FOTBAL:CSMS IASI-STEAUA BUCURESTI, LIGA 1 (28.05.2015)
S-a decis! După ce meci primește FCSB trofeul de campioană, dacă triumfă în SuperLigă
FOTBAL:CFR CLUJ-FCSB, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (14.04.2024)
Video Neașteptat! Ce au scandat mii de fani în Gruia, la CFR Cluj - FCSB
Screenshot 2024-04-18 at 20.00.17
Video Exclusiv Cum a numit-o Marcel Răducanu pe FCSB, în direct la TV
Digi Sport 1 Live
Acum
FCSB FCSB
0 - 0
CFR Cluj CFR Cluj
Du 22.09.2019 21:30

FCSB - CFR 0-0. Cele două echipe s-au anulat reciproc. Final încins pe Arena Națională. Roș-albaștrii au avut o bară

22.09.2019, 22:30

  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

FCSB - CFR 0-0 | Suspendat, Dan Petrescu nu a fost pe Arena Naţională la derby-ul cu FCSB. Gazdele au fost susţinute de aproximativ 15 mii de suporteri în meciul contra campioanei. Roş-albaştrii au cerut penalty, după ce Arlauskis l-a lovit cu pumnul pe Planic, dar Haţegan nu a băgat în seamă faza.

FCSB - CFR 0-0 | Pintilii s-a accidentat înainte de pauză

Bogdan Vintilă a fost nevoit să îl schimbe pe Pintilii înainte de pauză. Mijlocaşul vicecampioanei nu a mai putut continua. Finalul primei reprize i-a ţinut în corzi pe roş-albaştri. Hoban a fost aproape de gol, dar Planic a scos de pe linia porţii.

FCSB - CFR 0-0 | Final incendiar de meci

Repriza a doua a început tot cu oaspeţii în atac, dar Peteleu nu l-a învins pe portarul lui FCSB. Gazdele puteau da lovitura în prelungiri, dar Iulian Cristea a tras în bară. S-a terminat 0-0, a opta remiză din ultimele zece meciuri dintre FCSB şi CFR.

În etapa a 11-a, FCSB joacă pe terenul Academicii Clinceni, iar CFR primeşte vizita celor de la Gaz Metan Mediaş.


Știrea inițială.

FCSB - CFR Cluj, de departe cel mai așteptat meci al etapei a 10-a din Liga 1, înseamnă revenirea roș-albaștrilor pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională. Întâlnirea a început la 20:30 și este transmisă în direct pe Digi Sport 1.

UPDATE 18:30 : Ioan Hora nu va juca în meciul cu CFR Cluj! Atacantul a fost scos din lotul partidei de către Bogdan Vintilă, care l-a preferat pe Juvhel Tsoumou, în detrimentul lui Hora.

UPDATE 17:55 : Ilie Dumitrescu i-a răspuns lui Bogdan Andone, fostul antrenor al lui FCSB, după ce cel din urmă a acuzat că nu i s-a permis să facă schimbări în timpul meciurilor, când a fost antrenorul echipei: "Deal-ul este făcut înainte. Este o înțelegere foarte clară înainte să îți iei funcția asta. Este un deal acceptat de ambele părți, dar în termenii acceptați de Gigi Becali"

UPDATE 17:40 : CFR Cluj este favorită în meciul cu FCSB, conform sondajului în care au votat cititorii digisport.ro. Echipa lui Dan Petrescu pleacă cu prima şansă, conform celor 7.953 de votanţi. Alţi 7.284 de cititori cred că roş-albaştrii se vor impune, în timp de 3.625 de persoane cred că meciul se va termina egal.

FCSB - CFR | Gigi Becali, vizită-fulger în cantonament! Ce le-a zis jucătorilor

Gigi Becali s-a dus, sâmbătă dimineață, în cantonamentul echipei din Berceni pentru a sta de vorbă cu jucătorii înaintea duelului cu CFR Cluj, care va avea loc duminică seară, de la ora 20:30, pe Arena Națională. Latifundiarul din Pipera simte că întâlnirea cu ardelenii va fi una extrem de dificilă.

”Ce le-am transmis jucătorilor? Le-am spus că CFR Cluj este o echipă foarte puternică și așa cum s-au mobilizat la meciurile cu Viitorul, dar și la cel cu Craiova, vreau și acum să fie la fel! Ba, chiar mai bine. Mă aștept ca echipa să joace și mai bine.

Pentru că, în opinia mea, meciul cu CFR Cluj este cel mai important al anului!”, a spus Gigi Becali, în EXCLUSIVITATE, pentru Digi Sport.

FCSB - CFR | Câți spectatori sunt așteptați la meci

Oficialii de la FCSB sunt optimiști în ceea ce privește numărul de spectatori. Narcis Răducan, directorul sportiv al celor de la FCSB, a spus, ÎN DIRECT la Digi Sport, că se așteaptă ca la meciul cu CFR să fie prezenți pe Arena Națională peste 15.000 de spectatori.

Cred că o să vină lume. Cred că vom depăși 15.000 sau chiar mai mult. Sunt semne bune legate de acest joc. Desigur, contează foarte mult adversarul. I-am felicitat pentru victoria împotriva celor de la Lazio”, a spus Narcis Răducan, la Digi Sport.

FCSB - CFR | Cine va fi mai inspirat? Vintilă sau Petrescu? Echipele probabile

Gigi Becali le-a transmis jucătorilor că ține foarte mult ca acest meci să fie câștigat, pentru că-l consideră a fi decisiv din perspectiva luptei pentru titlu. Finanțatorul este convins că un eșec diseară ar pune practic stop bătăliei cu campioana la zi din Liga 1. Tocmai de aceea, Bogdan Vintilă va trimite pe teren tot ce are mai bun la acest moment.

De partea cealaltă, Dan Petrescu a pregătit o formulă de echipă capabilă să facă față presiunii de pe Arena Națională. ”Bursucul” a spus, imediat după victoria cu Lazio, din Grupa E a Europa League, că va schimba mult echipa, dar că are un lot suficient de valoros pentru a trimite pe teren un prim 11 capabil să se impună în fața bucureștenilor.

Echipele probabile

FCSB (4-3-3): Bălgrădean - Crețu, Cristea, Planic, Panțîru - Oaidă, Pintilii, Tănase - Popa, Tsoumou, Coman
Antrenor: Bogdan Vintilă

CFR Cluj (4-3-3): Arlauskis - Susic, Burcă, Cestor, Peteleu - Itu, Hoban, Deac - Costache, Traore, Pereira
Antrenor: Dan Petrescu

Partida dintre FCSB și CFR se va disputa duminică, de la ora 20:30, pe Arena Națională, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS. Meciul va fi și în format live text și video pe digisport.ro.

FCSB - CFR | Ovidiu Hațegan va arbitra derby-ul de pe Arena Națională

Ovidiu Hațegan va arbitra derby-ul FCSB - CFR Cluj, ce se va disputa duminică, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO pe digisport.ro și m.digisport.ro. După ce marți a arbitrat Borussia Dortmund - Barcelona, Ovidiu Hațegan are parte de un nou meci tare.

Astfel, acesta va arbitra derby-ul etapei a 10-a, dintre FCSB și CFR Cluj. Ovidiu Haţegan va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Eugen Gheorghe. Arbitru de rezervă va fi Iulian Dima, iar observatori Augustus Constantin şi Mircea Călin.

FCSB - CFR Cluj | FCSB promite spectacol cu CFR Cluj la revenirea pe Arena Naţională: "Jocul atrage fanii"

FCSB revine pe Arena Naţională chiar la marele derby cu CFR Cluj. După ce au jucat în exil la Piteşti şi Giurgiu, roş-albaştrii au ocazia să fie încurajaţi de o galerie mai numeroasă contra liderului din Liga întâi.

Antrenorul celor de la FCSB, Bogdan Argeş Vintilă, este încântat că echipa va avea susţinere în duelul cu clujenii şi promite spectacol pentru a nu-i dezamăgi pe fani.

"Ne bucurăm că jucăm pe Arena Naţională, sunt sigur că toți spectatorii carte veneau la meciurile noastre vor veni și aici. Jocul echipei atrage suporterii. Nu cred că s-au săturat de FCSB. Un fan care ține cu FCSB ține cu FCSB, nu se ia după cancanuri. Trebuie să avem rezultate, să urcăm în clasament și vor veni din nou spectatorii alături de noi," a spus Vintilă la conferinţa de presă.

FCSB - CFR Cluj | Dan Petrescu pregătește o adevărată "revoluție" la derby-ul cu FCSB: "Așa voi face!"

Dan Petrescu a anunțat schimbări radicale în primul 11 al lui CFR Cluj pentru derby-ul cu FCSB de duminică, de pe Arena Națională, după victoria cu 2-1 contra lui Lazio, din Europa League.

Antrenorul campioanei României a dezvăluit că va folosi contra "roș-albaștrilor" mai multe rezerve. "Acum trebuie să ne gândim la meciul de duminică, cu FCSB. Cred că va trebui să schimb toată echipa. Așa și voi face. Poate doar Traore și Omrani să joace titulari, pentru că au jucat doar o repriză azi", a declarat "principalul" ardelenilor, care va fi suspendat pentru meciul cu FCSB.

FCSB - CFR Cluj | CFR Cluj, prima în Liga 1 deși a folosit multe rezerve în campionat

CFR Cluj a aplicat aceeași strategie în majoritatea meciurilor din acest sezon al Ligii 1. A trimis rezervele după ce folosise piesele de bază în preliminariile Ligii Campionilor. Chiar și în aceste condiții, ardelenii sunt primii în clasamentul Ligii 1, cu 20 de puncte, două peste Viitorul și Gaz Metan. FCSB e doar pe locul 11, cu numai zece puncte, însă vine după două victorii consecutive, cu Viitorul și Craiova.

FCSB FCSB
CFR Cluj CFR Cluj
  • 95 final

    Final de meci pe Arena Națională.

  • 94 cg cg

    Bordeianu vede cartonașul galben.

  • 94 oc oc

    Ocazie uriașă pentru FCSB. Cristea lovește transversala cu o lovitură de cap, iar Gnohere cere mai apoi penalty, solicitând un henț la Deac.

  • 93 oc oc

    Ocazie pentru FCSB. Coman este aproape să dea lovitura pe final, dar șutul acestuia de la marginea careului de 16 metri se duce peste poartă.

  • 91 cg cg

    Panțîru vede cartonașul galben.

  • 86 s s

    Schimbare la CFR. Iese Omrani și intră Rondon.

  • 74 s s

    Schimbare la FCSB. Iese Tsoumou și intră Vînă.

  • 71 s s

    Schimbare la CFR. Iese Costache și intră Pașcanu, care se află la primul său meci pentru ardeleni.

  • 67 oc oc

    Ocazie pentru CFR. Deac pătrunde în careu, șutează, dar mingea trimisă de el este respinsă de Bălgrădean.

  • 66 s s

    Schimbare la CFR. Iese Itu și intră Bordeianu.

  • 61 cg cg

    Tsoumou vede cartonașul galben.

  • 54 fm fm

    Harlem Gnohere a simulat un fault în careu la un duel cu Peteleu. Hațegan nu s-a lăsat păcălit și a lăsat jocul să continue.

  • 46 sr2

    A început repriza a doua.

  • 46 s s

    Schimbare la FCSB. Iese Adi Popa și intră Gnohere.

  • 45+3 fr1

    Pauză.

  • 45+2 oc oc

    Deac îl pune la grea încercare pe Bălgrădean. Jucătorul ardelenilor bate bine o lovitură liberă, de la circa 20 de metri, dar portarul bucureștenilor este la post și respinge.

  • 45 cg cg

    Cartonaș galben pentru Cristea.

  • 45 s s

    Schimbare la FCSB. Pintilii este înlocuit de Tănase.

  • 44 oc oc

    Ocazie pentru CFR. Hoban șutează puternic din interiorul careului de 16 metri, dar Planic respinge cu capul de pe linia porții.

  • 39 fm fm

    Mihai Pintilii a părăsit terenul accidentat.

  • 28 fm fm

    Fază controversată la poarta ardelenilor. Arlauskis iese la o centrare din corner, nu lovește mingea, dar îl lovește pe Planic. Centralul lasă jocul să continue.

  • 27 oc oc

    Ocazie pentru CFR. Omrani este lăsat singur cu Bălgrădean, dar șutul său de la marginea careului de 16 metri se duce pe lângă poartă.

  • 20 fm fm

    Ardelenii au echilibrat partida și au avut câteva lovituri de colț, fără a-și creea vreo ocazie de a marca.

  • 12 oc oc

    FCSB are prima ocazie a meciului. Florinel Coman bate slab o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri de poarta adversă, iar mingea este reținută cu siguranță de Arlauskis.

  • 7 fm

    FCSB a început mai bine meciul și Oaidă încearcă să trimită în fața porții, dar mingea trimisă de el este reținută de Arlauskis.

  • 5

    Cele două echipe au început prudent meciul și nu și-au creat ocazii de a marca, până în prezent.

  • 1 sr1

    A început meciul.

Ovidiu Hațegan
Ovidiu Hațegan
Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe
teren fotbal
C. Bălgrădean
V. Crețu
I. Cristea
B. Planić
I. Panţîru
O. Popescu
M. Pintilii
R. Oaidă
A. Popa
J. Tsoumou
F. Coman
T. Niga
H. Gnohéré
I. Vînă
F. Tănase
C. Manea
O. Moruţan
B. Chorbadzhiyski
Jesús Fernández
M. Sušić
A. Pașcanu
M. Bordeianu
FCSB Bogdan Vintilă
G. Arlauskis
I. Peteleu
Paulo Vinicius
K. Boli
Camora
C. Itu
O. Hoban
E. Culio
C. Deac
B. Omrani
V. Costache
Luís Aurélio
C. Golofca
M. Rondón
R. Huth
Dan Petrescu CFR Cluj

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media