FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-FC U CRAIOVA, PLAY OUT SUPERLIGA SUPERBET (18.03.2024)
Țipete din vestiarul celor de la FCU Craiova după eșecul de la Ploiești: ”Frustrarea e mare”
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (17.03.2024)
Exclusiv A auzit ce a spus Dioszegi înaintea duelului cu FCSB-ul și a rămas ”mut”. ”Cum să zici așa ceva?”
ilie
Exclusiv ”Poate juca lejer la orice echipă din România”. Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de un fotbalist care se bate la retrogradare
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Dinamo - FCSB 2-2. Roş-albaştrii au revenit în ultimele 10 minute şi au egalat în prelungiri

18.02.2018, 19:43

Dinamo a ratat incredibil victoria, în duelul cu rivala FCSB. "Câinii" au condus cu 2-0 până în minutul 84, însă au ratat victoria la ultima fază.

gol teixeira
  • Baraj EURO: Bosnia si Hertegovina - Ucraina, joi, 21:45, DGS 1

  • Elite League U20: Romania - Italia, joi, 18:00, DGS 1

Cel de-al 172-lea episod din marele derby al României a început ca din tun. Roş-albaştrii puteau deschide scorul în minutul 2. Penedo a respins însă lovitura de cap a lui Ovidiu Popescu, iar Enache a ratat incredibil din 6 metri.

Gazdele nu s-au jucat şi au marcat la prima şansă importantă. Găsit ideal de Nistor, Ivan Pesic a deschis scorul cu o execuţie simplă din apropiere.

Mijlocaşul revenit de la CFR a mai oferit o pasă decisivă, în minutul 57. A trimis pe culoar pentru Torje, care s-a distrat cu Găman şi a beneficiat de o eroare a lui Andrei Vlad, înscriind pentru 2-0.

FCSB dominat finalul şi a redus din diferenţă în minutul 84. Intrat pe teren în repriza a doua, Budescu a centrat senzaţional pentru Man, care a marcat simplu cu capul.
În prelungiri, Budescu a avut două ocazii uriaşe de egala, înainte ca Teixeira să marcheze pentru 2-2, la ultima fază.



Min. 90+5 - FINAL DE MECI! FCSB a evitat înfrângerea în utimul moment, revenind de la 0-2 în ultimele 10 minute, graţie golurior marcate de Man şi Teixeira

Min. 90+3 - GOOOOOL FCSB, 2-2! În urma cornerului rezultat după ocazia lui Budescu, Teixeira a profitat de faptul că Hanca s-a oprit să protesteze pentru un henţ şi a egalat cu un şut din apropiere, la colţul scurt. 

Min. 90+2 - Ocazie FCSB! Romera l-a blocat providenţial pe Budescu, aflat într-o situaţie ideală de a egala. 

Min. 90 - Ocazie FCSB! Budescu a tras extraordinar de la aproximativ 30 de metri, dar Penedo a plonjat superb şi a respins în corner. 

Min. 84 - GOOOOOL FCSB, 2-1! Roş-albaştrii reduc din diferenţă, prin Dennis Man, care a marcat cu capul din apropiere, după o centrare senzaţională a lui Budescu. Fostul jucător al Astrei a trimis precum Quaresma, cu exteriorul, de pe partea stângă, ideal pentru tânărul atacant al lui Dică

Min. 81 - Ultima schimbare şi la alb-roşii. Daniel Popa a intrat în locul lui Nistor. 

Min. 73 - Ultima modificare la roş-albaştri. Momcilovic i-a lăsat locul lui Junior Morais. 

Min. 72 - Schiumbare la Dinamo. Hanca a intrat în locul lui Torje. 

Min. 68 - Schimbare la Dinamo. Palic a intrat în locul lui Pesic. 

Min. 59 - Replică rapidă a roş-albaştrilor. Teixeira a tras periculos de la marginea careului, dar mingea nu a prins spaţiul porţii. 

Min. 57 - GOOOOOL, 2-0 Dinamo! Gabi Torje a marcat pentru a doua etapă la rând, după ce s-a distrat cu Găman şi o mare eroare a lui Andrei Vlad

Min. 56 - Budescu a beneficiat de o lovitură liberă din poziţie foarte bună, de la aproximativ 20 de metri, dar a tras peste poartă. 

Min. 55 - Cartonaş galben primit de Salomao. Portughezul a ieşit din zid şi a făcut şi henţ, la o lovitură liberă a lui Budescu. 

Min. 48 - Planic a luat şi el galben, pentru un fault asupra lui Torje. 

Min. 46 - Două schimbări făcute de Nicolae Dică la pauză. Au intrat Budescu şi Dennis Man, au ieşit Ovidiu Popescu şi Cristi Tănase. 

Min. 46 - A început repriza a doua

Min. 45+2 - PAUZĂ pe Arena Naţională! Dinamo conduce cu 1-0, datorită golului marcat de Pesic, la singura ocazie a echipei lui Vasile Miriuţă

Min. 45 - Cartonaş galben şi pentru Nemec, care a protestat la o decizie a lui Marius Avram. 

Min. 36 - Cartonaş galben primit de Cristi Tănase, după o intrare prea energică asupra lui Mihai Popescu. 

Min. 25 - Ocazie FCSB! O acţiune construită frumos de roş-albaştri. Enache a centrat de pe dreapta, dar Florin Tănase a încercat o execuţie acrobatică şi pretenţioasă şi a trimis mult peste poarta lui Penedo. 

Min. 20 - GOOOOOL, 1-0 Dinamo! Alb-roşiii au deschis scorul prin Pesic. Croatul a marcat simplu, din apropiere, după o centrare a lui Nistor. Faza a început cu o ieşire hazardată a lui Andrei Vlad şi a continuat cu o pătrundere a lui Torje, facilitată şi de o alunecare a lui Enache.

Min. 14 - Primul galben al meciului e primit de Romera, pentru un fault asupra lui Florinel Coman. 

Min. 8 - Primul moment periculos în preajma careului lui FCSB. Salomao a primit într-o poziţie favorabilă, dar şutul său cu stângul a trecut la mare distanţă de poarta lui Vlad. 

Min. 2 - Ocazie FCSB! Prima şansă a meciului, una uriaşă, a aparţinut echipei lui Nicolae Dică. Florinel Coman a centrat de pe stânga, iar Ovidiu Popescu a trimis cu capul, însă Penedo a respins cu un reflex spectaculos. Pe respingere, Enache a trimis incredibil pe lângă poartă, din 6 metri. 

Min. 1 - A început meciul. Lovitura de start a aparţinut roş-albaştrilor

#O nouă coregrafie de excepţie realizată de Peluza Cătălin Hâldan. Mai puţin spectaculos răspunsul rivalilor de la FCSB

#Înaintea meciului, au existat mici incidente în peluza roş-albaştrilor. Lucrurile nu au degenerat, însă, iar situaţia s-a calmat repede. În cealaltă peluză, se pregăteşte spectacolul galeriei dinamoviste.

ECHIPELE DE START

Dinamo: Penedo - Romera, Maric, M. Popescu, Olteanu - Mahlangu, Nistor - Torje, Pesic, Salomao - Nemec 

Rezerve: Brănescu - Katsikas, Hanca, Palic, Monroy, D. Popa, Dudea

Antrenor: Vasile Miriuţă

FCSB: Vlad - Enache, Planic, Găman, Momcilovic - Pintilii, Ovidiu Popescu - Teixeira, C. Tănase, F. Coman - F. Tănase

Rezerve: Stăncioiu - Bălaşa, Nedelcu, Filip, Budescu, Junior Morais, Man

Antrenor: Nicolae Dică


UPDATE 20:00 - Imagini cu sosirea celor două echipe la Arena Naţională.

UPDATE 19:40 Mihai Stoica a vorbit la Digi Sport despre meciul cu Dinamo. Managerul sportiv a spus că se teme de arbitraj, dar şi dorinţa de revanşă a marilor rivali.

"În primul rând de arbitraj mă tem, dar și de reacția dinamoviștilor, pentru că spiritul dinamovist n-a murit. Poate să-i spulbere Timișoara în "Ștefan cel Mare" să-i bată Viitorul 4-0, fără să atingă mingea, iar cu noi joacă mereu, ce să faci? Sunt într-o perioadă în care, în meciurile cu noi, joacă bine și au fost peste noi. Anul trecut au fost peste noi. Dacă noi am marcat în primul meci și am pierdut 3-1, aia chiar că nu-mi venea să cred. Suntem puternici acum, e adevărat, avem probleme în continuare, care trebuie remediate, dar Dinamo, cu noi, nu știu, renaște. Uitați-vă la Nistor, s-a dus la CFR, n-a contat, a venit, joacă foarte bine", a declarat Mihai Stoica în exclusivitate la Digi Sport.

UPDATE 19:10. Echipa de start a celor de la FCSB: Vlad - Enache, Planic, Găman, Momcilovic - Pintilii, Ovidiu Popescu - Teixeira, C. Tănase, F. Coman - F. Tănase

UPDATE 19:08. Avem echipa de start a lui Dinamo: Penedo - Romera, Maric, M. Popescu, Olteanu - Mahlangu, Nistor - Torje, Pesic, Salomao - Nemec 

UPDATE 19:00 Gheorghe Hagi i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB. Antrenorul Viitorului a spus că pentru el nu a fost o surpriză că echipa lui Nicolae Dică a jucat bine cu Lazio.

“Le-am spus jurnaliştilor italieni înainte de meci că Lazio va întâlni o echipă aproape la fel de experimentată precum una din Italia. Steaua e o echipă capabilă să scoată orice rezultat, asta e senzaţia mea. Ai nevoie de un buget important pentru a aduce jucători valoroşi, pentru a face o echipă valoroasă, ca să poţi să te baţi şi să ajuţi România. Bravo celor de la Steaua că au făcut acest lucru, aşa cum şi ceilalţi sportivi care ne reprezintă devin un exemplu, ne motivează pe toţi ceilalţi", a declarat Gheorghe Hagi, la o conferinţă de presă organizată chiar în ziua partidei Dinamo-FCSB.

UPDATE 18:20 Oficialii echipei FCSB sunt foarte optimişti înaintea partidei.

"Sperăm să le oferim suporterilor o nouă victorie frumoasă. Din păcate, nu ne vom putea baza pe Gnohere şi Alibec, dar chiar şi aşa cred că nu voi avea nicio emoţie cu Dinamo", a declarat Helmuth Duckadam la "Sport Total FM".

Preşedintele de imagine al echipei FCSB a fost mulţumit de prestaţia lui Andrei Vlad la meciul cu Lazio şi speră ca tânărul portar să aibă o prestaţia bună şi în partida cu marea rivală Dinamo.

"Andrei Vlad este un portar de mare viitor şi iată că-n meciul cu Lazio a reuşit să nu primească gol. Ştie să închidă unghiurile, dar mai are de lucrat la ieşirile din poartă. Îmi place de el că reuşeşte să treacă cu bine peste orice presiune", a mai spus Duckadam.

UPDATE 17:27 Galeria lui Dinamo promite să fie din nou la înălţime şi vrea să le transmită şi jucătorilor din pasiunea lor. FCSB e o echipă mai bună, pe hârtie, dar cu o dăruire exemplară formaţia din Ştefan cel Mare se poate impune din nou în derby.

"Câinilor, haideţi să arătăm încă o dată întregii lumi cine suntem!
Intraţi din timp pe stadion (19:30)! Ascultaţi indicaţiile liderilor din Peluză şi păstraţi-vă locul de pe bilet (măcar zona). Este foarte important!

Cuvântul de ordine: TEROARE! Adversarii să-şi dorească să nu se fi născut! De la încălzire luaţi-i în primire!

Mai sunt foarte puţine bilete! Casele de la Dinamo, Megamall şi Maior Coravu sunt deschise până la ora meciului. Veniţi îmbrăcaţi doar în roşu, alb sau negru. Fiecare să aibă fular sau eşarfă!", se arată pe pagina de facebook a Ultras Tei Dinamo.

UPDATE 17:15 Aşa cum Digi Sport te-a anunţat în exclusivitate, Dică pregăteşte mai multe surprize pentru derby-ul de diseară. Benzar nu a prins nici măcar lotul în timp ce Budescu, cel mai important jucător al roş-albaştrilor, va fi doar rezervă.


UPDATE Ora 15:21. La marele derby sunt așteptați aproximativ 38.000 de spectatori, dintre care aproximativ 5.000 de fani vor fi cei ai roș-albaștrilor. În aceste condiții, sunt premise ca spectacolul din tribune să fie unul total, mai ales că vom avea parte de două coregrafii. Reprezentanții Peluzei ”Cătălin Hîldan” au pus la cale o nouă coregrafie 3D, ceva unicat susțin ei, care speră să-i ambiționeze și mai mult pe elevii lui Vasile Miriuță în dezideratul de a se impune în fața rivalilor.

De partea cealaltă, și cei de la ”Peluza Roș-Albastră” susțin că au pregătit o coregrafie, pe care o vor desfășura chiar înainte de fluierul de start al celui de-al 172-lea derby dintre Dinamo și FCSB.


UPDATE Ora 12:26. La ședința tehnică de duminică dimineață, organizatorii au decis să tragă copertina Arenei Naționale, mai ales că diseară sunt condiții de ploaie.


UPDATE Ora 11:20 "Câinii" îşi doresc victoria pentru a prinde locul de play-off şi nu concep să facă vreun pas greșit. Cu toate acestea, fanii digisport.ro merg pe mâna ”roș-albaștrilor”, pe care îi consideră favoriți.


UPDATE Ora 10:41. Dacă înaintea meciului cu Lazio, Nicolae Dică a preferat să facă un antrenament tactic, chiar în dimineața partidei, asta desigur din cauza faptului că la antrenamentul oficial a plouat și terenul a fost unul greu, acum înaintea marelui derby tehnicianul a decis altceva. Roș-albaștrii s-au relaxat într-un mall, sâmbătă seară, pentru a mai ieși puțin din tensiunea partidei.

Chiar dacă presiunea cea mare pare a fi pe umerii lui Dinamo, nici cei de la FCSB nu sunt lipsiți de griji. CFR s-a distanțat iar la cinci puncte, plus că șefii vicecampioanei au spus clar și răspicat nu numai că vor victoria, dar și că succesul trebuie să fie unul categoric.


UPDATE Ora 09:38. Dinamo - FCSB LIVE VIDEO. Organizatorii au anunțat că porțile Arenei Naționale se vor deschide la orele 18:45, cu două ore înaintea startului marelui derby și au făcut un apel ca spectatorii să vină din timp la stadion, pentru a se evita aglomerația.


Dinamo - FCSB LIVE VIDEO. Dinamo - FCSB este cel mai aşteptat meci al începutului de an, în Liga 1. Acesta este al 172-lea derby dintre cele două forţe ale României şi vine într-un moment foarte important pentru ambele grupări.

Dinamo are nevoie de victorie ca de aer pentru a spera până la final la accederea în play-off. De cealaltă parte, pe roş-albaştri îi prinde derby-ul între cele două meciuri de foc cu Lazio. Chiar dacă Europa League e pe primul loc, cel puţin în acest moment, echipa lui Nicolae Dică nu îşi permite să facă paşi falşi în lupta cu CFR.

"Îmi era dor de un derby, mai ales că miza e o calificare în play-off, la care ne gândim cu toții. Ne dorim o victorie cu Steaua și un loc în play-off. Dacă batem suntem 90% calificați în play-off", a comentat Gabi Torje.

"Este un meci important pentru noi şi pentru ei, care sunt într-un moment bun. Ne va aştepta un meci greu, Dinamo a avut mai multă atitudine în meciurile cu noi. Este un derby al campionatului, trebuie să ne pregătim pentru acest joc.

Trebuie să fim conștienți că nu am trecut mai departe, a fost doar o victorie, importantă pentru fotbalul românesc. Obiectivul nostru e să câștigăm campionatul. Ne-am propus victoria, ca la oricare alt joc", a declarat Dică în conferinţa de presă de dinaintea derby-ului cu Dinamo.

Dinamo - FCSB LIVE VIDEO. Echipele probabile

Mai jos, vă oferim echipele cu care, cel mai probabil, Miriuţă şi Dică vor ataca derby-ul. De menţionat sunt problemele pe care roş-albaştrii le au în ofensivă. Harlem Gnohere este suspendat şi Denis Alibec este accidentat. Astfel, tehnicianul oaspeţilor va fi nevoit să apeleze din nou la Florin Tănase.

Dinamo (4-2-3-1): Penedo - Romera, Maric, Katsikas, Olteanu - Mahlangu, Nistor - Torje, Pesic, Salomao - Nemec 

FCSB (4-2-3-1): Vlad - Benzar, Planic, Găman, Momcilovic - Pintilii, Nedelcu - Man, Budescu, Teixeira - F. Tănase

"Nu știu dacă voi fi titular. Eu mă pregătesc să joc, fie că e vorba de 5 sau 95 de minute. Când va fi nevoie de mine eu voi fi pe teren", - Torje.

"Este important ca noi să fim bine. Au jucători foarte buni. Budescu, Tănase... şi sunt periculoşi la fazele fixe", a anunţat Vasile Miriuţă.

Dică a vorbit despre starea lui Mihai Bălaşa, care nu a apucat încă să joace în partea a doua a sezonului, din cauza problemelor medicale.

"Se antrenează de două zile. E ok din punct de vedere medical, dar fizic, fără joc de trei luni, nu poate intra 90 de minute, Uşor-uşor va intra în echipă", a explicat Nicolae Dică.

Dinamo - FCSB LIVE VIDEO. Atmosferă de vis pe Arena Naţională

Oficialii din Ştefan cel Mare spun că până acum s-au vândut 27.000 de bilete la Derby de România. Şi speră ca stadionul să fie plin, iar atmosfera extraordinară.

"Sunt convins că vor minimum 35.000 de spectatori. Atmosfera va fi frumoasă, galeria va fi cu noi, aşa cum a făcut-o şi în momentele în care am jucat mai puţin bine. Nu vreau scandări mai puţin ortodoxe faţă de echipa adversă şi faţă de anumite persoane de acolo", a încercat să facă pace Ionel Dănciulescu.

"Nu mă intereseaza dacă cei de la FCSB sunt obosiţi sau nu după meciul cu Lazio. Nu vor fi 35.000 de spectatori pe stadion. Vor fi 35.000 de dinamovisti care ne vor împinge de la spate, spre victorie. A fost o relaxare la partida cu Concordia Chiajna si nu se va mai repeta", a declarat Vasile Miriuţă.

Dinamo - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:45, în direct la Digi Sport 1. Pentru "câini" urmează apoi o deplasare la contracandidata la play-off, Astra.

Dinamo - FCSB LIVE VIDEO. Ce jucător a pierdut Dinamo

FCSB s-a impus în meciul cu Lazio graţie golului marcat de Eddy Harlem Gnohere (29 de ani), în turul ”16”-imilor Europa League. ”Bizonul”, care a făcut un meci foarte bun și care a avut șansa de a bifa chiar ”dubla” este regretat acum de suflarea dinamovistă. Unul dintre fotbaliștii reprezentativi ai ”câinilor”, Florin Prunea, spune că Dinamo nu trebuia să renunțe la un astfel de atacant.

”Păcat, ce jucător a pierdut Dinamo, mare păcat! Sînge rece, execuție, plasamentul lui este..., ați văzut că tot timpul este la limita ofsaidului, dar știe să se descurce. știe să caute poarta de oriunde. Asta este o chestiune nativă. Doar atacanții pur-sânge au aceste lucruri”, a spus Florin Prunea, invitat în cadrul emisiunii ”Digi Sport Matinal”.

Gnohere a făcut un efort extraordinar în primele 45 de minute, a pus mereu presiune pe fundașii italienilor, a arat terenul dintr-o parte în alta, dar a venit de multe ori și în spate pentru a-și ajuta colegii, astfel că după pauză s-a văzut că nu mai poate. De altfel, Nicolae Dică (37 de ani) a dezvăluit la conferința de presă de după meci faptul că Gnohere a cerut schimbare încă din minutul 55.

”Mă bucur că Gnohere a reușit să marcheze, chiar dacă nu a reușit să joace niciun meci oficial în acest an, din cauza acelei suspendări din campionat. A făcut efort foarte mare, și-a ajutat echipa și a reușit să marcheze. Cred că din minutul 55 cerea schimbare și am tras de el. Era obosit, dar i-am cerut să reziste și abia în minutul 82 am reușit să îl schimb”, a spus tehnicianul vicecampioanei.

Prestația vârfului francez i-a impresionat și pe foștii mari jucători ai roș-albaștrilor, Ilie Dumitrescu și Gabi Balint.

"Faza de contraatac a fost foarte bună, cel puțin ca mentalitate. M-am uitat la ei și fiecare a știut ce are de făcut. Nu l-am mai văzut pe Gnohere de anul trecut și, în loc de un 'Bizon', azi am văzut o gazelă. Ce aleargă! Incredibil! Să joci cu 3 fundași centrali și un atacant să le facă ce le-a făcut Gnohere în prima repriză...", a spus Gabi Balint, în pauza meciului, în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

"Aici îți dai seama de acest jucător: stă tot timpul la limita ofsaidului, la ultimul apărător, tot timpul în axul central, să fie periculos pentru poartă", a spus și Ilie Dumitrescu.

Gnohere (care va împlini 30 de ani pe 21 februarie) a jucat 82 de minute joi seară pe Arena Națională. Dică l-a înlocuit pe final cu Cristian Tănase.

Golul lui Gnohere a fost și cel al victoriei bucureștene în fața lui Lazio. După 1-0 pentru FCSB la București, calificarea în optimile Europa League se joacă peste o săptămână, la Roma.

Dinamo - FCSB LIVE VIDEO. Istoricul întâlnirilor

Duminică seară, de la ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 este programat derby-ul cu numărul 172 dintre cei doi mari granzi bucureșteni în toate competițiile. Înaintea partidei de pe Arena Națională, statistica arată o egalatitate perfectă. Fiecare formație are câte 59 de victorii, iar 53 de partide s-au încheiat la egalitate.

În ceea ce privește confruntările din Liga 1, cele două combatante s-au întâlnit de 141 de ori, iar formația lui Miriuță are un ușor avantaj. Dinamovițtii au câștigat 48 de partide, roș-albaștrii 43, iar 50 de dueluri s-au încheiat cu remize.

Arena Naţională va fi pentru a 19-a oară gazda unui debry, topul stadioanelor unde s-au disputat întâlnirile dintre cele două fiind condus de fostul "23 August" - 67 de meciuri. Pe "Dinamo" s-au jucat 36 partide în timp ce pe Ghencea s-au disputat 34 de jocuri.

Meciul de pe Arena Națională va fi al 71-lea cu Dinamo gazdă. Roș-albii au câștigat 29 din precedentele 70 de dueluri, 17 victorii au revenit roș-albaștrilor, iar 24 de meciuri s-au terminat cu remize.

Dinamo - FCSB se joacă duminică, 18 februarie, de la ora 20:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Etichete: torje , dica , miriuta , live text dinamo , live dinamo , dinamo fcsb , video dinamo - fcsb , live fcsb , live text fcsb , live dinamo fcsb , live video dinamo , live video fcsb , online dinamo , online fcsb , video derby dinamo fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Câştigătorul celor 5,86 de milioane de euro la Joker şi-a ridicat banii. Cine este, mesajul său, și ce spune despre numerele jucate
Câştigătorul celor 5,86 de milioane de euro la Joker şi-a ridicat banii. Cine este, mesajul său, și ce spune despre numerele jucate

Câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Joker din 14 martie s-a prezentat, luni, la...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
gigi baluta
Gigi Becali a auzit că Radunovic a anunțat că pleacă de la FCSB și a intrat în direct: ”A venit la mine la palat”

Întrebat cine a fost cel mai bun fotbalist, Giovanni Becali a răspuns imediat: ”Numărul 1! Un geniu”
giovanni becali 7
Caz de dopaj în SuperLigă! A fost depistat pozitiv: ”Sunt uluit!” Reacția conducerii: ”Am rămas fără cuvinte”
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2024)
Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
Russian 'Popeye', 23, with bulging biceps from synthol injections is defeated after only three minutes in MMA contest
Gigi Becali s-a convins, după prima etapă din play-off: "Ea e principala adversară, fără să supăr pe nimeni!"
FOTBAL:PREZENTARE BOGDAN ANDONE LA FCSB (5.06.2019)
Recomandările redacției
ilie
Exclusiv ”Poate juca lejer la orice echipă din România”. Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de un fotbalist care se bate la retrogradare

Video Exclusiv Ionuț Negoiță, atac dur la Mircea Lucescu. ”N-are măsura cuvintelor. Pun pariu că nu va investi la Dinamo”
lucescu-negoita
E gata! Viitorul lui Ionuț Radu a fost decis deja: ”Nu e bine pentru el”. Ce se va întâmpla cu portarul român
ionut-radu
Presa din Ungaria a reacționat după ce Cosmin Matei, jucătorul lui Sepsi, a fost depistat pozitiv
cosmin-matei
Citește și
Video ”Cine a țipat așa tare în vestiar?”. Cum a reacționat Nicolo Napoli după eșecul cu Petrolul
FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-FC U CRAIOVA, PLAY OUT SUPERLIGA SUPERBET (18.03.2024)
Florin Stîngă, mesaj pentru conducerea Petrolului după ce a rupt seria de înfrângeri
FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-FC U CRAIOVA, PLAY OUT SUPERLIGA SUPERBET (18.03.2024)
Cum a apărut un mire la ședința foto organizată după nuntă. Imaginile au stârnit ample controverse: „Ar trebui să divorțezi de el!”
Cum a apărut un mire la ședința foto organizată după nuntă. Imaginile au stârnit ample controverse: „Ar trebui să divorțezi de el!”
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Toate detaliile transferului lui Louis Munteanu. Sumă de achiziție + salariul: doar Șucu și Becali și-l permit
Toate detaliile transferului lui Louis Munteanu. Sumă de achiziție + salariul: doar Șucu și Becali și-l permit
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Bizarerii marca FRF. Se știu echipele care prind locurile de promovare în Superliga, înainte de startul play-off-ului
Bizarerii marca FRF. Se știu echipele care prind locurile de promovare în Superliga, înainte de startul play-off-ului
De ce spun maghiarii că românii trăiesc ca în America Latină? Ce i-a enervat atât de rău?
De ce spun maghiarii că românii trăiesc ca în America Latină? Ce i-a enervat atât de rău?
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Paul Papp și-a fixat obiectivul, după ce Petrolul a obținut prima victorie după patru etape. ”Este obligatoriu!”
FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-FC U CRAIOVA, PLAY OUT SUPERLIGA SUPERBET (18.03.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Digi World
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"
Digi Animal World
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat