FOTBAL:FCSB-FARUL CONSTANTA, SUPERLIGA SUPERBET (5.02.2024)
Doi fotbaliști de la FCSB nu vor juca în derby-ul cu Rapid! Elias Charalambous a făcut anunțul
becali
Starul pentru care Gigi Becali a oferit 1.500.000€ a fost făcut ”praf”: ”Joacă două meciuri pe an!”
FOTBAL:FCSB-UNIVERSITATEA CRAIOVA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (7.04.2024)
Revenire importantă la FCSB, chiar înaintea derby-ului cu Rapid! Mesaj războinic pentru giuleșteni: ”Locul 1 de la coadă”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport
FCSB FCSB
1 - 1
CFR Cluj CFR Cluj
Du 29.04.2018 21:45

FCSB - CFR Cluj 1-1. Roș-albaștrii au luat prim-planul în lupta la titlu

29.04.2018, 22:40

  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

FCSB și CFR Cluj s-au anulat reciproc pentru a patra oară la rând, la capătul unui peci pe muchie de cuțit. Derby-ul de duminică s-a încheiat 1-1, același scor din celelalte 3 întâlniri de pe parcursul sezonului, iar bucureștenii pot fi considerați în mare parte câștigători ai titlului de campioni. Cu 3 etape rămase de jucat din play-off, roș-albaștrii rămân pe primul loc în clasament, la două puncte peste ardeleni.

Fanii roş albaştrilor sperau la titlul cu numărul 27 şi au pus în scenă o coregrafie pe măsură. După pasa de geniu marca Budescu, Man a irosit cea mai mare ocazie din prima parte (24).

CFR a replicat abia la 10 minute după pauză, prin fostul campion roş-albastru, Ţucudean (55). Djokovic a deschis scorul cu o execuție fenomenală: șut din prima cu stângul, de la peste 20 de metri, care a făcut inutil plonjonul lui Bălgrădean (76).

Au urmat câteva atacuri ale gazdelor, dar lovitura de grație a venit în primul minut de prelungiri, din partea fundașului central Planic, care pe final a fost trimis vârf de antrenorul Nicolae Dică. Alibec a pasat decisiv pentru sârb, care a găsit singura modalitate prin care putea marca din acea poziție și FCSB a reușit să egaleze la 1 pentru a patra oară din tot atâtea dueluri cu CFR în acest sezon.

Etapa viitoare, roş albaştrii joacă la Iaşi, iar clujenii în Gruia cu Craiova.

VIDEO FCSB - CFR Cluj 1-1

Programul lui FCSB în ultimele 3 etape

7 mai: CSM Poli Iaşi - FCSB - ÎN DIRECT la Digi Sport 1
12 mai: CS Universitatea Craiova - FCSB - ÎN DIRECT la Digi Sport 1
19 mai: FCSB - Astra - ÎN DIRECT la Digi Sport 1

Programul lui CFR Cluj în ultimele 3 etape

5 mai: CFR Cluj - CS Universitatea Craiova - ÎN DIRECT la Digi Sport 1
12 mai: Astra - CFR Cluj - ÎN DIRECT la Digi Sport 1
19 mai: CFR Cluj - Viitorul - ÎN DIRECT la Digi Sport 1

 

FCSB FCSB
CFR Cluj CFR Cluj
  • 90+7 fr2

    Fluier final. FCSB - CFR Cluj 1-1.

  • 90+3 cg cg

    Cartonaș galben pentru Momcilovic, care a întârziat repunerea mingii în joc la o lovitură liberă din zona mijlocului terenului.

  • 90+2 cg cg

    Cartonaș galben pentru Bogdan Planic, marcatorul golului FCSB-ist, care a celebrat reușita dându-și tricoul jos. 

  • 90+2 s s

    Schimbare la CFR Cluj: iese Deac și intră Costache.

  • 90+1 g g

    GOOOOL FCSB! Bogdan Planic a egalat pentru bucureșteni! Alibec a primit în stânga, a pătruns în careu și a centrat pe jos. Planic a venit nemarcat și a finalizat cu o reluare din cădere, prin care a reușit să lifteze mingea perfect peste portarul Arlauskis, care venise în întâmpinare.

  • 90 cg cg

    Cartonaș galben pentru Manea.

  • 88 fm fm

    FCSB a cerut penalty la o minge blocată de Culio în careul CFR-ului la un șut din prima trimis Alibec. 

  • 86 s s

    Schimbare la CFR: iese Hoban (accidentat) și intră Mureșan. Hoban a ieșit cu mașina medicală, acuzând dureri în zona coastelor.

  • 85

    Multe momente de întrerupere în această perioadă. 

  • 83 s s

    Schimbare la FCSB: iese Filip și intră Florinel Coman.

  • 76 g g

    GOOOL CFR Cluj! Djokovic a marcat cu o execuție extraordinară: șut din prima, cu stângul, de la peste 20 de metri. Bălgrădean a plonjat în van, pentru că mingea a avut un efect foarte frumos și s-a oprit în plasa laterală.

  • 73 s s

    Schimbare la CFR: iese Țucudean și intră Mailat.

  • 71 cg cg

    Cartonaș galben pentru Romario Benzar, la aceeași fază.

  • 71 cg cg

    Cartonaș galben pentru Omrani, care a vociferat în direcția lui Benzar, după un fault pe care fundașul dreapta de la FCSB l-a comis asupra lui.

  • 68 s s

    Schimbare la FCSB: iese Budescu și intră Teixeira.

  • 65 oc oc

    Ocazie pentru FCSB! Găman a reluat cu capul o centrare dintr-un corner de pe dreapta, dar nu a nimerit spațiul porții lui Arlauskis, care plonjase după acest balon.

  • 61 oc oc

    Ocazie pentru FCSB! Budescu a șutat direct la poartă dintr-o lovitură liberă de la marginea careului, dar mingea a fost blocată de zid. Pintilii a urmărit și a șutat puternic, de la circa 20 de metri, dar pe direcția lui Arlauskis, care a prins cu siguranță.

  • 60 fm

    Tensiune pe Arena Națională. Florin Tănase a obținut un fault chiar în marginea careului celor de la CFR, după o intervenție a lui Vinicius și s-a ridicat nervos la Culio. Manea a intervenit și a fost la un pas de un conflict cu decarul bucureștenilor. A intervenit acolo și Pintilii, iar în jurul acelui grup s-au strâns și ceilalți jucători. În cele din urmă, spiritele s-au calmat și arbitrul Istvan Kovacs nu a fost nevoit să scoată vreun cartonaș.

  • 57 s s

    Schimbare la FCSB: iese Gnohere și intră Alibec.

  • 55 oc oc

    Ocazie pentru CFR! George Țucudean a reluat o centrare dintr-un corner de pe stânga, executat de Deac, însă nu a reușit să lovească mingea cu capul, ci doar cu umărul și nu a reușit să prindă spațiul porții.

  • 48 fm fm

    Fază periculoasă a celor de la FCSB! Budescu a centrat foarte periculos dintr-o lovitură liberă de pe dreapta, de lângă tușă, dar portarul Arlauskis a reușit să respingă mingea care se îndrepta către Gnohere, venit liber la colțul lung.

  • 46 sr2

    Începutul reprizei secunde.

  • 45 fr2

    Pauză pe Arena Națională, acolo unde FCSB și CFR Cluj se află la egalitate, scor 0-0.

  • 38 oc oc

    Ocazie pentru CFR! Vinicius a reluat destul de slab cu capul o centrare trimisă de Ciprian Deac dintr-un corner de pe stânga. Pe direcția balonului s-a aflat George Țucudean, care nu a reușit să reia din fața lui Bălgrădean, care a ieșit foarte bine dintre buturi și s-a aruncat pe minge, blocând excelent. Tușierul Octavian Șovre a ridicat fanionul și a indicat ofsaid, dar reluările nu îi dau dreptate în totalitate.

  • 37 fm fm

    Acțiune periculoasă a CFR-ului, cu Camora deschis pe stânga de Omrani. Portughezul a centrat pe jos, dar Găman a reușit să respingă în corner din alunecare. 

  • 35 cg cg

    Cartonaș galben pentru Mihai Pintilii, pentru o intrare tare, cu piciorul sus, asupra lui Deac.

  • 31 fm fm

    Voleu periculos trimis de Pintilii de la circa 20 de metri, dar pe lângă poarta lui Arlauskis.

  • 29 fm fm

    Budescu a pătruns în careul clujenilor, dar Hoban l-a dărâmat cu un umăr bine plasat, fără dubii de penalty. Arbitrul Istvan Kovacs a dictat aut de poartă.

  • 24 oc oc

    Ocazie pentru FCSB! Budescu a dat o pasă genială cu călcâiul pentru Dennis Man, care a intrat în careu și a tras din unghi, la colțul scurt, însă nu a prins spațiul porții și a trimis în plasa laterală.

  • 15 cg cg

    Cartonaș galben pentru Vinicius, care a reacționat nervos și a încercat să îl lovească pe Pintilii, după ce primise un fault. Brazilianul de la CFR ar fi putut primi chiar dcartonașul roșu pentru gestul său nesportiv, dar se poate spune că Istvan Kovacs a evitat să rupă echilibrul numeric. 

  • 11 fm fm

    Budescu a executat periculos o lovitură liberă de la distanță, dar apărarea CFR-ului a reușit să respingă din careu. Filip a urmărit, dar șutul său de la distanță s-a dus mult prea înalt.

  • 9

    Joc destul de echilibrat în aceste prime minute. Ocaziile întârzie să apară, dar ambele echipe par să aibă puterea de a pune cu adevărat în pericol poarta adversă.

  • 5 fm fm

    CFR a legat două faze periculoase, dar rămase fără vreun rezultat. Prima s-a încheiat cu un șut puternic al lui Culio, blocat de un apărător al roș-albaștrilor, iar cea de-a doua cu un șut greșit al lui Camora, care a trimis în afara terenului.

  • 3 fm fm

    Acțiune tăioasă a gazdelor, cu Florin Tănase în zonă centrală, dar căpitanul de la FCSB a ales să șuteze de la distanță, dar execuția nu i-a reușit și mingea s-a dus alături de poartă.

  • 1 info

    Medicii intră pe teren încă din primele secunde ale meciului, după ce atacantul lui CFR, Omrani, a fost lovit în ceafă de un coleg, în timpul unui duel aerian pentru minge, la care participa și un jucător de la FCSB.

  • 1 sr1

    Fluier de start al meciului dintre FCSB și CFR Cluj, din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1.

  • 0

    Galeria celor de la FCSB a pus în scenă coregrafia 3D la intrarea echipelor pe teren. Galeria celor de la FCSB a pus în scenă coregrafia 3D la intrarea echipelor pe teren. "Istoria continuă cu noi", a fost mesajul bucureștenilor, sub o peluză umplută cu pancarte strălucitoare, în culorile roșu, albastru și auriu. Deasupra peluzei a fost ridicată o imagine care prezenta figură a unui ultras și numărul 27 (câte titluri ar avea în total, dacă l-ar cuceri și pe cel din acest sezon), sub care erau actuala siglă a clubului și cea pe care FCSB o avea pe când avea dreptul de a folosi numele Steaua. 

Istvan Kovacs
Istvan Kovacs
Octavian Șovre și Valentin Avram
teren fotbal
C. Bălgrădean
R. Benzar
B. Planić
V. Găman
M. Momčilović
M. Pintilii
L. Filip
D. Man
C. Budescu
F. Tănase
H. Gnohéré
A. Vlad
D. Nedelcu
D. Alibec
Junior Maranhão
F. Coman
O. Popescu
Filipe Teixeira
C. Vâtcă
S. Luchin
A. Mureșan
Alexandru Ioniţă II
FCSB Nicolae Dică
G. Arlauskis
C. Manea
K. Boli
Paulo Vinicius
Camora
E. Culio
O. Hoban
D. Đoković
B. Omrani
G. Țucudean
C. Deac
M. Bordeianu
V. Costache
S. Mailat
Dan Petrescu CFR Cluj

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media