Screenshot 2024-03-27 at 00.20.40
Motivul pentru care Ianis Hagi va fi convocat la EURO, chiar dacă nu joacă la Alaves: ”E ceva ciudat”
”Acord total!”. Ianis Hagi s-ar fi înțeles cu noua echipă
florinel-coman
Vești proaste despre Florinel Coman, după ce a ieșit accidentat în minutul 19 al meciului Sepsi - FCSB
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special
Universitatea Craiova Universitatea Craiova
3 - 3
Viitorul Viitorul
Sb 28.04.2018 21:45

Craiova - Viitorul 3-3. Nebunie în Bănie! Super execuții și răsturnări de scor pentru un meci superb

28.04.2018, 20:00

  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

CS Universitatea Craiova și FC Viitorul au încheiat la egalitate, scor 3-3, unul dintre cele mai frumoase meciuri ale sezonului în Liga 1.

Ratarea imensă a lui Vînă (3) a dat semnalul nebuniei din Bănie. Echipa lui Hagi a deschis scorul prin Cicâldău (15). Cojocaru i-a refuzat apoi egalarea lui Băluță (17), dar nu s-a mai putut opune la șutul lui Mitriță, la capătul unei faze spectaculoase (24).

Gardoș s-a accidentat și a fost schimbat după o jumătate de oră. Sub privirile selecționerului Cosmin Contra, internaționalii Bancu și Băluță au creat golul de 2-1, marcat de cel din urmă.

Ganea a egalat imediat după pauză cu o execuție elegantă și tot el și-a adus echipa în avantaj, cu un alt gol spectaculos (55). Băluță a înscris golul egalizator după două minute (57). Burlacu (76) și Mateiu (89) au ratat, pe rând, șansa golului victoriei, iar partida s-a încheiat la egalitate, 3-3.

Etapa viitoare, oltenii joacă pe terenul lui CFR Cluj, iar Viitorul primește vizita Astrei.

VIDEO Rezumat CS Universitatea Craiova - FC Viitorul 3-3

Universitatea Craiova Universitatea Craiova
Viitorul Viitorul
  • 90 fr2

    Fluier final. CS Universitatea Craiova - FC Viitorul 3-3, la capătul celui mai frumos meci din acest an în Liga 1.

  • 90 fm fm

    Portarul Viitorului, Valentin Cojocaru, a rămas întins pe gazon după o lovitură primită din partea lui Băluță într-un duel în careul oaspeților. În cele din urmă, goalkeeper-ul campioanei poate continua.

  • 90 fm

    De la margine se arată 3 minute de prelungiri.

  • 89 oc oc

    Ocazie mare pentru Craiova! Portarul Cojocaru a scos cu piciorul un șut foarte periculos trimis de Mateiu din interiorul careului.

  • 86 oc oc

    Șut periculos al lui Băluță, dar mingea nu prinde spațiul porții celor de la Viitorul.

  • 79 s s

    Schimbare la Craiova: iese Screciu și intră Popov.

  • 76 oc oc

    Ocazie mare pentru Craiova! Portarul Cojocaru a blocat excelent o reluare din prima a lui Burlacu, găsit liber în centrul careului de Mitriță, la capătul unui contraatac extrem de tăios al oltenilor. Blocat de un apărător al Viitorului, Băluță nu a putut trimite la poartă, după ce a urmărit balonul.

  • 69 oc oc

    Ocazie mare pentru Craiova! Mitriță a driblat superb și a trecut cu noroc de ultimul apărător, dar, odată ajuns în centru, față în față cu portarul Cojocaru, a ratat șutul și a trimis slab, chiar pe direcția acestuia, fără a-i pune probleme. 

  • 64 oc oc

    Ocazie pentru Craiova! Mitriță a șutat direct pe poartă din lovitura liberă care a rezultat la faza anterioară, dar portarul Cojocaru a fost atent și a respins în corner.

  • 63 s s

    Schimbare la Viitorul: iese de Nooijer și intră Lima Duarte.

  • 62 cg cg

    Cartonaș galben pentru Hodorogea, după o ținere evidentă asupra lui Burlacu, în colțul drept al careului Viitorului.

  • 61 s s

    Schimbare la Craiova: iese Gustavo și intră Burlacu.

  • 57 g g

    GOOOOL Craiova! Alexandru Băluță a readus egalitatea pe tabela de marcaj, după o fază încâlcită în careul Viitorului. Cojocaru a ieșit greșit și nu a reușit să respingă o centrare dintr-un corner, iar fundașii nu au putut să facă mai mult. Băluță a încercat mai multe driblinguri, dar a pierdut mingea, în prima fază. Mateiu a fost și el blocat, dar balonul i-a revenit decarului Craiovei, care nu a mai iertat. 

  • 55 g g

    GOOOOL Viitorul! Același Cristian Ganea a adus-o din nou pe Viitorul înavantaj, cu o nouă execuție de zile mari. Portarul Calancea a decis bine să iasă dintre buturi cu intenția de a respinge, dar a luftat și a lăsat poarta goală. Ganea a fost atent, a urmărit mingea și a reușit o execuție perfectă: a trimis din prima, din întoarcere, imparabil pentru portarul care încerca din răsputeri să revină între buturi.

  • 52 cg cg

    Cartonaș galben pentru Alexandru Mitriță, într-o fază care i-a făcut pe olteni să îl înconjoare pe arbitrul Andrei Chivulete. Mitriță a căzut în jumătatea adversă, fără să fi fost faultat, apoi s-a ridicat și a gesticulat în direcția centralului, care l-a avertizat fără să stea pe gânduri.

  • 46 g g

    GOOOOL Viitorul! Cristian Ganea a marcat cu o execuție extraordinară, la prima fază a reprizei secunde. Vînă i-a pasat printre fundașii adverși, iar fundașul stânga, plecat de la limita ofsaidului, a finalizat cu un lob superb peste portarul Calancea.

  • 46 sr2

    Începutul reprizei secunde. 

  • 45 fr1

    Pauză în Bănie, acolo unde CS Universitatea Craiova conduce cu 2-1 în meciul cu FC Viitorul.

  • 45 g g

    GOOOOL Craiova! Băluță a adus-o pe Craiova în avantaj pentru prima dată în această seară. Decarul oltenilor a punctat cu un șut din prima, la colțul scurt, trimis din interiorul careului, după o combinație strălucită cu Bancu.

  • 37 oc oc

    Ocazie pentru Craiova! Șut periculos trimis de Mitriță, din interiorul careului, dar alături de poarta lui Cojocaru.

  • 35 fm fm

    Ganea a căzut, după un duel cu Kelic, la 25 de metri de poarta Craiovei. Jucătorul Viitorul a rămas pe gazon, acuzând o lovitură primită din partea adversarului, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. 

  • 31 cg cg

    Cartonaș galben pentru de Nooijer, pentru o intrare dură asupra lui Dimitrov, în stânga careului celor de la Viitorul, aproape de linia de fund.

  • 30 s s

    Schimbare la Craiova: iese Florin Gardoș - accidentat - și intră Renato Kelic. 

  • 24 g g

    GOOOOL Craiova! Alexandru Mitriță a egalat pentru Craiova, la capătul unei faze de vis reușite de jucătorii lui Mangia. Faza care a făcut șah-mat apărarea Viitorului a pornit de la Bancu, cel care a urcat pe stânga și a pasat pentru Băluță, care a așezat cu călcâiul pentru Mitriță, în careu, la 15 metri. Acesta a venit în mare viteză, a preluat perferct și a trecut și pe lângă Gustavo, înainte să șuteze pe jos, plasat, la colțul lung, fără speranțe pentru portarul Cojocaru.

  • 22 fm fm

    Fază periculoasă a Craiovei, care a ajuns în poziție de finalizare prin Gustavo, al cărui șut s-a dus înalt. Arbitrul Andrei Chivulete a dictat aut de poartă, deși oltenii ar fi vrut mai mult, considerând că fundașul Viitorului a fost cel care a deviat mingea.

  • 21 s s

    Schimbare la Viitorul: iese Tudor Băluță și intră Căpușă.

  • 17 oc oc

    Ocazie pentru Craiova! Alexandru Băluță a primit mingea în careu și a șutat puternic, din unghi, dar pe direcția portarului Cojocaru, care a reușit să respingă în corner.

  • 15 g g

    GOOOOL Viitorul! Cicâldău deschide scorul la Craiova, după o pasă a lui Ganea, care l-a găsit perfect în spatele apărării adverse. Mijlocașul a preluat și a finalizat cu stângul, pe lângă portarul Calancea.

  • 13 fm fm

    Craiova ajunge tot mai des în apropierea careului advers, dar ocaziile întârzie să apară. 

  • 8 fm

    Viitorul domină acest start de meci, în timp ce Craiova iese cu greu din jumătatea proprie și atunci când o face pierde rapid posesia, spre nemulțumirea publicului oltean.

  • 3 oc oc

    Ocazie mare pentru Viitorul! Ianis Hagi a fost blocat în fața porții de doi apărători adverși și nu a putut relua o centrare dintr-o poziție ideală. Vînă a urmărit mingea, dar a șutat slab, pe jos, iar portarul Calancea a prins fără probleme.

  • 1 fr1

    Fluier de start al meciului dintre CS Universitatea Craiova și FC Viitorul, din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1.

  • 0

    În meciul tur din play-off, în etapa a doua, Viitorul și Craiova au remizat, scor 0-0.

Andrei Chivulete
Andrei Chivulete
Mircea Orbuleț
Ciprian Danșa
teren fotbal
N. Calancea
V. Screciu
F. Gardoş
Tiago Ferreira
R. Dimitrov
A. Mateiu
H. Zlatinski
N. Bancu
Gustavo Di Mauro
A. Băluță
A. Mitriță
L. Popescu
A. Popov
André Santos
R. Kelić
M. Briceag
C. Bărbuţ
A. Burlacu
A. Buzbuchi
M. Lima
C. Casap
T. Căpușă
Universitatea Craiova Devis Mangia
V. Cojocaru
R. Hodorogea
V. Ghiţă
B. de Nooijer
S. Mladen
A. Cicâldău
T. Băluţă
I. Vînă
C. Ganea
I. Hagi
C. Gavra
D. Drăguş
M. Voduț
A. Ciobanu
R. van Persie
M. van Bommel
Gheorghe Hagi Viitorul

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media