FOTBAL: FC BOTOSANI - DINAMO BIUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (23.04.2024)
Foto Rana groaznică a lui Romario Benzar. Imaginea din interior vă poate afecta emoțional
ionel danciulescu
Exclusiv Ionel Dănciulescu, reacție-fulger după ”nebunia” din Botoșani - Dinamo 2-1: ”E interzis ce a făcut!”
gigi becali
Exclusiv ”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
Digi Sport 1 Live
Acum
Stirile Digi Sport
Dinamo Bucureşti Dinamo Bucureşti
3 - 0
Gaz Metan Mediaş Gaz Metan Mediaş
Lu 12.03.2018 20:45

Dinamo - Gaz Metan Mediaș 3-0. Trei goluri și ratări imense. Gol din foarfecă al lui Torje, anulat

12.03.2018, 20:39

  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

La debutul în play-out, Florin Bratu a reuşit prima victorie pe banca lui Dinamo. Roș-albii au învins-o în ”Ştefan cel Mare” pe Gaz Metan Mediaș, după un meci în care elevii lui Cristi Pustai, în mare parte, au părut resemnați. May Mahlangu a fost primul care i-a testat reflexele lui Răzvan Pleşca, iar oaspeţii au răspuns prin şutul fostului stelist Neagu. În minutul 35, Pesic a profitat de pasa lui Mahlangu şi a deschis scorul. A fost 1-0 la pauză pentru Dinamo, dar oaspeții nu s-au trezit nici atunci.

Repriza secundă a început cu o dublă ratare incredibilă a lui Gabi Torje. Micuțul mijlocaș a încercat să finalizeze, spectulos, din foarfecă, dar același Pleșca a fost la post. Faza a continuat și, după 10 secunde, același Torje, din centrarea lui Pesic, a ratat întâlnirea cu mingea  și cu golul, deși avea toată poarta goală în față. 

Nici Daniel Popa n-a reuşit să găsească apoi drumul spre gol. A făcut-o, însă Mihai Popescu, după un corner executat de Torje. Chamed a fost singurul jucător de la Gaz Metan care a încercat să pună în pericol poarta gazdelor. Moldoveanu a ratat pe final majorarea scorului, dar s-a revanşat imediat. A marcat și Torje, tot din foarfecă, dar ultima reușită a fost anulată, corect, pe motiv de ofsaid. Dinamo - Gaz Metan s-a încheiat 3-0.

Dinamo Bucureşti Dinamo Bucureşti
Gaz Metan Mediaş Gaz Metan Mediaş
  • 90+5 fr2

    FINAL! DINAMO - Gaz Metan Mediaș 3-0. Florin Bratu a debutat cu dreptul în campionat, Torje și-a trecut în cont ratările meciului, a și marcat din foarfecă, dar golul a fost corect anulat.

  • 90+4 g g

    GOOOOOL DINAMO: 3-0, MOLDOVEANU! Atacantul a primit o pasă de la Romera, în interiorul careului, a pivotat, după care a marcat în poarta lui Pleșca.

  • 90+2 oc oc

    GOL ANULAT DINAMO! Până la urmă, Torje a reușit să marcheze spectaculos, din foarfecă, dintr-un unghi dificil, dar golul nu a fost validat pe motiv de ofsaid.

  • 90 oc oc

    OCAZIE MARE DINAMO! Roș-albii au făcut franjuri apărarea medieșenilor, dar Moldoveanu a ratat incredibil. Faza a plecat de la Nistor, care a dat o pasă superbă, printre picioarele lui Sîrghi, Moldoveanu s-a trezit singur cu Pleșca, dar a trimis milimetric pe lângă bară

  • 87 s s

    ULTIMA SCHIMBARE DINAMO! A ieșit Salomao, a intrat CORBU

  • 80 s s

    A DOUA SCHIMBARE DINAMO! A ieșit Popa, a intrat MOLDOVEANU

  • 78 oc oc

    OCAZIE GAZ METAN! Chamed a executat o lovitură liberă, din afara acreului, direct pe poartă, dar Penedo a respins în lateral.

  • 77 s s

    ULTIMA SCHIMBARE GAZ METAN MEDIAȘ! A ieșit Sokratis, a intrat ROMEO

  • 74 g g

    GOOOOOL DINAMO: 2-0, MIHAI POPESCU! Fundașul central a marcat din interiorul careului. Faza a plecat de la Torje, care a centrat bine dintr-un corner de pe stânga, Popescu s-a înălțat nestingherit a reluat cu capul, Pleșca a respins, după care același Popescu, cu vârful bocancului, a introdus balonul în plasă.

  • 70 s s

    PRIMA SCHIMBARE DINAMO! A ieșit Pesic, a intrat MONROY

  • 61 oc oc

    Popa a scăpat singur cu Pleșca, a intrat în careu, dar a trimis direct în portar

  • 58 s s

    A DOUA SCHIMBARE GAZ METAN MEDIAȘ! A ieșit Rosado, a intrat CHAMED

  • 58 s s

    PRIMA SCHIMBARE GAZ METAN MEDIAȘ! A ieșit Caiado, a intrat Pârvulescu

  • 49 oc oc

    DUBLĂ OCAZIE DINAMO! Torje a fost aproape de gol în două rânduri, într-un interval de 10 secunde! Mai întâi a reluat din foarfecă, din interiorul careului, dar Pleșca a deviat în transversală, după care a încercat o finalizare cu capul, în poarta goală, dar a trecut pe lângă minge.

  • 46 sr2

    A început repriza a doua!

  • 45+1 fr1

    PAUZĂ!

  • 43 oc oc

    Nistor a primit o pasă de la Pesic, a avut nevoie de o preluare, după care a șutat pe jos, de la marginea careului de 16 metri, dar Pleșca a reținut.

  • 35 g g

    GOOOOOL DINAMO: 1-0, PESIC! Croatul a profitat de o mare eroare a lui Sîrghi, mingea a ajuns la el cu noroc, a scăpat singur cu Pleșca și a finalizat în dreapta portarului.

  • 24 oc oc

    Replica medieșenilor nu a întârziat. După o fază de atac, purtată pe stânga, mingea a ajuns la Ionuț Neagu, care a reluat din interiorul careului, dar mingea a trecut pe lângă bara din dreapta porții lui Penedo.

  • 22 oc oc

    PRIMUL ȘUT PE SPAȚIUL PORȚII. Mahlangu a expediat primul șut pe spațiul porții, zonă cenmtrală, dar Pleșca a reținut fără probloeme.

  • 16 fm fm

    Elevii lui Florin Bratu s-au instalat în jumătatea de teren a medieșenilor, fără a-și crea ocazii de gol. Pesic a încercat să ia o acțiune pe cont propriu, dar mingea, deviată, a ajuns fără probleme la Pleșca.

  • 1 fr1 fr1

    A început partida. Lovitura de start le-a aparținut celor de la Mediaș

  • 0

    Ultimul meci dintre Dinamo și CFR s-a jucat pe 19 noiembrie 2017, în returul sezonului regulat din Liga 1. Ardelenii s-au impus cu 2-0 la București.

Robert Dumitru
Robert Dumitru
Laszlo Bucsi
Gabriel Bârjac
teren fotbal
J. Penedo
Romera
M. Popescu
G. Katsikas
V. Olteanu
M. Mahlangu
D. Nistor
G. Torje
I. Pešić
Diogo Salomão
D. Popa
V. Muțiu
C. Nica
Aitor Monroy
S. Hanca
A. Dudea
R. Moldoveanu
L. Corbu
A. Greab
N. Chamed
João Diogo
P. Pârvulescu
Dinamo Bucureşti Florin Bratu
R. Pleşca
S. Popovici
S. Fytanidis
R. Niczuly
S. Bușu
I. Neagu
Diogo Rosado
I. Cristea
D. Olaru
M. Rondón
David Caiado
R. Romeo
A. Tîrcoveanu
Ely Fernandes
M. Stekelenburg
Cristian Pustai Gaz Metan Mediaş

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media