rodrygo-phoden-mendy
Francezii au făcut anunțul! Fundașul lui Real Madrid e dorit în Premier League
Premier League Wolverhampton Wanderers v Arsenal Gabriel Jesus of Arsenal speaks with Martin odegaard of Arsenal, during
Are zilele numărate la Arsenal! De ce jucător vrea să scape Mikel Arteta
Exclusiv Ilie Dumitrescu nu a avut dubiu, după FC Botoșani - Dinamo: ”E senzațional”
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Când Hazard-ul te trimite în finala Europa League! Chelsea, calificare dramatică. Va lupta cu Arsenal pentru trofeu

10.05.2019, 00:36

Chelsea s-a chinuit din plin ca să ajungă în finala Europa League, găzduită de Baku, miercuri, 29 mai 2019, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Londonezii au condus, au fost egalați, după care, în reprizele de prelungiri, au trecut prin două momente extrem de grele, care puteau însemna eliminarea lor. Mai întâi David Luiz a scos fenomenal, de pe linia porții, o minge ce se ducea spre gol, după care a fost rândul lui Zapacosta să scoată cu capul din fața porții goale.

finala europa league baku 2019
  • SuperLiga: Farul - Rapid, miercuri, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - FCSB, miercuri, 21:45, DGS 1

Elevii lui Sarri au avut șansă și la loviturile de departajare, pentru că Azpilicueta a ratat de la punctul cu var și nemții puteau profita iar. Numai că Hinteregger și Paciencia nu s-au concentrat și au ratat, la rândul lor! Hazard a încheiat seria loviturilor de la 11 metri și a marcat, astfel că, într-un final Chelsea a obținut biletele pentru marea finală.

Finala Europa League nu numai că va fi o afacere englezească, la fel ca și cea din UEFA Champions League, acolo unde pe 1 iunie, la Madrid, Liverpool și Tottenham vor lupta cu trofeul pe masă, de asemenea ÎN DIRECT la Digi Sport., dar va fi și o afacere între londonezi. Arsenal a câștigat și la Valencia, după un meci fără istoric, în care Aubameyang a fost erou cu un hat-trick de poveste.

VIDEO cu rezumatul partidei Chelsea - Frankfurt 1-1 (4-3 d.l.d.)


VIDEO cu rezumatul partidei Valencia - Arsenal 2-4

Chelsea Londra - Eintracht Frankfurt 1-1. În tur: 1-1

Chelsea - Frankfurt 4-3. A marcat Hazard! CA-LI-FI-CA-RE! CHELSEA ESTE ÎN FINALA EUROPA LEAGUE, ACOLO UNDE VA DA PESTE ARSENAL
Chelsea - Frankfurt 3-3. A ratat Paciencia!

Chelsea - Frankfurt 3-3. A marcat David Luiz!
Chelsea - Frankfurt 2-3. A ratat Hinteregger

Chelsea - Frankfurt 2-3. A marcat Jorginho!
Chelsea - Frankfurt 1-3. A marcat De Guzman!

Chelsea - Frankfurt 1-2. A ratat Azpilicueta! Trapp s-a aruncat în stânga și a parat
Chelsea - Frankfurt 1-2. A marcat Jovic!

Chelsea - Frankfurt 1-1. A marcat Barkley!
Chelsea - Frankfurt 0-1. A marcat Haller!

URMEAZĂ LOVITURILE DE DEPARTAJARE!

VIDEO cu loviturile de departajare

Min. 120 - S-au terminat și prelungirile. Chelsea - Frankfurt 2-2, la ”general”! A doua FINALISTĂ A EUROPA LEAGUE, ediția 2018-2019, va fi decisă după loviturile de departajare

Min. 116 - GOL ANULAT CHELSEA! Azipilicueta a marcat, după ce a pus mâna pe portarul nemților, în careu. Lui Trapp, care a gafat, i-a alunecat mingea dintre degete, din Azipilicueta a intrat în plasă, dar Hațegan a considerat că fundașul a faultat în atac.

Min. 106 - A început a doua repriză a prelungirilor

Min. 105+2 - PAUZĂ

Min. 105+2 - OCAZIE MARE FRANKFURT! După David Luiz, a venit acum momentul lui Zapacosta să scoată de pe linia porții o minge trimisă cu capul. Chelsea, al doilea moment foarte greu al serii.

Min. 100 - OCAZIE MARE FRANKFURT! David Luiz a scos fenomenal de pe linia porții, după ce Haller a trimis cu crampoanele mai mult spre poartă, pe colțul lung.

Min. 91 - A început prima repriză a prelungirilor!

Min. 90+2 - FINAL! Chelsea - Frankfurt 1-1 și 2-2, la ”general”. Meciul va intra în prelungiri

MIN. 49 - GOOOL FRANKFURT: 1-1, JOVIC! Golgheterul nemților a fost protagonistul unei faze superbe. A primit o pasă peste întreaga apărare, a pasat cu pieptul spre Gaconovic, apoi a reprimit după care a marcat.

Min. 46 - A început repriza a doua!

Min. 45+1 - PAUZA!

MIN. 28 - GOOOL CHELSEA: 1-0, LOFTUS-CHEEK! Mijlocașul englezilor a primit o pasă foarte bună, după o demercare pe măsură, a intrat în careu, după care a finalizat la colțul lung.

Min. 1 - A început partida de la Londra. Lovitura de start le-a aparținut celor de la Chelsea.

Moment românesc în semifinalele Europa League. Brigada lui Ovidiu Hațegan e gata de start.

UPDATE Ora 21:27. Echipele de start

CHELSEA: Kepa - Azpilicueta, Christensen - Luiz, Emerson - Loftus-Cheek, Jorginho, Kovacic - Willian, Giroud, Hazard

Rezerve: Caballero - Alonso, Barkley, Cahill, Higuain, Pedro, Zappacosta
Antrenor: Maurizio Sarri

EINTRACHT FRANKFURTTrapp - Da Costa, Abraham, Hinteregger, Falette - Hasebe, Rode - Rebic, Gacinovic, Kostic - Jovic

Rezerve: Ronnow - Paciencia, N'Dicka, Haller, Fernandes, De Guzman, Chandler
Antrenor: Adolf Hutter

Ovidiu Haţegan arbitrează Chelsea - Eintracht Frankfurt, în direct la Digi Sport 1 şi Digi 4K, de la ora 22:00. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro şi m.digisport.ro.


Valencia - Arsenal 2-4. În tur: 1-3. ARSENAL S-A CALIFICAT ÎN FINALĂ!

Min. 90+2 - FINAL! Valencia - ARSENAL 2-4. Imediat cum s-a terminat partida, pe teren au fost câteva incidente. Spaniolii au fost frustrați pentru că au ratat șansa calificării, au intrat și suporterii pe treen, dar până la urmă lucrurile n-au degenerat

MIN. 88 - GOOOL ARSENAL: 2-4, AUBAMEYANG! Atacantul și-a desăvârșit hat-trick-ul cu un șut sub transversală, pe colțul scurt, din interiorul careului.

MIN. 69 - GOOOL ARSENAL: 2-3, AUBAMEYANG! Atacantul gabonez a marcat cu o reluate din prima, de pe linia careului de 6 metri, după o centrare de pe dreapta a lui Maitland-Niles și a bifat dubla serii. Aubameyang s-a descurcat de minune, chiar dacă era flancat de Garay.

MIN. 58 - GOOOL VALENCIA: 2-2, GAMEIRO! Atacantul ”liliecilor” a avut mare șansă și a restabilit egalitatea. Faza a plecat de la Parejo, care i-a dat o pasă fenomenală lui Wass, în interioul careului, acesta, care era la limita ofsaidului, a întors la Rodrigo și ultimul a șutat spre poartă. Gameiro, care se afla pe traiectorie, a fost lovit de minge, după care a intrat cu tot cu balon în plasă.

MIN. 50 - GOOOL ARSENAL: 1-2, LACAZETTE! Atacantul londonezilor a primit o pasă la marginea careului de 16 metri, s-a descurcat excelent printre trei adversari, a pivotat, după care a lutat cu dreptul și i-a adus pe ”tunari” în avantaj.

Min. 46 - A început repriza a doua!

Min. 45+2 - PAUZĂ

MIN. 17 - GOOOL ARSENAL: 1-1, AUBAMEYANG! A fost o fază care a plecat tot de la portar, dar nu la fel de frumoasă. Lacazette s-a descurcat excelent între doi adversari, după care i-a pasat lui Aubameyang iar acesta din urmă cu un șiret exterior, de la marginea careului a șutat pe colțul scurt, în stânga portarului.

MIN. 11 - GOOOL VALENCIA: 1-0, GAMEIRO! Atacantul spaniolilor a marcat, din trei metri, după un contraatac-școală inițiat de Valencia, chiar de la portar. Gameiro a primit o pasă foarte bună de la Rodrigo, după ce mingea a trecut și pe Guedes, după care a finalizat din alunecare.

Min. 1 - A început partida de la Valencia. Spaniolii au avut lovitura de start.

UPDATE ora 21:27. Echipele de start

VALENCIA: Neto - Piccini, Garay, Paulista, Gaya - Wass, Parejo, Coquelin, Guedes - Rodrigo, Gameiro

Rezerve: Domenech - Diakhaby, Latorre, Mina, Roncaglia, Soler, Torres
Antrenor: Marcelino

ARSENAL: Cech - Monreal, Papastathopoulos, Koscielny - Maitland-Niles, Xhaka, Torreira, Kolasinac - Lacazette, Ozil, Aubameyang

Rezerve: Leno - Elneny, Guendouzi, Iwobi, Miktaryan, Mustafi, Nketiah
Antrenor: Unai Emery


Chelsea Londra - Eintracht Frankfurt

Chelsea a devenit favorită la calificarea în finala Europa League, după remiza de la Frankfurt. Londonezii sunt convinşi că îşi merită locul în ultimul act. Returul cu Eintracht, de pe Stamford Bridge, va fi în direct la Digi Sport 1 şi Digi 4K astăzi, de la ora 22:00.

Visul unei noi calificări în finala Europa League prinde contur pentru Chelsea după egalul de la Frankfurt. "Albaştrii" au câştigat ultimele nouă meciuri jucate pe teren propriu în competiţie. Seria a început la returul cu Steaua (n.r. actuala FCSB), din optimile sezonului 2012-2013, la capătul căruia Chelsea a cucerit trofeul.

"Primul obiectiv este să ajungem în finală, iar al doilea este să câştigăm competiţia. Simţim că merităm să cucerim trofeul", a declarat managerul lui Chelsea, Maurizio Sarri.


Valencia - Arsenal

Arsenal vrea să pună tunurile pe "lilieci" şi în deplasare, în returul semifinalei Europa League, transmis pe Digi Sport 2 de la ora 22:00. "Tunarii" au două goluri avans după meciul de la Londra, în care Lacazzette şi Aubameyang au strălucit.

Arsenal este la 90 de minute distanţă de prima finală europeană din ultimii 13 ani. "Tunarii" au câştigat cu 3-1 manşa-tur cu Valencia din penultimul act al Europa League şi au mare încredere înaintea returului din Spania.

"Cred că microbiştii s-au bucurat de aceste prime 90 de minute de fotbal, dar acum suntem obligaţi să demonstrăm că suntem capabili de o evoluţie similară şi la ei acasă", a declarat managerul lui Arsenal, Unai Emery.

Valencia a condus în meciul de la Londra şi a avut şi alte câteva mari ocazii. "Liliecii" n-au mai pierdut acasă, în Europa League, de 11 meciuri şi încă mai cred în şansa lor de a ajunge în finala din acest an.

"Cred că am fost la un nivel înalt. Din păcate, rezultatul nu ne avantajează. Jocul ne dă speranţe însă şi cred că acasă o putem bate pe Arsenal, cu sprijinul fanilor noştri", a spus şi "principalul" Valenciei, Marcelino.

Valencia - Arsenal va fi în direct la Digi Sport 2 în această seară, de la ora 22:00. Cele mai importante faze vor fi în format VIDEO, în timp real, pe digisport.ro şi m.digisport.ro.

Etichete: chelsea , europa league , arsenal , eintracht frankfurt , semifinale europa league , valencia cf , valencia arsenal live video , chelsea frankfurt live video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”
Ciolacu îi cere lui Piedone să se retragă din cursa pentru Capitală: „Fac un apel la un prieten de-al meu”

Liderul PSD, premierul Marcel Ciolacu, a făcut, marți, un apel către Cristian Popescu Piedone...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ali-hebaiti13
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut

Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Screenshot 2024-04-22 at 18.33.55
S-a decis! Bernardo Silva și-a ales viitoarea destinație: ”E înnebunit să joace acolo”
profimedia-0783976186
Răsturnare de situație! Gigi Becali a primit oferta pentru Florinel Coman și a dat răspunsul instant
FOTBAL:FARUL CONSTANTA-FCSB, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (31.03.2024)
”A făcut mai mult rău fotbalului”. Hagi, atacat dur, din cauza jucătorilor de la Farul care au ”eșuat” în străinătate
hagi
Recomandările redacției
Exclusiv Ilie Dumitrescu nu a avut dubiu, după FC Botoșani - Dinamo: ”E senzațional”

Exclusiv Daniel Niculae a intrat în direct și nu s-a abținut: ”Viciere de rezultat”
daniel niculae
Înlocuitorul lui Kylian Mbappe vine de la Barcelona! PSG a pregătit oferta: 200.000.000€
profimedia-0865397989
Exclusiv Ionel Dănciulescu, reacție-fulger după ”nebunia” din Botoșani - Dinamo 2-1: ”E interzis ce a făcut!”
ionel danciulescu
Citește și
Video Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” și-au umilit rivala în derby și s-au desprins în fruntea Premier League
arsenal
Surprinzător! Barcelona vrea să aducă un jucător cu doar 252 de minute jucate în acest sezon
Football Logos, Krakow, Poland - 15 Dec 2021
Val de comentarii acide după ce o mireasă a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Acest trend trebuie să înceteze!”
Val de comentarii acide după ce o mireasă a dezvăluit ce le-a cerut invitaților la nunta ei: „Acest trend trebuie să înceteze!”
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Lucian Sănmărtean garantează pentru transferul care o va schimba total pe FCSB: „Va fi o încântare pentru fani”
Lucian Sănmărtean garantează pentru transferul care o va schimba total pe FCSB: „Va fi o încântare pentru fani”
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Ucraina are nevoie de 6 sisteme de rachete Patriot. Grecia și Spania au dat unul. Ce face România?
Ucraina are nevoie de 6 sisteme de rachete Patriot. Grecia și Spania au dat unul. Ce face România?
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
EXCLUSIV. Când aflăm dacă Simona Halep va face parte din echipa României la JO de la Paris. Anunțul directorului general al Federației Române de Tenis
EXCLUSIV. Când aflăm dacă Simona Halep va face parte din echipa României la JO de la Paris. Anunțul directorului general al Federației Române de Tenis
A decis! Thiago Silva a ales clubul la care va juca după ”era Chelsea”
London, England, 20th April 2024. Thiago Silva of Chelsea during the The FA Cup match at Wembley Stadium, London. Pictur

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Digi World
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru
El e pensionarul care susține că are vârsta biologică a unui bărbat de 38 de ani. Ce face zilnic pentru "a întineri" și care e scopul lui suprem
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”