Surpriză la FCSB! Elias Charalambous a anunțat o nouă absență pentru meciul cu Sepsi: ”Va fi OUT”
FOTBAL:RAPID BUCURESTI-FARUL CONSTANTA, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (15.03.2024)
Gigi Becali îl vrea la FCSB, iar fotbalistul a reacționat: ”Mă motivează”
Gigi Becali
Exclusiv Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Gaz Metan Mediaş - FCSB 1-2. Budescu şi Alibec îi duc pe roş-albaştri pe primul loc în Liga 1

03.02.2018, 22:30

FCSB va fi lider în Liga 1 cel puţin până luni, chiar dacă au avut emoţii la Mediaş. Roş-albaştrii s-au impus cu 2-1 în faţa lui Gaz Metan, la capătul unui meci în care Denis Alibec a reuşit primul gol stagional.

bucurie fcsb medias
  • SuperLiga: Hermannstadt - Petrolul, joi, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Universitatea Craiova - CFR, joi, 21:45, DGS 1

Echipa lui Nicolae Dică a ratat două ocazii în primele 11 minute, dar replica medieşenilor a venit imediat. Olaru a trimis în bară, după o mare eroare a lui Pintilii şi i-a pus pe vicecampioni în gardă că nu vor avea o seară uşoară.

FCSB a deschis scorul în minutul 25, când Budescu a transformat sigur un penalty obţinut tot de el, după un duel cu Nasser Chamed. Autorul faultului la lovitura de la 11 metri a fost aproape de egalare trei minute mai târziu, când Andrei Vlad a respins în transversală şutul acestuia. Pe urmărire, Olaru a trimis incredibil peste poartă.

Până la pauză, roş-albaştrii au trecut de două ori la aceeaşi fază pe lângă dublarea avantajului. Dennis Man şi Budescu nu au putut înscrie din poziţii excelente.

La pauză, Dică i-a trimis pe teren pe Alibec şi Filip, în locul lui Man şi al lui Nedelcu, iar "şeptarul" oaspeţilor a avut aproape imediat o şansă de a înscrie. A făcut-o în cele din urmă în minutul 62, când, excelent lansat de Budescu, a trimis în poarta goală, după ce l-a driblat şi pe Greab.


Medieşenii au replicat cu o nouă bară, a aceluiaşi Nasser Chamed, apoi au revenit în meci datorită autogolului lui Larie. Fundaşul bucureştenilor a deviat nefericit cu capul şutul trimis de Neagu de la marginea careului.

Pe final, Gaz Metan a fost de două ori aproape de egalare, prin Chamed şi Olaru, în timp ce Budescu a fost aproape de golul sezonului, însă şutul său a trecut peste poartă.

S-a terminat 2-1, iar roş-albaştrii aşteaptă acum meciul de luni al celor de la CFR Cluj, pentru a afla dacă rămân lideri, apoi derby-ul contra ardelenilor, programat etapa viitoare.

VIDEO CU REZUMATUL


LIVE VIDEO&TEXT

Min. 90+4 - FINAL DE MECI! FCSB începe 2018 cu o victorie, 2-1 cu Gaz Metan Mediaş, şi urcă pentru moment pe primul loc în Liga 1

Min. 88 - Ocazie Gaz Metan! Şansă uriaşă de egalare pentru medieşeni. Olaru, aflat în unghi, nu a putut înscrie din apropiere şi a trimis paralel cu poarta. 

Min. 86 - Ocazie FCSB! Budescu a fost aproape de golul sezonului. A încercat să-l surprindă pe Greab cu o execuţie de la mare distanţă, dar mingea a trecut peste poartă. 

Min. 85 - Momcilovic a primit şi el cartonaşul galben, pentru o intrare asupra lui Olaru. 

Min. 85 - Ultima schimbare şi la medieşeni. Roberto Romeo a intrat în locul lui Creţu. 

