului.

România (4-2-3-1): Tătărușanu - Benzar, Nedelcearu, Rus, Bancu - Băluță, Stanciu - Deac, Mitriță, Coman - Pușcaș

Pe lângă formula prezentată mai sus, în locul lui Coman ar putea intra Budescu, Hagi sau Keșeru, care să joace în spatele vârfului, în timp ce Mitriță ar trece în banda stângă.

România - Suedia LIVE TEXT | Se va disputa cu tribunele pline. Toate biletele s-au vândut de luni!

România - Suedia se va disputa cu casa închisă. Federația Română de Fotbal a anunțat cu toate cele 50.000 de bilete scoase la vânzare pentru meciul cu nordicii au fost epuizate. Dintre aceștia, 10.000 vor fi copii. În altă ordine de idei, Metrorex a prelungit programul la metrou, până la ora 00:30.

La EURO 2020 se califică direct primele două clasate în fiecare grupă preliminară.

România - Suedia LIVE TEXT | Lotul echipe naționale pentru această dublă 

Cosmin Contra a convocat inițial 25 de jucători, iar o dată cu accidentarea lui Florin Andone, selecționerul a rămas doar cu 24 de fotbaliști la dispoziție și nu a mai chemat pe nimeni în locul acestuia.

Portari: Ciprian Tătărușanu (Lyon), Florin Niță (Sparta Praga), Silviu Lung (Kayserispor)

Fundași: Vasile Mogoș (Cremonese), Romario Benzar (Lecce), Adrian Rus (MOL Fehérvár), Ionuț Nedelcearu (FC UFA), Iulian Cristea (FCSB), Andrei Burcă (CFR Cluj) Nicușor Bancu (Universitatea Craiova), Alin Toșca (Gazişehir Gaziantep)

Mijlocași: Ciprian Deac (CFR Cluj), Ianis Hagi (Genk), Răzvan Marin (Ajax Amsterdam), Tudor Băluță (Brighton), Dan Nistor (Dinamo București), Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova), Alexandru Mitriță (New York City FC), Florinel Coman (FCSB), Nicolae Stanciu (Slavia Praga), Constantin Budescu (Astra Giurgiu)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets), George Pușcaș (Reading), Denis Alibec (Astra Giurgiu)

România - Suedia LIVE TEXT | Clasamentul Grupei F

Spania 8 6 2 0 19-5 20
Suedia 8 4 3 1 18-9 15
România 8 4 2 2 17-8 14
Norvegia 8 2 5 1 13-10 11
Feroe 8 1 0 7 4-23 3
Malta 8 1 0 7 2-18 3

Partida dintre România și Suedia se va disputa pe 15 noiembrie, pe Arena Națională, de la ora 21:45, și va putea fi urmărită în format live text pe digisport.ro.

Etichete: romania , echipa nationala , suedia , cosmin contra , echipa probabila romania , romania suedia , preliminarii euro 2020 , formule de joc romania


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decât are nevoie pentru războiul său...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
wanda5
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ SA - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET (16.03.2024)
Live Video&Text Univ. Craiova - CFR Cluj 0-0, ACUM pe DGS 1. Meci decisiv pentru ardeleni: un eșec = OUT din lupta pentru locul 2

A fost ”Calul Troian”? Un ex-FCSB-ist, cel mai slab jucător al Rapidului din play-off
Fotbalistii rapidisti Razvan Constantin Oaida, Sebastian Andrei Borza, Paul Alexandru Iacob,Phillipe Razvan Onea, Alexan
Record! A bătut cu 8-0 și a devenit prima echipă cu peste 100 de goluri în acest sezon
2023/2024
Manchester City ”sparge” banca pentru starul lui AC Milan! Câți bani sunt dispuși să ofere ”Cetățenii”
(SP)ITALY VERONA FOOTBALL SERIE A HELLAS VERONA VS AC MILAN
Citește și
Neașteptat! Adversarul României de la EURO, gata să preia un club uriaș al Europei
profimedia-0826193176
Înlocuitor pentru Olimpiu Moruțan la EURO: ”Are șanse foarte mari”
MKE Ankaragucu v Besiktas - Ziraat Turkish Cup
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Plină de viață și cu zâmbetul ei inconfundabil, Meg Ryan a fermecat publicul din Barcelona. Actrița, spectaculoasă într-o rochie șic
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Florinel Coman, ultimele detalii despre accidentare. Ce șanse sunt să joace cu Farul și ce urmează pentru vedeta FCSB
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Motivul pentru care Florinel Coman poate refuza prima de 500.000 de euro oferită de Gigi Becali: „Vor fi riscuri mari”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Logodnica lui Jason Statham, imagini în costum de baie la câteva zile dupa ce a împlinit 37 de ani. „Ești magnifică!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Imagini surprinzătoare. Hoții au smuls un bancomat cu ajutorul unui utilaj, sub privirile trecătorilor Video
Unde au fost inventați mititeii românești? Cine i-a botezat așa? Rețetă de mici de la 1872
Unde au fost inventați mititeii românești? Cine i-a botezat așa? Rețetă de mici de la 1872
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Sorana Cîrstea, meci dramatic la Madrid împotriva unei filipineze. Urmează confruntarea cu liderul WTA?
Motivul pentru care Ianis Hagi va fi convocat la EURO, chiar dacă nu joacă la Alaves: ”E ceva ciudat”
Screenshot 2024-03-27 at 00.20.40

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”