FOTBAL:FC VOLUNTARI-UTA ARAD, PLAY OUT SUPERLIGA SUPERBET (8.04.2023)
Fotbalistul din SuperLigă care ar putea reveni pe gazon după 8 luni de absență
florin prunea
Exclusiv Florin Prunea a tras concluziile, după Hermannstadt - Dinamo 3-0: ”Incredibil!”
koltsov sabalenka
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport
Dinamo Bucureşti Dinamo Bucureşti
2 - 1
Voluntari Voluntari
Du 22.07.2018 22:00

Dinamo - Voluntari 2-1. Prima favorită care câştigă în noua ediţie a Ligii 1. Şansă uriaşă ratată de oaspeţi pe final

22.07.2018, 23:35

  • Baraj EURO: Bosnia si Hertegovina - Ucraina, joi, 21:45, DGS 1

  • Elite League U20: Romania - Italia, joi, 18:00, DGS 1

Dinamo a câştigat cu FC Voluntari după o mutare inspirată a lui Florin Bratu si un gol al debutantului Deian Sorescu. A fost 2-1 pentru alb-roşii, în primul meci oficial al sezonului.

"Câinii" n-au avut vreun şut pe poartă până la pauză, împotriva ilfovenilor. Totuşi, Daniel Popa şi Robert Moldoveanu puteau să o aducă pe Dinamo în avantaj.

Prima ocazie adevărată a partidei a venit în minutul 48 şi le-a aparţinut oaspeţilor. Tot ei au deschis şi scorul, în minutul 57. Proaspăt intrat pe teren, Căpăţână i-a centrat perfect lui Ricardinho pentru primul său gol în Liga 1.

Patru minute mai târziu, Dinamo a egalat prin Salomao, după o acţiune superbă a lui Nistor. Acelaşi jucător i-a plasat mingea perfect şi lui Hanca, dar scorul a ramas neschimbat.

Bratu a mutat decisiv în minutul 60. I-a trimis pe teren pe Axente şi Deian Sorescu, ambii sosiţi în această vară, şi a schimbat soarta partidei. Primul a trimis în bară, iar al doilea a marcat pentru 2-1, la aceeaşi fază.

A fost primul gol reusit în Liga 1 de jucătorul de 20 de ani.

Oaspeţii puteau egala în minutul 89, când Bălan a ratat uluitor din 2-3 metri. S-a terminat 2-1, iar Dinamo are zece victorii din tot atâtea meciuri cu FC Voluntari şi joacă în etapa viitoare cu FCSB.

Dinamo Bucureşti Dinamo Bucureşti
Voluntari Voluntari
  • 94 fr2

    FINAL DE MECI! Dinamo e prima favorită care a câştigat în noua ediţie a Ligii 1. Alb-roşiii au revenit de la 0-1 şi s-au impus cu 2-1, datorită golului lui Sorescu, aflat la primul meci pentru echipa din Ştefan cel Mare. Ilfovenii puteau obţine un punct, dar au ratat uluitor în minutul 89, prin Bălan. 

  • 92 oc oc

    Ocazie Dinamo! Contraatac foarte bun al gazdelor, dar Sorescu a trimis peste poartă din poziţie favorabilă şi a ratat şansa de a face dublei. 

  • 91 cg cg

    Cartonaş galben primit de Axente. 

  • 89 oc oc

    OCAZIE URIAŞĂ VOLUNTARI! Şansă incredibilă ratată de ilfoveni prin Bălan, care nu a reuşit să marcheze din 2 metri. Atacantul oaspeţilor a trimis direct în Penedo, deşi avea toată poarta în faţă. 

  • 88 oc oc

    Ocazie Dinamo! O nouă fază periculoasă a gazdelor. Sorescu a centrat excelent pentru Salomao, blocat providenţial în momentul şutului. 

  • 86 s s

    Ultima modificare şi la Dinamo. Tîrcoveanu a intrat în locul lui Hanca. 

  • 79 s s

    Ultima schimbare la Voluntari. Tudorie a intrat în locul lui Pîrcălabu. 

  • 75 g g

    GOOOOOL, 2-1 Dinamo! Alb-roşiii trec în avantaj, la capătul unei faze în care au asediat pur şi simplu poarta ilfovenilor. Mai întâi Axente a trimis în bară, apoi Sorescu a avut un prim şut blocat, înainte de a înscrie cu un şut violent din apropiere. Debut cum se poate mai fericit pentru jucătorul de 20 de ani. 

  • 71 s s

    Schimbare la oaspeţi. Gabriel Deac a intrat în locul lui Sesar. 

  • 66 oc oc

    Ocazie Dinamo! Nistor a executat foarte bine o lovitură liberă de pe partea stângă, dar Hanca a ratat complet execuţia din câţiva metri şi a trimis mult peste poartă din poziţie ideală. 

  • 61 g g

    GOOOOOL Dinamo, 1-1! Replica alb-roşiilor a venit imediat. Nistor a reuşit la rândul lui o acţiune personală de toată frumuseţea, iar Salomao a marcat simplu, din faţa porţii. 

  • 60 s s

    Dublă schimbare la Dinamo. Au intrat Axente şi Sorescu, au ieşit Daniel Popa şi Moldoveanu. 

  • 57 g g

    GOOOOOL, 1-0 Voluntari! Abia intrat pe teren, Căpăţînă a luat o acţiune pe cont propriu pe partea dreaptă, s-a descurcat excelent, apoi a centrat în faţa porţii, de unde Ricardinho a marcat, printr-un şut deviat, care l-a păcălit pe Penedo. 

  • 56 s s

    Schimbare la oaspeţi. Căpăţînă a intrat în locul lui Ciucur.

  • 55 cg cg

    Cartonaş galben primit de Moldoveanu. 

  • 50 cg cg

    Cartonaş galben primit de Ciucur, pentru proteste. 

  • 48 oc oc

    Ocazie Voluntari! Bălan a executat excelent o lovitură liberă de la aproyimativ 17 metri, dar Penedo a reuşit să respingă, printr-un reflex pe măsură. Primul şut pe poartă al meciului. 

  • 46 sr2

    A început repriza a doua. 

  • 45 sp2

    PAUZĂ! Dinamo şi FC Voluntari sunt la egalitate, scor 0-0. 

  • 40

    O primă repriză complicată pentru Dinamo, care, cu excepţia momentelor periculoase din startul partidei, nu a reuşit să ameninţe poarta lui Drăghia. Ilfovenii s-au mulţumit să se apere compact şi să încerce să fie periculoşi pe contraatac. 

  • 13 oc oc

    Ocazie Dinamo! Tânărul Robert Moldoveanu a avut o şansă mare de a deschide scorul. Şutul său din prima, din interiorul careului, nu a prins, însă, spaţiul porţii.

  • 3 fm fm

    Daniel Popa a irosit uşor o şansă excelentă. După o eroare a lui Wallace, atacantul dinamovist a scăpat singur spre poartă, dar a pierdut controlul balonului şi nu a putut trimite spre poartă. 

  • 1 sr1

    A început meciul. Lovitura de start a aparţinut gazdelor. 

Alexandru Tudor
Alexandru Tudor
George Neacşu
Ionel Dumitru
teren fotbal
J. Penedo
L. Corbu
M. Popescu
G. Katsikas
S. Popovici
S. Hanca
M. Mahlangu
D. Nistor
R. Moldoveanu
D. Popa
Diogo Salomão
V. Muțiu
D. Sorescu
A. Tîrcoveanu
D. Ciobotariu
V. Olteanu
R. Grigore
M. Axente
R. Petrariu
B. Szijj
M. Leasă
G. Deac
Dinamo Bucureşti Florin Bratu
V. Drăghia
Ricardinho
Alfonso Artabe
Walace
B. Bucurică
A. Laïdouni
A. Răuță
A. Ciucur
I. Sesar
A. Pîrcălabu
A. Bălan
A. Tudorie
M. Căpățînă
V. Gîsă
Daniel Opriţa Voluntari

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media