Min. 83 - Ocazie Gaz Metan! Gazdele au avut o şansă mare de a egala, dar Mihai Pintilii a intervenit providenţial în faţa lui Nasser Chamed. 

Min. 79 - GOOOOOL Gaz Metan, 1-2! Medieşenii revin în meci datorită autogolului lui Larie. Fundaşul oaspeţilor a deviat şutul lui Neagu, care a tras puternic, din prima, de la marginea careului.  

Min. 76 - Un cartonaş galben şi pentru Teixeira, în urma unui duel cu Nasser Chamed. Reluările au arătat că jucătorul gazdelor a simulat. 

Min. 74 - Cartonaş galben primit de Alibec, după un fault comis asupra lui Neagu. 

Min. 73 - Revenire oficială a lui Cristi Tănase. Acesta a intrat în locul lui Florin Tănase. Banderola de căpitan a fost preluată de Pintilii. 

Min. 69 - Ocazie Gaz Metan! O nouă bară pentru gazde. Nassr Chamed a trimis în transversală, din lovitura liberă obţinută de Olaru. 

Min. 68 - Cartonaş galben primit de Larie, după un fault comis asupra lui Olaru. 

Min. 63 - Imediat după primirea celui de-al doilea gol, Cristi Pustai a făcut două modificări. Au ieşit Diogo şi Caido, au intrat Ionuţ Neagu şi Lopes

Min. 62 - GOOOOOL, 2-0 FCSB! Denis Alibec reuşeşte primul gol stagional în Liga 1, după o pasă primită de la Budescu. "Şeptarul" vicecampioanei a scăpat singur cu Greab şi a trimis în poarta goală, după ce a trecut de goalkeeperul gazdelor

Min. 58 - Cartonaş galben primit de Budescu. Jucătorul roş-albaştrilor a fost surprins în offside, apoi a ridicat piciorul periculos într-un duel cu Diogo. 

Min. 51 - Cartonaş galben, primul al meciului. L-a primit Sîrghi, după un fault asupra lui Alibec. 

Min. 48 - Alibec şi-a făcut deja simţită prezenţa. Lansat de celălalt intrat la pauză, Filip, şeptarul roş-albaştrilor a tras pe mijlocul porţii, iar Greab a reuşit să prindă. 

Min. 46 - Două schimbări la FCSB. Au intrat Alibec şi Lucian Filip, au ieşit Man şi Nedelcu. 

Min. 46 - A început repriza a doua

Min. 45 - PAUZĂ! FCSB conduce cu 1-0, datorită golului marcat de Budescu, dintr-un penalty obţinut tot de el. 

Min. 34 - Ocazie FCSB! Fază superbă creată de Budescu. Pasa acestuia l-a lăsat pe Dennis Man singur cu Greab, care a reuşit să respingă însă. Mingea a ajuns din nou la Budescu, dar acesta nu a reuşit să trimită în poarta goală. 

Min. 28 - Ocazie Gaz Metan! Nasser Chamed a fost aproape de a-şi repara eroarea de mai devreme, dar Andrei Vlad a avut o paradă superbă la execuţia din lovitură liberă a jucătorului născut în Franţa, dar care evoluează pentru Insulele Comore. Tânărul portar al oaspeţilor a respins în transversală, iar pe urmărire, Olaru a trimis incredibil peste poartă, din apropiere.  

Min. 25 - GOOOOOL, 1-0 FCSB! Budescu a transformat fără probleme lovitura de pedeapsă şi a deschis scorul. Este primul gol oficial al vicecampioanei în acest an

Min. 24 - Penalty FCSB! Lovitură de la 11 metri pentru roş-albaştri, după ce Nasser Chamed l-a faultat pe Budescu. În încercarea de a degaja, jucătorul gazdelor nu şi-a dat seama că adversarul său i-a luat faţa şi l-a lovit. Comănescu nu a stat pe gânduri şi a acordat penalty. 

