"Titlul s-a pierdut, nu s-a câștigat. A făcut-o echipa mai puternică, mai valoroasă, mai tare. Eu sunt responsabil pentru disciplină. Din cauza lui Alibec am permis niște lucruri la echipă. Vociferări la antrenamente, că iar facem astea, că iar facem astea. Nu dăm vina pe Alibec, că nu e Alibec vinovat. CFR e echipa mai puternică, trebuie să recunoaștem. Ca dovadă, au jucat cu Viitorul și au bătut. Când trebuie să bată, bat. Am avut 4 meciuri cu ei și în niciunul nu am condus.  Echipa mai bună a câștigat campionat, asta e concluzia mea. Și azi s-a văzut asta", a explicat Becali, la final.

Dică rămâne


FCSB a făcut împotriva Astrei un nou meci modest, dar postul lui Dică nu e în pericol. În schimb, Cristi Tănase, fotbalist despre care Meme spunea că va rămâne, nu va mai fi păstrat.

 
"Noi nici astăzi n-am condus clar, puteau să ne marcheze un gol. Noi nu avem joc elaborat, posesie. Nu pasăm nimic, nu avem posesia cum trebuie să o avem, jucători cu frică. Niciodată nu am jucat atât de prost. Dică rămâne, dar vor pleca jucători. Bine că l-am văzut pe Cristi Tănase, ca să-mi dau seama că nu mai poate.  Teixeira vreau să-l mai țin un an. Uite, poți să-l compari pe Abang cu Alibec sau cu Gnohere", a mai spus Gigi.

Nicolae Dică, 38 de ani, a fost antrenorul cu care FCSB a început actualul campionat, după ce el a reuşit promovarea cu FC Argeş în Liga a 2-a. Era prima sa experienţă ca antrenor principal, după ce mai lucrase, ca "secund" la FCSB, atât cu Costel Gâlcă, dar şi cu Mirel Rădoi.

În play-off, FCSB cu Dică pe bancă a obţinut 6 victorii, trei rezultate de egalitate şi o înfrângere, ce de la Iaşi. Care a fost decisivă.

În sezonul regulat, FCSB a câştigat de 16 ori, 7 egaluri şi 3 înfrângeri.

CITEȘTE ȘI

  1. Inadmisibil! Găman le-a spus FCSB-iştilor că echipa a pierdut pentru că "Dumnezeu nu iartă"
  2. VIDEO Dică: "Nu vreau să vorbesc de Nemec, mie mi se termină contractul". Ce îşi reproşează după sezonul ratat
  3. NEWS ALERT CFR CLUJ E NOUA CAMPIOANĂ A ROMÂNIEI! Fiesta s-a declanșat în Gruia după 6 ani de așteptare