Gaziantep FK v Kayserispor - Turkish Super Lig
Marius Șumudică, întrebat dacă ar accepta să semneze cu FCSB! Răspunsul a venit pe loc
CFR Cluj V FCU 1948 Craiova - SuperLiga, Cluj-Napoca, Romania - 01 Oct 2023
Philip Otele este dorit de Napoli și Brighton! CFR Cluj a făcut anunțul
WhatsApp Image 2024-03-15 at 20.40.20
Gică Hagi a spus de ce fotbaliști are nevoie România la EURO 2024
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

Analiză post cu post. Prestații la înălțime pentru steliști în amicalul cu Werder

17.01.2014, 00:39

Steaua a arătat o îmbunătățire evidentă în meciul încheiat la egalitate cu Werder Bremen (0-0, REZUMATUL VIDEO ȘI DETALII AICI) față de prestația din primul amical al iernii, pierdut cu 1-5 contra lui FC Nurnberg (REZUMATUL VIDEO ȘI DETALII AICI).

steaua captura
  • Liga 2: Corvinul - Buzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

Cei mai buni oameni din prima repriză au fost cei certați în urmă cu două zile de antrenorul Reghecampf: Cristian Tănase și Alexandru Chipciu. S-au remarcat și tinerii Stanciu, Târnovan și Grădinaru, foarte activi în spatele unicului vârf.

La polul opus, atacanții Kapetanos și Piovaccari au primit puține mingi utile și au avut o apărare puternică în față, nereușind să se descurce în interiorul careului. Digi Sport vă prezintă, mai jos, o analiză post cu post a prestației steliștilor din meciul cu Werder Bremen:

Titularii:

Florin Niță - În absența lui Tătărușanu, care acuză dureri la spate, a fost titular în poartă. A fost pe teren tot meciul, antrenorul Laurențiu Reghecampf preferând să amâne debutul noului venit Bogatinov, care a fost pe foaie, dar a rămas rezervă.

A avut puțin de apărat, dar s-a descurcat de fiecare dată. A respins o minge în față la prima ocazie a nemților (7), apoi l-a blocat providențial pe Elia, care putea profita de o eroare a lui Latovlevici (30).


Andrei Prepeliță - Și-a demonstrat încă o dată polivalența. A jucat pe postul de fundaș dreapta, odată cu mutarea lui Râpă în centrul apărării. Nu s-a remarcat în mod special, însă nici nu i se pot imputa greșeli, făcând parte dintr-o defensivă care joi a arătat solid.

Cornel Râpă - A jucat în centrul apărării, alături de Szukala. După ieșirea polonezului, a făcut cuplu cu Pintilii. Fotbalistul adus în urmă cu un an de la Oțelul Galați nu a avut prea mult de lucru în apărare, Steaua având o posesie net superioară în primele 45 de minute, atât timp cât el a fost pe teren.

Lukasz Szukala - Fundașul central a părăsit terenul accidentat, în minutul 35. Din câte se pare, este vorba de o entorsă la gleznă (DETALII AICI). Nu a greșit cât timp s-a aflat pe teren.

Iasmin Latovlevici - Fundașul stânga a alergat mult în cele 45 de minute petrecute pe teren, a intrat în combinații, însă pasele sale nu au avut cea mai bună precizie. A greșit în minutul 30, când a greșit o pasă cu capul către propriul portar, dar Niță i-a reparat eroarea și l-a blocat excelent pe Elia. A apărut și în atac, însă a preferat o "rabona" în careu, în detrimentul unei centrări și a pierdut posesia.

Alexandru Bourceanu - A jucat în nota obișnuită, coborând mult în propria jumătate pentru a dirija un joc excelent de pase în prima repriză, care i-a dat Stelei o posesie covârșitoare. A încheiat prima repriză cu un șut de la distanță, la capătul unei faze prelungite de atac.

Mihai Pintilii - A jucat alături de Bourceanu, la închidere, iar în minutul 35 a fost coborât fundaş central, lângă Râpă, după accidentarea lui Szukala. Sigur pe el, s-a achitat foarte bine de sarcini.

Adi Popa - Destul de șters, nu a mai reușit cursele care l-au consacrat. În schimb, a participat și el din plin la jocul de pase excelent făcut de steliști. Nu s-a evidențiat în mod deosebit, dar nici nu a greșit. 

Alexandru Chipciu - Jocul lui a crescut față de primul meci, când a fost și eliminat, semn că observațiile antrenorului Reghecampf (VIDEO și DETALII AICI) au avut efect. A fost activ atât pe faza ofensivă, cât și în apărare, ajungând să și respingă mingi din propriul careu.

Putea obține și un penalty în minutul 37, când a fost faultat în careu de Bargfrede, dar arbitrul nu a sancționat tragerea germanului (VIDEO AICI).

Cristian Tănase - A fost cel mai bun jucător de pe teren în prima repriză. Foarte activ în flancul stâng, a driblat eficient și a scos faze fixe din preajma careului.

Și-a trecut în cont o bară în minutul 27, cu un șut din afara careului, și i-a mai dat emoții portarului Mielitz la o lovitură liberă la care zidul a stat mult prea aproape (24). Din minutul 34, când Szukala a ieșit accidentat, a trecut în centru, alături de Bourceanu, lăsându-i locul în flancul stâng tânărului Târnovan.

Pantelis Kapetanos - Grecul nu a fost prea activ în careul advers, primind puține mingi utile. A ieșit la pase și a avut o ocazie finalizată cu un șut dintr-o poziție incomodă. A participat cu o centrare și la faza care s-a încheiat cu faultul asupra lui Chipciu.

Rezervele:

Gabi Matei - Nu s-a remarcat în mod special, însă apărarea s-a descurcat excelent în repriza secundă, lăsându-le nemților și mai puține oportunități de a se apropia de poarta lui Niță. A greșit câteva pase simple în flancul terenului.

Alexandru Aldea - Solid în defensivă, fundașul în vârstă de 18 ani s-a descurcat bine la puținele atacuri ale germanilor. Ar putea fi o soluție, în absența vreunuia dintre cei trei apărători centrali care par să aibă prim-planul. A fost remarcatul managerului general MM Stoica, la finalul partidei (DETALII AICI).

Fernando Varela - A jucat foarte bine, s-a plasat excelent și a fost dezinvolt cu mingea la picior. A urcat bine în atac, iar în minutul 74 a fost aproape de gol, cu o lovitură de cap la un corner de pe dreapta.

Paul Pîrvulescu - Căpitan în repriza secundă, fundașul stânga a evoluat fără greșeală. S-a apărat excelent și a susținut atacul, furnizând câteva centrări bune în careul lui Werder.

Ionuț Neagu - Mijlocașul a fost solid la închidere. Nu a mai marcat, ca în meciul precedent, însă a continuat foarte bine munca începută de Bourceanu, prestația lui apropiindu-se de cea a căpitanului de drept.

Mihai Răduț - Activ la începutul reprizei secunde, a avut câteva lansări bune, dar s-a "stins" spre finalul jocului.

Răzvan Grădinaru - A jucat foarte bine în flancul drept. Și-a valorificat viteza, a arătat încredere și a pătruns bine din flanc, trecându-și în cont două ocazii. Prima dată, a trimis alături de poartă (54), apoi l-a întins serios pe portar, cu un șut pe jos, care țintea tot colțul lung (64).

Nicușor Stanciu - A fost, poate, cel mai bun jucător al Stelei în a doua repriză. A avut prima ocazie a mitanului secund, la capătul unui contraatac, când șutul său din interiorul careului a fost scos cu greu în corner de portarul Mielitz (48).

A fost periculos și din afara suprafeței de pedeapsă, amenințând poarta formației din Bremen și cu un șut cu stângul (71), însă a trimis alături.

Claudiu Keșeru - Atacantul a început repriza în flancul stâng, dar pe parcurs a apărut mult și pe celelalte poziții din spatele vârfului. A fost activ, a reușit schimbări ale jocului de pe o parte pe alta și și-a trecut în cont un șut periculos dintr-o lovitură liberă de la distanță (52). Se vede că încă nu s-a integrat complet în jocul Stelei.

Federico Piovaccari - A primit puține mingi utile și a apărut destul de rar în careul germanilor. Lansările către el au fost de cele mai multe ori imprecise și a fost marcat strâns de apărătorii adverși, fără să poată valorifica centrările colegilor săi.

Alexandru Târnovan - Este singurul jucător al Stelei care a intrat de două ori pe teren. În prima repriză l-a înlocuit pe Szukala și a jucat pe postul lui Tănase, care a fost retras în centrul liniei mediene pentru a-i face loc.

A ieșit la pauză, când a intrat cealaltă garnitură, dar a revenit pe teren în minutul 83, când a intrat în locul lui Keșeru. A fost destul de activ, dar nu a reușit să se remarce în mod special.

Etichete: amicale steaua , video steaua werder bremen 0-0 , analiza jucatori steaua , steaua cantonament marbella


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un tânăr care s-a pensionat la 29 de ani are 5 sfaturi pentru cei care vor să facă la fel
Un tânăr care s-a pensionat la 29 de ani are 5 sfaturi pentru cei care vor să facă la fel

Daniel George a reușit ca până la 29 de ani să-și câștige independența financiară pe cont propriu...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Romania V Greece - International Friendly, Bucharest - 25 Mar 2022
OUT de la echipa națională pentru EURO! ”Orice om sănătos la cap l-ar lua în lot, dar eu l-am scos”

"A fost cel mai bun!" Columbienii au remarcat un singur jucător român, după amicalul de la Madrid
Screenshot 2024-03-26 at 22.07.30
E gata: Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor
Screenshot 2024-03-27 at 17.00.01
Ianis Hagi, răspuns tranșant pentru Edi Iordănescu după golul înscris în România - Columbia 2-3
Provocarea zilei: găsește reprezentantul României din fotografia virală
Screenshot 2024-03-27 at 18.44.14
Recomandările redacției
WhatsApp Image 2024-03-15 at 20.40.20
Gică Hagi a spus de ce fotbaliști are nevoie România la EURO 2024

Foto După 57 de ani, recordul e istorie! Un puști a reușit să îl întreacă pe marele Arnold Schwarzenegger
327210115_214907157678345_2804730496893185967_n
Reacția spaniolilor, după ce Horațiu Moldovan a "debutat" pe Metropolitano, dar nu pentru Atletico
ESP: Atletico de Madrid - UD Las Palmas. La Liga EA Sports. Date 25 Horatiu Moldovan of Atletico de Madrid during the La
Oficial A ratat calificarea la EURO și a fost demis! Fostul adversar al României, OUT
Cei doi antrenori Edward Iordanescu si Alon Hazan se saluta inaintea meciului de fotbal dintre Romania si Israel, din ca
Citește și
Oficial UTA Arad a luat decizia, după ce a fost ”decapitată” de Comisia de Disciplină
Captură de ecran 2024-03-28 134755
Cristiano Bergodi a tras un semnal de alarmă înaintea meciului cu Universitatea Craiova
bergodi-2
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
"Am avut metastaze la plămâni și la coloană". Teodora, fiica lui Mihai Stoica, despre dificila perioadă când a luptat cu cancerul
CSA Steaua, top secret! Măsură fără precedent luată de MApN
CSA Steaua, top secret! Măsură fără precedent luată de MApN
Meszar, prima reacție după suspendarea primită de UTA. Dă vina pe fanii Stelei și le declară război ultrașilor arădeni
Meszar, prima reacție după suspendarea primită de UTA. Dă vina pe fanii Stelei și le declară război ultrașilor arădeni
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Adevărul despre scandalul dintre Rebel Wilson și Sacha Baron Cohen. Ce a scris actrița despre starul din „Borat” în cartea ei de memorii
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
Hagi s-a liniștit: Ianis merge sigur în Germania! Avem premianții și corigenții lotului pentru Euro
În ce orașe va întârzia pensia în luna aprilie? De ce se întâmplă acest lucru
În ce orașe va întârzia pensia în luna aprilie? De ce se întâmplă acest lucru
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
Simona Halep, veste total neașteptată. Ce i se pregătește fostului lider mondial
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
"Ați mai văzut așa ceva?" Surpriză mare la Miami: o rusoaică a învins o favorită și s-a calificat în semifinale
Video Liviu Ungurean ”Bocciu” și ceilalți doi ultrași ai Rapidului au ajuns în fața instanței
bocciu

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Are 47 de ani, dar arată ca o puștoaică. Shakira, irezistibilă în emisiunea lui Jimmy Fallon, într-o rochie scurtă
Digi World
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
De câte ori purtați o pijama înainte de a o pune în coșul de rufe? Cât de des ar trebui să spălăm hainele cu care dormim
Digi Animal World
Transformarea uluitoare a unui câine după ce a fost spălat și tuns. Salvatorii au crezut că-i lipsește un ochi când l-au găsit
Transformarea uluitoare a unui câine după ce a fost spălat și tuns. Salvatorii au crezut că-i lipsește un ochi când l-au găsit