Liverpool v Atalanta, UEFA Europa League, Quarter Final, First Leg, Football, Anfield, Liverpool, UK - 11 Apr 2024
Aroganța făcută de Klopp, înainte ca Liverpool să fie umilită de Atalanta
Liverpool v Atalanta, UEFA Europa League, Quarter Final, First Leg, Football, Anfield, Liverpool, UK - 11 Apr 2024
Explicațiile lui Jurgen Klopp, după ce Liverpool a fost umilită de Atalanta în Europa League
sepsi-fcsb
Live Video&Text Sepsi - FCSB 0-1, ACUM pe DGS 1. ”Roș-albaștrii” încep perfect partida. Florinel Coman a ieșit accidentat
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 6 Superliga: Sepsi Sfantu Gheorghe-FCSB
Play-off

FCSB - Shirak 3-0. "Roș-albaștrii" se califică în turul 2 preliminar din Europa League

articol scris de Digi Sport
27.08.2020, 23:20

FCSB s-a calificat în turul 2 preliminar al Europa League, după ce a trecut de armenii de la Shirak, pe Arena Națională, scor 3-0.

FOTBAL:FCSB-FC SHIRAK, PRELIMINARII LLIGA EUROPA (27.08.2020)
FCSB, în meciul cu Shirak, din turul 1 preliminar al Europa League / Foto: Sport Pictures
  • SuperLiga: Farul - Rapid, miercuri, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, miercuri, 21:45, DGS 1

FCSB - Shirak 3-0. "Roș-albaștrii" se califică în turul 2 preliminar din Europa League

Galerie Foto

Armenii au început bine partida, iar Mory Kone și Uros Nenadovic au avut două șanse mari de a înscrie, însă Miron și Vlad au avut intervenții salvatoare. FCSB a intrat în avantaj la vestiare, după reușita lui Darius Olaru, din minutul 34. Mijlocașul a înscris la capătul unei acțiuni la care au mai contribuit Florinel Coman și Florin Tănase.

Shirak a fost periculoasă și în startul reprizei secunde, același Uros Nenadovic punând în dificultate defensiva lui Toni Petrea. FCSB a risipit emoțiile în minutul 63, după un penalty obținut de Coman și transformat de Tănase.

Scorul final a fost stabilit de Alexandru Buziuc, în minutul 83. Atacantul venit de la Clinceni a fost introdus la pauză și a reușit primul său gol pentru FCSB după un assist al lui Panțîru.


FCSB își va afla adversara din turul 2 preliminar al Europa League luni, în urma tragerii la sorții.


Min. 90+2: Final de meci! FCSB se califică în turul 2 preliminar din Europa League, după 3-0 cu Shirak.

Min. 86: Schimbare la FCSB. Ionuț Vînă l-a înlocuit pe Florin Tănase.

Min. 83: GOOOL FCSB! Alexandru Buziuc înscrie la capătul unei acțiuni excelente a formației lui Toni Petrea. Atacantul venit de la Academica Clinceni a primit în fața porții de la Ionuț Panțîru și a marcat primul său gol în tricoul lui FCSB.

Min. 78: Schimbare la FCSB. Dennis Man îi lasă locul lui Olimpiu Moruțan.

Min. 73: Ratare FCSB! Florinel Coman a luat din nou o acțiune pe cont propriu, i-a pasat lui Florin Tănase în careu, iar mingea a ajuns la Dennis Man, care a finalizat dezamăgitor, trimițând peste poartă.

Min. 65: GOOOL FCSB! Florin Tănase a înscris din penalty! Căpitanul formației lui Toni Petrea a trimis în stânga portarului și a dus scorul la 2-0.

Min. 63: Penalty FCSB! Coman a pătruns excelent în careu și s-a prăbușit pe gazon. Arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri, chiar dacă nu a fost atât de vizibil contactul.

Min. 57: FCSB a scăpat din nou! După mai multe nesincronizări în defensiva lui Toni Petrea, Nenadovic a șutat de două ori în blocaj, iar scorul a rămas 1-0.

Min. 52: Gol anulat pentru FCSB. Dennis Man a trimis mingea în plasă, însă arbitrii au semnalizat corect un ofsaid la Florinel Coman.

Min. 48: Ocazie mare Shirak! Uros Nenadovic a avut din nou șansa de a înscrie, însă șutul său puternic din interiorul careului a fost respins de Andrei Vlad.

Min. 46: A început repriza secundă! La pauză, Toni Petrea l-a înlocuit pe Sergiu Buș cu Alexandru Buziuc.

Min. 45: Pauză pe Arena Națională! FCSB intră în avantaj la vestiare, după golul lui Darius Olaru.

Min. 36: Olaru, aproape de dublă! După o combinație cu Florin Tănase, fostul jucător de la Gaz Metan a reușit să pătrundă în careu, însă șutul său a fost respins de portarul Ermakov.

Min. 34: GOOOL FCSB! Darius Olaru a deschis scorul pe Arena Națională. Florinel Coman a insistat cu o pătrundere în careu, mingea a ajuns la Dennis Man, care i-a pasat lui Olaru, mijlocașul reușind să puncteze din apropierea careului mic.

Min. 30: Zhirayr Margaryan a avut o intervenție dură asupra lui Sergiu Buș, la mijlocul terenului, iar Toni Petrea a protestat, cerând ca fundașul armenilor, care avea deja un cartonaș galben, să fie eliminat.

Min. 28: Florinel Coman a trimis pe lângă poartă dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri.

Min. 20: Shirak, aproape să deschidă scorul! Uros Nenadovic a șutat spre vinclu de la mare distanță, însă Vlad a respins cu vârful degetelor în corner.

Min. 14: Ocazie importantă și pentru Shirak! Mory Kone a rămas în poziție ideală, a șutat, mingea l-a depășit pe Vlad, însă Miron a avut o intervenție salvatoare, respingând în corner.

Min. 13: Șansă foarte mare pentru FCSB! Darius Olaru a primit de la Ionuț Panțîru în fața porții, însă mijlocașul, rămas singur cu goalkeeper-ul oaspeților, a tras pe lângă.

Min. 6: FCSB a cerut un penalty, după ce Florin Tănase a căzut în careu, însă arbitrul nu a acordat nimic.

Min. 2: Ocazie FCSB! Valentin Crețu a încercat o centrare din flancul drept, însă mingea a căzut pe plasă, fiind aproape să-l surprindă pe portarul armenilor.

Min. 1: A început meciul de pe Arena Națională!


Echipele de start:

  • FCSB: Vlad - Crețu, Miron, Cristea, Panțîru - Olaru, Popescu, Tănase - Man, Buș, Coman
  • Rezerve: Ducan, Moruțan, Petre, Vînă, Buziuc, Robert Ion, Horșia
  • Shirak: Ermakov - Margaryan, Mkoyan, Prljevic, Davoyan - Aslanyan, Manoyan, Muradyan, Malakyan - Nenadovic - Kone
  • Rezerve: Kasparov, Mikaelyan, Muradyan, Udo, Gevorkian, Arzoyan, Avo

Dacă vor accede în turul 2, elevii lui Toni Petrea își vor păstra statutul de capi de serie.

FCSB - FC Shirak, din turul întâi preliminar al Europa League, va începe la ora 21:00 și va fi transmis în format LIVE TEXT pe digisport.ro.

Roș-albaștrii au un moral bun, mai ales că mereu au trecut de echipele din Armenia. Chiar anul trecut, FCSB i-a eliminat pe cei de la FC Alashkert, în preliminariile Europa League, însă cu emoții. După un sec 0-3 în deplasare, bucureștenii au cedat surprinzător acasă, scor 2-3. 

FCSB - Shirak, 21:30, LIVE TEXT | Echipele probabile

Toni Petrea va miza pe ce are mai bun în acest moment, sigur în afara accidentaților mai vechi, Nedelcu și Filip, care vor reveni în circuit abia la anul. 

FCSB: 99. A. Vlad - 2. V. Crețu, 17. I. Cristea, 4. Miron, 3. Panțâru - 27. Olaru, 23. Ov. Popescu, 10. Fl. Tănase - 98. Man, 9. Sg. Buș, 7. Fl. Coman
Antrenor: Toni Petrea

Shirak: 77. Kasparov - 37. Urușanian, 4. Mikaelian, 95. Arzoian, 25. Davoian - 99. Avo, 6. Varanian, 23. Afajanian, 7. Aslanian - 21. Gevorkian - 98. Kone
Antrenor: Tigran Davtian

Arbitru: Admir Sehovic
Asistenți: Amer Macic, Goran Dujak (toți din Bosnia).

FCSB - Shirak, 21:30, LIVE TEXT | Toni Petrea spune că FCSB va crește de la meci la meci. Ce spune de duelul cu Shirak

Toni Petrea, antrenorul principal al bucureștenilor, a prefațat acest duel și a spus de ce este periculos un astfel de meci, care va decide calificarea într-o singură manșă.

”Suntem conștienți de importanța și dificultatea partidei. Această calificare se va juca într-un singur meci, așa că trebuie să tratăm meciul foarte serios. Cred într-un joc bun și un rezultat favorabil.

Sunt convins că vom crește de la meci la meci, atât ca joc, cât și ca rezultate”, a spus Petrea, la conferința de presă oficială, dinaintea partidei.

Chestionat dacă este un avantaj că FCSB va evolua cu Shirak pe teren propriu sau că nu va fi bine pentru că vor lipsi fanii, Petrea a replicat: ”Faptul că jucăm acasă este un avantaj, dar nu va fi unul foarte mare pentru că vom evolua fără spectatori.

Ei au disputat un singur meci de la reluarea sezonului, știm în mare totul despre ei, deși și-au amânat meciul de sâmbătă. Dar, noi vrem să ne impunem stilul”, a mai spus Petrea.

FCSB - Shirak, 21:30, LIVE TEXT | Vor mai veni jucători la FCSB? Ce a răspuns Toni Petrea

Meciurile din Europa, dar mai ales performanțele de acolo îi pot aduce lui Gigi Becali transferurile mult visate. 30 de milioane de euro vrea milionarul din Pipera pe cele două perle Florinel Coman (22 de ani) și Dennis Man. Acesta din urmă a împlinit chiar azi 22 de ani.

”Avem jucători de valoare, cu potențial, dar nu vreau să intru în detalii legate de sume. Acestea țin de apanajul conducerii. Lotul? Am mai răspuns la întrebarea aceasta. Sunt mulțumit, sunt jucători care pot face mai mult, dar e loc și de mai bine. Mereu e nevoie de jucători”, a mai spus Petrea.

Etichete: toni petrea , fcsb europa league , fcsb shirak


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet

Când Kema Ward-Hopper și logodnicul ei de atunci, Nicholas Hopper, ambii din SUA, au decis să se...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
profimedia-0783976186
S-a decis! Bernardo Silva și-a ales viitoarea destinație: ”E înnebunit să joace acolo”

Luka Modric a decis! Unde vrea să își încheie cariera: ”Vreau! Pentru că o merit!”
Real Madrid v Rayo Vallencano, La Liga 2018-19, Football, Estadio Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - 15 Dec 2018
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
ali-hebaiti18
FC Botoșani - Dinamo 2-1. Thriller în Moldova: autogol, accidentare horror, eliminare și gol în prelungiri
FOTBAL: FC BOTOSANI - DINAMO BIUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (23.04.2024)
”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
Recomandările redacției
sepsi-fcsb
Live Video&Text Sepsi - FCSB 0-1, ACUM pe DGS 1. ”Roș-albaștrii” încep perfect partida. Florinel Coman a ieșit accidentat

Situația tratativelor dintre Xavi și Laporta
FC Barcelona v Tottenham - 58th Joan Gamper Trophy
Gică Hagi a felicitat pe toată lumea, după 3-1 cu Rapid: ”Stăm bine acum”
WhatsApp Image 2024-03-15 at 20.40.20
Video Gestul făcut de Ermal Krasniqi la marginea terenului, după ce Bogdan Lobonț l-a scos în minutul 60
lobont
Citește și
Mesajul lui Jurgen Klopp, la ultimul meci european ca antrenor al lui Liverpool: ”Este o nebunie!”
Atalanta BC v Liverpool FC - UEFA Europa League Jurgen Klopp, head coach of Liverpool FC, gestures towards fans of Atala
Știm semifinalele UEFA Europa League: AC Milan și Liverpool au fost eliminate!
UEFA Europa League Trophy Tour With John O Shea, Aviva Stadium, Dublin 16/4/2024 A view of the Europa League Trophy A vi
Cum s-a răzbunat o femeie pe soțul infidel. Fapta ei, criticată dur de internauți: „Ar fi trebuit să gândești înainte să acționezi”
Cum s-a răzbunat o femeie pe soțul infidel. Fapta ei, criticată dur de internauți: „Ar fi trebuit să gândești înainte să acționezi”
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă
Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
România asistaților sociali. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde
România asistaților sociali. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde
De ce a luat bătaie Jean Constantin la filmările pentru Brigada Diverse? „Ea nu știa că sunt actor"
De ce a luat bătaie Jean Constantin la filmările pentru Brigada Diverse? „Ea nu știa că sunt actor"
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Peste cine poate da Corvinul Hunedoara în primul tur preliminar din Europa League! Variantele ”horror”
FOTBAL: CS CORVINUL 1921 HUNEDOARA - FC VOLUNTARI, CUPA ROMANIEI BETANO - SEMIFINALA (17.04.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap:
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool