FOTBAL:ROMANIA-BELARUS, PRELIMINARIILE C.E 2024 (28.03.2023)
Englezii au dat verdictul, după ce Ucraina s-a calificat în grupa României la EURO
Berlin, Germany. 05th Oct, 2021. Trophy, cup, trophy, object recording, overview interior, illuminated, illuminated, stadium interior. Stadium overview, UEFA EURO 2024 Logo and Brand Launch at Olympiastadion on October 05, 2021 in Berlin, Germany. Pool ph
Nu s-a mai întâmplat niciodată în fotbalul european! Premieră la EURO 2024, chiar în grupa României
mujica-munteanu
Neașteptat! Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru Rafa Mujica și Louis Munteanu
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

Video Ungaria - Belgia 0-4. Cea mai categorică victorie de la Euro! Urmează Țara Galilor, pentru semifinale

26.06.2016, 23:58

Belgia a câștigat categoric acest meci, dar și Ungaria a ratat ocazii extrem de importante când era condusă la un singur gol. Diferența s-a făcut în ultimele 12 minute de joc, atunci când maghiarii au forțat totul pe cartea atacului, dar de marcat au făcut-o elevii lui Marc Wilmots, care au punctat de trei ori.

belgia
  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

Forța grupului nu i-a speriat pe elevii lui Storck, care au luptat până la ultima picătură de energie pentru un rezultat istoric la acest turneu final. Ungurii au început curajos și i-au dat un prim semnal lui Courtois că meciul va fi extrem de greu, dar portarul lui Chelsea a fost la post. Situația nu s-a marcat nici după ce Alderweireld a deschis scorul în minutul 10.

S-a jucat cu garda jos, astfel că atât Kiraly, la cei 40 de ani ai săi, dar și mult mai tânărul Courtois au avut de lucru. În minutul 35, belgienii puteau majora diferența, la un șut al lui De Bruyne, din lovitură liberă, numai că bara a salvat un plonjon excelent al lui Kiraly.

VIDEO cu golurile partidei

Apoi, în doar două minute, ungurii, prin Lovrencsics și prin Dzsudzsak au ratat incredibil și scorul a rămas același din minutul 10. 

Partea a doua a început cu o ocazie a belgienilor, urmată însă de o uluitoare șansă de a marca pentru unguri. Szalai, din interiorul careului, a reluat cu capul, după o centrare a lui Dzsudzsak, dar Vermaelen a sărit cu atacantul maghiarilor și a deviat în corner. Courtois era bătut! Alte două ocazii s-au consemnat în contul Ungariei în minutele 66 și 68. Storck a simțit că se poate și a forțat la maximum atacul.


Mișcarea a eșuat, însă, pentru că, din minutul 78, Belgia s-a dezlănțuit și a mai marcat de trei ori prin Batshuayi, Hazard și Carrasco. Asta în timp ce Ungaria și-a mai trecut în cont o mare ratare!

Belgia s-a impus în final cu 4-0 și se pregătește acum pentru duelul cu Țara Galilor, care va decide una dintre semifinalistele acestui Euro 2016.

Ungaria - Belgia 0-4
Au marcat: Alderweireld 10, Batshuayi 78. Hazard 80, Carrasco 90

Ungaria: Kiraly - T. Kadar, Guzmics, Juhasz (Bode 79), Lang - A. Nagy, Gera (Elek 46) - Lovrencsics, Pinter (N. Nikolic 75), Dzsudzsak - Szalai
Selecționer: Bernd Storck

Belgia: Courtois - Meunier, Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen - Nainggolan, Witsel - Mertens (Carrasco 70), De Bruyne, Hazard (Fellaini 81) - R. Lukaku (Batshuayi 76)
Selecționer: Marc Wilmots.

Arbitru: Milorad Mazic
Asistenți: Milovan Ristic și Dalibor Djurdjevic 


LIVE TEXT

Min. 90+2 - FINAL. Ungaria - BELGIA 0-4. Cea mai categorică victorie de la acest turneu final.

Min. 90 - GOOOOOL BELGIA: 0-4, CARRASCO. Contraatac rapid al elevilor lui Vilmots, mijlocașul celor de la Atletico Madrid a preluat foarte bine, a intrat în careu și nu a iertat.

VIDEO CU GOLUL MARCAT DE CARRASCO

Min. 83 - OCAZIE MARE UNGARIA! Szalai, din interiorul careului mare, cam de la 11 metri, a reluat dar puțin peste transversală.

Min. 81 - ULTIMA SCHIMBARE BELGIA. A ieșit Hazard, a intrat FELLAINI.

Min. 80 - GOOOOOL BELGIA: 0-3, HAZARD. Acțiune de atac extrem de rapidă a belgienilor, Hazard a preluat la marginea careului, a venit în centru după care a șutat pe jos, plasat, în stânga lui Kiraly.

VIDEO CU GOLUL MARCAT DE HAZARD

Min. 79 - ULTIMA SCHIMBARE UNGARIA. A ieșit Juhasz, a intrat BODE.

Min. 78 - GOOOOOL BELGIA: 0-2, BATSHUAYI a marcat elegant, din interiorul careului mic, după o pasă foarte bună de pe stânga a lui Hazard.

VIDEO CU GOLUL MARCAT DE BATSHUAYI

Min. 76 - A DOUA SCHIMBARE BELGIA. A ieșit Lukaku, a intrat BATSHUAYI.

Min. 75 - A DOUA SCHIMBARE UNGARIA. A ieșit Pinter, a intrat NEMANJA NIKOLIC

Min. 70 - PRIMA SCHIMBARE BELGIA. A ieșit Mertens, a intrat CARRASCO.

Min. 68 - OCAZIE MARE UNGARIA! Juhasz a reluat cu exteriorul, din interiorul careului, lateral dreapta, dar mingea a trecut foarte puțin de bara din dreapta porții belgienilor. Courtois era bătut!

INFO. În caz de calificare, Vermaelen nu va avea drept de joc cu Țara Galilor.

Min. 68 - CG VERMAELEN pentru un fault comis asupra lui Lovrencsics

Min. 66 - OCAZIE UNGARIA! Pinter l-a evitat elegant pe Witsel, la marginea careului, după care a șutat, Alderweireld a deviat, dar Courtois, atent, a respins de sub bară.

Min. 62 - Fază de atac a celor din reprezentativa Belgiei. Hazard i-a pasat lui Witsel, acesta a prelungit spre Nainggolan și ultimul a pus latul, de la marginea careului, dar mingea s-a dus peste poartă. 

Min. 61 - CG ELEK pentru un fault comis asupra lui Hazard.

Min. 54 - OCAZIE ULUITOARE UNGARIA. Szalai, din interiorul careului, a reluat cu capul, după o centrare a lui Dzsudzsak, dar Vermaelen a sărit cu atacantul maghiarilor și a deviat în corner. Courtois era bătut!

Min. 50 - Bună acțiune de atac a ungurilor, Szalai a primit o pasă în careu, după care a încercat un șut pe colțul scurt, dar a trimis pe lângă.

Min. 48 - CG LANG pentru un fault asupra lui Alderweireld.

Min. 46 - OCAZIE BELGIA! Hazard a făcut ce a vrut cu Lang, pe stânga, după care a șutat pe colțul scurt, dar Kiraly a pus mâna și a respins. A 8-a intervenție a goalkeeperului maghiar din acest meci.

Min. 46 - A început repriza a doua. 

PRIMA SCHIMBARE UNGARIA. A ieșit Gera, a intrat ELEK

Min. 45+1 - PAUZĂ

Min. 42 - OCAZIE URIAȘĂ BELGIA! Mertens, aflat pe linia puntului cu var, rămas singur cu Kiraly, a șutat, dar portarul ungurilor a respins extraordinar.

Min. 41 - OCAZIE UNGARIA! Dzsudzsak a șutat cu stângul, dar mingea a trecut milimetric pe lângă bara din stânga porții lui Courtois.

Min. 39 - OCAZIE UNGARIA! Lovrencsics a șutat foarte bine, de la marginea careului de 16 metri, dar mingea a trecut foarte puțin peste transversala porții lui Courtois.

Min. 35 - BARĂ BELGIA! De Bruyne a executat foarte bine o lovitură liberă, de la aproximativ 25 de metri, dar Kiraly, portarul în vârstă de 40 de ani, a plonjat în aer și a deviat, cu degetele, balonul în bara transversală.

Min. 34 - CG KADAR pentru un fault din spate asupra lui Mertens

Min. 32 - Lukaku a recuperat un balon în propria jumtate, a plecat într-o cursă solitară, i-a pasat scurt lui Vertonghen, a reprimit, apoi și-a continuat cursa incredibilă. a intrat în careu, dar a tras pe lângă.

Min. 30 - De Bruyne a reluat cu capul, din săritură, după o pasă a lui Lukaku, dar fără emoții pentru Kiraly.

Min. 24 - Acțiune impetuoasă a lui Dzsudzsak, autor a două goluri în acel 3-3 de vis cu Portugalia, după care a șutat cu stângul din afara careului, dar Courtois a fost pe fază.

Min. 16 - EMOȚII LA POARTA BELGIEI! Courtois a luftat incredibil la o pasă primită în spate, dar a avut noroc că nu se afla pe spațiul porții, pentru că altfel am fi asistat la golul egalizator.

Min. 15 - OCAZIE BELGIA! Contraatac rapid al elevilor lui Wilmots, De Bruyne a fost lansat pe dreapta, a intrat în careu, dar Kiraly a deviat în corner.

Min. 10 - GOOOOOL BELGIA: 0-1, ALDERWEIRELD. Fundașul central a trimis imparabil cu capul, din interioul careului mic, printre mâinile lui Kiraly, după o lovitură liberă executată de pe stânga de către De Bruyne.

VIDEO cu golul marcat de ALDERWEIRELD

Min. 8 - De Bruyne a șutat e la marginea careului de 16 metri, dar Kiraly a fost din nou la post și a reținut.

Min. 7 - De Bruyne i-a pasat foarte bine în careu lui Lukaku, acesta a preluat pe piept, după care a șutat din întoarcere, dar Kiraly a acordat corner.

Min. 6 - Primul șut pe poartă le-a aparținut ungurilor, dar Courtois a reținut.

Min. 5 - De Bruyne a șutat de la maginea careului de 16 metri, dar peste poarta lui Kiraly.

Min. 1 - A început partida. Lovitura de start le-a aparținut belgienilor.

INFO. Stork a primit o lovitură dură chiar înainte de startul partidei. Kleinheisler, unul dintre cei mai buni jucători ai maghiarilor s-a accidentat la încălzire. De fapt, el era dat pe lista echipelor de start, dar a fost înlocuit în ultima clipă cu Pinter.

foto: uefa.com

Etichete: belgia , euro 2016 , ungaria , optimi euro 2016


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova

Un miliardar german care a fost declarat oficial mort în 2021, la trei ani după ce a dispărut în...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-04-18 at 16.51.31-modified
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu

Nu mai suporta și a vrut să plece gratis de la Real Madrid! Acum a devenit erou, iar soția sa a transmis doar ȘASE cuvinte
lunin
Recunoști personajul? Acum nouă ani era un copil și sărbătorea titlul cu Gigi Becali la Iași, acum e titular la FCSB
WhatsApp Image 2024-04-18 at 15.44.47
Au rămas mască! Ce a purtat la Disneyland, înconjurată de mii de copii, după ce a riscat închisoarea din cauza ținutei
bianca-censori
Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
Screenshot 2024-04-18 at 21.05.58
Recomandările redacției
mujica-munteanu
Neașteptat! Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru Rafa Mujica și Louis Munteanu

ACORD! Zinedine Zidane a bătut palma cu un club uriaș. Mai lipsește doar semnătura
EXCLUSIVE: Zinédine Zidane With His Wife Veronique Shopping At A Home Furnishings Boutique In Milan - 17 Apr 2024
Revenire importantă la FCSB, chiar înaintea derby-ului cu Rapid! Mesaj războinic pentru giuleșteni: ”Locul 1 de la coadă”
FOTBAL:FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (7.04.2024)
Antrenorul din SuperLigă care are ”contract pe viață”! ”Un fel de Alex Ferguson”
FOTBAL: SC OTELUL GALATI - FC UNIVERSITATEA CLUJ, CUPA ROMANIEI BETANO - SEMIFINALA (18.04.2024)
Citește și
OUT înainte de EURO 2024: ”Leziune a ligamentului încrucișat anterior”
S-a accidentat! Fundașul naționalei Germaniei ratează restul sezonului şi prezența la EURO 2024
West Ham United v SC Freiburg - UEFA Europa League - Round of 16 - London Stadium
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Game, set și meci. Zendaya, fabuloasă în ținute inspirate de tenis și noul ei film, la premiere în jurul lumii
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Adrian Mutu, ofertă pe bani grei din străinătate! A cerut un salariu uriaș!
Francezii vin după starul lui FCSB la derby-ul cu Rapid. Gigi Becali cere 6.000.000 de euro pentru transferul imediat
Francezii vin după starul lui FCSB la derby-ul cu Rapid. Gigi Becali cere 6.000.000 de euro pentru transferul imediat
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arăta Sofia Vergara când și-a început cariera de model. Actrița este neschimbată la vârsta de 51 de ani
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac în caz de război
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
De ce Sergiu Nicolaescu era convins că are un fiu? „M-a ales să fiu tatăl copilului ei"
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
El a fost ”regele” radioului românesc, ascultat de întreaga naţiune. Îţi dai seama cine este tânărul din imagine?
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
"Este ireal!" Partidă memorabilă la Stuttgart: jucătoarea care a salvat cinci mingi de meci
Starul unei adversare a României de la EURO 2024 se retrage de la echipa națională
vertonghen

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului
Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie
Digi World
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”