gigi haz
Exclusiv FCSB a învins-o pe Sepsi, iar Gigi Becali nu s-a mai abținut: ”Hai să fac o aroganță”
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)
Portarul lui Sepsi Sfântu Gheorghe nu are niciun dubiu, după înfrângerea cu FCSB: ”Contează, normal!”
Tennis : Us Open 2023 - Aryna Sabalenka - Bielorussie Tennis : US open 2023 - 08/09/23 ChrysleneCaillaud/Panoramic PUBLI
Drama Arynei Sabalenka: tatăl și iubitul ei, foști hocheiști, au murit la aceeași vârstă
Digi Sport 1 Live
Acum
Liga Digi Sport

FCSB - Hajduk 2-1! Calificare fantastică pentru FCSB! Gnohere i-a salvat pe roș-albaștri! Urmează Rapid Viena

16.08.2018, 23:27

FCSB s-a calificat dramatic în play-off-ul Europa League, după ce a câștigat cu 2-1 în fața lui Hajduk Split, joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în manşa a doua a turului al treilea preliminar al competiţiei.

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-ASTRA GIURGIU, PLAYOFF LIGA 1 BETANO (20.05.2018)
Harlem Gnohere
  • Baraj EURO: Bosnia si Hertegovina - Ucraina, joi, 21:45, DGS 1

  • WTA Miami Open: Simona Halep - Paula Badosa, 22:00, DGS 1

După 0-0 la Split, vicecampioana României s-a impus în faţa a circa 30.000 de spectatori prin ''dubla'' lui Harlem Gnohere (55 - penalty, 90+3), după ce croaţii egalaseră la un moment dat prin Ahmed Said (82).

Croaţii au avut primele situaţii de poartă, însă Bălgrădean a reţinut fără emoţii lovitura slabă de cap a lui Vucur (22), iar Said a şutat la colţul lung, pe lângă ţintă, câteva zeci de secunde mai târziu. FCSB a avut o singură fază periculoasă în prima repriză, în min. 23, încheiată cu un şut-centrare al lui Benzar, pe lângă ţintă.

În repriza secundă, echilibrul s-a rupt după henţul în careu comis de Caktas, iar Gnohere a transformat penalty-ul acordat. La această fază mijlocaşul Nedelcu s-a ales cu nasul spart, lovit din tribună cu un obiect contondent.

Hajduk a forţat egalarea, dar nu şi-a creat ocazii clare de gol. Vucur (61) a şutat de la distanţă, dar pe lângă poartă. Apoi, Bălgrădean (71) a respins salvator din faţa lui Said, cu piciorul, centrarea lui Gyurcso. Roş-albaştrii au avut o şansă (76) prin Man, dar acesta a şutat slab din marginea careului.


Hajduk a egalat în min. 82, când centrare lui Jairo de pe partea dreaptă a fost reluată cu capul de Ahmed Said, de lângă Planic.

A fost rândul vicecampioanei României să se arunce în atac, însă Nedelcu (90+2) a trimis peste poartă cu o lovitură de cap. Golul victoriei a fost marcat de atacantul francez Gnohere (90+3), care a reluat cu capul centrarea Benzar, după ce portarul Posavec a ratat intervenţia.

În play-off, FCSB va juca împotriva celor de la Rapid Viena, la care evoluează şi atacantul român Andrei Ivan şi care a trecut de Slovan Bratislava (1-2, 4-0). Antrenorul Nicolae Dică nu va putea conta pe Florin Tănase şi pe Junior Morais (suspendaţi) în prima manşă cu Rapid Viena.

FCSB - Hajduk Split 2-1
Au marcat: Harlem Gnohere (55 - penalty, 90+3), respectiv Ahmed Said (82).

În prima manşă: 0-0.

FCSB: 34. Cristian Bălgrădean - 20. Romario Benzar, 16. Bogdan Planic, 4. Mihai Bălaşa, 13. Junior Morais - 5. Mihai Pintilii (24. Raul Rusescu, 83), 8. Lucian Filip (6. Dragoş Nedelcu, 15) - 98. Dennis Man, 10. Florin Tănăse (căpitan; 11. Olimpiu Moruţan, 46), 80. Filipe Teixeira - 9. Harlem Gnohere.

Rezerve neutilizate: 99. Andrei Vlad - 7. Florinel Coman, 17. Antonio Jakolis, 23. Ovidiu Popescu.
Antrenor: Nicolae Dică.

Hajduk: 70. Josip Posavec - 17. Josip Juranovic (căpitan), 29. Stipe Vucur, 4. Bozo Mikulic, 3. Borja Lopez (7. Adam Gyurcso, 65) - 24. Stanko Juric (21. Jairo, 56), 10. Mijo Caktas, 5. Hamza Barry - 22. Ahmed Said, 8. Mirko Ivanovski (11. Michele Sego, 73), 31. Andre Fomitschow.

Rezerve neutilizate: 40. Marin Ljubic - 2. Edin Sehic, 15. Ante Palaversa, 34. Ardian Ismajli.
Antrenor: Zeljko Kopic.

Arbitru: Juan Martinez Munuera; arbitri asistenţi: Diego Barbero Sevilla, Cesar Manuel Noval Font; arbitru de rezervă: Mario Melero Lopez (toţi din Spania)
Cartonaşe galbene: Tănase (45+1), Barry (49), Ivanovski (58), Borja Lopez (58), Sego (74), Caktas (78), Junior Morais (86), Rusescu (90+2), Vucur (90+4), Benzar (90+4).


LIVE TEXT

Min. 90+4 - FINAL! FCSB a obținut o calificare dramatică în play-off-ul Europa League, grație ”dublei” lui Gnohere.

Min. 90+2 - GOOOOOL FCSB: 2-1, GNOHERE! ”Bizonul” a marcat cu capul, după o centrare extraordinară a lui Benzar. 

Min. 86 - CARTONAȘ GALBEN MORAIS! Și el va fi suspendat în primul meci din play-off, dacă FCSB se va califica.

Min. 83 - ULTIMA SCHIMBARE FCSB! A ieșit Pintilii, a intrat RUSESCU!

Min. 82 - GOOOL HAJDUK, 1-1, SAID! Croatul a marcat cu o lovitură de cap, din 6 metri, de lângă Planic, după o centrare extraordinară a lui Jairo, de pe stânga. 

Min. 79 - CARTONAȘ GALBEN CAKTAS!

Min. 76 - OCAZIE FCSB! Dennis Man a primit o pasă bună de la Gnohere, care a și făcut un dribling a la Zidane, a trecut ușor spre stânga, după care a șutat cu stângul, dar n-a mai avut forță și portarul a reținut. 

Min. 73 - ULTIMA SCHIMBARE HAJDUK! A ieșit Ivanovski, a intrat SEGO

Min. 65 - A DOUA SCHIMBARE HAJDUK! A ieșit Lopez, a intrat GYURCSO.

INFO. Nedelcu a revenit pe teren cu un bandaj pe nas

Min. 58 - CARTONAȘ GALBEN LOPEZ!

Min. 56 - PRIMA SCHIMBARE HAJDUK! A ieșit Juric, a intrat JAIRO

INFO - Nedelcu se află la margine pentru a primi îngrijiri medicale

MIN. 55 - GOOOOOL FCSB: 1-0, GNOHERE! Francezul a marcat impecabil de la punctul cu var

Min. 53NEDELCU S-A ALES CU NASUL RUPT după ce a fost lovit cu un obiect contondent din tribune! Gest incredibil!

Min. 52 - PENALTY FCSB! Arbitru dictează 11 metri după un henț în careu, la o acțiune a lui Romario Benzar

Min. 49 - CARTONAȘ GALBEN HAMZA, după un cot aplicat lui Gnohere

Min. 48 - Mare ocazie FCSB! Gnohere a ratat șansa de a marca, după o centrare extraordinară a lui Morais, numai că francezul se afla în ofsaid. În aceeasși fază a participat și man, doar că acesta a șutat în portar, însă arbitrul fluierase deja. 

Min. 46 - A început repriza a doua.

PRIMA SCHIMBARE FCSB! A ieșit Florin Tănase, a intrat MORUȚAN

Min. 45+5 - Pauză!

Min. 45+4 - INTERVENȚIE DE ZILE MARI A LUI BĂLGRĂDEAN! Portarul a boxat o centrare din corner a lui Fomitschow

Min. 45+1 - CARTONAȘ GALBEN FLORIN TĂNASE! Căpitanul roș-albaștrilor va fi suspendat în meciul tur din play-off, sigur dacă FCSB se va califica. A fost sancționat pentru un joc periculos la Ivanovski

Min. 44 - OCAZIE FCSB! Contraatac foarte bun al elevilor lui Dică. Faza a plecat de la Pintilii, care l-a deposedat perfect pe Said, chiar pe linia propriului careu de 16 metri. mingea a ajuns la Gnohere, care a încercat un șut tare pe colțul scurt, dar a dat peste poartă. A fost un contraatac cinci contra patru. 

Min. 40 - Teixeira a executat un corner, de pe stânga, extrem de periculos, dar nici Tănase și nici Gnohere n-au reușit să introducă mingea în plasă.

Min. 30 - Probleme medicale și pentru Man. Mijlocașul acuză dureri la ceafă, după duelurile de până acum cu adversarii croați. Extrema a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Min. 27 - Gnohere a protejat foarte bine un balon, cu spatele la poartă, i-a pasat lui Tănase, acesta a preluat, a intrat în careu, după care a încercat un șut la colțul lung, dar a fost blocat.

Min. 23 - A venit și rândul roș-albaștrilor de a ataca poarta croaților. După o fază prelungită, plecată de la Teixeira, care a scos de la linia cornerului în interiorul careului, mingea a juns la Benzar care a încercat un șut la colțul lung, dar mingea s-a dus în aut.

Min. 22 - PRIMA MINGE PE POARTA lui Bălgrădean! Vucur a reluat cu capul, după un corner de pe stânga, dar Bălgrădean n-a avut nicio emoție.

INFO. La meci este prezent și selecționerul Cosmin Contra.

Min. 16 - PRIMA SCHIMBARE FCSB! A ieșit Filip, accidentat, a intrat NEDELCU

Min. 13 - Probleme și pentru Filip! Mijlocașul s-a prăbușit pe teren, cam la 30 de metri de poarta lui Bălgrădean. NU va mai putea continua. 

Min. 11 - Pintilii a primit o lovitură în figură din partea lui Said și a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru a continua. 

Min. 10 - Prima oportunitate de atac a croaților. Said a centrat de pe dreapta spre Fomitschow, dar mingea s-a dus în aut de poartă. 

INFO. În tribuna oficială a Arenei Naționale se află și Cristina Neagu, dar și colegele sale de la CSM București.

Min. 8 - Startul de meci a fost unul destul de prudent pentru ambele formații. Nici FCSB, dar nici Hajduk nu s-a lansat în acțiune periculoase. Ba, chiar, au arătat că sunt preocupate să nu primească gol mai întâi.

INFO. În tribunele Arenei Naționale sunt prezenți la acest meci aproximativ 25.000 de spectatori. Atmosfera este una superbă.

Min. 1 - A început partida!

FCSB - Hajduk e LIVE TEXT aici, începând de la 21:30. Până începe partida, Digi Sport te ține la curent cu cele mai proaspete vești!

UPDATE 20:55. ECHIPELE DE START

FCSB: 34. Cristian Bălgrădean - 20. Romario Benzar, 16. Bogdan Planic, 4. Mihai Bălaşa, 13. Junior Morais - 5. Mihai Pintilii, 8. Lucian Filip - 98. Dennis Man, 10. Florin Tănăse (căpitan), 80. Filipe Teixeira - 9. Harlem Gnohere.

Rezerve: 99. Andrei Vlad - 6. Dragoş Nedelcu, 7. Florinel Coman, 11. Olimpiu Moruţan, 17. Antonio Jakolis, 23. Ovidiu Popescu, 24. Raul Rusescu.
Antrenor: Nicolae Dică. 

Hajduk Split: 70. Josip Posavec - 17. Josip Juranovic (căpitan), 29. Stipe Vucur, 4. Bozo Mikulic, 3. Borja Lopez - 24. Stanko Juric, 10. Mijo Caktas, 5. Hamza Barry - 22. Ahmed Said, 8. Mirko Ivanovski, 31. Andre Fomitschow.

Rezerve: 40. Marin Ljubic - 2. Edin Sehic, 7. Adam Gyurcso, 11. Michele Sego, 15. Ante Palaversa, 21. Jairo, 34. Ardian Ismajli.
Antrenor: Zeljko Kopic. 

ARBITRU: Juan Martinez Munuera
ASISTENȚI: Diego Barbero Sevilla, Cesar Manuel Noval Font:
ARBITRU DE REZERVĂ: Mario Melero Lopez (toţi din Spania).


UPDATE 20:32. Trei jucători de la FCSB, în pericol! În afara faptului că trebuie să facă un meci fără greșeli pentru a obține calificarea, roș-albaștrii s-au mai trezit pe cap și cu o problemă căreia nu i-au dat mare atenție până acum. Trei jucători de bază din trupa lui Nicolae Dică pot rata prezența în manșa tur a play-off-ului Europa League, din cauza cartonașelor galbene. Este vorba despre Eddy Gnohere, Florin Tănase si Junior Morais!

Acestea nu sunt singurele probleme pentru tehnicianul vicecampioanei Ligii 1. Pe lângă cei 3 jucători în pericol de suspendare, și alții pot fi suspendați, de data asta pentru returul din play-off-ul UEL, dacă vor încasa ”galbene” și în această seară, dar și în partida tur din play-off. Aceștia sunt: Bălgrandean, Benzar, Momcilovic, Teixeira, Qaka, Bălașa și Planic.


UPDATE 19:27. ECHIPA DE START A ROȘ-ALBAȘTRILOR

FCSB: Bălgrădean - Romario Benzar, Bălașa, Planic, Junior Morais - Lucian Filip, Pintilii - Dennis Man, Florin Tănase, Teixeira - Gnohere

Rezerve: Andrei Vlad - Dragoș Nedelcu, Florinel Coman, Ovidiu Moruțan, Antonio Jakolis, Ovidiu Popescu, Raul Rusescu

Antrenor: Nicolae Dică.


UPDATE 18:52 Înainte de a se deplasa spre Arena Națională, fanii croați ai celor de la Hajduk au petrecut în Centrul Vechi al Capitalei. Conștienți că prezența lor acolo ar putea genera conflicte, oficialitățile locale au trimis în zonă mai mulți jandarmi echipați ca pentru intervenții adecvate unor situații cu grad ridicat de risc.


UPDATE 18:20 Partida FCSB - Hajduk va avea o miză suplimentară pentru mulți dintre jucători vicecampioanei României, în tribune urmând a fi prezenți scouteri de la multe formații din vestul Europei. Man, Planic și Gnohere sunt principalii vizați de emisarii cluburilor.

Știrea inițială

FCSB - Hajduk Split LIVE TEXT | Pentru trupa lui Nicolae Dică (38 de ani) meciul de joi seară de pe ”Arena Națională” este unul extrem de important, capital putem spune. Tehnicianul vicecampioanei își joacă postul în timp ce jucătorii pot avea mari probleme financiare în cazul în care nu vor reuși să-i elimine pe croați și să se califice în play-off-ul Europa League. 

FCSB - Hajduk LIVE TEXT | Roș-albaștrii nu se gândesc la loviturile de departajare

După 0-0 în Croaţia, Nicolae Dică nu ia în calcul posibilitatea ca duelul cu Hajduk Split să se decidă în urma loviturilor de departajare. De altfel, antrenorul celor de la FCSB a dezvăluit că jucătorii săi nu au exersat execuţiile de la 11 metri, înaintea returului de pe Arena Naţională.

Nu am exersat penalty-uri. Oricum, de obicei se întâmplă ca cei mai buni la antrenamente să rateze în meci. Nici nu m-am gândit că ajungem acolo, sper să rezolvăm calificarea după 90 de minute. Însă am încredere în jucători, avem executanţi foarte buni", a declarat Dică, la conferinţa de presă care a prefaţat partida contra croaţilor.

FCSB - Hajduk LIVE TEXT | Se umple ”Arena Națională”?

Roș-albaștrii se bazează la returul cu croații pe doi factori extrem de importanți. Își doresc un gazon impecabil, pe care să-și poată etala jocul tehnic, dar și tribune arhipline, care să contribuie la o atmosferă incendiară pe toată durata partidei. Până luni se vânduseră 10.000 de bilete, dar acum oficialii vicecampioanei anunță că au scos la vânzare și tichete la inelul 3 de pe Arena Națională, ceea ce înseamnă că la ora de start a partidei vor fi peste 35.000 de spectatori

Șefii vicecampioanei Ligii 1 cred că fanii vor cumpăra multe bilete chiar în ziua partidei, așa că aceștia susțin că Florinel Coman, Moruțan, Tănase și colegii săi vor fi încurajați chiar de peste 40.000 de fani.

Tichetele vor putea fi cumpărate până la ora de start a partidei 

JOI – 10:00 – 21:30

Preturile biletelor disponibile sunt următoarele:

PELUZA – INEL 1 – 20 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 2 – 40 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 PERIFERIC – 40 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 CENTRAL – 60 LEI
VIP 3 – 100 LEI
VIP 2 – 150 LEI
VIP 1 – 200 LEI
LOJA – 500 LEI.

Dacă va trece de turul trei, FCSB va evolua pentru un loc în grupe în compania învingătoarei dintre Slovan Bratislava (Slovacia) şi Rapid Viena (Austria).

FCSB - Hajduk LIVE TEXT | Dică, puncte tari și puncte slabe despre croați

Dică a făcut o analiză complexă a ambelor echipe și a scos în evidență punctele slabe ale echipei sale. Totuși, tehnicianul crede că elevii săi vor putea repeta evoluția bună din a doua repriză a meciului de la Mediaș, cu Gaz Metan, care să le asigure calificarea în ultimul tur preliminar din EL.

"E o partidă foarte importantă, cu un adversar dificil. Am avut un meci tur dificil, de luptă, şi cred că la fel va fi şi mâine. E o echipă cu talie şi agresivă. Sper ca mâine gazonul să arate mai bine decât în tur. Mai rău decât la Split nu cred că poate fi. Sper să fie mai bun decât la meciul cu Iaşi. Dar noi trebuie să fim pregătiţi pentru orice şi să ne calificăm.

Pentru mine nu e diferenţă între un meci de campionat şi unul de UEL, am aceleaşi emoţii. Avem un rezultat de egalitate bun în deplasare, dar mâine trebuie să fim pregătiţi să câştigăm.

Sunt foarte buni la fazele fixe, sunt înalţi, cu talie. La Split am reuşit să-i ţinem, am avut doar o desincronizare în minutul 90. Mâine trebuie să le dăm cât mai puţine faze fixe. Trebuie să avem răbdare la posesie, să fie mai bună decât la Split, să luăm acţiuni unu contra unu în jumătatea lor, în ultimii 35 de metri, şi dacă vom face ce am făcut la Mediaş în repriza a doua, sigur vom avea ocazii şi vom marca", a mai spus antrenorul roş-albaştrilor.

FCSB - Hajduk va fi joi, de la ora 21:30, LIVE TEXT pe digisport.ro și pe m.digisport.ro. În tur, scorul a fost egal, 0-0.

Întrebat de un jurnalist croat de cine se teme dintre jucătorii lui Hajduk, Nicolae Dică a răspuns: "E o echipă de tradiţie, cu jucători buni. De la mijloc în sus au jucători care pot face diferenţa. Ivanovski, Said şi Caktas sunt jucători importanţi care pot face diferenţa pe faza ofensivă".

FCSB - Hajduk LIVE TEXT | Dilemele lui Dică

Dacă la meciul tur, încheiat 0-0, Dică a mizat pe Teixeira în partea stângă de la mijlocul terenului, acum ar putea fi folosit acolo Florinel Coman. Decizia va fi luată însă pe ultima sută de Nicolae Dică, însă șansele cele mai mari le are totuși portughezul.

"E un meci cu miză, cu o încărcătură destul de mare. Cei de acolo știu cum reacționează Florinel Coman. Dar la un astfel de meci ai nevoie de jucători cu experiență, care să mai fi avut astfel de jocuri în picioare și să știe să gestioneze aceste situații. Cred că, în situația în care e FCSB, are jucători cu experiență", a spus Ciprian Marica la Digi Sport, în cadrul emisiunii ”Fotbal Club”.

Raul Rusescu poate fi însă asul din mâneca lui Dică. Atacantul revenit la FCSB a debutat deja în meciul din campionat cu Gaz Metan Mediaș, când a și jucat titular și a fost schimbat după o repriză.

"Sigur că îi lipsesc meciurile în picioare, nu a mai jucat un meci oficial de foarte mult timp și trebuie avut răbdare să-și reintre în formă, să regăsească ritmul de joc. FCSB și-a asumat un risc luându-l pe Rusescu pentru că a lipsit atât de mult timp din circuit; așa că va avea nevoie de timp. Sper ca cei de acolo să aibă răbdare cu el", a spus Ciprian Marica, fost atacant al roș-albaștrilor.

În meciul tur, FCSB a jucat în următoarea formulă:

(4-2-3-1): Bălgrădean - R. Benzar, B. Planic, M. Bălasa, M. Momcilovic - Pintilii, Filip - D. Man, Fl. Tănase, Teixeira - H. Gnohere

Rezerve: A. Vlad - Nedelcu, Fl. Coman, Moruţan

FCSB - Hajduk LIVE TEXT | Cum se va prezenta gazonul?

După 0-0 în Croația, Raul Rusescu (30 de ani) afirmă că roș-albaștrii sunt pregătiți să meargă mai departe.

Atacantul vicecampioanei este convins că elevii lui Dică vor fi ajutați și de gazonul de pe Arena Națională, care este mult superior din punct de vedere al calității celui de la Split.

"Va fi diferit faţă de Split. Sunt convins că va fi diferită calitatea gazonului şi ne va ajuta să jucăm bine şi să dăm goluri. E primoridal să fim în grupele UEL.

Hajduk e o echipă bună, ajutată de gazonul de la Split. Mâine va fi altfel, vom fi gazde şi vom impune ritmul. Suntem pregătiţi să mergem mai departe. Cred că există un mix foarte bun la Steaua, între jucători cu experienţă şi jucători tineri cu foarte mare calitate”, a afirmat Raul Rusescu.

Antonio Jakolis ştie ce strategie trebuie adoptată pentru ca FCSB să o elimine pe Hajduk Split, în turul 3 preliminar din Europa League. Într-un interviu acordat presei din ţara sa, mijlocaşul croat, fost jucător la adversara roş-albaştrilor, spune că e nevoie ca echipa lui Nicolae Dică să fie agresivă şi să preia iniţiativa încă din startul partidei.

"Primul meci s-a jucat într-o atmosferă minunată. Oricât de mult am vorbit cu restul colegilor, tot au fost surprinşi să o vadă. Nu am arătat foarte bine, dar rezultatul de 0-0 lasă deschisă problema calificării. Mâine trebuie să facem un joc mai bun, să avem posesia şi să marcăm. Trebuie să le facem tot ceea ce Hajduk ne-a făcut la Split", a declarat Jakolis pentru dalmatinskiportal.hr.

Fotbalistul de 26 de ani, revenit după un împrumut de un sezon în Cipru, la Apollon, îşi avertizează conaţionaţii că vicecampioana României este într-un moment de formă foarte bun.

"E foarte important pentru noi că am câştigat ultimul meci de campionat, pentru că acum suntem pe locul 2. Ne intrăm uşor-uşor în ritm şi mă aştept la aproximativ 25.000 de oameni în tribune. La fel ca atunci când am jucat împotriva lui Dinamo.

Am văzut la ce sunt buni şi care le sunt slăbiciunile. Acum, depinde de noi să folosim asta mâine. La Split, Torcida i-a ajutat să joace sus şi să fie agresivi, dar am văzut că au multe probleme în campionat. Nu ştiu dacă e vorba despre lipsă de motivaţie sau altceva", a spus Jakolis.

Etichete: fcsb , fcsb europa league , fcsb hajduk , fcsb - hajduk split live text , fcsb hajduk echipe probabile , fcsb hajduk live text , fcsb - hajduk split 2-1


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinși
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinși

Unul dintre cei trei polițiști care l-au găsit în pădure pe băiețelul de doi ani pentru găsirea...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Russian 'Popeye', 23, with bulging biceps from synthol injections is defeated after only three minutes in MMA contest
Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași

Caz de dopaj în SuperLigă! A fost depistat pozitiv: ”Sunt uluit!” Reacția conducerii: ”Am rămas fără cuvinte”
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2024)
Gigi Becali s-a convins, după prima etapă din play-off: "Ea e principala adversară, fără să supăr pe nimeni!"
FOTBAL:PREZENTARE BOGDAN ANDONE LA FCSB (5.06.2019)
Își poate face bagajele! Tottenham și-a anunțat unul dintre fundașii centrali că va fi OUT la vară
Tottenham Hotspur FC v Burnley FC, Tottenham Hotspur Stadium, London, United Kingdom - 05 Jan 2024
"Halep, pusă pe jar!" Ce scrie presa internațională despre primul meci al Simonei după suspendare
MIAMI GARDENS FL - MARCH 15: Simona Halep is seen on the practice court during the 2024 Miami Open at Hard Rock Stadium
Recomandările redacției
Tennis : Us Open 2023 - Aryna Sabalenka - Bielorussie Tennis : US open 2023 - 08/09/23 ChrysleneCaillaud/Panoramic PUBLI
Drama Arynei Sabalenka: tatăl și iubitul ei, foști hocheiști, au murit la aceeași vârstă

Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, numărul 2 WTA, a încetat din viață, fulgerător, la doar 42 de ani.

”Dacă l-ai avea pe Mbappe în fața ta, ce sfat i-ai da?”. Luis Figo a răspuns fără ezitare
Nici n-a stat pe gânduri! Pepe l-a trimis la Real Madrid, Cancelo a dat răspunsul pe loc
FC Barcelona v SSC Napoli: Round of 16 Second Leg - UEFA Champions League 2023/24, Spain - 12 Mar 2024
Albion Rrahmani, tot mai aproape de Benfica! Legendarul fotbalist, ajuns președinte, este cel care îl vrea
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-DINAMO BUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET (1.09.2023)
Citește și
Exclusiv Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB: ”Am semnat, am avut o convenție”
Exclusiv Gigi Becali a spus de ce Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză în meciul cu Sepsi: ”La revedere”
gigibecali4
Hailey Bieber a pozat doar în lenjerie și a pus pozele pe internet. Soția lui Justin Bieber e protagonista unei campanii ultra senzuale
Hailey Bieber a pozat doar în lenjerie și a pus pozele pe internet. Soția lui Justin Bieber e protagonista unei campanii ultra senzuale
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Motivul pentru care Sepsi nu și-ar fi dat viața pe teren cu FCSB. Afacerea care a „mirosit” urât!
Motivul pentru care Sepsi nu și-ar fi dat viața pe teren cu FCSB. Afacerea care a „mirosit” urât!
Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii
Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Destinul crud al Arynei Sabalenka, al cărei iubit a murit azi-noapte. Și-a pierdut și tatăl, la aceeași vârstă
Destinul crud al Arynei Sabalenka, al cărei iubit a murit azi-noapte. Și-a pierdut și tatăl, la aceeași vârstă
Salariu de 9.000 € lunar și multe beneficii. Ce trebuie să faci pentru acești bani și în ce țară?
Salariu de 9.000 € lunar și multe beneficii. Ce trebuie să faci pentru acești bani și în ce țară?
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Laszlo Dioszegi ”a tunat” după FCSB - Sepsi: ”Am văzut o neputință totală” + avertisment pentru covăsneni
dyoszegy1

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Digi World
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"
Digi Animal World
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat