Besiktas v Gaziantep FK - Turkish Super Lig
Exclusiv Marius Șumudică, mesaj pentru un patron din SuperLigă, în vederea EURO 2024
Gaziantep FK v Kayserispor - Turkish Super Lig
Marius Șumudică, întrebat dacă ar accepta să semneze cu FCSB! Răspunsul a venit pe loc
Screenshot 2024-01-26 at 17.19.41
”Pleacă Rrahmani în vară?” Cristiano Bergodi a răspuns fără să stea pe gânduri
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport
FCSB FCSB
0 - 0
Universitatea Craiova Universitatea Craiova
Du 04.04.2021 21:30

FCSB - Universitatea Craiova 0-0. Oltenii au ratat un penalty. Tănase și Ivan, ocazii imense

04.04.2021, 22:24

  • Liga 2: Corvinul - Buzău, joi, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 21:30, DGS 1

FCSB și Universitatea Craiova au remizat, scor 0-0, într-un meci disputat la Giurgiu, în cadrul etapei cu numărul 29 din Liga 1.

Oltenii au avut cele mai mari ocazii în prima parte a jocului. Ivan și Cicâldău nu l-au putut învinge pe Vlad. Florin Tănase și-a încercat și el norocul din lovitură liberă, dar a trimis peste poarta oltenilor.

După pauză, Camara a avut ocazia de a înscrie după ce a scăpat singur cu portarul, dar a preferat să trimită în stânga către Baiaram și mingea a fost respinsă de Crețu. Oltenii au avut un penalty în partea secundă, obținut de Ivan și executat de Cicâldău. Vlad a fost la înălțime și a salvat-o din nou pe FCSB.

Tănase putea aduce cele trei puncte în final pentru FCSB, dar a reluat slab o minge centrată de Crețu. FCSB - Craiova s-a terminat 0-0 și de acest rezultat poate profita CFR Cluj, care va juca pe teren propriu cu Dinamo mâine, de la ora 20:30, pe Digi Sport 1.

Dacă vor învinge mâine, ardelenii se vor apropia la un singur punct de liderul FCSB.

FCSB - Universitatea Craiova LIVE VIDEO, 20:30, Digi Sport 1 | Echipele probabile și cine va arbitra la centru

FCSB: A. Vlad - Ovidiu Popescu, Iulian Cristea, Andrei Miron, Radunovic - Vînă, Oaidă, Moruțan - Octavian Popescu, Florin Tănase, Olaru
Absenți: Fl. Coman, L. Filip (accidentați)
Antrenor: Toni Petrea

Universitatea Craiova: Pigliacelli - Ștefan Vlădoiu, Bălașa, M. Constantin, Vătăjelu - Mateiu, Nistor - Câmpanu, Cicâldău, Baiaram - Andrei Ivan
Absenți: Bancu (suspendat), Screciu (accidentat). M. Roman II (indisponibil)
Antrenor: Marinos Ouzounidis

Arbitru: Adrian Cojocaru
Asistenți: Vladimir Urzică și Marius Mihai Marica.

FCSB - Universitatea Craiova LIVE VIDEO, 20:30, Digi Sport 1 |

Cum prefațează Gigi Becali duelul pentru titlu

Gigi Becali (62 de ani) este convins că de acum înainte FCSB va mărșălui prin Liga 1, chiar dacă va urma partea cea mai dificilă, play-off-ul, acolo unde vor fi meciuri doar între primele șase clasate.

Oficialii oltenilor au parafrazat duelul, mutat între timp la Giurgiu, ca fiind un moment al adevărului, dar finanțatorul liderului nu se teme.

”Așa au spus ei? Eu nu mă pricep la fotbal, cum zic unii. Dar, vă spun că pe FCSB nu o mai poate atinge nimeni!”, a spus Becali, într-o declarație în exclusivitate pentru digisport.ro.

Milionarul din Pipera recunoaște că CFR Cluj și Universitatea Craiova sunt și ele echipe care se bat la cununa cu lauri, dar încrederea pe care o are în trupa lui Toni Petrea este mult mai puternică.

”Ne vom bate la campionat cu CFR Cluj și cu Universitatea Craiova. Dar, noi suntem un pic mai buni. Nu vreau să mă laud. Așa cred eu, așa văd eu echipa în acest moment.

Chiar și fără Coman, accidentat din păcate, tot avem valoare. Pentru că lotul este unul echilibrat și puternic”, a mai spus Becali, pentru digisport.ro.

Cum prefațează Mihai Rotaru duelul pentru titlu

Mihai Rotaru, finanțatorul minoritar al oltenilor, este, la rându-i, convins că cele două echipe pot oferi un meci electrizant, demn de două candidate cu șanse reale la titlul de campioană.

”Va fi spectacol, va fi un meci de trei puncte, va fi încărcătură. Dar, e greu să vorbim acum de procente și de șanse. Titlul e departe. Sigur că noi vrem să ne apropiem de ei și atunci e limpede că un succes acolo ne-ar ajuta”, a spus și Mihai Rotaru, la Digi Sport.

FCSB - Universitatea Craiova LIVE VIDEO, 20:30, Digi Sport 1 | Cum a reacționat staff-ul roș-albaștrilor și mesajul lui Gigi Becali, după ce meciul a fost mutat la Giurgiu

Meciul trebuia să fie găzduit de Arena Națională și ar fi fost ultimul al roș-albaștrilor acolo din acest sezon, pentru că după aceea arena intră în renovare înainte de Euro 202o. Se va schimba iar gazonul pe cel mai mare stadion al țării, doar că de data aceasta se va monta unul hybrid.

Ce mesaj le-a transmis Gigi Becali jucătorilor, legat de stadionul din Giurgiu

Din cauza unor probleme legate de cub, care a fost lăsat aproape de nivelul gazonului și nu mai poate fi ridicat, chestiuni tehnice, liderul Ligii 1 a trebuit să-și mute cartierul general la Giurgiu, pe Stadionul ”Marin Anastasovici”.

Toni Petrea, antrenorul  roș-albaștrilor, a comentat acest incident, la conferința de presă de dinaintea duelului cu oltenii.

”Pe Arena Națională ne simțim foarte bine, este un stadion pe care am obținut rezultate foarte bube, dar am mai jucat și la Giurgiu. O putem face bine si acolo”, a spus Petrea.

Și Gigi Becali a ținut să le transmită un mesaj jucătorilor.

”Nu este nicio problemă că vom juca la Giurgiu. Eu le-am și spus de mai multe ori și o spun și acum. Ai valoare, joci oriunde, pe orice teren.

Echipa este bine pregătită. Obiectivele noastre rămân aceleași”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru digisport.ro.

FCSB - Universitatea Craiova LUVE VIDEO, 20:30, Digi Sport 1 | Anunţul făcut de "războinicul" Marinos Ouzounidis

Antrenorul Universităţii Craiova, Marinos Ouzounidis, nu e impresionat de faptul că FCSB este pe primul loc în Liga 1 şi anunţă: " Ne gândim doar la victorie! Vrem să câştigăm!".

"FCSB este o echipă foarte bună, dar şi noi avem o echipă foarte bună. Din ce am văzut până acum, FCSB începe meciurile în forţă, aşa că trebuie să fim atenţi în primele minute, să controlăm jocul pentru a scoate un rezultat pozitiv. Niciodată nu începi un meci cu gândul la un rezultat de egalitate. Cu siguranţă vom încerca să câştigăm.

Nu va fi uşor, însă vrem să ne ridicăm nivelul. În clasament suntem mai jos, aşa că e foarte important să câştigăm. După meci, vedem, poate un egal e avantajos, dar la început noi ne gândim doar la victorie. Vrem să câştigăm. Mă aştept la un meci dificil, dar ştiu cât de mult ar însemna pentru noi o victorie cu FCSB din punct de vedere al moralului şi al clasamentului", a declarat Ouzounidis.

"Am văzut meciul tur, echipa noastră a suferit mult după ce a primit golul. De aceea trebuie să fim concentraţi, să gestionăm bine toate momentele jocului. Şi chiar dacă se va întâmpla asta trebuie să rămânem montaţi, e foarte important asta. În aceste meciuri contează foarte mult atitudinea şi caracterul şi din acest motiv vreau să văd asta pe teren la jucătorii mei. FCSB este pe locul 1 în clasament, asta înseamnă că până acum e cea mai bună echipă. Dar eu am încredere în echipa mea şi sunt sigur că suntem la acelaşi nivel cu ei", a explicat Ouzounidis.

Atacantul Elvir Koljic va fi în lot pentru partida de duminică, singura problemă de lot fiind reprezentată de suspendarea lui Nicuşor Bancu.

FCSB FCSB
Universitatea Craiova Universitatea Craiova
  • 90+4 fr2

    Final de meci!

  • 90+3 oc

    Crețu primește o pasă în careu de la Vînă, dar acesta este blocat de Pigliacelli.

  • 90+2 oc oc

    Ocazie mare pentru Craiova! Nistor trimite în careu către Ivan, dar acesta nu nimerește spațiul porții din câțiva metri.

  • 89 s s

    Șut este înlocuit de Simion.

  • 86 s s

    Cicâldău este înlocuit de Bic.

  • 86 s s

    Camara este înlocuit de Căpățînă.

  • 84 oc oc

    Ocazie uriașă a lui Florin Tănase! Crețu trimite în careu, decarul FCSB-ului reia din prima cu latul, dar Pigliacelli respinge.

  • 78 s s

    Baiaram este înlocuit de Koljic.

  • 72 oc oc

    Vătăjelu centrează în careu către Ivan, atacantul oltenilor reia din prima, dar trimite pe lângă poartă.

  • 70 s s

    Papp este înlocuit de Bălașa.

  • 67 s s

    Popescu este înlocuit de Istrate.

  • 65 cg cg

    Galben pentru Vătăjelu.

  • 61 rp rp

    Ratează Cicâldău! Mijlocașul oltenilor trage în partea dreaptă, pe jos. Vlad ghicește colțul și respinge.

  • 60 p p

    Craiova obține un penalty după un fault în careu comis de Miron asupra lui Ivan!

  • 53 oc oc

    Încă o șansă irosită de olteni! Ivan pleacă pe contraatac, avansează și trage spre poarta lui Vlad. Goalkeeper-ul FCSB-ului și-a salvat din nou echipa.

  • 49 oc oc

    Camara scapă spre poartă, încearcă să trimită în stânga către Baiaram, dar este blocat de Crețu.

  • 46 sr2

    S-a reluat jocul!

  • 46 s s

    Radunovic este înlocuit de Panțîru.

  • 46 s s

    Ovidiu Popescu este înlocuit de Crețu.

  • 46 s s

    Oaidă este înlocuit de Vînă.

  • 45 fr1

    Final de primă repriză!

  • 44 cg cg

    Nistor vede cartonașul galben.

  • 43 oc oc

    Tănase trage din lovitură liberă, dar nu nimerește spațiul porții lui Pigliacelli.

  • 42 cg cg

    Camara vede cartonașul galben.

  • 42 cg cg

    Galben pentru Camara.

  • 24 s s

    Galben pentru Mateiu.

  • 23 oc oc

    Mateiu trage de la distanță pe jos, dar Vlad se întinde și respinge.

  • 21 fm fm

    Oltenii au cerut penalty după o intervenție a lui Miron asupra lui Ivan. Centralul Adrian Cojocaru a acordat lovitură liberă.

  • 16 oc oc

    Cicâldău centrează din lovitură liberă, Ivan reia cu capul, dar pe direcția lui Vlad, care prinde ușor balonul.

  • 15 cg cg

    Iulian Cristea vede cartonașul galben.

  • 6 oc oc

    Cicâldău trage din preajma careului, dar mingea este deviată și Vlad reușește să rețină.

  • 5 oc oc

    Șansă bună pentru Craiova, irosită de Ivan! Camara trimite în centru către atacantul oltenilor, dar acesta nu poate prelua și Vlad reține.

  • 1 sr1

    Start de meci!

Adrian Cojocaru
Adrian Cojocaru
Vladimir Urzică
Mihai Marica
teren fotbal
A. Vlad
O. Popescu
I. Cristea
A. Miron
R. Radunović
D. Olaru
A. Şut
R. Oaidă
O. Moruţan
F. Tănase
O. Popescu
C. Straton
V. Crețu
I. Panţîru
G. Simion
D. Haruţ
A. Vukušić
D. Nedelcu
I. Vînă
A. Istrate
L. Popescu
I. Mitran
FCSB Toni Petrea
M. Pigliacelli
Ş. Vlădoiu
P. Papp
M. Constantin
B. Vătăjelu
A. Mateiu
D. Nistor
Juan Cámara
A. Cicâldău
Ș. Baiaram
A. Ivan
M. Bălașa
O. Bic
M. Căpățînă
M. Fedele
G. Cimpanu
A. Tudorie
E. Koljič
Marinos Ouzounidis Universitatea Craiova

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media