sucu
Exclusiv Decizia luată de Victor Angelescu, după ce Dan Șucu a anunțat că merge cu galeria la Craiova
bergodi-2
Cristiano Bergodi a tras un semnal de alarmă înaintea meciului cu Universitatea Craiova
Ce surpriză! Schimbarea majoră pe care UEFA o ia în calcul pentru EURO 2024
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport
FCSB FCSB
4 - 1
Universitatea Craiova Universitatea Craiova
Du 25.07.2021 22:30

FCSB - Universitatea Craiova 4-1. Oltenii au fost făcuți KO pe Arena Națională! Moruțan și Markovic, goluri de generic

25.07.2021, 23:20

  • SuperLiga: Voluntari - Hermannstadt, vineri, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Sepsi - CFR, vineri, 20:30, DGS 1

FCSB a obținut o victorie clară pe Arena Națională contra Universității Craiova, scor 4-1, într-o partidă contând pentru etapa a doua din Liga 1.

FCSB - Universitatea Craiova 4-1. Oltenii au fost făcuți KO pe Arena Națională! Moruțan și Markovic, goluri de generic

Cu un antrenor interimar pe bancă și fără Alexandru Cicâldău, transferat la Galatasaray, Universitatea Craiova s-a văzut condusă după doar șapte minute. Olimpiu Moruțan a găsit o execuție splendidă, de la aproximativ 30 de metri, care l-a surprins pe Mirko Pigliacelli.

Universitatea Craiova a rămas fără Andrei Ivan și George Cîmpanu, accidentați, iar FCSB a făcut 2-0 în minutul 16, când Octavian Popescu a fost găsit excelent în careu de Andrei Cordea și a înscris cu un șut la colțul lung.

Scorul pauzei, 3-0 pentru FCSB, a fost stabilit de Andrei Cordea, după ce, anterior, reușise două assist-uri. Fotbalistul transferat de la Academica Clinceni a profitat de o gafă inexplicabilă a lui Nicușor Bancu și l-a învins pe Mirko Pigliacelli cu un șut din marginea careului.

FCSB a făcut 4-0 în minutul 60, când Koljic a pierdut la mijlocul terenului, Tănase a scăpat pe contraatac, iar Alexandru Mateiu a intervenit hazardat și a trimis în propria poartă.

Golul de onoare al Universității Craiova a fost o bijuterie. În minutul 64, Jovan Markovic a pătruns excelent în careu, a trecut de Șerban, Vucur și Ovidiu Popescu, iar apoi l-a învins pe Andrei Vlad cu un șut imparabil. Puștiul oltenilor putea să mai înscrie un gol la doar un minut distanță, dar a șutat imprecis, iar partida s-a încheiat cu victoria clară a lui FCSB, scor 4-1.

Pentru ambele formații urmează meciurile retur din turul 2 preliminar al Conference League. FCSB va înfrunta Șahtior Karagandy, după 1-0 în tur, joi, de la ora 16:00, în timp ce Universitatea Craiova trebuie să întoarcă eșecul din meciul tur cu Laci (0-1), joi, de la 21:30.

VIDEO Rezumatul meciului FCSB - Universitatea Craiova 4-1


Știrea inițială

FCSB a început ”cu stângul” noul sezon de Liga 1, după egalul de la Botoșani, dar vine cu moral bun după victoria cu Șahtior Karagandy, din Conference League, scor 1-0. Echipa lui Dinu Todoran are nevoie de victorie pentru a nu se distanța de CFR Cluj și Rapid, echipele care au obținut două victorii din tot atâtea posibile.

FCSB - Universitatea Craiova, ora 21:30, LIVE VIDEO, pe Digi Sport 1. Oltenii, fără Cicâldău și Ouzounidis, întâlnesc vicecampioana

De partea cealaltă, Universitatea Craiova vine la București cu un nou antrenor: Dragoș Bon, omul care a mai fost ”interimar” la formația din Bănie. Acesta l-a înlocuit pe grecul Marinos Ouzounidis, acesta fiind demis după înfrângerea din Conference League cu albanezii de la KF Laci.

Oltenii au pierdut și un jucător important. Alexandru Cicâldău (24 de ani), decarul echipei, a semnat cu Galatasaray, iar în schimbul acestuia Craiova va primi 6,5 milioane de euro.

„Întâlnim o echipă foarte motivată. De la început, ei și-au exprimat dorința pentru a câștiga campionatul. Pentru noi este un meci extrem de important. Venim după un meci egal cu Botoșani. Chiar dacă am controlat jocul din primul până în ultimul minut, n-am reușit să înscriem. La ora jocului, jucătorii vor fi bine fizic, tactic și tehnic.

Venim după o victorie în Conference League. Mă bucur pentru jucători că am reușit să câștigăm, chiar dacă toată lumea ne-a criticat, anumite persoane. Mai ales mă bucur pentru fani, care au venit la stadion, pentru Peluza Nord, care ne-a susținut. N-au mai fost demult la stadion, de asta și bucuria jucătorilor.

Era normal, își doresc să vadă echipa, să cânte alături de ei. Craiova vine după un eșec în Conference League, cu un nou antrenor și și-au vândut unul dintre cei mai buni jucători, pe Cicâldău, dar în lotul lor mai sunt jucători de valoare - Nistor, Ivan. Noi trebuie să fim din toate punctele de vedere apți”, a spus Dinu Todoran, la conferința de presă.

FCSB FCSB
Universitatea Craiova Universitatea Craiova
  • 90+4 final

    Final: FCSB - Universitatea Craiova 4-1.

  • 90

    3 minute suplimentare sunt arătate de la margine.

  • 83 fm

    Universitatea Craiova cere penalty după ce Alexandru Crețu îl lovește fără minge pe Gustavo în careu, dar Istvan Kovacs nu dictează nimic.

  • 82 s s

    Schimbare la FCSB: Sorin Șerban se accidentează și este înlocuit de Ovidiu Perianu.

  • 80 oc oc

    Universitatea Craiova combină bine în jumătatea adversă, minge ajunge la marginea careului advers, dar Markovic trage slab.

  • 70 cg cg

    Cartonaș galben pentru Jovan Markovic.

  • 68 s s

    Schimbare la FCSB: iese Cordea, intră Cristi Dumitru.

  • 68 s s

    Schimbare la FCSB: iese Tănase, intră Ondrasek.

  • 65 oc oc

    Ocazie Universitatea Craiova! Markovic trece de apărarea lui FCSB, rămâne singur cu Vlad, dar se grăbește și trage peste poartă.

  • 64 g g

    GOL Universitatea Craiova! Markovic pătrunde în careu, trece superb de Șerban, Vucur și Ovidiu Popescu, iar apoi îl învinge pe Vlad.

  • 63 s s

    Schimbare la FCSB: iese Octavian Popescu, intră Florinel Coman.

  • 60 ag ag

    GOL FCSB! Koljic pierde o minge la mijlocul terenului, Tănase scapă pe contraatac, iar Mateiu intervine greșit și trimite direct în propria poartă.

  • 58 cg cg

    Cartonaș galben pentru Olimpiu Moruțan.

  • 56 s s

    Schimbare la Universitatea Craiova: iese Bic, intră Markovic.

  • 56 s s

    Schimbare la Universitatea Craiova: iese Conte, intră Vlădoiu.

  • 53 oc oc

    Gustavo trimite cu mult efect din corner, dar Vlad e atent și respinge.

  • 46 sr2

    Începe repriza secundă!

  • 46 s s

    Schimbare la FCSB: iese Dumiter, intră Oaidă.

  • 45+1 fr1

    Pauză: FCSB - Universitatea Craiova 3-0.

  • 43 g g

    GOL FCSB! După două pase decisive, Andrei Cordea înscrie. Atacantul profită de o greșeală inexplicabilă a lui Bancu și îl învinge pe Pigliacelli cu un șut din marginea careului.

  • 39 oc oc

    Andrei Cordea avansează bine în jumătatea adversă, intră în zonă centrală și șutează de la distanță cu stângul, dar Pigliacelli prinde fără mari emoții.

  • 36 oc oc

    Dan Nistor încearcă un șut de la mare distanță, dar trimite puțin peste poarta lui Andrei Vlad.

  • 28 s s

    O nouă schimbare la Universitatea Craiova. Cîmpanu se accidentează și el, fiind înlocuit de Baiaram.

  • 18 oc oc

    O nouă șansă pentru FCSB! După o cursă a lui Moruțan, Octavian Popescu și Florin Tănase realizează un un-doi rapid, dar căpitanul nu reușește să-l învingă pe Pigliacelli cu un șut din șase metri.

  • 17 s s

    Schimbare la Universitatea Craiova: Andrei Ivan se accidentează și este înlocuit cu Gustavo.

  • 16 g g

    GOL FCSB! Cordea pătrunde excelent în flancul drept și pasează în careu de lângă Bancu. Mingea ajunge la Octavian Popescu, care marchează cu un șut la colțul lung.

  • 9 oc oc

    Ocazie Craiova! Andrei Ivan trimite puțin pe lângă poartă din marginea careului.

  • 7 g g

    GOL FCSB! După un aut executat de Cordea, Olimpiu Moruțan expediază un șut extraordinar de la aproximativ 30 de metri, poziție laterală, care îl lasă fără replică pe Pigliacelli.

  • 5 oc oc

    Universitatea Craiova are prima ocazie a meciului. Ivan e lansat excelent de Pigliacelli, dar atacantulare o execuție dezamăgitoare în careul advers.

  • 1 sr1

    Începe meciul!

Istvan Kovacs
Istvan Kovacs
Vasile Marinescu
Ovidiu Artene
teren fotbal
A. Vlad
D. Haruţ
A. Crețu
S. Vucur
S. Şerban
O. Moruţan
O. Popescu
F. Tănase
A. Cordea
I. Dumiter
O. Popescu
C. Straton
V. Crețu
F. Coman
Z. Ondrášek
I. Vînă
C. Dumitru
O. Perianu
R. Oaidă
R. Radunović
D. Lazar
Ş. Vlădoiu
FCSB Dinu Todoran
M. Pigliacelli
A. Conte
V. Găman
M. Bălașa
N. Bancu
A. Mateiu
O. Bic
G. Cimpanu
D. Nistor
A. Ivan
E. Koljič
B. Vătăjelu
M. Constantin
M. Căpățînă
V. Screciu
Ș. Baiaram
J. Markovic
Gustavo Di Mauro
Dragoș Bon Universitatea Craiova

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media