Invincibilii: Leverkusen se salvează pe final și își pastrează recordul intact
friendly football match Friendly Match - Roma vs Shakhtar Donetsk, Olimpico Stadium, Rome, Italy - 07 Aug 2022
Incident tragic la Roma. Doi suporteri ai celor de la Brighton au fost înjunghiați și jefuiți
Video Exclusiv ”Cei de la FCSB au luat o decizie fantastică!”. Ce l-a impresionat pe Florin Prunea la liderul SuperLigii
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport

Video Plzen i-a întins o mână Astrei, Stanciu și Chipciu au înscris. Rezultatele serii în Europa League şi echipele calificate

07.12.2016, 21:02

UPDATE ORA 00:00 Cu Ovidiu Hoban titular la oaspeți, partida dintre Southampton și Hapoel Beer-Sheva s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Ambele goluri au venit în repriza secundă, prin Buzaglo și van Dijk.

europa league
  • Liga 2: Corvinul - Buzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Scorul însă nu i-a ajutat pe englezi, care au termină astfel grupa pe locul trei, cu două puncte mai mult decât Inter, care la rândul ei a învins-o pe Sparta Praga, scor 2-1. Mai departe merg cehii și Hapoel Beer-Sheva.

Deși a învins echipa de pe primul loc, scor 2-0, Salzburg a terminat grupa I pe locul trei. Aceeași soartă a împărțit-o și Nice, care deși a trecut cu 2-1 de Krasnodar, a terminat pe ultimul loc.

Ajax Amsterdam și Celta Vigo au terminat grupa G pe primele două poziții. Olandezii le-au dat o mână spaniolilor și au remizat 1-1 cu Standard, în timp ce Celta și-a câștigat punctele pe terenul lui Panathinaikos, într-un meci încheiat 0-2.

Grupa K 
Southampton - Hapoel Beer-Sheva 1-1 (van Dijk Min. 90+1 / Buzaglo Min. 79) VIDEO
Internazionale Milano - Sparta Praga 2-1 (Eder Min. 23, Min. 90 / Marecek Min. 54) VIDEO


Grupa I 
Nice - Krasnodar 2-1 (Bosetti Min. 64, Le Marchand Min. 77 / Smolov Min. 52) VIDEO

Salzburg - Schalke 04 2-0 (Schlager Min. 22, Radosevic Min. 90+4) VIDEO

Grupa G 
Panathinaikos - Celta Vigo 0-2 (Guidetti Min. 4, Orellana Min. 76) VIDEO
Standard Liege - Ajax Amsterdam 1-1 (Raman Min. 85 / El-Ghazi Min. 27) VIDEO


UPDATE ORA 22:00

Fenerbahce și Manchester United sunt câștigătoarele grupei A, după ce ambele formații au câștigat în deplasare. Dacă turcii au trecut la limită, scor 1-0, pe terenul lui Feyernood, ”diavolii” s-au impus, scor 2-0, cu Zorya.

APOEL a terminat pe primul loc în grupa B, după ce a câștigat cu 2-0 pe teren propriu cu Olympiacos. Chiar dacă s-a impus fără probleme pe teren propriu cu Astana, scor 3-0, Young Boys nu prinde 16-imile Europa League.

Alex Chipciu și Nicușor Stanciu au înscris pentru Anderlecht, dar francezii de la Saint Etienne au reușit să întoarcă rezultatul. Chiar și așa, cele două formații merg mai departe în primăvara europeană.

Zenitul lui Mircea Lucescu a pierdut pe terenul lui Alkmaar, scor, 2-3, dar cum rușii erau deja calificați, cele două formații merg mai departe în 16-imi.

În grupa Astrei, Viktoria Plzen a trăit un meci nebun pe teren propriu cu Austria Viena. Cu un om mai puțin pe teren, după eliminarea lui Hejda, austriecii s-au distanțat pe tabelă prin reușitele lui Holzhauser și Rotpuller. Plzen a câștigat cu 3-2, după ce Horava și Duris - de două ori și-au trecut numele pe tabelă, iar rezultatul a ajutat-o pe Astra să prindă primăvara europeană.

În grupa F, Bilbao este sigură de 16-imi, în timp ce partida dintre Sassuolo și Genk a fost amânată. 


Grupa F

Sassuolo - Genk (amânat)
Rapid Viena - Athletic Bilbao 1-1 (Joelinton Min. 72 / Saborit Min. 84) VIDEO

Grupa E
Astra Giurgiu - AS Roma 0-0
Viktoria Plzen - Austria Viena 3-2 (Hejda - eliminare Min. 19, Horava Min. 44, Duris Min. 72, Min. 84 / Holzhauser Min. 19, Rotpuller Min. 40) VIDEO

Grupa D 
Maccabi Tel-Aviv - Dundalk 2-1 (Ben Haim Min. 21, Dasa - Autogol Min. 27, Micha Min. 38) VIDEO
AZ Alkmaar - Zenit St. Petersburg 3-2 (Reinstra Min. 7, Haps Min. 43, Tankovic Min. 68 / Giuliano Min. 58, Wuitens - autogol Min. 81) VIDEO

Grupa C
Anderlecht Bruxelles - Saint-Etienne 2-3 (Chipciu Min. 21, Stanciu Min. 31 / Soderlund Min. 62, Min. 67, Monnet-Paquet Min. 73) VIDEO
Mainz - Gabala 2-0 (Hack Min. 30, De Blasis Min. 40) VIDEO

Grupa B
APOEL Nicosia - Olympiacos Pireu 2-0 (Soteriou Min. 19, Camargo Min. 83) VIDEO
Young Boys Berna - Astana 3-0 (Frey Min. 63, Hoarau Min. 67, Schick Min. 71) VIDEO

Grupa A
Zorya Luhansk - Manchester United 0-2 (Mkhitaryan Min. 48, Ibrahimovic Min. 88) VIDEO
Feyenoord - Fenerbahce 0-1 (Sow Min. 22) VIDEO


UPDATE ORA 20:00

În grupa Stelei, Osmanlispor s-a impus pe teren propriu cu FC Zurich. Primul gol a venit după 73 de minute de joc, când Maher i-a pasat decisiv lui Delarge. Cinci minute mai târziu, la gazde a intrat și Raul Rusescu, fostul fotbalist al roș-albaștrilor. Kilicaslan a închis tabela în finalul partidei, din pasa lui Umar. Turcii au reușit să încheie grupa L pe prima poziție cu 10 puncte strânse.

Șahtior Donețk a încheiat faza grupelor cu victorii pe linie. Deja calificată, fosta echipă a antrenorului român Mircea Lucescu a câștigat fără emoții pe terenul lui Braga, scor 4-2. În celălalt meci al grupei H, Gent a reușit să se impună pe terenul lui Konyaspor în ultimul minut al prelungirilor, și merge mai departe în primăvara europeană.

Echipa lui Ciprian Tătărușanu a încheiat grupa J pe prima poziție după ce Fiorentina a câștigat, scor 2-1, pe terenul lui Qarabag. Cu fostul stelist integralist între buturi, italienii s-au impus prin golurile lui Vecino și Chiesa, în timp ce pentru gazde a marcat Reynaldo. PAOK merge și ea în primăvara europeană, după ce a învins pe teren propriu pe Liberec, scor 2-0.


Grupa L

Villarreal - Steaua 2-1 (Sansone Min. 16, Trigueros Min. 88 / Achim Min. 55) VIDEO
Osmanlispor - FC Zurich 2-0 (Delarge Min. 73, Kilicaslan Min. 89) VIDEO

Grupa J

PAOK - Liberec 2-0 (Rodrigues Min. 29, Pelkas Min. 67) VIDEO
Qarabag - Fiorentina 1-2 (Reynaldo Min. 73 / Vecino Min. 60, Chiesa Min. 76) VIDEO

Grupa H

Braga - Șahtior Donețk 2-4 (Stojiljkovic Min. 43, Vukcevic Min. 89 / Kryvtsov Min. 22, Min. 62, Taison Min. 39, Min. 66) VIDEO
Konyaspor - Gent 0-1 (Coulibaly Min. 90+4) 


Etapa a 6-a pune capăt grupelor Europa League și anului 2016 în competițiile continentale. Steaua și Astra joacă adevărate "finale" pentru calificarea în fazele eliminatorii, dar mai sunt și alți 8 români angrenați în cea de-a doua întrecere fotbalistică a continentului.

Cel mai probabil, foștii steliști Nicușor Stanciu și Alexandru Chipciu vor fi titulari la Anderlecht (deja calificată), la meciul cu Saint-Etienne. VIDEO Kortrijk - Anderlecht 1-3. Primul vine după un meci de campionat în care a marcat un gol frumos și a suferit prima eliminare a carierei, iar cel de-al doilea a intrat în repriza a doua, revenit după o accidentare.

Portarul Ciprian Tătărușanu e prima opțiune pentru Fiorentina, care însă l-a lăsat pe bancă în etapa a 5-a, după ce apărase în primele 4 meciuri. În această ultimă rundă, italienii se deplasează pe terenul lui Qarabag și au nevoie de cel puțin un punct pentru a nu avea nicio emoție în privința calificării. La Fiorentina, Ianis Hagi nu a fost inclus pe lista UEFA în acest sezon.

În grupa Stelei, Raul Rusescu e și el anunțat titular pentru Osmanlispor, împotriva lui FC Zurich. Fostul golgheter al Ligii 1 a anunțat, cu o zi înaintea meciului, că nu se întoarce la Steaua și că e foarte aproape de o prelungire a contractului cu turcii.

Ovidiu Hoban a fost titular în 4 dintre cele 5 etape de până acum la Hapoel Beer-Sheva și are șanse mari să joace și astăzi, cu Southampton, acolo unde Florin Gardoș este în continuare în revenire de formă și e folosit în meciurile echipei U23, până va fi din nou disponibil și pentru prima echipă. Ioan Hora are și el șanse să joace pentru Konyaspor, în fața belgienilor de la Gent, într-un meci fără miză pentru turci, deja eliminați.

În acest sezon, Mircea Lucescu este singurul român care antrenează o echipă străină în cupele europene. Sub comanda sa, Zenit St. Petersburg are al treilea atac din Europa League, cu 15 goluri marcate și era sigură de calificarea de pe primul loc încă din etapa trecută. În acest moment, are de 3 ori mai multe puncte decât următoarea clasată (15, față de cele 5 ale lui Alkmaar). În privința golurilor marcate, deasupra rușilor se mai află doar AS Roma (16 reușite) și Șahtior Donețk, tocmai fosta echipă a antrenorului român (17 reușite).

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Etichete: europa league , video europa league , europa league digi sport , program europa league , astra steaua , video europa league digi sport , romani europa , stanciu chipciu , stanciu chipciu anderlecht europa league , astra steaua europa league , tatarusanu europa , stanciu europa league , chipciu europa


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut ce era, de fapt. Ce a pățit o femeie
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut ce era, de fapt. Ce a pățit o femeie

O femeie din Peru a ajuns de urgență la spital, după ce ar fi înghițit un os. Medicii, însă, au...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-03-26 at 22.07.30
"A fost cel mai bun!" Columbienii au remarcat un singur jucător român, după amicalul de la Madrid

România a pierdut amicalul contra Columbiei, disputat pe Civitas Metropolitano, din Madrid, scor...

Doar 6 din 17! Notele, după România - Columbia 2-3: un ”Tricolor” a strălucit și a fost omul meciului
profimedia-0859843479
România - Columbia 2-3. "Tricolorii" au evitat rușinea pe final de meci! Rezultat istoric pe Metropolitano
profimedia-0859819437
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
România își știe acum toți adversarii de la EURO 2024! Programul complet al grupei: când și unde se joacă meciurile
profimedia-0826186694
Recomandările redacției
Video Exclusiv ”Cei de la FCSB au luat o decizie fantastică!”. Ce l-a impresionat pe Florin Prunea la liderul SuperLigii

Nu s-a mai întâmplat niciodată în fotbalul european! Premieră la EURO 2024, chiar în grupa României
Berlin, Germany. 05th Oct, 2021. Trophy, cup, trophy, object recording, overview interior, illuminated, illuminated, stadium interior. Stadium overview, UEFA EURO 2024 Logo and Brand Launch at Olympiastadion on October 05, 2021 in Berlin, Germany. Pool ph
Firma soției unui star de la Manchester United, cercetată de fraudă! Datorii de peste 18.000.000€
Captură de ecran 2024-03-28 103035
Giovanni Becali a dezvăluit totul: echipele din străinătate nu mai trimit scouteri pentru Dennis Man!
March 22, 2024, Bucuresti, Romania,2024 International Friendly, Länderspiel, Nationalmannschaft Romania vs Northern Irel
Citește și
Știm sferturile de finală UEFA Europa League! Cu cine au picat Liverpool, AC Milan și Bayer Leverkusen
profimedia-0849782741
Qarabag i-a avut de 3 ori ”în mână” pe regii din Bundesliga! Câte goluri a marcat Leverkusen în prelungiri
Bayer 04 Leverkusen vs Qarabag FK - UEFA Europa League
Olivia Culpo, imaginea perfecțiunii într-un costum de baie îndrăzneț. Cum arată fosta Miss Univers la 12 ani de când a câștigat titlul
Olivia Culpo, imaginea perfecțiunii într-un costum de baie îndrăzneț. Cum arată fosta Miss Univers la 12 ani de când a câștigat titlul
Marele inamic al CSA Steaua, contactat de urgență de Gigi Becali: ”Nu are el atâția bani să mă cumpere pe mine!"
Marele inamic al CSA Steaua, contactat de urgență de Gigi Becali: ”Nu are el atâția bani să mă cumpere pe mine!"
Șefii de la UTA aruncă vina pe ultrașii Stelei pentru sancțiunea primită de la FRF
Șefii de la UTA aruncă vina pe ultrașii Stelei pentru sancțiunea primită de la FRF
Cum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul
Cum arată Tia Carrere la peste 20 de ani de la serialul "Vânătoarea de comori". Într-o rochie scurtă și decoltată, la 57 de ani, actrița pare că a făcut un pact cu timpul
Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari
Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
În ce orașe va întârzia pensia în luna aprilie? De ce se întâmplă acest lucru
În ce orașe va întârzia pensia în luna aprilie? De ce se întâmplă acest lucru
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
Record absolut! Mo Salah este singurul fotbalist din istoria lui Liverpool care a reușit acest lucru
Liverpool FC v AC Sparta Prague Mohamed Salah of Liverpool (11) scores his sides third goal of the match and celebrates

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari
Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari
Digi World
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
Digi Animal World
Transformarea uluitoare a unui câine după ce a fost spălat și tuns. Salvatorii au crezut că-i lipsește un ochi când l-au găsit
Transformarea uluitoare a unui câine după ce a fost spălat și tuns. Salvatorii au crezut că-i lipsește un ochi când l-au găsit