Min. 15 - Ocazie Gaz Metan! O eroare mare a lui Pintilii i-a oferit lui Olaru şansa de a deschide scorul. Şutul său cu piciorul stâng a lovit bara porţii lui Vlad. 

Min. 12 - Ocazie Gaz Metan! Replica medieşenilor nu s-a lăsat aşteptată. După o acţiune prelungită, Marius Constantin a tras din prima cu piciorul stâng, de la marginea careului, dar mingea a trecut puţin pe lângă poarta lui Andrei Vlad

Min. 11 - Ocazie FCSB! O nouă şansă irosită de elevii lui Nicolae Dică. Teixeira a centrat foarte bine din alergare, de pe partea stângă, dar Budescu nu a putut trimite cu capul pe spaţiul porţii. 

Min. 5 - Ocazie FCSB! Prima şansă de gol a meciului a aparţinut roş-albaştrilor. Florin Tănase a tras bine de la marginea careului, dar Greab a avut un răspuns pe măsură şi a respins în corner. 

Min. 1 - A început meciul. Lovitura de start a aparţinut gazdelor

Echipele de start:

Gaz Metan Mediaș (4-4-2): Greab - V. Crețu, M. Constantin, Sîrghi, Sg. Popovici - Chamed, Rosaldo, Joao Diogo, D. Caiado - M. Rondon, Olaru

Rezerve: Pleșca, L. Cristea, I. Neagu, Tîrcoveanu, Ernesto Lopez, Edon Junior, R. Romeo

Antrenor: Cristi Pustai

FCSB (4-2-3-1): A. Vlad - R. Benzar, V. Găman, Larie, Momcilovici - Pintilii, Nedelcu - Man, Budescu, Teixeira - Fl. Tănase

Rezerve: Stăncioiu, Alibec, L. Filip, J. Morais, Ov. Popescu, Cr. Tănase, Enache

Antrenor: Nicolae Dică

Arbitru: Adrian Comănescu
Asistenţi: Dragoș Mihai Iliescu şi Mihai Marica

UPDATE 19:15 - Echipa de start a roş-albaştrilor. Nicio surpriză în primul 11 al lui Nicolae Dică. Andrei Vlad este titular, aşa cum era de aşteptat, după plecarea lui Florin Niţă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

UPDATE sâmbătă, 3 februarie, ora 14:00: UEFA a publicat lotul celor de la FCSB pentru dubla cu Lazio, din 16-imile de finală ale Europa League.


Gaz Metan - FCSB (sâmbătă, ora 20:45, pe Digi Sport 1) este prima partidă oficială a roş-albaştrilor pe 2018. Man&Co nu îşi mai permit vreun pas greşit, cel puţin cu echipele mici, fiecare punct devenind decisiv în perspectiva câştigării campionatului.

Aflată pe locul secund, la două puncte distanţă de liderul CFR, vicecampioana vine după două stagii de pregătire dure, în care fotbaliştii lui Dică au acumulat foarte mult. Ei s-au întors din al doilea cantonament al iernii direct la Mediaş şi speră să fi pus la punct inexactităţile din perioada de pregătire.

Staff-ul tehnic nu se va putea baza în prima confruntare oficială de anul acesta pe Coman, Bălaşa şi Planic, toţi accidentaţi, deşi ultimul are o mică şansă să fie recuperat până la ora meciului. În plus, şi Gnohere - golgheterul echipei - va lipsi, acesta fiind suspendat pentru primele trei meciuri din Liga 1.

Gaz Metan - FCSB: Budescu şi Teixeira, one man show

Defensiva a fost punctul nevralgic al FCSB în partidele amicale, însă în multe momente aceste neajunsuri au fost suplinite de atacurile strălucite. Unul dintre jucătorii care au impresionat cel mai mult a fost Teixeira. Veteranul de 37 de ani şi-a "ascuns" din nou vârsta şi a oferit pase decisive, dar a şi înscris. Mai mult decât atât, în ultima partidă, cu Osijek, a fost unul dintre puţinii titulari care au rămas pe teren şi după pauză, lucru care arată că se simte foarte bine din punct de vedere fizic. În condiţiile accidentării lui Coman, el pare un punct fix în echipă, aşteptările fiind mari în ceea ce îl priveşte.

Şi mezinul Dennis Man a fost foarte bun, mai ales în ultimul test al iernii. Fostul arădean a dominat banda dreaptă şi a centrat în unele momente ideal. De la Budescu, puţin absent din joc şi pe alocuri nervos în ultima partidă de pregătire, sunt poate aşteptările cele mai mari. Hat-trick-ul din amicalul precedent, cu Jiangsu Suning (3-1), a confirmat faptul că "Budi" rămâne o opţiune importantă pentru Dică şi că poate face diferenţa în orice moment.

Jocuri bune a făcut şi Mihai Pintilii, omul care a controlat mijlocul terenului şi care a dat în multe momente semnalul pentru un pressing agresiv al roş-albaştrilor.

Gaz Metan - FCSB: Miza pe Tănase

Florin Tănase este gata să devină golgheterul FCSB. În absenţa lui Gnohere, susepndat pentru primele trei partide din primăvară, Dică îl va prefera pe fostul jucător al Viitorului în avanposturi, în detrimentul lui Alibec.

Deşi Denis a avut, potrivit spuselor lui Becali, o atitudine excelentă în cantonamentele din Turcia şi Spania, staff-ul tehnic al roş-albaştrilor îl va folosi pe Tănase "9" fals. Această găselniţă s-ar putea permanentiza, mai ales dacă va fi ca Gnohere să fie transferat la altă echipă. "Bizonul" are ofertă din China, iar Gigi se gândeşte serios să renunţe la el.

"Am mai spus-o, mă simt bine pe orice post din faţă. Sper să am evoluţii bune, atât atacant, dar şi dacă voi fi folosit în bandă. Important e că sunt soluţii, există un lot foarte puternic", a spus Florin Tănase, la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Gaz Metan.

În acest moment, "Bizonul" este golgheterul echipei, însă Tănase are încredere că poate avea cifre mult mai bune în următoarele luni.

"Sper să marchez goluri în continuare şi, chiar dacă nu pleacă Gnohere, să îl depăşesc. Bine, asta nu contează, important e ca echipa să înscrie şi totul să fie bine", a mai spus mijlocaşul ofensiv.

Întrebat pe marginea subiectului, şi Dică şi-a afirmat încă o dată sprijinul pentru Tănase, lăsând de înţeles că acesta va fi titular în ofensivă, la Mediaş.

"Dacă va pleca Gnohere, vom găsi înlocuitor. Avem şi în lot fotbalişti care pot evolua pe acea poziţie. Tănase a jucat acolo în ultimele meciuri, consider că poate fi o soluţie", a spus Dică.

Tehnicianul a avut în toamnă o relaţie extrem de rece cu Alibec, însă acum se părea că lucrurile au intrat pe făgaşul normal. Totuşi, se pare că vârful nu a fost atât de bun în cele două cantonamente, aşa cum Becali a lăsat să se înţeleagă. În plus, folosirea lui Florin Tănase în atac, ar mai "calma" spiritele în linia de trei din spatele vârfului. Dennis Man, Budescu, Teixeira şi Coman sunt într-o formă excelentă, iar Cristi Tănase, odată ajuns la o formă fizică bună, va fi şi el o soluţie.

Cum va arăta FCSB la Mediaş

Gaz Metan şi FCSB s-au întâlnit de 23 de ori în Liga 1:

  • 4 victorii Gaz Metan
  • 5 remize
  • 14 victorii Steaua

Gaz Metan - FCSB se joacă sâmbătă, de la 20:45, în direct la Digi Sport 1. Partida poate fi urmărită în format LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro.

Etichete: steaua liga 1 , program steaua , gaz metan steaua , meci steaua , fcsb , fcsb liga 1 , gaz metan fcsb , steaua online , steaua live stream , fcsb live stream , steaua live video , fcsb live video , fcsb online , gaz metan fcsb online , gaz metan steaua online , gaz metan fcsb live stream , gaz metan steaua live stream


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet

Când Kema Ward-Hopper și logodnicul ei de atunci, Nicholas Hopper, ambii din SUA, au decis să se...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
profimedia-0783976186
S-a decis! Bernardo Silva și-a ales viitoarea destinație: ”E înnebunit să joace acolo”

Luka Modric a decis! Unde vrea să își încheie cariera: ”Vreau! Pentru că o merit!”
Real Madrid v Rayo Vallencano, La Liga 2018-19, Football, Estadio Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - 15 Dec 2018
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
ali-hebaiti18
”Va juca în Liga Campionilor”. Gigi Becali a făcut anunțul și trebuie să scoată aproape 500.000 € din buzunar
vlad-chiriches
FC Botoșani - Dinamo 2-1. Thriller în Moldova: autogol, accidentare horror, eliminare și gol în prelungiri
FOTBAL: FC BOTOSANI - DINAMO BIUCURESTI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (23.04.2024)
Recomandările redacției
Gigi Becali
Exclusiv Gigi Becali i-a decis soarta lui Ștefan Târnovanu, după gafa din meciul cu Sepsi: ”Cum să ieși așa? Ai doi metri”

Florinel Coman a făcut anunțul așteptat cu sufletul la gură de toți fanii FCSB-ului
FCSB v FC Nordsjaelland - UEFA Europa Conference League, Bucharest, Romania - 10 Aug 2023
Exclusiv "Care a fost diferența dintre acest sezon și celelalte 8?" Gigi Becali a răspuns fără nicio ezitare
gigi
Gică Hagi și Gigi Becali, în cursă pentru același jucător! "Regele" a făcut anunțul în direct
hagibecali
Citește și
Exclusiv Gigi Becali a văzut că Florinel Coman s-a accidentat și a reacționat: ”Să vă mint?”
Screenshot 2024-04-25 004903
”Mi-am bătut joc”. Ștefan Târnovanu ”și-a turnat cenușă în cap”, după gafa care amână titlul
Screenshot 2024-04-25 000527
Cum s-a răzbunat o femeie pe soțul infidel. Fapta ei, criticată dur de internauți: „Ar fi trebuit să gândești înainte să acționezi”
Cum s-a răzbunat o femeie pe soțul infidel. Fapta ei, criticată dur de internauți: „Ar fi trebuit să gândești înainte să acționezi”
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Amenințări cu plângeri penale. Edi Iordănescu și Cristi Săpunaru, păcăliți cu zeci de mii de euro
Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă
Risto Radunovic e pe lista de transferuri a lui Nelu Varga pentru noul CFR Cluj de titlu! Ce salariu îi oferă
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Anne Hathaway, pusă să se sărute cu câte 10 bărbați la audiții: "Nu eram entuziasmată. Mi se părea groaznic"
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
România asistaților sociali. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde
România asistaților sociali. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde
De ce a luat bătaie Jean Constantin la filmările pentru Brigada Diverse? „Ea nu știa că sunt actor"
De ce a luat bătaie Jean Constantin la filmările pentru Brigada Diverse? „Ea nu știa că sunt actor"
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Schimbare în Codul Rutier din România: Când este permisă depășirea pe drumurile publice de către șoferi
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Revenire la FCSB! Anunțul făcut de Elias Charalambous
Ovidiu Popescu, Octavian Popescu, Darius Olaru,Florinel Coman și Risto Radunovic / Foto: Sport Pictures

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap:
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
Digi World
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Digi Animal World
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool