Photo Illustration, Kyiv, Ukraine - 29 Jul 2021
11 arestări pentru postări pline de ură pe Facebook. Anglia a anunţat alte ţări cu privire la 123 de conturi "criminale"
Wembley, London, UK. 12th July, 2021. The Wembley Park station is packed with people as they wait for the train to travel towards central London. 11/07/2021, Marcin Riehs/Pathos Credit: One Up Top Editorial Images/Alamy Live News
UEFA a extins marţi ancheta împotriva Federaţiei engleze de fotbal după finala EURO 2020, cu Italia
Tennis : Us Open 2023 - Aryna Sabalenka - Bielorussie Tennis : US open 2023 - 08/09/23 ChrysleneCaillaud/Panoramic PUBLI
Drama Arynei Sabalenka: tatăl și iubitul ei, foști hocheiști, au murit la aceeași vârstă
Digi Sport 1 Live
Acum
Liga Digi Sport

Video&Foto Ucraina - Austria 0-1, în Grupa C de la EURO 2020. Oaspeții, în optimile de finală, pentru prima dată în istorie

articol scris de Digi Sport
21.06.2021, 20:00

Austria s-a impus în fața Ucrainei, scor 1-0, și s-a calificat în optimile de finală de la EURO 2020.

profimedia-0616973605
Jucătorii Austriei după golul de 1-0 / Foto: Profimedia
  • Baraj EURO: Bosnia si Hertegovina - Ucraina, joi, 21:45, DGS 1

  • WTA Miami Open: Simona Halep - Paula Badosa, 22:00, DGS 1

Austria a dominat jocul aproape în întregime. Reprezentativa Austriei a avut 19 ocazii de gol, în timp ce ucrainienii au avut doar cinci șanse.

Ucraina - Austria 0-1. Oaspeții s-au calificat în optimile de finală de la EURO 2020

Galerie Foto

Golul Austriei a venit în minutul 21, atunci când David Alaba a executat lovitura de la colțul terenului. Balonul a ajuns la Christoph Baumgartner care l-a învins pe Bushchan cu un șut din apropierea porții. Ucraina a avut o șansă bună de a înscrie, în minutul 29, când Shaparenko a trimis bine la poarta lui Bachmann. Goalkeeper-ul a avut o intervenție de excepție și a ținut-o pe Austria în avantaj.

Austria s-ar fi putut desprinde pe tabelă, dar Arnautovic a ratat două șanse de a marca, în minutele 42 și 45+2, când execuțiile sale au fost sub așteptări.


Ucraina ar fi putut egala în minutul 88, când balonul șutat de Roman Yaremchuk a trecut puțin pe lângă poartă.

Clasamentul Grupei C

Ucraina - Austria 0-1. Oaspeții s-au calificat în optimile de finală de la EURO 2020

Min. 90+3: Fluier de final!

Min. 88: Șansă bună pentru Ucraina! Roman Yaremchuk șutează din interiorul careului, dar balonul trece puțin pe lângă poartă.

Min. 76: Marcel Sabitzer șutează de la marginea careului, dar tentativa sa este blocată de apărarea ucraineană.

Min. 57: Schlager are o nouă șansă, șutează de la marginea careului, dar balonul trece mult pe lângă poarta Ucrainei.

Min. 51: Xaver Schlager își încearcă norocul de la marginea careului. Bushchan intervine și îndepărtează pericolul.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+4: Finalul primei reprize!

Min. 45+2: Arnautovic ajunge în posesia balonului în interiorul careului, dar are o nouă execuție slabă, iar portarul intervine fără probleme.

Min. 42: Ocazie imensă pentru Austria! Marko Arnautovic primește o pasă incredibilă în interiorul careului din partea noului intrat Schopf, decide să trimită din prima cu piciorul stâng, dar execuția sa este foarte slabă iar balonul trece mult pe lângă poartă.

Min. 37: Konrad Laimer are șansa să marcheze pentru 2-0. Mijlocașul șutează puternic, dar portarul ucrainean intervine salvator.

Min. 29: Ocazie uriașă pentru Ucraina! Shaparenko șutează la poarta lui Bachmann, dar goalkeeper-ul are o intervenție de excepție și respinge balonul care trece foarte aproape de piciorul lui Yarmolenko.

Min. 21: Gool Austria! David Alaba execută lovitura de la colțul terenului. Balonul ajunge la Christoph Baumgartner care îl execută pe Bushchan cu un șut din apropierea porții.

Min. 11: Ocazie pentru Austria! David Alaba execută lovitura de la colțul terenului, Dragovic ajunge la balon și trimite cu capul peste bara transversală.

Min. 5: Ocazie bună pentru Austria! Marcel Sabitzer preia balonul în interiorul careului și trimite spre poartă, dar defensiva ucrainiană blochează tentativa atacantului.

Min. 1: A început meciul!

Update 18:50 Arena Națională a fost luată cu asalt de suporterii Ucrainei, care au venit să urmărească partida într-un număr mult mai mare decât fanii Austriei.

Galerie Foto

 

UPDATE: Arena Națională s-a cutremurat în momentul în care cele două formații au intonat imnurile. Suporterii i-au acompaniat pe jucătorii și au oferit un spectacol superb.

Update 18:20: Înaintea meciului, spectatorii au format o coadă la centrul de vaccinare. Protocolul de acces pe stadion spune că spectatorii trebuie să aibă efectuat vaccinul sau să prezinte dovada unui test negativ.

WhatsApp Image 2021-06-21 at 18.10.36
Spectatorii au format o coadă la centrul de vaccinare / Foto: Digisport

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

UPDATE 18:00 - Echipele de start:

  • Ucraina: 1. Gheorghi Buschan - 21. Aleksandr Karavaev, 13. Ilia Zabarnyi, 22. Mikola Matvienko, 16. Vitali Mikolenko - 10. Mikola Shaparenko, 5. Serghei Sidorciuk, 17. Aleksandr Zinchenko - 8. Ruslan Malinovski - 7. Andrei Yarmolenko (căpitan), 9. Roman Yaremciuk. Selecţioner: Andrei Shevchenko.
    Rezerve: 12. Andrei Piatov, 23. Anatoli Trubin - 2. Eduard Sobol, 3. Gheorghi Sudakov, 4. Serghei Krivţov, 6. Taras Stepanenko, 11. Marlos, 14. Evgheni Makarenko, 15. Viktor Ţîgankov, 19. Artem Besedin, 24. Aleksandr Timcik, 26. Artem Dovbik.
  • Austria: 13. Daniel Bachmann - 3. Aleksandar Dragovic, 8. David Alaba (căpitan), 4. Martin Hinteregger - 21. Stefan Lainer, 19. Christoph Baumgartner, 23. Xaver Schlager, 24. Konrad Laimer, 10. Florian Grillitsch - 9. Marcel Sabitzer - 7. Marko Arnautovic. Selecţioner: Franco Foda.
    Rezerve: 1. Alexander Schlager, 12. Pavao Pervan - 2. Andreas Ulmer, 5. Stefan Posch, 6. Stefan Ilsanker, 11. Michael Gregoritsch, 15. Philipp Lienhart, 16. Christopher Trimmel, 17. Louis Schaub, 18. Alessandro Schoepf, 20. Karim Onisiwo, 25. Sasa Kalajdzic.

Arbitru: Cuneyt Cakir; arbitri asistenţi: Bahattin Duran, Tarik Ongun (toţi din Turcia); al patrulea oficial: Daniel Siebert; arbitru de rezervă: Jan Seidel (ambii din Germania)
Arbitru video: Massimiliano Irrati (Italia); arbitri asistenţi video: Jose Maria Sanchez, Inigo Prieto, Juan Martinez Munuera (toţi din Spania)
Delegat UEFA: Rotem Kamer (Israel), observator UEFA pentru arbitri: Vitor Melo Pereira (Portugalia)

Cu un egal, și echipa de pe locul trei, adică Austria, ar fi aproape sigură de calificare, deoarece, cu patru puncte, sunt mari șanse ca această să ocupe un loc în primele patru din clasamentul locurilor trei.

Ucraina a urcat pe locul doi după ce a reușit să câștige, tot la București, în fața Macedoniei de Nord, scor 2-1.

Tot la București a obținut și Austria singurul succes din această grupă, 3-1, tot cu Macedonia de Nord. Olanda este sigură de primul loc și de calificarea în faza următoare a competiției, după ce a învins Ucraina și Macedonia.

Acesta ar fi al treilea meci găzduit la București și penultimul de la acest Campionat European. Singurul meci care va mai fi găzduit de București va fi cel din optimi, unde se vor înfrunta câștigătoarea grupei F, adică Franța, Portugalia sau Germania, cu ocupanta locului trei din grupa A, B sau C.

Andryi Shevchenko: ”Ambele echipe înțeleg importanța acestui meci”

În cadrul conferinței de presă premergătoare meciului de la București, Shevchenko a spus că echipa sa va evolua cu ”responsabilitatea de a obține un rezultatul care să îi ofere calificarea”.

"Nu o să ne înţelegem cu Austria să facem egal mâine. Astfel de gânduri pot fi pedepsite. Discuţiile astea să facem un egal trebuie oprite imediat. Nu este corect. Ambele echipe înţeleg importanţa acestui meci.

Noi vom juca cu responsabilitate pentru a obţine un rezultat care să ne ofere calificarea în faza următoare. Atunci când te gândeşti la un egal dinainte, nu vei obţine un rezultat aşa cum ai nevoie. Nu ne gândim dinainte la egal, vom juca să obţinem un rezultat pozitiv pentru noi", a spus Andriy Shevchenko, selecționerul Ucrainei, la conferința de presă.

Etichete: national arena , austria , ucraina , euro 2020 la bucuresti , ucraina - austria


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinși
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinși

Unul dintre cei trei polițiști care l-au găsit în pădure pe băiețelul de doi ani pentru găsirea...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Russian 'Popeye', 23, with bulging biceps from synthol injections is defeated after only three minutes in MMA contest
Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași

Caz de dopaj în SuperLigă! A fost depistat pozitiv: ”Sunt uluit!” Reacția conducerii: ”Am rămas fără cuvinte”
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2024)
Gigi Becali s-a convins, după prima etapă din play-off: "Ea e principala adversară, fără să supăr pe nimeni!"
FOTBAL:PREZENTARE BOGDAN ANDONE LA FCSB (5.06.2019)
Își poate face bagajele! Tottenham și-a anunțat unul dintre fundașii centrali că va fi OUT la vară
Tottenham Hotspur FC v Burnley FC, Tottenham Hotspur Stadium, London, United Kingdom - 05 Jan 2024
"Halep, pusă pe jar!" Ce scrie presa internațională despre primul meci al Simonei după suspendare
MIAMI GARDENS FL - MARCH 15: Simona Halep is seen on the practice court during the 2024 Miami Open at Hard Rock Stadium
Recomandările redacției
Tennis : Us Open 2023 - Aryna Sabalenka - Bielorussie Tennis : US open 2023 - 08/09/23 ChrysleneCaillaud/Panoramic PUBLI
Drama Arynei Sabalenka: tatăl și iubitul ei, foști hocheiști, au murit la aceeași vârstă

Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, numărul 2 WTA, a încetat din viață, fulgerător, la doar 42 de ani.

”Dacă l-ai avea pe Mbappe în fața ta, ce sfat i-ai da?”. Luis Figo a răspuns fără ezitare
Nici n-a stat pe gânduri! Pepe l-a trimis la Real Madrid, Cancelo a dat răspunsul pe loc
FC Barcelona v SSC Napoli: Round of 16 Second Leg - UEFA Champions League 2023/24, Spain - 12 Mar 2024
Albion Rrahmani, tot mai aproape de Benfica! Legendarul fotbalist, ajuns președinte, este cel care îl vrea
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-DINAMO BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (1.09.2023)
Citește și
Decizia radicală luată de Yevgen Konoplyanka, la două luni după ce a fost dat afară de CFR
profimedia-0176766614
Cine e Danny Makkelie, arbitrul care a stârnit controverse la Real - PSG 3-1
FC Internazionale v FC Sheriff: Group D - UEFA Champions League
Hailey Bieber a pozat doar în lenjerie și a pus pozele pe internet. Soția lui Justin Bieber e protagonista unei campanii ultra senzuale
Hailey Bieber a pozat doar în lenjerie și a pus pozele pe internet. Soția lui Justin Bieber e protagonista unei campanii ultra senzuale
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Motivul pentru care Sepsi nu și-ar fi dat viața pe teren cu FCSB. Afacerea care a „mirosit” urât!
Motivul pentru care Sepsi nu și-ar fi dat viața pe teren cu FCSB. Afacerea care a „mirosit” urât!
Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii
Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Destinul crud al Arynei Sabalenka, al cărei iubit a murit azi-noapte. Și-a pierdut și tatăl, la aceeași vârstă
Destinul crud al Arynei Sabalenka, al cărei iubit a murit azi-noapte. Și-a pierdut și tatăl, la aceeași vârstă
Salariu de 9.000 € lunar și multe beneficii. Ce trebuie să faci pentru acești bani și în ce țară?
Salariu de 9.000 € lunar și multe beneficii. Ce trebuie să faci pentru acești bani și în ce țară?
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
A venit "nota de plată" după ce mii de oameni contagioşi s-au îmbulzit la porţile stadionului Wembley la finala EURO 2020
Wembley, London, UK. 12th July, 2021. The Wembley Park station is packed with people as they wait for the train to travel towards central London. 11/07/2021, Marcin Riehs/Pathos Credit: One Up Top Editorial Images/Alamy Live News

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Digi World
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"
Digi Animal World
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat