gigi haz
Exclusiv FCSB a învins-o pe Sepsi, iar Gigi Becali nu s-a mai abținut: ”Hai să fac o aroganță”
fcsb-popescu
Exclusiv OUT din echipă! Mutarea total surprinzătoare pregătită de patronul FCSB-ului: ”Vine peste două săptămâni”
Tennis Internationals - TENNIS - US OPEN 2022 - WEEK 1, , USA
Ce scrie presa din SUA înaintea revenirii Simonei Halep în circuitul WTA, la Miami Open
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

FCSB - Slovan Liberec 0-2. ”Roș-albaștrii”, în 10 oameni 70 de minute, au ratat al treilea an la rând grupele europene

articol scris de Digi Sport
24.09.2020, 22:19

FCSB a fost eliminată în turul trei preliminar al Europa League, după 0-2 cu Slovan Liberec, pe stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu.

Adrian Petre, în meciul cu Slovan Liberec / Foto: Sport Pictures
Adrian Petre, în meciul cu Slovan Liberec / Foto: Sport Pictures
  • Baraj EURO: Bosnia si Hertegovina - Ucraina, joi, 21:45, DGS 1

  • WTA Miami Open: Simona Halep - Paula Badosa, 22:00, DGS 1

Cu o echipă improvizată, fără 15 jucători, toți depistați pozitiv cu COVID-19, FCSB nu a început rău meciul, reușind să o țină pe Slovan departe de poarta lui Straton. Totuși, calculele s-au schimbat în minutul 20, când Ștefan Cană și-a lăsat echipa în inferioritate numerică.

În 10 oameni, FCSB a fost dominată categoric de Slovan Liberec în prima repriză și doar intervențiile lui Cătălin Straton, care a intervenit decisiv în trei rânduri, a făcut ca scorul la pauză să fie 0-0.

Partea a doua a început cu ocazii importante pentru Slovan, dar Cătălin Straton, în două rânduri, și Adrian Șut, cel care a respins de pe linia porții, au păstrat egalitatea de pe tabela de marcaj. După alte momente de asediu la poarta celor de la FCSB, Slovan Liberec a reușit să deschidă scorul prin Helal, care l-a învins pe Straton cu o lovitură de cap. După gol, Slovan nu a mai forțat, însă nici FCSB nu a reușit să producă momente de panică la poarta adversă. Formația din Liberec a închis tabela în minutul 82, tot după un corner, transformat în gol de data aceasta de Rabusic.

Astfel, FCSB a fost învinsă de Slovan Liberec cu 0-2 și, pentru al treilea an consecutiv, a ratat accederea în grupele unei competiții europene.



Min. 90+3: Fluier final! Slovan Liberec învinge cu 2-0 și obține calificarea în play-off-ul Europa League.

Min. 90+2: Slovan are o nouă șansă de gol, dar Straton respinge execuția lui Mara.

Min. 88: Schimbare la Slovan. Chalus îl înlocuiește pe Hromada.

Min: 84: Schimbare la Slovan. Pesek îi lasă locul lui Matousek.

Min. 82: Gol Slovan! Cehii reușesc să puncteze din nou după o lovitură de colț, prin Rabusic.

Min. 80: Șansă pentru FCSB! David Caiado este găsit excelent în flancul drept de o pasă trimisă de Ovidiu Perianu, dar mijlocașul împrumutat de la Hermannstadt este deposedat ușor.

Min. 69: Helal îl faultează pe Adrian Șut și primește cartonașul galben.

Min. 68: Schimbare la FCSB. Adrian Petre îi lasă locul în teren lui Robert Ion.

Min. 64: Gol Slovan! Helal este găsit în centrul careului de cornerul executat de Mosquera și trimite balonul în poartă.

Min. 63: Emoții mari la poarta lui Straton! Mikula șutează din drop, dar șutul este deviat în corner.

Min. 62: Slovan, la câțiva centrimetri de gol! Adrian Șut respinge de pe linia porții o minge trimisă cu capul de Helal.

Min. 59: Slovan domină categoric partida. Cehii au trei cornere consecutive, dar apărarea celor de la FCSB respinge de fiecare dată.

Min: 53: O nouă intervenție decisivă reușită de Straton! Rebusic plasează excelent un balon cu capul, dar portarul ”roș-albaștrilor” respinge.

Min. 51: Schimbare la Slovan. Rabusic îl înlocuiește pe Beran.

Min. 51: Cartonaș galben pentru Adi Petre.

Min. 50: Șansă uriașă pentru FCSB! Ovidiu Perianu îi lasă singur cu portarul pe Adi Petre, dar atacantul îl ia la țintă pe portarul Nguyen.

Min. 48: FCSB încearcă să pună probleme la poarta adversă! Panțîru reușește o cursă individuală în banda stângă, trimite în centrul careului, dar Kacharaba respinge înainte ca mingea să ajungă la Adi Petre.

Min. 47. Al doilea cartonaș galben în echipa din Cehia. Beran este jucătorul avertizat.

Min. 46: Ce șansă pentru Slovan! Helal reia peste poartă din câțiva metri.

Min. 46: Începe repriza secundă!

Min. 45: Fluier final în prima repriză!

Min. 44: Primul avertisment în tabăra lui Slovan. Jakub Pesek primește cartonașul galben.

Min. 43: Cătălin Straton este din nou decisiv pentru FCSB! Helal trimite excelent o lovitură de cap, dar portarul ”roș-albaștrilor” reușește să respingă.

Min. 40: Este nevoie încă o dată de intervenția echipei medicale. Adrian Șut, mutat fundaș central după eliminarea lui Ștefan Cană, este cel care acuză probleme.

Min: 38. Momente de asediu la poarta lui Straton! Slovan are două cornere în decurs de câteva zeci de secunde, dar defensiva ”roș-albastră” reușește în continuare să reziste.

Min: 25: Șansă mare pentru Slovan! Pesek trimite cu capul din câțiva metri, dar balonul trece pe lângă poarta lui Straton.

Min. 22: Emoții din nou pentru FCSB! Cătălin Straton are nevoie de intervenția echipei medicale, dar poate continua partida.

Min. 21: Apără Straton! Helal execută periculos lovitura liberă, dar portarul transferat de la Dinamo reușește să respingă.

Min. 19: FCSB rămâne în 10 oameni! Ștefan Cană faultează în preajma careului propriu și este eliminat. Lovitură liberă periculoasă pentru Slovan.

Min. 14: Cartonaș galben la FCSB. Ovidiu Perianu este avertizat.

Min. 10: Goran Karanovic nu mai poate continua partida. Atacantul împrumutat de la Hermannstadt este înlocuit cu Octavian Popescu.

Min. 9: Emoții la FCSB. Nou-transferatul Goran Karanovic acuză probleme medicale.

Min. 8: Pericol și la poarta lui Slovan! Adrian Șut trimite puternic un balon de la 30 de metri, dar portarul Nguyen respinge.

Min. 5: Cehii pun presiune la poarta lui Straton, dar șutul lui Helal este deviat în corner.

UPDATE, ora 20:30. Începe meciul.


UPDATE, ora 19:00. UEFA a anunțat echipele de start:

  • FCSB: Straton - Enache, Cană, Soiledis, Panțîru - Simion, Perianu, Șut - Petre, Karanovic, Caiado

Rezerve: Udrea, Ion, Pantea, Horșia, Botezatu, Octavian Popescu, Ardelean

  • Slovan Liberec: Nguyen - Koscelnik, Kacharaba, Tijani, Mikula - Berna, Hromada, Mara, Pesek - Yusuf Helal, Mosquera

Rezerve: Knoblochm, Jugas, Rabusic, Matousek, Rondic, Fukala, Chalus


UPDATE, ora 11:50. FCSB l-a readus și l-a legitimat pe Gabi Enache. Fotbalistul era liber de contract, după ce a încheiat conturile cu FC Kyzylzhar SK, și va fi pe teren în această seară.


UPDATE, ora 10:3o. COVID-19 face ravagii în continuare la FCSB. După ce Man a ieșit pozitiv, iar la Tănase virusul a recidivat, iară că și Toni Petrea rămâne pe lista infectaților.

De asemenea, Bogdan Vintilă, care a făcut deplasarea cu echipa în Serbia, la meciul cu Topola, a fost și el depistat pozitiv.

În atare condiții, la meciul cu Slovan pe bancă va fi ”principal” tot Mihai Pintilii, ca la meciul din turul precedent.


UPDATE Ora 09:00. După ce și Dennis Man a fost confirmat cu COVID-19, plus că Florin Tănase a ieșit iar pozitiv, formula de start a celor de la FCSB va fi din nou modificată. Sigur, nu ar fi exclus ca pînă la ora de start să mai apară surprize!!

FCSB: Straton - Pantea, Cană, Soiledis, Panțîru - Perianu, Simion, Horșia - Adi Petre, Karanovic, Caiado.
Antrenor: Toni Petrea


Gigi Becali a încercat o adevărată lovitură miercuri. L-a rugat pe Ioan Niculae, omologul său de la Astra, să-l ajute cu patru jucători pentru acest duel din turul trei preliminar al Europa League: BrunoGraovacDima şi Valentin Gheorghe.

FCSB-Slovan Liberec va începe la ora 20:30 şi va fi transmisă în format Live Text pe siteul digisport.ro.

FCSB - Slovan Liberec, 20:30, LIVE TEXT | Cum poate arăta formula de start

Niculae a spus că este de acord și se părea că tranzacția este ca și rezolvată, numai că a urmat o ședință în birourile grupării din Giurgiu, care s-a prelungit până aproape de miezul nopții, în care totul a picat!

În tot acest timp, Becali a căutat și alte soluții și a apelat și la Anamaria Prodan Reghecampf, care este implicată la Hermannstadt. Așa s-a ajuns ca atacantul Goran Karanovic, 32 de ani, şi mijlocaşul David Caiado, 33 de ani să fie chemați de urgență la București pentru a parafa actele.

Cum Straton fusese deja trecut pe lista UEFA, cei de la FCSB se pare că au mai reușit să-i adauge și pe noii veniți miercuri seară, astfel că vor avea drept de joc azi.

Formațiile probabile

FCSB: Straton - Pantea, Cană, Soiledis, Panțîru - Perianu, Fl. Tanase, Simion - Man, Karanovic, Caiado.
Antrenor: Toni Petrea

Slovan Liberec: Nguyen - Koscelnik, Kacharaba, Tijani, Mikula - Mara, Chalus - Matousek, Beran, Mosquera - Rabusic
Antrenor: Pavel Hoftych

FCSB - Slovan Liberec, 20:30, LIVE TEXT | Cum au ajuns Karanovic şi Caiado la Bucureşti pentru a juca la FCSB

La fel ca în cazul fotbaliştilor de la Astra care urmau să joace meciul cu Slovan în tricoul FCSB-ului, cei doi se pot întoarce la Sibiu după acest joc, în cazul în care bucureştenii nu se califică în play-off-ului Europa League.

Anamaria Prodan a anunţat că toată lumea este mulţumită de această afacere. Jucătorii vor fi daţi sub formă de împrumut pentru şase luni la FCSB şi ar urma să fie titulari în această seară, în echipa pe care Toni Petrea o va trimite pe teren. Dacă FCSB merge mai departe, cei doi vor continua la echipa lui Becali, iar Hermannstadt şi-a oferit sprijinul şi în continuare, dacă i se mai cer jucători.

Raul Opruţ şi Romario Pires au fost şi ei pe listă, dar mutările au picat din diverse motive.

FCSB - Slovan Liberec, 20:30, LIVE TEXT | De ce au picat transferurile de la Astra

Fundaşii Constantin Dima, David Bruno, Daniel Graovac și mijlocaşul Valentin Gheorghe au fost doriți la FCSB pentru meciul cu Slovan Liberec, dar tranzacția ar fi picat din cauza pretenţiilor impresarilor, considerate exagerate de Gigi Becali.

Ioan Niculae confirmase că în ciuda opoziţiei unor persoane de la Astra el a decis să dea jucătorii deoarece crede că Becali trebuie ajutat pentru că este o situaţie de forţă majoră. 

Etichete: gigi becali , goran karanovic , transferuri fcsb , david caiado , fcsb slovan liberec echipele probabile , fcsb slovan liberec live


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinși
Unul dintre polițiștii care l-au căutat pe copilul de 2 din Botoșani a povestit momentul în care l-au găsit: Am rămas foarte surprinși

Unul dintre cei trei polițiști care l-au găsit în pădure pe băiețelul de doi ani pentru găsirea...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Russian 'Popeye', 23, with bulging biceps from synthol injections is defeated after only three minutes in MMA contest
Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași

Întrebat cine a fost cel mai bun fotbalist, Giovanni Becali a răspuns imediat: ”Numărul 1! Un geniu”
giovanni becali 7
Gigi Becali a auzit că Radunovic a anunțat că pleacă de la FCSB și a intrat în direct: ”A venit la mine la palat”
gigi baluta
Caz de dopaj în SuperLigă! A fost depistat pozitiv: ”Sunt uluit!” Reacția conducerii: ”Am rămas fără cuvinte”
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2024)
Gigi Becali s-a convins, după prima etapă din play-off: "Ea e principala adversară, fără să supăr pe nimeni!"
FOTBAL:PREZENTARE BOGDAN ANDONE LA FCSB (5.06.2019)
Recomandările redacției
Tennis Internationals - TENNIS - US OPEN 2022 - WEEK 1, , USA
Ce scrie presa din SUA înaintea revenirii Simonei Halep în circuitul WTA, la Miami Open

Simona Halep (32 de ani) o va întâlni pe Paula Badosa (26 de ani, 73 WTA) în primul tur al turneului WTA 1000 de la Miami.

"Mă îngrozesc fanii fotbalului din ziua de azi!" Primul om care a ieșit în față, după ce Drăgușin a fost pus la zid
Exclusiv Stere Halep, prezent la revenirea Simonei Halep: ”Am emoții”. Ce spune despre duelul cu Badosa
stere
Pe modelul ”Cristiano Ronaldo”. Ce transfer pregătește Florentino Perez la Real Madrid
PEREZ BUN
Citește și
Exclusiv Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Marius Ștefănescu la FCSB: ”Am semnat, am avut o convenție”
Exclusiv Gigi Becali a spus de ce Joyskim Dawa a fost schimbat la pauză în meciul cu Sepsi: ”La revedere”
gigibecali4
Hailey Bieber a pozat doar în lenjerie și a pus pozele pe internet. Soția lui Justin Bieber e protagonista unei campanii ultra senzuale
Hailey Bieber a pozat doar în lenjerie și a pus pozele pe internet. Soția lui Justin Bieber e protagonista unei campanii ultra senzuale
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Toate detaliile transferului lui Louis Munteanu. Sumă de achiziție + salariul: doar Șucu și Becali și-l permit
Toate detaliile transferului lui Louis Munteanu. Sumă de achiziție + salariul: doar Șucu și Becali și-l permit
Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii
Keanu Reeves a renunțat la părul lung pe care-l avea de ani buni. "De ce arată de parcă are 35 de ani?" - au reacționat imediat fanii
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Bizarerii marca FRF. Se știu echipele care prind locurile de promovare în Superliga, înainte de startul play-off-ului
Bizarerii marca FRF. Se știu echipele care prind locurile de promovare în Superliga, înainte de startul play-off-ului
Salariu de 9.000 € lunar și multe beneficii. Ce trebuie să faci pentru acești bani și în ce țară?
Salariu de 9.000 € lunar și multe beneficii. Ce trebuie să faci pentru acești bani și în ce țară?
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Exclusiv Preferatul lui Gigi Becali, scos de pe teren în minutul 56! Explicația patronului de la FCSB
gigi becali

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Digi World
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"
Digi Animal World
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat