astra pogon

Cu Budescu titular, Astra a pierdut amicalul cu Pogon Szczecin

Exclusiv CSA Steaua nu va avea un singur patron. Planul Armatei pentru a evita apariția unui alt ”Becali”

burleanu

Burleanu nu crede că Mititelu poate obţine 220 de milioane de euro de la FRF: "Este exclus"

becali-7

Exclusiv CSA Steaua nu va avea un singur patron. Planul Armatei pentru a evita apariția unui alt ”Becali”

25.01.2017, 19:37
  • La Liga, etapa a 20-a: Real Madrid - Deportivo (duminică, 17:15, Digi Sport 1) și Betis - Barcelona (duminică, 21:45, Digi Sport1)
  • Serie A TIM, etapa 21: Inter - Roma (duminică, 21:45, Digi Sport 2)

Directorul tehnic al ”Stelei Armatei” Marius Lăcătuș a oferit detalii, în emsiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport, despre cum va arăta lotul noii echipe, despre negocierile cu anumiți antrenori, dar și despre discuțiile pe care le-a avut cu posibilii investitori.

În primul rând, fostul număr 7 al Stelei a spus că lotul echipei Armatei nu va fi format doar din juniori, întrucât, pentru atingerea obiectivelor, e nevoie și de jucători cu experiență la nivelul ligilor inferioare:

Primul pas, până la 30 iunie, este să înscriem echipa de juniori republicani U17 în campionatul de juniori. În acest mod, vom deveni membri asociați. Apoi, vom forma echipa de seniori. Noi așteptăm să înceapă competițiile pentru a urmări juniori, am intrat în discuții și cu școlile private și sperăm să adunăm un număr de jucători destul de mare și care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele.

Într-o echipă ai neovie și de jucători cu experiență pe lângă acești jucători tineri de 17, 18, 19 ani. Ai nevoie de jucători cu o anumită experiență la nivelul Ligilor 2 și 3”, a declarat Marius Lăcătuș la ”Fotbal Club”, ÎN DIRECT la Digi Sport.

În privința antrenorului, acesta a zis că a purtat discuții cu anumiți tehnicieni, însă nu a luat o decizie finală: ”Sunt în discuții. Am discutat cu 3-4 antrenori. În perioada următoare, voi avea discuțiile cu cei din cadrul centrului de copii și juniori”.

Lăcătuș nu știe încă nici în care divizie va evolua CSA Steaua în sezonul următor. Acesta a anunțat că Armata și Ministerul au refuzat asocierea cu un club din Liga 3, iar Asociația Municipală de Fotbal din București urmează să decidă dacă noua echipă a ”roș-albaștrilor” va intra în Liga 4 sau Liga 5.

Rămâne să hotărască cei de la AMFB acest lucru. Practic, noi nu ne-am dorit o colaborare cu cineva, să preluăm numele cuiva, să intrăm în Liga 3, să preluăm și numele altcuiva pentru un an de zile. Nu am agreat aceste variante și vom vedea de unde vom începe. Era mult mai ușor să ajungem în Liga 1 așa, dar din discuțiile avute cu conducerea clubului și cu cei de la Minister, am decis să luăm această soluție și eu cred că este cea mai bună”, a explicat Lăcătuș, cel care continuă să poarte negocieri și cu potențiali investitori.

Fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni din 1986 a precizat că planul e ca CSA Steaua să devină o societate pe acțiuni după promovarea în Liga 2, asta deși susține că a discutat cu ”cel puțin două persoane doresc să investească de acum”.

Lăcătuș știe și cum noua ”Steaua” nu va ajunge în situația de a încăpea pe mâna unui singur patron care să decidă tot precum Gigi Becali, așa cum s-a întâmplat cu clubul din Liga 1, care a pierdut dreptul de a mai folosi marca, sigla și palmaresul.

Nu va fi o singură persoană care să fie acționar majoritar în cadrul acestei societăți. Probabil, și clubul (n.r. - Clubul Sportiv al Armatei) va deține o parte din acțiuni”, a spus Marius Lăcătuș.

În acest moment, fostul fotbalist exclude posibilitatea unei împăcări cu Gigi Becali:

Mă îndoiesc. Mai ales că marea parte a fanilor, cei din Peluza Sud susțin această echipă. Atunci când ieși public și spui că va fi formată această echipă, care va deține palmaresul, îmi este greu să cred că se vor face pași înapoi”, a punctat Lăcătuș, care a menționat că singura variantă prin care proiectul Armatei va fi abandonat va fi o eventuală decizie a ministrului din fruntea MApN.

După ce Hagi a spus că, pentru el, Steaua este cea din Liga 1, Lăcătuș a spus că nu se aștepta ca toată lumea să fie de acord cu el și că nu caută să intre în conflict cu foștii săi colegi:

Cine credeți că se aștepta ca toată lumea să fie de partea Armatei. Eu nu mă așteptam la asta nici din partea foștilor colegi de echipă, nici din partea foștilor antrenori, nici din partea presei. Fiecare e liber să spună ce crede. Indiferent ce vor spune acești oameni din sport sau foștii mei colegi de echipă, eu nu voi ajunge în situația să mă cert cu ei. Din cauza unei dispute nu voi ajunge să stric o prietenie clădită în atâți ani”, a încheiat Marius Lăcătuș.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT

Citește și:
Detaliul din acest selfie a dus la prinderea criminalei care și-a ucis cea mai bună prietenă

Detaliul din acest selfie a dus la prinderea criminalei care și-a ucis cea mai bună prietenă

digi24.ro
Citeşte şi

Blestemul accidentaților! Alarmă la FCSB și ce jucător mai vrea Dică

dica accidentati

Avertismentul medicilor: Gripa poate deveni mortală

Avertismentul medicilor: Gripa poate deveni mortală

Dică a reacționat după eliminarea lui Alibec. ”Din cauza asta s-a supărat!”

FOTBAL:FC STEAUA BUCURESTI-VIKTORIA PLZEN, LIGA EUROPA (14.09.2017)

Alt an, aceleași greșeli la FCSB! Dică, un car de nervi după primul amical din 2018: ”Nu sunt mulțumit!”

Comentarii

Cross

ProFM
Alexandra Stan şi-a pus silicoane? Fotografiile care spun totul

Alexandra Stan şi-a pus silicoane? Fotografiile care spun totul

ProFM
S-a aflat de ce Nicole Scherzinger s-a despărţit de Lewis Hamilton! Pilotul avea anumite fantezii

S-a aflat de ce Nicole Scherzinger s-a despărţit de Lewis Hamilton! Pilotul avea anumite fantezii

Digi Film
Jason Statham, topit dupa iubita lui. Cum arata femeia care l-a cucerit

Jason Statham, topit dupa iubita lui. Cum arata femeia care l-a cucerit

Digi Film
Mark Wahlberg, concediu in Barbados. Cum arata starul plin de muschi la plaja

Mark Wahlberg, concediu in Barbados. Cum arata starul plin de muschi la plaja