FOTBAL:RAPID BUCURESTI-UNIVERSITATEA CLUJ, SUPERLIGA SUPERBET (27.11.2023)
”Vor pleca mulți”. Șucu l-a pus antrenor pe Lobonț, dar Pancu e convins că Rapid va avea alt ”principal”
rafa-mujica
”Am discutat!” Omul de încredere al lui Becali l-a urmărit pe atacantul de 5 milioane € care scrie istorie: ”De mare valoare”
FOTBAL:FCSB-FARUL CONSTANTA, SUPERLIGA SUPERBET (5.02.2024)
Doi fotbaliști de la FCSB nu vor juca în derby-ul cu Rapid! Elias Charalambous a făcut anunțul
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport
FCSB FCSB
3 - 1
Politehnica Iași Politehnica Iași
Sb 30.01.2021 20:15

FCSB - Poli Iași 3-1. Victorie fără drept de apel a ”roș-albaștrilor”! Octavian Popescu, omul meciului

30.01.2021, 22:05

  • SuperLiga: Hermannstadt - Botoșani, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - CFR Cluj, vineri, 20:30, DGS 1

FCSB s-a impus, scor 3-1, în meciul cu Poli Iași, din cadrul etapei a 20-a a Ligii 1.

Echipa antrenată de Toni Petrea a început în forță partida, amenințând prima dată poarta adversă în minutul 8, când, după o combinație de toată frumusețea între Coman și Octavian Popescu, Florin Tănase a primit balonul dar a șutat, dintr-o poziție bună, pe lângă poartă. În minutul 25, pe un fond în continuare de dominație, FCSB a reușit să deschidă scorul, prin Florin Tănase, care a marcat simplu, după ce a fost servit excelent de Octavian Popescu. În finalul primei reprize, puștiul de 18 ani a avut două șanse de a face 2-0 și de a bifa primul gol în Liga 1, însă s-a lovit de fiecare dată de opoziția portarului Brănescu.

Partea secundă a început, contrar cursului jocului, cu gol pentru Poli Iași, Doru Popadiuc reușind să restabilească egalitatea la chiar primul șut pe spațiul porții al echipei sale. După golul de 1-1, Poli Iași a revenit la jocul defensiv, însă a rezistat doar până în minutul 67, când Olimpiu Moruțan l-a învins pe Laurențiu Brănescu cu un șut superb, din afara careului. Scorul final al partidei a fost marcat de Octavian Popescu, care a bifat prima reușită în Liga 1, în minutul 90.

Astfel, FCSB, liderul campionatului, s-a impus în fața celor de la Poli Iași și a ajuns la 45 de puncte, un avans de patru în fața CFR-ului, care are, însă, un meci mai puțin disputat, cu Chindia, programat luni, de la 20:00, în direct la Digi Sport 1. De partea cealaltă, Poli Iași a rămas ultima în Liga 1, cu 15 puncte.


Pe Arena Națională, roș-albaștrii au șansa de a-l arunca în luptă pe noul număr 9, Ante Vukusic, în timp ce moldovenii trec printr-un moment delicat după ce Daniel Pancu a plecat. Vor fi coordonați de pe bancă de un antrenor fără pedigree, Adrian Kerezsy.

După transferul finalizat al lui Dennis Man (22 de ani) la Parma, roș-albaștrii trebuie să se reorganizeze din mers, mai ales că și-au pierdut și golgheterul, cel care a marcat până acum 14 goluri pentru liderul Ligii 1. 

Înlocuitorul lui Dennis Man este apt de joc! Cum va arăta FCSB fără golgheterul vândut la Parma pe o sumă record

Moruțan, refăcut după accidentare, cel mai probabil va juca pe locul rămas vacant pe dreapta. Mijlocașul ofensiv a revenit la antrenamentele echipei la începutului acestei săptămâni, nu a mai acuzat dureri, s-a pregătit normal și este apt pentru meciul cu Poli Iași, programat sâmbătă, de la 20:15, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Fotbalistul transferat de la FC Botoșani a mai jucat în acest sezon în banda dreaptă a atacului doar când Man era trecut în centru, dar acum se pare că va fi folosit cu precădere pe postul de extremă dreapta.

De altfel, Gigi Becali anunța, după ce a confirmat plecarea lui Dennis Man, că Olimpiu Moruțan va fi cel care va juca în banda dreaptă a atacului.

Acum va pleca Dennis Man și va juca Moruțan în dreapta, care e de aceeași valoare. Bine, Moruțan nu prea marchează, Man era goleador”, declara Gigi Becali, la Digi Sport Special, în urmă cu două zile.

Revenirea lui Olimpiu Moruțan s-a produs într-un moment cum nu se putea mai potrivit la FCSB.

Rămâne acum de văzut dacă Vukusic va fi aruncat în luptă în meciul de diseară. Cel mai probabil, da, însă pe parcursul partidei.

Cine e Adrian Kerezsy, antrenorul care va conduce Poli Iași în meciul cu FCSB

Antrenamentul echipei dinaintea plecării spre București a fost condus de Adrian Kerezsy, aflat deja în club, la centrul de copii și juniori.Fostul secund al lui Flavius Stoican la Poli Iași va conduce formația din Copou și la partida de pe Arena Națională, în care moldovenii își propun prima victorie după aproape o lună și jumătate.

Poli Iași nu a mai câștigat din 20 decembrie, de la 1-0 cu Hermannstadt, înregistrând de atunci o remiză, 1-1 cu Chindia, și trei înfrângeri la rând, 0-1 cu Botoșani și 1-2 cu Gaz Metan și cu UTA, rezultate care, de altfel, au dus la demiterea lui Daniel Pancu.

Sâmbătă, Poli Iași va întâlni una dintre cele mai în formă echipe ale Ligii 1, liderul competiției interne, FCSB. Echipa antrenată de Toni Petrea vine, însă, după o remiză, obținută la Pitești, 0-0 cu FC Argeș.

FCSB - Poli Iași, 20:15, Digi Sport 1. | Echipele probabile

FCSB: Andrei Vlad - Ovidiu Popescu, Iulian Cristea, Miron, Radunovic - Olaru, Șut, Florin Tănase - Moruțan, Florinel Coman, Octavian Popescu
Antrenor: Toni Petrea

Poli Iași: Brănescu – Cană, R. Popa, Frăsinescu, Buşu – Flores, Mihalache, Fr. Cristea – Popadiuc, Djuranovic, Onea
Antrenor: Adrian Kerezsy.

FCSB FCSB
Politehnica Iași Politehnica Iași
  • 90 final

    Fluier final pe Arena Națională. FCSB se impune în fața lui Poli Iași cu 3-1.

  • 90 s s

    Schimbare la FCSB. Florin Tănase este înlocuit cu Alex Buziuc.

  • 90 g g

    GOL FCSB! Octavian Popescu evită un adversar și șutează pe lângă portarul Brănescu, bifând, astfel, primul gol la nivelul Ligii 1.

  • 74 s s

    Schimbare la Poli Iași. Cosmin Frăsinescu nu mai poate continua jocul din cauza unor probleme medicale și este înlocuit cu Vega.

  • 69 cg cg

    Cartonaș galben văzut de Andrei Miron.

  • 68 s s

    Schimbare la Poli Iași. Vanzo intră în locul lui Rodny Lopes.

  • 68 s s

    Schimbare la Poli Iași. Răzvan Popa este înlocuit cu Marius Mihalache.

  • 67 g g

    GOL FCSB! Olimpiu Moruțan marchează cu un șut superb, care a lovit transverala și a ajuns în plasa porții lui Brănescu.

  • 62 cg cg

    Cartonaș galben pentru Dylan Flores.

  • 59 s s

    Schimbare la FCSB. Oaidă este înlocuit cu Simion.

  • 50 g g

    GOL Poli Iași! Doru Popadiuc restabilește egalitatea, după o minge respinsă de Vlad la șutul lui Lopes.

  • 46 s s

    Schimbare la FCSB. Adi Șut este înlocuit de Moruțan.

  • 46 s

    Schimbare la Poli Iași. Popadiuc îi ia locul lui Mensah.

  • 46 sr2

    Fluier de start al reprizei secunde.

  • 45 cg cg

    Cartonaș galben pentru Răzvan Popa.

  • 45 oc oc

    Ocazie de gol pentru FCSB! Coman șutează puternic din lovitură liberă, dar pe direcția lui Brănescu, care prinde în doi timpi.

  • 34 oc oc

    O nouă șansă de gol pentru FCSB! Același Octavian Popescu își încearcă norocul de la distanță, trimite un șut puternic, care-l găsește la post pe Brănescu.

  • 31 oc oc

    Ocazie mare pentru FCSB! Octavian Popescu este lansat excelent de Oaidă, scapă singur cu portarul, însă șutul său este parat de Brănescu.

  • 25 g g

    GOL FCSB! Octavian Popescu îi trimite o pasă extraordinară, peste întreaga apărare adversă, lui Florin Tănase, care-l învinge pe Brănescu.

  • 13 s s

    Schimbare la Poli Iași. Andrei Moisa este înlocuit de Dylan Floresc.

  • 8 oc oc

    Ocazie mare pentru FCSB! După o combinație de toată frumuseața dintre Octavian Popescu și Florinel Coman, Florin Tănase primește o pasă perfectă de la Coman, însă șutează pe lângul poartă.

  • 6 fm fm

    FCSB are prima șansă la poarta adversă. Risto Radunovic centrează bine din flancul stâng, dar execuția cu capul a lui Octavian Popescu trece peste poartă.

  • 1 sr1

    Fluier de start al meciului de pe Arena Națională.

Marian Barbu
Marian Barbu
Imre Bucsi
Florian Vișan
teren fotbal
A. Vlad
O. Popescu
I. Cristea
A. Miron
R. Radunović
D. Olaru
A. Şut
R. Oaidă
O. Popescu
F. Tănase
F. Coman
C. Straton
V. Crețu
G. Simion
O. Moruţan
D. Nedelcu
A. Soiledis
I. Vînă
A. Buziuc
O. Perianu
I. Brînză
F. Vanzo
FCSB Toni Petrea
L. Brănescu
R. Onea
C. Frăsinescu
N. Baxevanos
S. Bușu
I. Moisa
R. Popa
J. Passaglia
Rodny Lopes Cabral
U. Đuranović
J. Mensah
A. Zaharia
M. Mihalache
D. Popadiuc
D. Flores
P. Gaitán
D. Vega
R. Huth
Adrian Kerezsy Politehnica Iași

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media