profimedia-0856912725
Bayer Neverlosen! "Farmaciștii" erau conduși în minutul 90+3, dar ce s-a întâmplat apoi va rămâne în istorie
Sevilla FC v AS Roma, Europa League Final, Football
Europa League, retur ”optimi” | Liverpool - Sparta Praga 6-1 / Bayer Leverkusen - Qarabag 3-2. Toate echipele calificate
George Becali to Sell FCSB Soccer Team, Bucharest, Romania - 24 Apr 2023
Ofertă de ȘASE milioane de euro! Gigi Becali a dat răspunsul pe loc: ”Cu Dumnezeu nu negociezi”
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

FCSB - Milsami Orhei 2-0! Florin Tănase a realizat ”dubla”! Filip, eliminat la 11 minute după ce-a intrat

11.07.2019, 23:27

FCSB a învins echipa moldoveană Milsami Orhei cu scorul de 2-0 (1-0), joi seara, pe Stadionul ''Marin Anastasovici'' din Giurgiu, în prima manşă a turului întâi preliminar al Europa League.

FCSB
LIVE TEXT Milsami - FCSB (20:00), în turul 1 preliminar din Europa League
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

La primul meci oficial al sezonului, FCSB nu a avut emoţii cu Milsami Orhei. La Giurgiu, căpitanul Florin Tănase a deschis rapid scorul în întâlnirea cu moldovenii. Mingea trimisă de Tănase din colţul careului de 16 metri a prins pământul şi l-a păcălit pe portarul advers.

Repriza a doua a început identic: Tănase a dus scorul la 2-0 după un contraatac al roş-albaştrilor. Seara perfectă a echipei lui Bogdan Andone a fost umbrită de eliminarea lui Lucian Filip și de accidentarea lui Dennis Man. Trimis pe teren în minutul 62, mijlocaşul a primit două cartonaşe galbene şi şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică după numai zece minute.

Hora a fost aproape de golul meciului, dar mingea a ocolit poarta. (84). În prelungiri, a fost rândul portarului Vlad să se remarce, iar FCSB - Milsami s-a încheiat 2-0.

FCSB - Milsami Orhei 2-0 
A marcat: Florin Tănase 12 și 56
5.000 spectatori, (Stadion Giurgiu)


FCSB: 99. Andrei Daniel Vlad - 70. Claudiu Belu-Iordache, 17. Iulian Cristea, 16. Bogdan Planic, 28. Mihai Roman I - 26. Răzvan Oaidă (8. Lucian Filip, 62), 6. Dragoş Nedelcu, 10. Florin Tănase (căpitan) - 98. Dennis Man (23. Ovidiu Popescu, 79), 21. Ioan Hora, 7. Florinel Coman (22. Cristian Dumitru, 90+5)

Rezerve neutilizate: 34. Cristian Bălgrădean - 25. Ovidiu Perianu, 29. Robert-Andrei Ion, 30. Laurenţiu Constantin Ardelean.
Antrenor: Bogdan Andone.

Milsami: 31. Anatol Chirinciuc - 21. Sergiu Platică, 14. Artur Crăciun, 23. Vadim Bolohan (căpitan), 4. Vasile Jardan - 22. Andrei Rusnac, 84. Alexandru Onica - 16. Alexandru Antoniuc, 10. Gheorghe Andronic, 98. Victor Stînă (9. Maxim Antoniuc, 84) - 15. Sergiu Nazar (7. Veaceslav Zagaevschii, 60).

Rezerve neutilizate: 12. Vladislav Butuc - 8. Artur Pătraş, 17. Oleg Martin, 19. Guorguy Ba.
Antrenor: Veaceslav Rusnac.

Arbitru: Kristoffer Hagenes; arbitri asistenţi: Magnus Lundberg, Anders Olav Dale; al patrulea oficial: Trygve Kjensli (toţi din Norvegia).
Cartonaşe galbene: Plătică 33, Crăciun 58, Filip 64, 72, Jardan 69.
Cartonaş roşu: Filip 72.


LIVE TEXT

Min. 90+6 - FINAL! FCSB - Milsami Orhei 2-0!

Min. 90+5 - ULTIMA SCHIMBARE FCSB! A ieșit Coman, a intrat CRISTIAN DUMITRU (17 ANI)!

Min. 90+1 - INTERVENȚIE PROVIDENȚIALĂ A LUI VLAD! Portarul roș-albaștrilor a scos o minge pe care scria autogol, după o deviere nefericită a lui Planic.

Min. 88 - OCAZIE FCSB! Coman a primit o pasă de peste 60 de metri direct de la portarul Vlad, a preluat excelent pe stânga, a înaintat în careu, după care a încercat o reluare la colțul lung, dar pe lângă poartă.

Min. 85 - OCAZIE FCSB! Altă mare ocazie. Hora a scăpat singur pe zonă centrală, s-a dus puțin în dreapta și pentru că nu mai avea suflu i-a pasat lui Ovidiu Popescu. Acesta, din zonă centrală, a preferat un șut, deși era Coman liber în stânga și mingea, deviată, a ielșit în aut.

Min. 84 - OCAZIE FCSB! Hora, bine deschis la jumătatea terenului, a vrut să profite de ieșirea portarului și a șutat de la peste 30 de metri, milimetric pe lângă poartă.

Min. 83 - A DOUA SCHIMBARE MILSAMI! A ieșit Stînă, a intrat MAXIM ANTONIUC!

Min. 78 - A DOUA SCHIMBARE FCSB! A ieșit Denis Man, dar pe picioare, totuși, a intrat OVIDIU POPESCU!

Min. 78 - PROBLEME LA FCSB! Dennis Man s-a accidentat și nu mai poate juca. O altă lovitură pentru Bogdan Andone, după eliminarea lui Filip

MIN. 72 - FCSB A RĂMAS ÎN 10! FILIP A FOST ELIMINAT! Mijlocașul a primit al doilea galben, la 11 minute după ce a intrat, și a primit cartonașul roșu!

Min. 71 - OCAZIE FCSB! Coman a executat bine o lovitură liberă, zonă centrală, de la 18 metri, dar portarul a ghicit colțul și a respins în lateral.

Min. 70 - CARTONAȘ GALBEN JARDAN! A fost un fault la Man.

Min. 65 - OCAZIE MARE FCSB! Roș-albaștrii au mai reușit o fază similară cu cea de la gol, cu Tănase pe post de servant, numai că mingea trimisă de Nedelcu, pe jos, plasat, din interiorul careului, a fost respinsă in-extremis de portar în corner.

Min. 64 - CARTONAȘ GALBEN LUCIAN FILIP! Mijlocașul a fost avertizat pentru un fault din spate.

Min. 61 - PRIMA SCHIMBARE FCSB! A ieșit Oaidă, a intrat FILIP!

Min. 60 - PRIMA SCHIMBARE MILSAMI! A ieșit Nazar, a intrat ZAGAEVSCHII!

Min. 57 - CARTONAȘ GALBEN CRĂCIUN! A fost sancționat pentru un fault la Tănase, la mijlocul terenului, aproape de margine, pe stânga.

MIN. 56 - GOOOOOL FCSB: 2-0, FLORIN TĂNASE! Fază de manual realizată de roș-albaștri. Totul a plecat de la Nedelcu, care a recuperat foarte bine în propria jumătrate, apoi Roman a preluat și a continuat faza. Roman i-a pasat în față lui Coman, acesta a trimis în centru lui Hora. Atacantul a preluat din primăa, după care a schimbat direcția pe dreapta, în diagonală, spre Man. Extrema a pasat din prima în careu de unde Tănase a marcat, cu un șut din prima!

Min. 46 - A început repriza a doua!

Min. 45+1 - PAUZĂ la Giurgiu!

Min. 38 - OCAZIE FCSB! Nedelcu a șutat, cu efect, de la peste 30 de metri și mingea a trecut destul de aproape de vinclul porții din stânga porții al celor de la Milsami.

Min. 37 - FCSB PUTEA PRIMI PENALTY! Coman a intrat în careu, după o fază impetuoasă, dar a căzut după un duel cu Bolohan. Arbitrul a făcut semn că nu a fost nimic.

Min. 35 - Man a șutat de la mare distanță, dar peste poartă.

Min. 33 - CARTONAȘ GALBEN MIHAI PLĂTICĂ! A fost sancționat pentru un fault asupra lui Coman.

Min. 30 - OCAZIE FCSB! Cristea, de la marginea careului de 16 metri, complet nemarcat, după o fază prelungită, lateral dreapta, a încercat să marcheze pe colțul scurt, dar portarul s-a opus golului de 2-0. Faza a plecat de la Tănase, care a centrat foarte bine de pe stânga, în careul celor de la Milsami.

Min. 14 - Belu a centrat perfect de pe dreapta, iar Man a încercat o reluare cu capul, de pe linia careului de 6 metri, dar a trimis peste poartă. În săritură, Man s-a lovit cap în cap cu un adversar, a căzut, dar a continuat fără a primi îngrijiri medicale.

MIN. 12 - GOOOOOL FCSB: 1-0, FLORIN TĂNASE! ”Decarul” roș-albaștrilor a deschis scorul cu un șut de la marginea careului de 16 metri, lateral dreapta. Șutul în cross nu i-a dat nicio șansă portarului de la Milsami.

Min. 6. - Coman, după o acțiune personală pe partea stângă, a intrat în centru, i-a pasat lui Hora, acesta a preluat elegant printr-un lob, a pivotat, după care a intrat în careu, dar s-a complicat și faza s-a stins.

Min. 1 - A început partida de la Giurgiu. Lovitura de start le-a aparținut celor de la Milsami.

UPDATE Ora 21:28. Fotbaliștii celor de la FCSB au pătruns pe terenul de la Giurgiu. Roș-albaștrii vor evolua, cu această ocazie, și în noul echipament de joc.

UPDATE Ora 20:50. ECHIPELE DE START

FCSB: 99. Andrei Daniel Vlad - 70. Claudiu Belu-Iordache, 17. Iulian Cristea, 16. Bogdan Planic, 28. Mihai Roman I - 26. Răzvan Oaidă, 6. Dragoş Nedelcu, 10. Florin Tănase (căpitan) - 98. Dennis Man, 21. Ioan Hora, 7. Florinel Coman

Rezerve: 34. Cristian Bălgrădean - 8. Lucian Filip, 22. Cristian Dumitru, 23. Ovidiu Popescu, 25. Ovidiu Perianu, 29. Robert-Andrei Ion, 30. Laurenţiu Constantin Ardelean. 
Antrenor: Bogdan Andone.

MILSAMI: 31. Anatol Chirinciuc - 4. Vasile Jardan, 14. Artur Crăciun, 23. Vadim Bolohan (căpitan), 21. Sergiu Platică - 22. Andrei Rusnac, 84. Alexandru Onica - 16. Alexandru Antoniuc, 10. Gheorghe Andronic, 98. Victor Stîna - 15. Sergiu Nazar. 

Rezerve: 12. Vladislav Butuc - 7. Veaceslav Zagaevschii, 8. Artur Pătraş, 9. Maxim Antoniuc, 17. Oleg Martin, 19. Guorguy Ba.
Antrenor: Veaceslav Rusnac

Arbitru: Kristoffer Hagenes
Arbitri asistenţi: Magnus Lundberg, Anders Olav Dale
Arbitru de rezervă: Trygve Kjensli (toţi din Norvegia). 

Foto. captură ProTV.


UPDATE Ora 20:06. Echipa de start a FCSB: Vlad - Cl. Belu, I. Cristea, Planic, M. Roman - Oaidă, Nedelcu, Fl. Tănase - D. Man, I. Hora, Fl. Coman
Rezerve: Bălgrădean - L. Filip, C. Dumitru, Ov. Popescu, Perianu, R. Ion, Ardelean.

Antrenor: Bogdan Andone


Bogdan Andone are probleme mari de lot, înainte de debutul într-un meci oficial pe banca FCSB. Roș-albaștrii vor juca joi cu Milsami Orhei în turul întâi preliminar din Europa League. Tehnicianul a trimis o listă de 22 de jucători la UEFA.

Gnohere și Momcilovic sunt singurii care nu s-au regăsit pe acea listă, din lotul FCSB. Totuși, dintre cei trecuți pe listă, Andone nu se va putea baza pe trei dintre jucători. Este vorba despre Moruțan, Pintilii și Stan, aceștia fiind accidentați sau nerefăcuți complet.

FCSB - Milsami Orhei LIVE TEXT | Cum ar putea arăta FCSB cu Milsami:

Bălgrădean (Vlad) - Belu, Planic, Cristea, Roman - Oaidă, Filip, Tănase - Man, Hora, Coman

FCSB - Milsami Orhei LIVE TEXT | Lotul FCSB, pentru dubla cu Milsami

  • Portari: Cristi Bălgrădean, Andrei Vlad și Răzvan Ducan
  • Fundași: Claudiu Belu, Mihai Bălașa, Bogdan Planic, Iulian Cristea, Alexandru Stan, Ovidiu Perianu
  • Mijlocași: Mihai Pintilii, Lucian Filip, Dragoș Nedelcu, Olimpiu Moruțan, Ovidiu Popescu, Mihai Roman, Răzvan Oaidă, Robert Ion
  • Atacanți: Florin Tănase, Dennis Man, Florinel Coman, Ioan Hora, Cristian Dumitru

FCSB - Milsami Orhei LIVE TEXT | Roș-albaștrii au fani mulți în Moldova

Cei din gruparea moldoveană au venit cu temele făcute la București și știu multe despre echipa roș-albastră. Moldovenii cred că o eventuală calificare a lor în turul 2 ar fi o mare surpriză.

Antrenorul Veaceslav Rusnac și-a ales preferații din rândul jucătorilor de la FCSB. "Știu că acest club este unul cu o istorie mare, care la noi în țară este foarte iubit. La noi, mulți sunt fanii lor și foarte multă lume s-a bucurat ca noi jucăm cu ei.

Îmi plac foarte mult cei doi fundași centrali, sunt calmi, încep bine atacurile. De asemenea, îmi place foarte mult Florin Tănase", a declarat tehnicianul la conferința de presă.

FCSB - Milsami Orhei LIVE TEXT | Gigi Becali a anunțat două transferuri în ziua meciului

Gigi Becali a anunțat două transferuri chiar în ziua meciului. Ionuț Vînă a semnat deja un contract pe cinci ani cu FCSB, iar roș-albaștii vor plăti 750.000 de euro, plus 10% dintr-un eventual transfer.

Thierry Moutinho negociază cu Mihai Stoica. "Eu am vrut să-l iau când era la CFR că mi-a plăcut atunci când l-am văzut. L-am şi întrebat pe Meme unde este Moutinho, care e treaba cu el? Păi, a rămas liber, mi-a spus el. Şi atunci am negociat, dar e treaba lui Meme (n.r. directorul sportiv Mihai Stoica)", a declarat patronul FCSB-ului la Digi Sport Matinal".

Moutinho este jucător de picior stâng şi se pretează pe poziţia de inter stânga în sistemul 4-3-3, pe care Bogdan Andone vrea să-l implementeze la FCSB.

FCSB va juca cu Milsami în primul tur preliminar din Europa League. Partida se va disputa pe 11 iulie, la Giurgiu, de la ora 21:30, iar returul va avea loc o săptămână mai târziu, în Moldova, la Orhei, de la ora 20:00. Ambele partide vor putea fi urmărite în format livetext pe digisport.ro.

Etichete: fcsb europa league , fcsb live text , fcsb milsami orhei , fcsb mislami europa league


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Hammer time”: O bombă de fabricație franceză lansată de ucraineni distruge o clădire plină de militari ruși
„Hammer time”: O bombă de fabricație franceză lansată de ucraineni distruge o clădire plină de militari ruși

Militarii ucraineni au publicat imagini cu distrugerea unei clădiri în care se refugiaseră mai...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația
aza3
Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Recomandările redacției
George Becali to Sell FCSB Soccer Team, Bucharest, Romania - 24 Apr 2023
Ofertă de ȘASE milioane de euro! Gigi Becali a dat răspunsul pe loc: ”Cu Dumnezeu nu negociezi”

Liverpool este gata să plătească 60.000.000€ pentru ”noul Mohamed Salah”
Egypt v Croatia - FIFA Series 2024 Egypt, Cairo - 27 Mar 2024
I-a spus clar iubitului său să schimbe echipa: ”Ar fi ideal”. I-a găsit și un nou club
diletta-leotta
Răsturnare de situație! Xabi Alonso a decis unde va antrena în sezonul viitor
profimedia-0858750927
Citește și
Xabi Alonso e sigur! Ce echipă vede favorită la câștigarea Europa League: o poate întâlni în finală
Fussball, Europa League, Deutschland, Herren, Saison 2023/2024, Achtelfinale Rückspiel, BayArena Leverkusen, Bayer Lever
Știm sferturile de finală UEFA Europa League! Cu cine au picat Liverpool, AC Milan și Bayer Leverkusen
profimedia-0849782741
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Accidentare la FCSB! Titularul ”s-a rupt" și ar putea rata tot sezonul!
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Prima apariție a lui Gigi Becali, după ce a ținut post negru 5 zile! Cum arată: ”Dacă mănânci mult, te uiți după femei”
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Ungaria introduce vinieta de o zi. Cât costă și de ce nu merită să o cumperi?
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Lovitură pentru Simona Halep! Românca a primit "interzis" la turneul favorit al Mariei Șarapova
Lovitură pentru Simona Halep! Românca a primit "interzis" la turneul favorit al Mariei Șarapova
Qarabag i-a avut de 3 ori ”în mână” pe regii din Bundesliga! Câte goluri a marcat Leverkusen în prelungiri
Bayer 04 Leverkusen vs Qarabag FK - UEFA Europa League

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale