becali bani
Foto ”Cea mai frumoasă din lume!”: Becali a refuzat 6 milioane de euro și face o ”operă de artă” lângă București! Costă o avere
Gaziantep FK v Kayserispor - Turkish Super Lig
Marius Șumudică, întrebat dacă ar accepta să semneze cu FCSB! Răspunsul a venit pe loc
iordanescu ancelotti
Exclusiv Gluma pe care a făcut-o Anghel Iordănescu în timpul întâlnirii cu Carlo Ancelotti: ”Ne-a distrus”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport
FC Voluntari FC Voluntari
1 - 2
FCSB FCSB
Du 12.02.2023 20:00

FC Voluntari - FCSB 1-2. Dubla lui Edjouma i-a dus pe "roș-albaștri" pe 3. Super golul ilfovenilor a venit prea târziu

12.02.2023, 21:50

  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

Malcom Edjouma a adus victoria celor de la FCSB, în meciul cu FC Voluntari, din deplasare. A marcat ambele goluri ale "roș-albaștrilor", în timp ce ilfovenii au înscris un super gol în minutul 90.

Voluntari - FCSB 1-2. "Roș-albaștrii" au 6 victorii la rând în deplasare și urcă pe locul 3

FCSB a început meciul așezat și a ratat primele ocazii în interval de un minut, prin Compagno și Edjouma. Șut a tras și el puternic, din afara careului, dar nu a nimerit poarta. Ilfovenii au răspuns imediat, în minutul 28, când au avut prima lor ocazie, la bara lui Damașcan.

FCSB a deschis scorul în ultimul minut al primei reprize, prin Edjouma. Partea secundă a început tot cu FCSB la controlul partidei, dar șutul lui Sorescu, de pe linia de 16 metri, a fost respins de Armaș. Imediat, Sorescu a și fost schimbat.

Voluntari - FCSB 1-2. Ilfovenii au pierdut toate cele 4 meciuri din 2023

Olaru a avut apoi o fază superbă, numai că nici el nu a nimerit poarta, iar peste câteva minute, mingea trimisă de Coman a fost respinsă de Armaș. Edjouma a reușit dubla în minutul 79, cu un șut deviat.

În ultimul minut din timpul regulamentar, Marcelo Lopes a redus diferența cu un super gol, însă ilfovenii nu au mai avut timp de egalare, deși au fost aproape să o facă în minutul 90+3.

Astfel, Voluntari - FCSB s-a terminat 1-2, iar ilfovenii bifează eșecuri pe linie în acest an, în timp ce "roș-albaștrii" au 6 succese la rând în deplasare și urcă la 5 puncte în spatele liderului Farul și la 3 în spatele campioanei CFR Cluj.

VIDEO cu rezumatul meciului Voluntari - FCSB 1-2:


Știrea inițială:

FC Voluntari - FCSB, din etapa 25 a Ligii 1, e programat duminică, de la ora 20:00, pe stadionul Anghel Iordănescu și se anunță un spectacol atractiv, chiar dacă ambii antrenori au probleme de lot. 

  • Meciul FC Voluntari - FCSB, din etapa a 25-a a Ligii 1, se vede în direct la Digi Sport 1 și va putea fi urmărit și pe siteul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

FC Voluntari - FCSB Live Video, 20:00, DGS 1 | Dumiter n-are drept de joc + absențe importante de la roș-albaștri

De la vicecampioana Ligii 1 vor lipsi din lot Octavian Popescu (20 de ani) și Joyskim Dawa (26 de ani). Primul, din cauza cumului de cartonașe galbene, al doilea, din cauza unor probleme personale. Camerunezul a fost nevoit să plece în țara natală pentru a fi prezent la funerariile socrului său.

În plus, Ovidiu Popescu și Ionuț Panțîru se află în plin proces de recuperare după accidentările care i-au scos în afara circuitului. 

De partea cealaltă, Liviu Ciobotariu, antrenorul care în noiembrie 2022 bătuse palma cu Gigi Becali pentru a o prelua pe FCSB, nu se poate baza pe Andrei Dumiter, care nu are drept de joc în acest meci, conform convenției dintre cele două cluburi. De asemenea, ilfovenii nu se vor baza nici pe Droppa, care este accidentat.

FC Voluntari - FCSB Live Video, 20:00, DGS 1 | Echipe probabile

FC Voluntari: M. Popa - Matricardi, Armaș, Ricardinho - Aliji, Rață, Meleke, Sigurjónsson, Cr. Costin - Nemec, Damașcan
Absenți: Droppa (accidentat), Dumiter (fără drept de joc)
Antrenor: Liviu Ciobotariu

FCSB: Târnovanu - Sorescu, I. Cristea, Tamm, Radunovic - Olaru, Șut, Edjouma - Cordea, ompagno, Fl. Coman
Absenți: Oct. Popescu (suspendat), Panțâru (accidentat), Ov. Popescu (nerefăcut), Dawa (învoit)
Antrenor: Mihai Pintilii

Liviu Ciobotariu bătuse palma cu Gigi Becali pentru a o prelua pe FCSB! Ce salariu acceptase

Întâlnirea are un iz aparte mai ales că antrenorul ilfovenilor Liviu Ciobotariu (51 de ani) a fost pentru câteva ore ”principal” la FCSB, dar nu în acte.

După ce Nicolae Dică (42 de ani) s-a despărțit de "roș-albaștri", finanțatorul vicecampioanei a avut în minte un singur nume, din afara clubului, pentru a-l înlocui: Liviu Ciobotariu.

Milionarul din Pipera l-a apelat în noiembrie 2022 pe actualul tehnician al ilfovenilor, iar acesta a acceptat o rundă de negocieri.

Conform surselor digisport.ro, Liviu Ciobotariu a fost la Palat, în Aleea Alexandru, acolo unde a purtat negocieri cu Gigi Becali, alături de agentul antrenorului, Florin Vulturar.

Becali i-a propus lui ”Ciobi” un contract valabil până la finalul sezonului, dar cu opțiune de prelungire pe încă un sezon, în cazul în care și-ar fi îndeplinit obiectivul, adică să câștige titlul în Liga 1. 

S-a discutat inclusiv de bani. Ciobotariu ar fi avut un salariu în valoare de 12.000 de euro, care ar fi crescut spre 15.000 de euro în sezoanele următoare. Antrenorul a acceptat în primă fază propunerea, a bătut palma cu Gigi Becali în acea seară și urma ca a doua zi să regleze conturile cu cei de la Voluntari.

Liviu Ciobotariu trebuia să discute cu Florentin Pandele, primarul din Voluntari, rezilierea contractului. Numai că, în ziua următoare, ”Ciobi” s-a răzgândit brusc și a ales să continue la gruparea din Ilfov.

FC Voluntari, reacție fermă despre testarea antidoping la meciul cu FCSB

FC Voluntari ocupă locul 11 în Liga 1 și are eșecuri pe linie în 2023. FCSB se află pe poziția a patra și vine după succesul important cu CFR Cluj, scor 1-0.

FCSB a impresionat la capitolul efort în meciul de la Cluj. Șapte dintre jucători au adunat peste zece kilometri alergați: Adrian Șut, Malcom Edjouma, Andrei Cordea, Darius Olaru, Deian Sorescu, Risto Radunovici, Joonas Tamm.

În mod surprinzător, FC Voluntari a cerut o testare antidoping la meciul cu FCSB, fapt confirmat de către Mihai Stoica, managerul general al "roș-albaștrilor".

Bogdan Bălănescu, director general la FC Voluntari, nu a vrut să confirme această informație, dar a subliniat că ilfovenii nu se tem de condiția fizică impresionantă a jucătorilor de la FCSB.

"Și dacă s-ar fi cerut sau se va cere, lucrurile acestea sunt confidențiale, nu putem să le comentăm în mod public. Controalele antidoping se fac inopinat, că de-aia se numesc controale. Nu o să te anunțe nimeni înainte “vezi că venim”.

Dacă ne-am lua după parametri, FC Voluntari ar fi fost campioană. Până în toamnă aveam niște parametri, dar trebuie să aduni puncte, nu să atingi anumiți parametri. Punctele sunt cele mai importante. Noi cu Rapidul am avut 52% posesie și am luat patru goluri. Nu întotdeauna parametrii sunt edificatori.

Sigur, FCSB-ul a fost foarte bine pregătită fizic, dar nu sunt tehnician să interpretez parametrii. Am văzut că s-a scris în presă că noi ne-am speriat de parametri… Nici vorbă. Poți să alergi foarte mult și să iei două goluri și ai pierdut meciul. Și cu ce te ajută parametrii?", a spus Bogdan Bălănescu, pentru Fanatik.

Cel mai scump test antidoping costă în jur de 800 de euro

testare completă antidoping, care să aibă în vedere analizele pentru nouă clase de substanţe, costă aproximativ 4.000 lei, adică 800 euro.

Dacă ar fi efectuate patru testări, câte doi jucători de la fiecare echipă, prețul pe care l-ar plăti Voluntari ar fi undeva la 3.200 de euro. La șase teste, pentru că numărul jucătorilor aleși de la fiecare echipă este același, ar fi 4.800 de euro.

De-a lungul anilor s-a speculat în mai multe rânduri că Thomas Neubert, preparatorul fizic de la FCSB, ar folosi în susţinătoarele de efort date jucătorilor şi a alte substanţe decât cele aprobate.

Această ipoteză nu s-a dovedit niciodată, iar FCSB este unul dintre cluburile care anunţă regulat la ANAD programul de pregătire şi orice schimbare care intervine în acesta, astfel încât pot fi făcute teste oricând.

FC Voluntari FC Voluntari
FCSB FCSB
  • 90+6 fr2
    Final repriza 2

    Voluntari - FCSB se termină 1-2.

  • 90+5 cg
    Cartonaş galben FCSB

    Olaru e avertizat.

  • 90+3 oc
    Ocazie FC Voluntari

    După o centrare din lovitură liberă, Rață nu reușește să-l învingă pe Târnovanu, din apropierea porții.

  • 90 g
    Gol FC Voluntari

    Marcelo Lopes preia scurt pe linia careului și înscrie cu un șut superb.

  • 87 s
    Schimbare FCSB

    Radaslavescu intră în locul lui Edjouma.

  • 83 cg
    Cartonaş galben FCSB

    Edjouma e avertizat.

  • 80 s
    Schimbare FC Voluntari

    Merloi intră în locul lui Paz.

  • 80 s
    Schimbare FCSB

    Miculescu intră în locul lui Cordea.

  • 80 s
    Schimbare FC Voluntari

    Costin intră în locul lui Ricardiho.

  • 80 s
    Schimbare FC Voluntari

    Tavares intră în locul lui Meleke.

  • 79 g
    Gol FCSB

    După o centrare din lovitură liberă, mingea e respinsă până la Edjouma, care reușește dubla, după o minge deviată de Matricardi.

  • 77 cg
    Cartonaş galben FCSB

    Radunovic e avertizat.

  • 74 oc
    Ocazie FCSB

    Olaru pasează la Coman, dar șutul acestuia e blocat de Armaș.

  • 65 s
    Schimbare FC Voluntari

    Nemec intră în locul lui Răduț.

  • 65 s
    Schimbare FC Voluntari

    Aliji intră în locul lui Vlad.

  • 63 oc
    Ocazie FCSB

    Olaru fentează scurt, din corp și șutează la colțul lung, dar nu nimerește poarta.

  • 55 cg
    Cartonaş galben FC Voluntari

    Alexandru Vlad e avertizat.

  • 54 s
    Schimbare FCSB

    Crețu intră în locul lui Sorescu.

  • 54 oc
    Ocazie FCSB

    O minge respinsă de portar ajunge la Sorescu, care șutează de pe linia de 16 metri, dar Armaș se aruncă în fața mingii.

  • 46 sr2
    Start repriza 2
  • 45+3 fr1
    Final repriza 1

    La pauză, Voluntari - FCSB 0-1.

  • 45 g
    Gol FCSB

    Olaru centrează de pe stânga, Coman deviază cu capul pe spate, iar Edjouma deschide scorul.

  • 28 oc
    Ocazie FC Voluntari

    Damașcan ia o acțiune pe cont propriu, intră în careu și șutează la colțul lung, însă  nimerește bara.

  • 27 oc
    Ocazie FCSB

    O centrare a lui Sorescu, de pe dreapta, e respinsă până la Șut, care trage puternic din afara careului, dar mingea trece foarte aproape de poartă.

  • 26 cg
    Cartonaş galben FC Voluntari

    Meleke e avertizat.

  • 24 cg
    Cartonaş galben FC Voluntari

    Răduț e avertizat.

  • 18 oc
    Ocazie FCSB

    Radunovic combină cu Edjouma și centrează tot pentru acesta, dar lovitura de cap trece pe lângă poartă.

  • 17 oc
    Ocazie FCSB

    Cordea are o acțiune pe dreapta și centrează pentru Compagno, dar șutul italianului trece pe lângă poartă.

  • 1 sr1
    Start repriza 1
Radu Petrescu
Radu Petrescu
Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu
teren fotbal
M. Popa
P. Matricardi
C. Paz
I. Armas
Ricardinho
M. Radut
U. Meleke
A. Vlad
V. Rata
M. Lopes
V. Damascan
J. Fernandez Collado
N. Aliji
C. Costin
I. Andres
Helder Tavares
R. Voican
A. Nemec
D. Florea
G. Merloi
A. Vlad
V. Cretu
FC Voluntari Liviu Ciobotariu
S. Tarnovanu
D. Sorescu
I. Cristea
J. Tamm
R. Radunovic
M. Edjouma
A. Sut
D. Olaru
A. Cordea
A. Compagno
F. Coman
D. Harut
D. Miculescu
B. Omrani
B. Nikolov
R. Oaida
Grigoras Pantea
E. Radaslavescu
Leo Strizu FCSB

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media