Captură de ecran 2024-03-23 154538
Vlad Chiricheș a revenit pe teren! FCSB, rezultat surprinzător cu Gloria Buzău
gigibecali5
Gigi Becali, ”pus la zid” după ultima decizie luată la FCSB: ”Îți dai seama ce se întâmplă?”
WhatsApp Image 2024-03-15 at 20.40.20
Gică Hagi are oferta pe masă! Agentul a plecat să negocieze contractul
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

FCSB - Rapid Viena 2-1. România e OUT din Europa! Cea mai amară victorie a steliștilor, care au sperat până la capăt

30.08.2018, 21:00

Victoria cu 2-1 de pe Arena Națională din returul cu Rapid Viena a fost insuficientă pentru FCSB, care a ratat calificarea în grupele UEFA Europa League. Harlem Gnohere și Mihai Roman au semnat golurile vicecampioanei României, în timp ce austriecii au punctat cu autogolul lui Bălașa, după o eroare a lui Andrei Vlad.

Balasa FCSB - Rapid Viena
  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

LIVE TEXT

Min. 90+3: Fluier final! FCSB - Rapid Viena 2-1. Vicecampioana României ratează calificarea în grupele Europa League și România rămâne fără vreo echipă în competițiile internaționale în acest sezon. 

Min. 90+1: Eliminare la FCSB! Mihai Bălașa a primit al doilea cartonaș galben și automat pe cel roșu. A prins în mână o minge înaltă, apoi a avut un mic conflict cu un adversar. 

Min. 90: Trei minute de prelungiri. 


Min. 90: Tensiune mare pe Arena Națională. Gnohere s-a luat la harță cu câțiva jucători de la Rapid Viena. 

Min. 89: Ultima schimbare la Rapid Viena: iese Murg și intră Martic.

Min. 88: Presiune extraordinară exercitată de FCSB în preajma careului austriac.

Min. 86: Ocazie imensă pentru FCSB! Rusescu a primit mingea la 15 metri, a pivotat și a șutat puternic, cu dreptul, dar portarul Strebinger a respins în corner cu un reflex de zile mari.

Min. 85: Ultima schimbare la FCSB: iese Filip (mijlocaș la închidere) și intră Dennis Man (mijlocaș ofensiv).

Min. 83: Bară pentru Rapid Viena! Andrei Ivan a făcut o fază încântătoare, a trecut mingea peste Planic și a pătruns în careu. Șutul său a fost respins de Vlad în bară și mingea a revenit în teren, de unde steliștii au reușit să respingă.

Min. 76: A doua schimbare și la Rapid Viena: iese Potzmann și intră Hofmann.

Min. 74: A doua schimbare la FCSB: iese Mihai Roman și intră Florinel Coman.

Min. 70: Joc destul de echilibrat în această perioadă, după ce Rapid Viena a redus din diferență.

Min. 66: Ocazie pentru Rapid Viena! Alar a fost față în față cu portarul Vlad, care a reușit să "ciupească" pasa decisivă pentru un jucător aflat în fața porții. Corner pentru vienezi.

Min. 65: Schimbare la Rapid Viena: iese Muldur și intră Auer.

Min. 63: GOOOOL Rapid Viena! Autogol marcat de Bălașa! Portarul Vlad a intervenit greșit și a scos o minge venită din lovitură liberă, care ar fi trecut pe lângă poartă. Un jucător de la Rapid Viena a recentrat, apoi a venit un șut din cădere, iar Bălașa, aflat pe linia porții, a trimis în plasă, în încercarea de a respinge. La acest scor, FCSB este eliminată din Europa.

Min. 59: Ocazie pentru FCSB! Rusescu a primit o centrare de pe dreapta, dar puternica sa lovitură de cap s-a dus cu puțin peste poartă.

Min. 58: Semi-ocazie pentru Rapid Viena! Andrei Ivan a primit o minge în spatele apărătorilor de la FCSB, dar nu a reușit să reia convingător din centrul careului și portarul Vlad a reținut cu siguranță.

Min. 56: Șut slab trimis pe poartă de Knasmullner, cu un voleu de la peste 20 de metri, în urma unei acțiuni a lui Adrei Ivan. Mingea s-a dus pe direcția lui Andrei Vlad, care a prins fără probleme.

Min. 55: Gnohere e peste tot! Atacantul francez a respins, de această dată, din propriul careu, o centrare dintr-o lovitură liberă a austriecilor.

Min. 53: Cartonaș galben pentru Teixeira, care a încercat să îi fure mingea portarului austriecilor, care tocmai degaja din mână.

Min. 52: Încă o șansă de gol pentru FCSB! Roman a centrat dintr-o lovitură liberă de pe dreapta, pentru lovitura de cap a lui Gnohere, care s-a dus pe direcția portarului Strebinger, care a prins fără probleme.

Min. 48: Ocazie mare pentru FCSB! Gnohere a scăpat singur cu portarul, a pătruns în careu și a fost ajuns de un apărător al oaspeților, care i-a blocat șutul din centrul suprafeței de pedeapsă. Francezului i-a revenit mingea și a încercat un lob pentru a profita de ieșirea portarului, dar a trimis peste poartă.

Min. 47: Cartonaș galben pentru Muldur, după un fault asupra lui Teixeira, la circa 30 de metri de poarta vieneză.

Min. 46: Începutul reprizei secunde.

Min. 45+3: Pauză la București, acolo unde FCSB conduce cu 2-0 în fața lui Rapid Viena. La acest scor, FCSB este calificată în grupele UEFA Europa League. 

Min. 45+2: GOOOOL FCSB! Abia intrat pe teren, Rusescu a centrat de pe stânga, iar Mihai Roman a reluat cu capul din plonjon. Mingea a fost deviată de un apărător al vienezilor, dar se ducea pe poartă, astfel că mijlocașul bucureștenilor este creditat cu golul.

Min. 45+1: Cartonaș galben pentru Mihai Roman, din cauza unei intrări prin alunecare cu ambele picioare înainte, asupra lui Schwab, în tușă.

Min. 45: Schimbare la FCSB: iese Florin Tănase - accidentat - și intră Raul Rusescu. Noul căpitan, după ieșirea lui Tănase, este Bălașa.

Min. 44: Florin Tănase s-a accidentat după un fault al lui Barac, din minutul 35.

Min. 41: Fază periculoasă a lui Rapid Viena în careul bucureștenilor. Ivan a primit o centrare de pe dreapta, a preluat și a încercat să reia spectaculos, dar nu i-a ieșit execuția și a dat pe lângă minge, fără să reușească să șuteze către poartă.

Min. 39: Gnohere primește mingea din nou în careul vienez, dar acțiunea lui este oprită, pentru că arbitrul a considerat că atacantul francez a faultat. 

Min. 35: Cartonaș galben pentru Barac, după un fault asupra lui Florin Tănase, care acuză dureri, în urma intervenției croatului de la Rapid Viena.

Min. 35: Șutul lui Knasmuller, din lovitura liberă indirectă din careul lui FCSB, a fost blocat de zidul format din jucătorii roș-albaștrilor. Vicecampioana României a scăpat de emoții la această fază.

Min. 34: Greșeală mare a portarului Andrei Vlad și lovitură liberă indirectă pentru Rapid Viena, din careul lui FCSB! Pintilii a pasat înapoi, Bălașa a lăsat mingea pentru portar, care a prins mingea în brate. Arbitrul a dictat lovitură liber indirectă din careul bucureștenilor.

Min. 32: Cartonaș galben pentru Potzmann! Apărătorul de bandă a oprit cu un fault cinic un contraatac purtat de Mihai Roman și a fost avertizat de arbitrul Michael Oliver.

Min. 30: Pintilii a fost faultat de Auer în dreapta careului. 

Min. 27: FCSB rămâne în atac și pare să stăpânească mijlocul terenului în această seară. 

  • În tribunele Arenei Naționale sunt aproximativ 35.000 de spectatori, care creează o atmosferă încinsă pe cel mai mare stadion al țării.

Min. 23: Cartonaș galben pentru Romario Benzar! Fundașul dreapta a primit primul avertisment al meciului, pentru o intrare dură din spate asupra lui Andrei Ivan, care îi trecuse mingea printre picioare, în apropierea careului bucureștean. 

Min. 16: Primele emoții la poarta lui FCSB! Alar a șutat din afara careului pe direcția portarului Andrei Vlad, care nu a putut prinde din prima, dar a avut noroc, pentru că mingea care i-a ricoșat din brațe nu a intrat în poartă, iar el a putut să o prindă, din a doua încercare.

Min. 11: GOOOOL FCSB! Harlem Gnohere a dat lovitura și a deschis scorul în fața lui Rapid Viena. Pasa decisivă i-a aparținut lui Mihai Roman, care a centrat de pe dreapta.

Min. 10: Momente bune de joc pentru FCSB, care pare să aibă un plus în acest start de meci. 

Min. 3: Steliștii au o primă fază periculoasă, pornită de la un contraatac purtat pe dreapta de Roman, dar pasa decisivă l-a găsit pe Gnohere în ofsaid.

Min. 1: Fluier de start al meciului dintre FCSB și Rapid Viena, din returul play-off-ului Europa League. Austriecii s-au impus în manșa întâi cu 3-1. Atmosfera din tribunele Arenei Naționale este foarte fierbinte. Fanii vicecampioanei din Liga 1 au realizat și o scenografie pentru care au folosit un imens steag al României la Tribuna 2, iar la peluză au arborat un banner prin care aminteau de calificările obținute în fața Valenciei sau a lui Ajax Amsterdam.

Echipele de start:

FCSB (4-2-3-1): Vlad - Benzar, Planic, Bălașa, Stan - Pintilii, Filip - Roman, Tănase, Teixeira - Gnohere;
Rezerve: Bălgrădean, Nedelcu, Coman, Morais, Ov.Popescu, Rusescu, Man;
Antrenor: Nicolae Dică;

Rapid Viena (4-2-3-1): Strebinger - Muldur, Sonnleitner, Barac, Porzmann - Schwab, Ljubicic - Murg, Knasmullner, Ivan - Alar;
Rezerve: Knoflach, Hofmann, Auer, Malicsek, Kostic, Martic, Guillemenot;
Antrenor: Goran Djuricin.


UPDATE 21:04: Reporterul Digi Sport Radu Drăguț aduce ultimele amănunte de la Arena Națională. 

UPDATE 19:51 Echipa de start a FCSB. Dică a respectat la milimetru ceea ce a anunțat Becali în direct la Digi Sport.

FCSB (4-2-3-1): Vlad - Benzar, Planic, Bălașa, Stan - Pintilii, Filip - Roman, Tănase, Teixeira - Gnohere

Rezerve: Bălgrădean, Nedelcu, Coman, Morais, Ov.Popescu, Rusescu, Man

Echipa de start a austriecilor. Andrei Ivan este titular:

Rapid Viena (4-2-3-1): Strebinger - Muldur, Sonnleitner, Barac, Porzmann - Schwab, Ljubicic - Murg, Knasmullner, Ivan - Alar

Rezerve: Knoflach, Hofmann, Auer, Malicsek, Kostic, Martic, Guillemenot


UPDATE 19:10 Gazonul nu arată tocmai rău înainte de meci, însă foarte probabil el va ceda. Nu întâlmplător, FCSB a decis să mute partida cu Botoșani, de etapa viitoare, la Voluntari. Oficialii se așteaptă ca suprafața de pe Arena Națională să nu poată "țină" două meciuri jucate la un interval atât de scurt

"Cred că gazonul va fi bun o repriză, a doua nu ştiu!", a spus Duckadam, la DigiSport.

gazon
sursă foto: ProSport

UPDATE 16:30 - Marea surpriză în ceea ce o priveşte pe FCSB este absenţa din lot a lui Olimpiu Moruţan. "A fost între el şi Man", a explicat Gigi Becali. 

UPDATE 15:45 - Potrivit ultimelor informaţii, la meciul din această seară ar putea asista peste 40.000 de spectatori

UPDATE 14:45 - E posibil ca Rapid Viena să fie susţinută în această seară şi de o parte dintre fanii celor de la Rapid Bucureşti. În replică, Becali a anunţat revenirea Peluzei Sud alături de echipa lui Dică. Suporterii stelişti au reacţionat repede

UPDATE 14:00 - Gigi Becali dă asigurări că bugetul FCSB nu depinde de calificarea în grupele Europa League. "Eu îmi pot face bugetul din televiziune, din sponsori. Eu am sponsor de un milion de euro pe piept. Ceilalţi iau 200.000. Eu, pe spate, iau 700.000 de euro. Eu iau două milioane de euro numai de la doi sponsori. Sunt FCSB!", a spus patronul roş-albaştrilor. 


LIVE FCSB - Rapid Viena, play-off Europa League | FCSB își joacă joi seară calificarea în grupele UEFA Europa League, competiție în care în sezonul trecut a ajuns până în 16-imile de finală. Meciul retur din play-off cu Rapid Viena se joacă la ora 21:30, LIVE TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro. În manșa întâi, austriecii au câștigat cu 3-1.

Vicecampioana României din sezonul 2017-2018 speră la o minune și are toate motivele să o facă. În ultimii 13 ani a mai întors sorțile unor calificări europene ce păreau pierdute, iar asta în fața unor adversari mult mai bine cotați: în 2005 în fața Valenciei (pe atunci, deținătoarea trofeului Cupei UEFA), iar în 2013 contra lui Ajax. De fiecare dată, roș-albaștrii s-au impus la loviturile de departajare, în urma unor victorii cu 2-0 în returul de la București, după înfrângeri cu același scor în manșa întâi disputată în deplasare.

De această dată, diferențele sunt reprezentate de competiție (Champions League, față de Europa League / Cupa UEFA), numele adversarului și fotbalul din care provine (Austria este sub Spania și Olanda), dar și de scor. Chiar dacă acum a primit mai multe goluri față de dublele amintite, FCSB a și marcat în deplasare, iar un 2-0 i-ar fi de ajuns pentru o calificare directă.

Directorul sportiv Mihai Stoica a amintit și el de revenirile memorabile ale roș-albaștrilor și a făcut apel către suporteri. ”Gazonul e mai bun decât a fost în 2005. Adversarul a fost mai bun în 2013. Fanii noştri sunt mereu la fel”,a scris Mihai Stoica pe contul său de Facebook, cu două zile înaintea duelului cu Rapid Viena.

FCSB - Rapid Viena | Dică: "Îmi place că plecăm cu șansa a doua"

Înaintea duelului decisiv de pe Arena Națională, antrenorul vicecampioanei României, Nicolae Dică, s-a declarat mulțumit de faptul că echipa lui pornește cu a doua șansă în meciuri cu o miză atât de importantă.

"Trebuie să facem un meci perfect pentru a ne califica. Îmi place că plecăm cu şansa a doua, am încredere în jucători şi cred că mâine (n.r. joi seară) vom face un meci mare. Am pregătit foarte bine acest joc şi sper să avem atitudinea pe care mi-o doresc mereu. Sper să nu conteze absenţa lui Bălgrădean. Vlad a intrat bine cu Viitorul, a avut o intervenţie foarte bună la 2-1, avem încredere în el şi va face un meci mare mâine seară", a spus Dică, la conferința de presă de miercuri.

"I-am văzut şi în tur, pe tranziţia pozitivă sunt foarte buni. Nu trebuie să-i lăsăm să plece pe contre, trebuie să facem foarte bine tranziţia negativă. Nu am cum să uit meciul cu Valencia, nimeni nu ne dădea vreo şansă. Noi am crezut, am avut şi şansă, şi cu dorinţă, cu luptă am reuşit să întoarcem. Este un joc foarte important pentru club şi pentru fotbalul românesc, așa că jucătorii n-au cum să nu fie implicați la un asemenea meci”, a adăugat antrenorul de la FCSB.

Cu Bălgrădean accidentat la ultimul meci de campionat, cu Viitorul, Dică îl va trimite între buturi pe Andrei Vlad. Portarul titular are întindere, după cum a relevat RMN-ul efectuat la începutul acestei săptămâni, dar va lua loc pe bancă.

FCSB - Rapid Viena | Alarmă la austrieci! Un titular de drept s-a accidentat la antrenamentul oficial

Probleme de ordin medical sunt și la Rapid Viena. Accidentarea de ultim moment a lui Boli Bolingoli-Mbombo va afecta cu siguranță planurile antrenorului austriecilor, Goran Djuricin. Miercuri seară, la antrenamentul oficial de pe Arena Națională, fundașul stânga titular al vienezilor a suferit o leziune la genunchiul stâng și a părăsit pregătirile sprijinit pe umerii membrilor staff-ului medical.

În turul de la Viena, câștigat de Rapid cu 3-1 în fața lui FCSB, Bolingoli-Mbombo a fost integralist. În ultimul meci de campionat (2-1 pentru vienezi în fața lui Wacker Innsbruck), stângaciul folosit cu predilecție ca fundaș lateral a fost menajat și a intrat abia în minutul 90+4.

În absența lui, flancul stâng al apărării celor de la Rapid Viena va fi acoperit tot pe Potzmann, iar în dreapta va juca Auer, la fel ca la ultimul meci din campionat.

Echipele probabile la FCSB - Rapid Viena

FCSB (4-2-3-1): Vlad - Benzar, Bălașa, Planic, Stan - Pintilii, Filip - Roman, Fl. Tănase, Teixeira - Gnohere;
Antrenor: Nicolae Dică;

Rapid Viena (4-2-3-1): Strebinger - Auer, Hofmann, Barac, Potzmann - Malicsek, Schwab - Murg, Ivan, Knasmullner - Alar;
Antrenor: Goran Djuricin.

FCSB - Rapid Viena | Aliații nesperați ai austriecilor deja îi scot din sărite pe roș-albaștri

Liniștea arătată de Dică în privința rezultatului a fost perturbată de anunțul potrivit căruia fanii rivalei Rapid București vor fi în tribunele Arenei Naționale pentru a-i susține pe austriecii de la Rapid Viena. Tehnicianul s-a enervat când a auzit de inițiativa giuleștenilor și a pus la zid această intenție.

"Numai la noi în România se poate ca românii noştri să ţină cu o echipă din altă ţară. Dacă Steaua nu făcea puncte, nu se duceau CFR, Urziceni şi Oţelul direct în grupele UCL. Aşa suntem noi. Cu cât ne ţin mai multă ghină, cu atât avem noi mai mult noroc. Steaua a făcut cel mai multe puncte în Europa atunci, şi Rapidul într-un an cu Răzvan Lucescu. Dar, asta este ...", a spus Dică, ridicând glasul. Apoi, când a trecut la alt subiect, a redevenit mult mai calm.

FCSB - Rapid Viena se joacă joi, la ora 21:30, LIVE TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

Citește și:

VIDEO EXCLUSIV Asta e echipa! Ilie Dumitrescu știe formula cu care va juca Dică. Analiza post pe post

EXCLUSIV "Steaua are o soluție și eu am încredere!" Cheia calificării, dezvăluită de Ilie Dumitrescu + ce trebuie să facă Dică înaintea partidei

EXCLUSIV Becali, dezvăluiri din culise despre modul cum se face echipa la FCSB. Dialogul cu Dică, înaintea meciurilor

Etichete: fcsb , live fcsb , fcsb europa league , fcsb rapid viena , fcsb - rapid , video fcsb - rapid viena , fcsb - rapid europa league , live fcsb - rapid , fcsb - rapid live text


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare

Abby și Brittany Hensel, gemene siameze din SUA, care au devenit celebre în toată lumea după ce au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
aza3
Nu se mai ascund! Internaționalul român și-a făcut publică relația

Chetă pentru un violator: cine a plătit, de fapt, milionul de euro care l-a scos pe Dani Alves din închisoare
Dani Alves is released on bail from Can Brians jail
După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Se îngroașă "gluma": Napoli a intrat și ea în cursa pentru un jucător din SuperLiga României!
profimedia-0774483276
Antrenorul care a semnat cu Petrolul
petrolul
Recomandările redacției
WhatsApp Image 2024-03-15 at 20.40.20
Gică Hagi are oferta pe masă! Agentul a plecat să negocieze contractul

Total neașteptat! Ce se întâmplă cu jucătorul FCSB-ului care "refuză să accepte că fotbalul s-a terminat pentru el"
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)
”Eu am avut mereu bani. Mi-am permis mereu aroganțe”. Cum și-a gestionat milionarul viața de fotbalist
marica bani
Clubul din liga a patra cu datorii de 10.500.000 €: ”Nu suntem sub presiune”
Grimsby Town FC v Wrexham FC, EFL Sky Bet League 2 - 23 Mar 2024
Citește și
Exclusiv Florinel Coman și Darius Olaru, luați în colimator de Florin Prunea după România - Irlanda de Nord 1-1
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)
Concluziile lui Andrea Compagno, după o lună de la transferul în China: ”Sunt fericit”
Snapinsta.app_428168848_951784336663471_4679091930891240357_n_1080
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Încă o accidentare la FCSB! Favoritul lui Gigi Becali are ruptură! Cât lipsește
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Simona Halep, lovită unde o doare mai tare. A fost refuzată la turneu
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Arnold Schwarzenegger, prima imagine după ce i-a fost montat un stimulator cardiac. Fanii, val de reacții: „Ești de neoprit, ești o legendă!”
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Povestea sportivei românce care a ajuns campioană mondială, dar a plătit un preț uriaș: „Am dureri"
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Cum a profețit viitorul AI, deepfake-urile și altele un personaj inventat la TV din anii '80
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
Ce cred englezii despre naționala României și cum o compară cu Ucraina
FCSB și Rapid, în alertă! De ce depinde transferul lui Louis Munteanu
Louis Munteanu se bucura dupa un gol marcat in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Farul Constanta, din cadrul Pl

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Digi Animal World
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură
Un bărbat a fost ucis de propriul animal de companie. A rezistat doar patru zile după mușcătură