Marius Șumudică are contractul pe masă! Ar deveni unul dintre cei mai bine plătiți antrenori din SuperLiga
Ce condiție îi pune Dan Șucu lui Marius Șumudică pentru a antrena Rapidul
Marius Șumudică are contractul pe masă! Ar deveni unul dintre cei mai bine plătiți antrenori din SuperLiga
Digi Sport 1 Live
Acum
Fotbal Club
CFR Cluj CFR Cluj
1 - 0
Chindia Târgovişte Chindia Târgovişte
Sb 31.07.2021 23:00

CFR Cluj-Chindia 1-0. Denis Alibec trimite campioana în fruntea Ligii 1

31.07.2021, 23:59

  • Baraj EURO: Bosnia si Hertegovina - Ucraina, joi, 21:45, DGS 1

  • WTA Miami Open: Simona Halep - Paula Badosa, 22:00, DGS 1

CFR Cluj a învins-o la limită pe Chindia Târgoviște, scor 1-0, și este lider solitar în Liga 1, cu maximum de puncte după trei etape.

Primele 45 de minute au fost sărace în faze de poartă în Gruia. Singura mare ocazie le-a aparținut gazdelor, în minutul 20. Denis Alibec a scos excelent pentru Billel Omrani în marginea careului, francezul i-a pus mingea pe frunte lui Anas Tahiri, care, liber din doar câțiva metri, nu a reușit să-l învingă pe Moldovan.

CFR Cluj - Chindia Târgoviște 1-0. Denis Alibec, primul gol în tricoul ardelenilor

Imediat după reluare, Omrani a avut deblocarea tabelei în gheată după o eroare în defensiva dâmbovițenilor, însă execuția sa a fost lamentabilă, dintr-o poziție foarte bună. ”Eroul” CFR-ului a fost Denis Alibec, titularizat în premieră de la revenirea în Liga 1.

Păun l-a angajat pe Camora în flancul stâng, căpitanul ardelenilor a centrat în ”gura porții”, iar Denis Alibec a fost mai rapid decât adversarul direct și portarul oaspeților și a trimis în plasă.

Hoban și Petrila le-au mai dat emoții târgoviștenilor în finalul jocului, cu două execuții puternice, însă partida s-a încheiat cu scorul de 1-0, iar CFR a obținut a cincea victorie consecutivă în toate competițiile și continuă marșul spre al cincilea titlu consecutiv.

De partea cealaltă, Chindia rămâne fără victorie în primele trei etape. Cu un singur punct adunat, trupa lui Emil Săndoi pare departe de echipa care se bătea pentru un loc în play-out, în sezonul precedent.

VIDEO Rezumat CFR Cluj - Chindia Târgoviște 1-0

_________________________________________________________________________________________________

Știrea inițială:

CFR Cluj are şase puncte după două meciuri în Liga 1, iar acum are meci acasă cu Chindia Târgoviște, sâmbătă, de la ora 22.00, în direct la Digi Sport 1 şi pe digisport.ro pentru abonaţii RCS-RDS.

Ardelenii sunt singurii care pot aduna maximum de puncte după trei runde pentru că Rapid a terminat la egalitate cu Farul, scor 0-0, vineri seară, pe Arena Naţională, într-un meci cu atmosferă incendiară.

Însă pentru asta trebuie să treacă şi de formaţia din Târgovişte. Şi dacă ne raportăm la ce a arătat trupa lui Săndoi etapa trecută, cu Sepsi, 1-1, va fi un meci dificil pentru echipa campioană.

CFR Cluj - Chindia, ora 22:00, Digi Sport 1. Câte schimbări va face Şumudică după meciul din Liga Campionilor?

La singura echipă românescă, din patru, rămasă în Europa fotbalistică, Marius Şumudică va trebui să facă schimbări multe pentru că pe 3 august, de la ora 21:00, are deja meciul tur cu Young Boys Berna, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Este greu să elimini entuziasmul acesta care este uman și să-i aduci cu picioarele pe pământ într-un timp atât de scurt. Să-i motivezi în campionat și să ai rezultate.

Chindia are un antrenor cu experiență care anul trecut a făcut rezultate cu această echipă. Au o motivație în plus, joacă cu campioana țării, noi trebuie să fim echipa care dictăm, care dăm tonul jocului.

Vor exista și schimbări, sper să fiu inspirat cum am fost și până acum. Va fi un meci greu, sper să-i desfacem, target 3 puncte”, a afirmat Șumudică înaintea meciului.

CFR Cluj - Chindia, 22:00, Digi Sport 1. Săndoi nu merge cu Chindia la Cluj ca "mielul la tăiere"

În sezonul trecut am obținut o remiză pe terenul celor de la CFR (0-0), iar în retur le-am pus mari probleme și am pierdut nemeritat, dintr-un penalty (0-1). Întâlnim o echipă foarte bună, care nu întâmplător este campioana României. Au jucători cu o experiență deosebită. Noi avem câteva semne de întrebare la nivel de lot, Cornel Dinu și Daniel Popa, cu probleme medicale, plus Marco Dulca, care trebuie să se întoarcă din Japonia.

Punctul obținut cu Sepsi ne motivează. Mergem la CFR să jucăm și să obținem un rezultat pozitiv. S-a văzut o creștere a jocului, cu Sepsi, față de etapa inaugurală cu Rapid. De obicei, atunci când intri într-o competiție oficială ești mai temător, mai reținut”, a spus Săndoi înainte de deplasarea la Cluj.

Preţ bilete la CFR Cluj-Chindia, 22:00, Digi Sport 1 şi digisport.ro

Biletele pentru partida din etapa a 3-a a Ligii 1 de sâmbătă, 31 iulie 2021, ora 22:00, se găsesc şi azi la casieria stadionului, cât și online. AICI - https://bit.ly/3f8tRDR

Biletele achiziționate online pot fi scanate la porți și de pe telefonul mobil.

Sâmbătă, de la ora 14:00, suporterii vor avea posibilitatea testării COVID-19, chiar la stadion. Testarea rapidă antigen costă 25 lei, cu rezultat în 15 minute, și va fi efectuată la ambulanța amplasată în zona Tribunei II.

  • VIP A – 50 lei
  • VIP B – 70 lei
  • Tribuna 1 – 20 lei
  • Tribuna 2 – 15 lei
  • Peluză (Galerie CFR) – 10 lei

PROGRAM CASIERIE PELUZĂ

  • SÂMBĂTĂ, 31 iulie: 12:00 – 22:00

"Copiii cu vârsta de 3 ani împliniți sau mai mari au nevoie de documentul medical care să le permită accesul pe stadion. Toți copiii au nevoie de bilet pentru a intra la meci, indiferent de vârstă.

Conform ultimului protocol în vigoare, toți spectatorii care vor veni să susțină echipa trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta Stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”, dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare) sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore), în format fizic (listate – doar în cazul testelor RT-PCR sau antigen; adeverința de vaccinare poate fi prezentată și pe telefonul mobil). De asemenea, conform noului protocol întocmit de Federația Română de Fotbal, vor avea acces și spectatorii care prezintă dovada că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2", este anunţat pe siteul celor de la CFR Cluj.

CFR Cluj CFR Cluj
Chindia Târgovişte Chindia Târgovişte
  • 90+4 final

    Final. CFR Cluj - Chindia 1-0.

  • 87 s s

    Iese Deac, intră Costache.

  • 86 s s

    Popadiuc îi lasă locul lui Cherchez.

  • 84 oc oc

    Ovidiu Hoban, veteranul clujenilor, trage cu sete din afara careului, dar execuția sa trece pe lângă stâlpul porții lui Moldovan.

  • 63 s s

    Iese Matiș, intră Șerban.

  • 63 s s

    Iese Suciu, intră Popa.

  • 62 s s

    Iese Alibec, intră Debeljuh.

  • 62 s s

    Iese Omrani, intră Chipciu.

  • 60 cg cg

    Matiș vede primul cartonaș galben al partidei, după o intrare întârziată asupra lui Manea.

  • 51 g g

    Camora centrează în gura porții, Alibec le ia fața fundașului de marcaj și portarului Chindei și înscrie primul său gol de la revenirea în Liga 1.

  • 46 oc oc

    Omrani se trezește cu mingea la picior după o respingere greșită a fundașilor adverși, dar șutul său dintr-o poziție bună este defectuos.

  • 46 sr2

    Începe partea a doua.

  • 46 s s

    În debutul actului secund, Șumudică îl aruncă în luptă pe Păun în locul lui Tahiri.

  • 45+3 fr1

    Pauză.

  • 20 oc oc

    Omrani așează mingea ”cu mâna” pe fruntea lui Tahiri, însă mijlocașul ardelenilor nu reușește să deschidă scorul din doar câțiva metri.

  • 12 oc oc

    Răzvan Matiș șutează din afara careului, însă execuția sa nu nimerește spațiul porții lui Arlauskis.

  • 1 sr1

    Începe meciul.

Florin Andrei
Florin Andrei
Ciprian Florin Danșa
Alexandru Vodă
teren fotbal
G. Arlauskis
C. Manea
D. Graovac
D. Ciobotariu
Camora
G. Fofana
A. Tahiri
C. Petrila
C. Deac
B. Omrani
D. Alibec
C. Bălgrădean
I. Latovlevici
M. Cestor
O. Hoban
A. Chipciu
A. Păun
M. Gîdea
V. Costache
G. Debeljuh
C. Căbuz
A. Şerban
CFR Cluj Marius Șumudică
D. Moldovan
T. Căpușă
D. Celea
N. Baxevanos
C. Dinu
C. Neguţ
S. Suciu
P. Iacob
D. Popadiuc
R. Matiș
D. Florea
S. Rrumbullaku
C. Cherchez
L. Corbu
D. Popa
M. Martac
A. Ioniţă
M. Kocič
W. Sneijder
Emil Săndoi Chindia Târgovişte

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media