hagi maini

Ce face și nu face bine Reghecampf? Hagi aruncă săgeata: ”Eu dacă aș avea lotul Stelei aș defila”

Exclusiv Bărboianu, ”tratat ca un câine” la Tg Mureș. ”Voi spune totul la momentul potrivit”

razvan marin captura

Răzvan Marin așteaptă o medalie de campion, după victoria Viitorului cu Steaua: ”De asta am venit!”

barboianu

Exclusiv Bărboianu, ”tratat ca un câine” la Tg Mureș. ”Voi spune totul la momentul potrivit”

19.03.2017, 12:16
  • Liga 1, play-out (etapa 2): FC Botoşani - Dinamo Bucureşti (sâmbătă, 20:45, Digi Sport 1)

  • Liga 1, play-off (etapa 2): CFR - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

UPDATE: După declarațiile făcute de către ofițerul de presă al Concordiei Chiajna, unul dintre apropiații lui Ștefan Bărboianu a confirmat informațiile, acesta afirmând că jucătorul a fost tratat precum un ”câine”, de către cei care au asigurat serviciile medicale la partida de pe Trans-Sil, dar și de către personalul spitalului din Tg Mureș, la care a fost transportat:

Fane a fost tratat ca un câine. Pe lângă faptul că a stat zece minute pe teren, în nămol și în ploaie, după aceea, a fost băgat într-o salvare și uitat acolo până la finalul meciului, în întuneric. De la stadion a fost transportat în spital și, acolo, același tratament. Nici calmante nu au avut pentru el.

Am fost nevoiți, într-un târziu, să luăm decizia, de a merge la Craiova, pentru că, la Tg Mureș, cine știe ce se putea întâmpla”, a dezvăluit un apropiat al jucătorului, pentru digisport.ro.

Bărboianu a refuzat însă ofere detalii despre modul în care a fost tratat la Tg Mureș, spunând că va face dezvăluri ”la momentul potrivit”:

Nu vreau să fac niciun comentariu, voi spune totul la momentul potrivit. Nu știu de ce am fost ținut în salvare până la finalul meciului. Pentru mine, cel mai important este să aflu exact ce am, apoi, să mă recuperez cât mai repede”, a spus jucătorul Concordiei pentru site-ul Digi Sport.


Accidentarea lui Bărboianu, din partida ASA - Concordia 2-1, a arătat încă o dată cât de înapoiată e România din toate punctele de vedere. Fundaşul a aşteptat jumătate de oră până să fie dus la spital, invocându-se absenţa a două ambulanţe la stadion. Ofiţerul de presă al ilfovenilor vine cu o altă variantă: ar fi existat a doua ambulanţă.

Bărboianu a suferit, conform primului verdict, o ruptură a ligamentelor colateral, medial și lateral și o ruptură a ligamentului încrucișat anterior, însă a ajuns la spital la aproximativ 45 de minute de la accidentare. Aproximativ 30 de minute a fost nevoit apărătorul să aştepte doar în ambulanţă, până să fie transportat.

Concret, medicii de pe ambulanţă au invocat faptul că nu pot pleca de la meci din cauza faptului că nu exista altă ambulanţă la arenă, astfel că în cazul unei alte accidentări nedorite, eventualul pacient nu va avea cum să primească ajutorul de care are nevoie. În regulament se specifică clar faptul că la stadion trebuie să existe două maşini de salvare şi, potrivit lui Florin Petrescu, ofițerul de presă al ilfovenilor, chiar ar fi existat două autovehicule.

"În mod normal trebuie să intre ambulanța pe teren când e un asemenea caz, nu să-l ia pe targă și să-l ducă prin ploaie în spatele terenului. El a stat în ambulanță cu maseurul de la noi. N-a primit calmante, n-a primit nimic. Era întuneric beznă, abia am reușit să fug la vestiare să-i aduc o pătură și să-i dau geaca mea pe el.

Tremura din toate încheieturile, plângea şi ţipa ca din gură de șarpe. Ne-am dus după cei de la ambulanță și într-un târziu unul din medici ne-a spus că nu poate părăsi terenul până nu se oprește partida. I-am zis să meargă cu el la spitalul de urgență pentru că e un caz aparte. Îmi tot zicea că nu poate în condițiile în care era și a doua ambulanță cu medic acolo.

Cei de la Târgu Mureș n-au avut nici măcar calmante. Erau două ambulanțe SMURD cu ambele echipaje în tribune, se vede asta și pe imaginile televiziunii care a transmis meciul. Ei n-au știut că trebuie să stea la ambulanță, nu spectatori", a declarat Petrescu pentru Gazeta Sporturilor.

În minutul 73 al partidei ASA - Chiajna, s-a petrecut un episod rar întâlnit pe gazonul de fotbal. Portarul Cristi Bălgrădean și-a accidentat grav un coechipier. ”Pufi” a ieșit greșit pe o centrare și l-a faultat pe Andrei Ciolacu, comițând un penalty. După fault, portarul a căzut peste Ștefan Bărboianu și l-a accidentat dur la genunchiul drept pe fundașul ilfovenilor, care a început să urle pe teren de durere.

Citește și:
A fost una dintre marile speranțe ale tenisului, dar azi se zbate în mediocritate. Nike refuză să o mai plătească

A fost una dintre marile speranțe ale tenisului, dar azi se zbate în mediocritate. Nike refuză să o mai plătească

digi24.ro
Comentarii

Cross

ProFM
Oops! Un concurent de la American Idol a sărutat-o pe gură pe Katy Perry. Ce a urmat după | VIDEO

Oops! Un concurent de la American Idol a sărutat-o pe gură pe Katy Perry. Ce a urmat după | VIDEO

ProFM
Shakira şi Pique i-au lăsat un bacşiş uriaş unui bucătar:

Shakira şi Pique i-au lăsat un bacşiş uriaş unui bucătar: "Distrează-te şi cumpără-ţi ceva"

Digi Film
Johnny Depp, de nerecunoscut in cel mai recent rol. Vezi transformarea lui spectaculoasa

Johnny Depp, de nerecunoscut in cel mai recent rol. Vezi transformarea lui spectaculoasa

Digi Film
A terminat chimioterapia si isi recapata frumusetea! Cum arata Brenda din Beverly Hills acum

A terminat chimioterapia si isi recapata frumusetea! Cum arata Brenda din Beverly Hills acum