Screenshot 2024-04-22 at 16.35.01
Video Exclusiv ”Atacantul de 20 de milioane de euro” a semnat cu Rapid, dar a ajuns la FCSB: ”Recunosc. 600.000 de euro”
Exclusiv ”E un fel de Nicolo Napoli”. Dan Petrescu, așteptat la CFR Cluj și de ce nu poate fi o variantă pentru Rapid
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ SA - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET (16.03.2024)
Live Video&Text Univ. Craiova - CFR Cluj 0-0, ACUM pe DGS 1. Meci decisiv pentru ardeleni: un eșec = OUT din lupta pentru locul 2
Digi Sport 1 Live
Acum
Etapa 6 Superliga: Universitatea Craiova-CFR Cluj
Play-off

Exclusiv Discuţie între "jucătorii de 20 de milioane". Sfatul lui Cristea pentru Qaka, imediat după transferul la FCSB

29.05.2018, 13:42

Kamer Qaka, fotbalistul de 23 de ani de la Iaşi, a fost al doilea jucător cumpărat de Gigi Becali pentru FCSB în timpul campionatului, după Olimpiu Moruţan, şi rămâne de văzut dacă va reuşi să se adapteze în Bucureşti. Născut la Pec, în fosta Iugoslavie, Kamer are dublă cetăţenie, norvegiană şi albaneză. În momentul în care a primit oferta lui Becali, Qaka l-a întrebat pe Andrei Cristea ce să facă, ce să aleagă.

cristea qaka
Andrei Cristea, mesaj pentru Kamer Qaka
  • SuperLiga: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:00, DGS 1

  • La Liga: Real Sociedad - Real Madrid, vineri, 22:00, DGS 2

"El avea oferte concrete de la Craiova şi de la Zaragoza şi a venit la mine ca să-mi ceară sfatul. L-am lăsat să aleagă singur întâi, după care i-am spus cum va fi la Steaua. Acolo nu-l va mai aştepta nimeni, trebuie s-o dea bine de la început. I-am dat exemplul lui Golubovic, căruia nu i-au ieşit bine lucrurile şi apoi nu a mai reuşit să-şi revină", a afirmat Cristea în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

"E un jucător extraordinar, dar la Steaua îi va fi mult mai greu decât până acum, din toate punctele de vedere. E un jucător tehnic care cred că cel mai bun randament l-ar da lângă un mijlocaş de forţă. Da, cum e Mihai Pintilii. Rămâne de văzut însă cum va juca Dică, vor fi doi mijlocaşi centrali sau un mijlocaş şi cu inter", a mai explicat fostul jucător al Stelei, cel căruia Becali îi pusese un preţ enorm: 20 de milioane de euro. Şi avea doar 20 de ani.

Qaka a venit la Iaşi din Norvegia, de la Kristiansund BK, şi a disputat 30 de meciuri în 2017-2018. În ciuda aprecierilor stârnite, el nu a marcat niciun gol. A dat însă două pase decisive.

  • 375.000 de euro, plus TVA, va primi CSM Poli Iaşi pentru Qaka. 20 din sumă se va duce către impresarii care l-au adus gratis în România
  • 25.000 de euro primeşte tatăl lui Kamer de la FCSB
  • 20 de milioane de euro este clauza de reziliere pusă de FCSB jucătorului

În 2005, Steaua reuşea în Cupa UEFA un 2-0 cu Valencia la Bucureşti şi o calificare senzaţională la loviturile de departajare. Ambele goluri i-au aparţinut tocmai lui Cristea. Patronul echipei visa să obţină o sumă enormă de pe urma tânărului atacat, 20 de milioane de euro, preţ pe care-l anunţa de câte ori avea ocazia.


"Credeți-mă, la câtă minte aveam atunci... eram un jucător oarecum cu capul pe umeri și chiar i-am transmis lui nea Gigi să nu mai facă lucrurile astea pentru că nu pot să-mi facă decât rău asemenea afirmații. I-am spus: nea Gigi, nu e în regulă acest lucru pentru că se pune o presiune artificială asupra mea, în relația cu cei din jur, în relația cu publicul, cu toată lumea și uitați că, până la urmă, n-a fost bine", a mai spus Cristea la "Matinal".

Etichete: andrei cristea , cristea , kamer qaka , qaka , transfer qaka , qaka la fcsb , sfaturi cristea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”
Germania avertizează că Rusia produce mai multe arme decât are nevoie în Ucraina: „Ajung în depozite. Putin ar putea avea alte planuri”

Rusia produce deja mai multe arme și echipamente militare decât are nevoie pentru războiul său...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
48
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni

Un fotbalist celebru și soția lui s-au lăsat filmați în duș. Imaginile au făcut înconjurul lumii
wanda5
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
csa-steaua-fcsb
”Transferul” nemaiîntâlnit pregătit de Gigi Becali: ”Îi dau 500.000 € pentru 6 meciuri!”
gigi becali
Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Gigi Becali
Recomandările redacției
FOTBAL: FC CFR 1907 CLUJ SA - UNIVERSITATEA CRAIOVA, SUPERLIGA SUPERBET (16.03.2024)
Live Video&Text Univ. Craiova - CFR Cluj 0-0, ACUM pe DGS 1. Meci decisiv pentru ardeleni: un eșec = OUT din lupta pentru locul 2

Video ”Mircea’s on fire”. Rednic nu s-a mai abținut și a ”îngenuncheat” în fața jucătorilor de la UTA
Manchester City ”sparge” banca pentru starul lui AC Milan! Câți bani sunt dispuși să ofere ”Cetățenii”
(SP)ITALY VERONA FOOTBALL SERIE A HELLAS VERONA VS AC MILAN
Antrenorul dorit de Liverpool în locul lui Jurgen Klopp a făcut anunțul în direct
Netherlands: Go Ahead Eagles vs Feyenoord

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media